Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Se mer
Det här tycker kunderna
J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Se mer
Företaget har svarat
Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Se mer
Företaget har svarat
I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Se mer
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik baal als een stekker
Ik baal als een stekker. Zag pas na betaling van mijn bestelling dat het tot twee weken kon duren voor mijn pakketje er is. Ik meteen gemaild. Met de vraag waar hun spullen vandaan komen. En waar ze gevestigd zijn. Geen reactie voor vier dagen. Vandaag nogmaals gemaild. Ik wacht het af.

Slechte service en communicatie
Door een antwoord te geven op de vraag waar je de spullen kan retourneren of een barcode die ze niet geven.
En telkens om de vraag heen gaan en zeggen dat ze je 25% willen geven als je de spullen houd.
Dit is eens maar nooit meer dat ik hier wat bestel

Svar från Basic Pets
Het is een leuke site om iets cadeau te geven
Het is een leuke site om iets te kopen als herinnering met je huisdier. Of om cadeau te geven. Wat ik een minpunt vindt is dat je lang moet wachten voordat je pakketje bezorgd wordt. Het duurt bij ons nu bij a 4 weken voordat het verzonden wordt
Een genot voor de hond
Alles wat ik tot nu heb besteld voor de hond deed ik hem een plezier.
De verkoelende mat is een succes bij…
De verkoelende mat is een succes bij onze bouvier. Ze wil er niet meer af. 😃
Net een bestelling gedaan
Net een bestelling gedaan. Website ziet er gelikt uit. Normaliter check ik de contactgegevens en kom er nu achter dat er geen NAW-gegevens aanwezig zijn :( Ook de reviews zijn erg wisselend waardoor ik nu huiverig ben of ik kan verwachten wat er aangeboden wordt. Het ziet eruit alsof het een hoge kwaliteit is aan producten, maar dat moet ik maar afwachten... Ook de levertijd staat 10-15 werkdagen voor... Ik mag hopen dat het allemaal sneller gaat! Ik zal deze review bijwerken als het mijn verwachtingen overtreft :)

Site verkoopt ali-express spullen
Site verkoopt ali-express spullen. Koelmatje dat ik had besteld voor 16 euro staat voor 87 cent op alie te koop. (exact zelfde maten en kleuren, dus geen twijfel over mogelijk)

Svar från Basic Pets
Wat zo bijzonder is?is dat dat jullie…
Wat zo bijzonder is?is dat dat jullie al snel om een beoordeling vragen terwijl ik mijn bestelling nog niet eens binnen heb. De levering is sowieso een drama?!wacht al een week op jullie product. Ik hoop dat het product dan beter uit de bus komt.

Svar från Basic Pets
Contact met klantenservice is…een slechte tijdsinvestering voor iedereen.
Contact met klantenservice is onprettig. Kon niet geholpen worden en daarom deed ik beroep op herroepingsrecht, want kreeg er een slecht gevoel bij. Basic-Pets, ondanks dat mijn bestelling voldoet aan alle voorwaarden voor herroepingsrecht en zij herroepingsrecht adverteren, besluit Basic-Pets niks terug te betalen.

Verkeerde postcode?
Op 2 juni bestelling gedaan van €70,30, 3 weken niets gehoord, toen heb ik ze een e mail gezonden, antwoord was excuses maar U hebt verkeerde postcode ingevuld, is daarom retour gekomen. Maar waarom kreeg ik daar geen bericht van, en is dat wel zo verkeerde postcode? Want 2 dagen na mijn mail kwam wel pakketje, en bestelde artikelen waren goed, maar als ik niets had gedaan, was ik € 70,30 kwijt.

Svar från Basic Pets
Ongewenste buitenland levering met zeer lange levertijd
Door het Nederlandse adres werd ik misleidt, idem door de Klarna en Ideal mogelijkheid. Mijn bestelling bleek uit China te komen. In 2 etappes! Besteldienst reageert in Frans en Engels, 2 verschillende volstrekt onbekende diensten, maar wel een TEMU melding. Geen dag van levering, geen waarschuwing, alleen maar 'het is rond je huis bezorgd, vraag bij de buren'. Direct na de bestelling klacht ingediend bij Klarna omdat er ineens een levertijd bleek van 4 weken tot meer en er wel direct een betaling geïncasseerd werd. Volstrekt vage klantenservice die bij herhaling geen antwoord geeft op vragen waaronder binnen 24 uur het verzoek tot annuleren. Bij verdere check kun je alles tegen een afbraakprijs vinden op Chinese webwinkels. Dropshipper met een gelikte A1 site. Nooit meer!

Svar från Basic Pets
Hondenhapjes van super kwaliteit!
Goede, kwalitatieve producten die amper te vinden zijn bij de gewone dierenwinkels/sites. Uniek! Wij hebben het gekocht voor onze 2 geadopteerde Boxers bij hun nieuwe baasjes te verwennen. Spijtig genoeg konden wij door omstandigheden, de Boxers niet meer houden. Maar wij verrassen ze af en zo met jullie producten. TOP!
alles was in orde
Zoveel negatieve reviews, zet u toch aan het denken
Beste lezers,Ik heb nog geprobeerd een deal met Basis Pets te maken, 50% terugbetalen en we praten nergens meer over, maar Nee hoor,ook hierin ga ze niet mee, krijg alleen alles terug betaald wanneer ik het artikel retour stuur, dus ik koop iets van 39.95 , moet het terugsturen met kosten 55.00 euro, dan heb ik toch een verlies en heb ik uiteindelijk niks terug betaald gehad, maar moet zelfs geld bijleggen. En dat noemen ze bij Basic Pets , meedenken.
Mensen trap er nu niet in, Koop daar echt niks want een enkeling heeft geluk met zijn product maar 90% is ontevreden.Dat zegt toch genoeg van dit bedrijf!
Update; antwoorden, dat doen ze wel, maar gaat mij ook opvallen, dat ik steeds zelfde antwoord krijg, of de antwoorden zijn standaard en/of woorden gekopieerd en geplakt in bericht,of misschien toch AI die beantwoord, met al een grote oplichting! En hun retour beleid is in strijd met het consumentenrecht, dus doe aangifte bij de juiste instantie over uw ervaring bij Basic Pets, hoe meer meldingen hoe eerder zij juridische aangepakt kunnen worden, dan komen zij er niet mee weg.!!!!!!!!

Svar från Basic Pets
Koop hier niet, dropship bedrijf met pruts producten
Update: op 20 mei is bestelling binnen gekomen. Ik ben opgelicht, het dikke therapeutische kussen dat op de site beloofd is, is in realiteit een slappe hoes met een paar klonterige watten erin. Schaam jullie Basic Pets!! Ik wil mijn geld terug. Koop hier niet.
Op 6 mei heb ik een bestelling geplaatst voor een hondenbed Bestelling #BP-49766. Er werd aangegeven dat het bed binnen 7-10 dagen geleverd zou worden. Het is nu 19 mei en ik heb nog steeds geen pakket ontvangen. De bezorgingsstatus staat nog steeds op 'order ready' en Expected to arrive on May 27 - Jun 4. Als ik de reviews lees van de afgelopen maanden (had ik dat maar eerder gedaan), krijg ik er niet heel veel vertrouwen in dat het bed echt geleverd gaat worden. Hopelijk lees jij de reviews voordat je wilt bestelen. Het is een dropship bedrijf, ik vond hetzelfde product (helaas achteraf) op Temu voor 1/5 van de prijs.

Svar från Basic Pets
Wil artikel retour sturen maar krijg…
Wil artikel retour sturen maar krijg geen adres van nederland wel naar azie.kost veel geld bij dhl.had mijn bestelling gelijk geannuleerd maar dat ging natuurlijk niet. Zeiden kun je retouner binnen 2 weken maar niets is waar. Wel naar azië je mag wel betalen maar verder kun je niets. Volgens mij oplichterij
als ik nul kon geven dan deed ik het…
als ik nul kon geven dan deed ik het ook!
echt geen service! mijn pakket werd nooit geleverd, na enkele mails kreeg ik "u neemt best contact op met de transportfirma".....ik als klant moet het dus oplossen, totaal niet proffessioneel! Ik heb het pakket wel moeten betalen, bleef maar herinneringen krijgen via Klarna. Ik bestel hier nooit niks meer en hopelijk is het een verwittiging voor wie hier wel denkt te bestellen

Oplichting en woekerwinsten
Ik kocht een waggle bol voor de prijs van 22,97 euro. Bij Ali kostte deze bal 2,98 euro!!! Ik wilde retourneren maar moest zelf de retourneerkosten betalen naar AZIË

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.