Basic Pets Omdömen 924

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ik baal als een stekker

Ik baal als een stekker. Zag pas na betaling van mijn bestelling dat het tot twee weken kon duren voor mijn pakketje er is. Ik meteen gemaild. Met de vraag waar hun spullen vandaan komen. En waar ze gevestigd zijn. Geen reactie voor vier dagen. Vandaag nogmaals gemaild. Ik wacht het af.

16 juli 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en je openheid. We begrijpen dat het vervelend is als je niet direct duidelijkheid krijgt na het plaatsen van een bestelling – onze excuses daarvoor.

We willen je laten weten dat we inmiddels meerdere keren op je berichten hebben gereageerd. Je bestelling bevindt zich momenteel binnen de reguliere levertijd die ook vermeld staat op onze website.

We doen ons best om elke klant zo snel mogelijk te helpen en begrijpen dat wachten frustrerend kan zijn. Als je nog verdere vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via info@basic-pets.com – we helpen je graag verder.

Slechte service en communicatie

Door een antwoord te geven op de vraag waar je de spullen kan retourneren of een barcode die ze niet geven.

En telkens om de vraag heen gaan en zeggen dat ze je 25% willen geven als je de spullen houd.

Dit is eens maar nooit meer dat ik hier wat bestel

16 juli 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar wens is verlopen – onze oprechte excuses daarvoor.

Wij hebben via Trustpilot om meer informatie gevraagd om uw situatie beter te kunnen bekijken en samen tot een passende oplossing te komen, maar helaas hebben wij daar tot op heden geen reactie op mogen ontvangen.

We willen u graag verder helpen. U kunt altijd contact met ons opnemen via info@basic-pets.com, bij voorkeur met uw ordernummer. Richt uw bericht aan mij, Joline, dan zorg ik dat we het netjes voor u oplossen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het is een leuke site om iets cadeau te geven

Het is een leuke site om iets te kopen als herinnering met je huisdier. Of om cadeau te geven. Wat ik een minpunt vindt is dat je lang moet wachten voordat je pakketje bezorgd wordt. Het duurt bij ons nu bij a 4 weken voordat het verzonden wordt

27 juni 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Net een bestelling gedaan

Net een bestelling gedaan. Website ziet er gelikt uit. Normaliter check ik de contactgegevens en kom er nu achter dat er geen NAW-gegevens aanwezig zijn :( Ook de reviews zijn erg wisselend waardoor ik nu huiverig ben of ik kan verwachten wat er aangeboden wordt. Het ziet eruit alsof het een hoge kwaliteit is aan producten, maar dat moet ik maar afwachten... Ook de levertijd staat 10-15 werkdagen voor... Ik mag hopen dat het allemaal sneller gaat! Ik zal deze review bijwerken als het mijn verwachtingen overtreft :)

15 juli 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bestelling en voor het delen van je eerste indruk! We begrijpen heel goed dat transparantie belangrijk is, en waarderen het dat je dit aangeeft. Onze contactgegevens en bedrijfsinformatie zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden en op de contactpagina van de website.

Wat betreft de levertijd: we streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en vaak worden ze ook sneller geleverd dan de aangegeven 10-15 werkdagen.

We hopen uiteraard dat het product aan je verwachtingen voldoet en kijken uit naar je update. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com – we helpen je graag verder!

Site verkoopt ali-express spullen

Site verkoopt ali-express spullen. Koelmatje dat ik had besteld voor 16 euro staat voor 87 cent op alie te koop. (exact zelfde maten en kleuren, dus geen twijfel over mogelijk)

14 juli 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop.

Wij begrijpen dat prijsvergelijkingen online soms tot teleurstelling kunnen leiden. We willen benadrukken dat wij niet alleen producten aanbieden, maar ook service, klantenondersteuning en een tevredenheidsgarantie. Desondanks vinden we het jammer dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

Als tegemoetkoming hebben wij reeds een terugbetaling van 50% voor u in orde gemaakt. Wij hopen dat dit enige compensatie biedt voor uw ervaring.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com. We helpen u graag verder.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Wat zo bijzonder is?is dat dat jullie…

Wat zo bijzonder is?is dat dat jullie al snel om een beoordeling vragen terwijl ik mijn bestelling nog niet eens binnen heb. De levering is sowieso een drama?!wacht al een week op jullie product. Ik hoop dat het product dan beter uit de bus komt.

20 maj 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u het gevoel had dat uw bestelling vertraagd was.

Wij zien in ons systeem dat het pakket inmiddels op 4 juni is bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn of heeft u het pakket onverhoopt niet ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@basic-pets.com ter attentie van Joline. Wij kijken dan graag met u mee naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat het product alsnog naar tevredenheid is!

Duurde een eeuw

Is gewoon via China
Beter en goedkoper bij Ali bestellen

20 maj 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Zou u ons kunnen laten weten wat er precies niet juist is aan het ontvangen product? Dan kijken wij direct met u mee naar een passende oplossing.

U kunt ons bereiken via info@basic-pets.com, ter attentie van Joline. Wij staan voor u klaar!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Contact met klantenservice is…een slechte tijdsinvestering voor iedereen.

Contact met klantenservice is onprettig. Kon niet geholpen worden en daarom deed ik beroep op herroepingsrecht, want kreeg er een slecht gevoel bij. Basic-Pets, ondanks dat mijn bestelling voldoet aan alle voorwaarden voor herroepingsrecht en zij herroepingsrecht adverteren, besluit Basic-Pets niks terug te betalen.

1 juli 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar wens is geweest – onze excuses daarvoor.

Wij hebben inmiddels bevestigd gekregen van de koerier dat uw pakket is afgeleverd. Helaas hebben wij van u geen verdere reactie meer mogen ontvangen na onze eerdere communicatie hierover.

Desondanks begrijpen wij dat u zich niet prettig voelde bij de situatie. Daarom hebben wij – geheel als uitzondering – alsnog een volledige terugbetaling voor u in orde gemaakt. Wij hopen dat dit uw vertrouwen in onze service enigszins kan herstellen.

Mocht u nog vragen of verdere ondersteuning wensen, neemt u dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com.

Verkeerde postcode?

Op 2 juni bestelling gedaan van €70,30, 3 weken niets gehoord, toen heb ik ze een e mail gezonden, antwoord was excuses maar U hebt verkeerde postcode ingevuld, is daarom retour gekomen. Maar waarom kreeg ik daar geen bericht van, en is dat wel zo verkeerde postcode? Want 2 dagen na mijn mail kwam wel pakketje, en bestelde artikelen waren goed, maar als ik niets had gedaan, was ik € 70,30 kwijt.

2 juni 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We begrijpen goed dat het vervelend is geweest dat u zo lang niets hoorde over uw bestelling, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij hebben via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd om uw situatie goed te kunnen bekijken, maar helaas hebben we hierop geen reactie van u ontvangen. We zijn desondanks blij te horen dat u uw pakket inmiddels heeft ontvangen en dat de bestelde artikelen naar wens zijn.

We begrijpen dat de communicatie duidelijker had gekund en nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Mocht u alsnog vragen hebben of verdere hulp wensen, dan kunt u ons altijd bereiken via info@basic-pets.com – vermeld hierbij gerust dat u contact wilt met mij, Joline, zodat ik u persoonlijk verder kan helpen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ongewenste buitenland levering met zeer lange levertijd

Door het Nederlandse adres werd ik misleidt, idem door de Klarna en Ideal mogelijkheid. Mijn bestelling bleek uit China te komen. In 2 etappes! Besteldienst reageert in Frans en Engels, 2 verschillende volstrekt onbekende diensten, maar wel een TEMU melding. Geen dag van levering, geen waarschuwing, alleen maar 'het is rond je huis bezorgd, vraag bij de buren'. Direct na de bestelling klacht ingediend bij Klarna omdat er ineens een levertijd bleek van 4 weken tot meer en er wel direct een betaling geïncasseerd werd. Volstrekt vage klantenservice die bij herhaling geen antwoord geeft op vragen waaronder binnen 24 uur het verzoek tot annuleren. Bij verdere check kun je alles tegen een afbraakprijs vinden op Chinese webwinkels. Dropshipper met een gelikte A1 site. Nooit meer!

18 maj 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting was, en bieden hiervoor oprechte excuses aan.

We begrijpen dat de levering en communicatie rondom uw bestelling verwarrend zijn geweest. Hoewel wij met verschillende leveranciers werken, streven wij er altijd naar om transparant te zijn over levertijden en onze retourvoorwaarden. Uw opmerkingen nemen we dan ook serieus en gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Als tegemoetkoming hebben wij inmiddels een terugbetaling van 50% voor u verwerkt. We hopen dat dit in ieder geval deels het ongemak compenseert.

Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [info@basic-pets.com](mailto:info@basic-pets.com) – vraag gerust naar mij, Joline. Ik help u graag persoonlijk verder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hondenhapjes van super kwaliteit!

Goede, kwalitatieve producten die amper te vinden zijn bij de gewone dierenwinkels/sites. Uniek! Wij hebben het gekocht voor onze 2 geadopteerde Boxers bij hun nieuwe baasjes te verwennen. Spijtig genoeg konden wij door omstandigheden, de Boxers niet meer houden. Maar wij verrassen ze af en zo met jullie producten. TOP!

22 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zoveel negatieve reviews, zet u toch aan het denken

Beste lezers,Ik heb nog geprobeerd een deal met Basis Pets te maken, 50% terugbetalen en we praten nergens meer over, maar Nee hoor,ook hierin ga ze niet mee, krijg alleen alles terug betaald wanneer ik het artikel retour stuur, dus ik koop iets van 39.95 , moet het terugsturen met kosten 55.00 euro, dan heb ik toch een verlies en heb ik uiteindelijk niks terug betaald gehad, maar moet zelfs geld bijleggen. En dat noemen ze bij Basic Pets , meedenken.
Mensen trap er nu niet in, Koop daar echt niks want een enkeling heeft geluk met zijn product maar 90% is ontevreden.Dat zegt toch genoeg van dit bedrijf!

Update; antwoorden, dat doen ze wel, maar gaat mij ook opvallen, dat ik steeds zelfde antwoord krijg, of de antwoorden zijn standaard en/of woorden gekopieerd en geplakt in bericht,of misschien toch AI die beantwoord, met al een grote oplichting! En hun retour beleid is in strijd met het consumentenrecht, dus doe aangifte bij de juiste instantie over uw ervaring bij Basic Pets, hoe meer meldingen hoe eerder zij juridische aangepakt kunnen worden, dan komen zij er niet mee weg.!!!!!!!!

25 maj 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat u zich niet goed geholpen voelt en wij begrijpen dat dit voor u erg frustrerend moet zijn.

Graag willen wij benadrukken dat retourneren bij ons altijd mogelijk is. Wij zien in ons systeem dat wij u alle benodigde retourinformatie hebben toegestuurd, inclusief het retouradres en de retourinstructies. Zodra wij de retourzending van u hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u terugbetalen.

Ons retourbeleid is transparant en voor iedereen beschikbaar op onze website onder het kopje "Return Policy". Hierin staat ook toegelicht dat de verzendkosten voor een retourzending voor rekening van de klant zijn, zoals bij veel internationale webshops het geval is. Wij bieden ook alternatieve opties aan, zoals een gedeeltelijke terugbetaling zonder retour, als tegemoetkoming voor klanten die liever niet internationaal willen retourneren — uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij vinden het vervelend dat u dit als onduidelijk of misleidend heeft ervaren en nemen uw feedback hierin serieus. Wat betreft uw opmerking over communicatie: u ziet inderdaad vaak de naam Joline terug omdat ik vaste aanspreekpersoon ben voor klantreacties en graag zoveel mogelijk duidelijkheid en continuïteit bied.

Mocht u nog vragen of verdere toelichting wensen, dan kunt u uiteraard rechtstreeks contact met mij opnemen via [info@basic-pets.com](mailto:info@basic-pets.com). Ik help u graag verder.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop hier niet, dropship bedrijf met pruts producten

Update: op 20 mei is bestelling binnen gekomen. Ik ben opgelicht, het dikke therapeutische kussen dat op de site beloofd is, is in realiteit een slappe hoes met een paar klonterige watten erin. Schaam jullie Basic Pets!! Ik wil mijn geld terug. Koop hier niet.

Op 6 mei heb ik een bestelling geplaatst voor een hondenbed Bestelling #BP-49766. Er werd aangegeven dat het bed binnen 7-10 dagen geleverd zou worden. Het is nu 19 mei en ik heb nog steeds geen pakket ontvangen. De bezorgingsstatus staat nog steeds op 'order ready' en Expected to arrive on May 27 - Jun 4. Als ik de reviews lees van de afgelopen maanden (had ik dat maar eerder gedaan), krijg ik er niet heel veel vertrouwen in dat het bed echt geleverd gaat worden. Hopelijk lees jij de reviews voordat je wilt bestelen. Het is een dropship bedrijf, ik vond hetzelfde product (helaas achteraf) op Temu voor 1/5 van de prijs.

19 maj 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring. We vinden het erg jammer om te horen dat het hondenkussen niet aan uw verwachtingen voldoet en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen u graag laten weten dat het kussen, na verzending, enkele dagen nodig heeft om zijn volledige vorm en volume terug te krijgen. Dit komt doordat het vacuüm verpakt is om efficiënte levering mogelijk te maken. Vaak helpt het om het kussen even goed op te schudden en 24-72 uur te laten liggen.

Desondanks begrijpen wij dat u ontevreden bent met het product. Daarom hebben wij u reeds 50% van het aankoopbedrag teruggestort als tegemoetkoming.

Mocht u alsnog verdere vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com, ter attentie van Joline. We helpen u graag verder.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wil artikel retour sturen maar krijg…

Wil artikel retour sturen maar krijg geen adres van nederland wel naar azie.kost veel geld bij dhl.had mijn bestelling gelijk geannuleerd maar dat ging natuurlijk niet. Zeiden kun je retouner binnen 2 weken maar niets is waar. Wel naar azië je mag wel betalen maar verder kun je niets. Volgens mij oplichterij

13 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

als ik nul kon geven dan deed ik het…

als ik nul kon geven dan deed ik het ook!
echt geen service! mijn pakket werd nooit geleverd, na enkele mails kreeg ik "u neemt best contact op met de transportfirma".....ik als klant moet het dus oplossen, totaal niet proffessioneel! Ik heb het pakket wel moeten betalen, bleef maar herinneringen krijgen via Klarna. Ik bestel hier nooit niks meer en hopelijk is het een verwittiging voor wie hier wel denkt te bestellen

30 mars 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback, en onze oprechte excuses voor het vervelende verloop van uw ervaring.

Volgens de trackinginformatie van de koerier is het pakket daadwerkelijk geleverd. Wij begrijpen echter dat dit niet uw beleving is geweest, en dat is uiteraard frustrerend. Om u toch enigszins tegemoet te komen, hebben wij reeds 50% van het aankoopbedrag aan u teruggestort als vorm van compensatie.

We vinden het jammer dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren en nemen uw opmerkingen serieus om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Als u nog verdere vragen heeft of aanvullende ondersteuning wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@basic-pets.com, ter attentie van Joline. We helpen u graag verder.

Oplichting en woekerwinsten

Ik kocht een waggle bol voor de prijs van 22,97 euro. Bij Ali kostte deze bal 2,98 euro!!! Ik wilde retourneren maar moest zelf de retourneerkosten betalen naar AZIË

5 maj 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review, en wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over je aankoop. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We willen je laten weten dat we in ons systeem zien dat je akkoord bent gegaan met een korting als tegemoetkoming. Toch begrijpen we dat je je alsnog tekortgedaan voelt, en daarom hebben we besloten om de eerder aangeboden korting te verhogen om je extra tegemoet te komen.

Mocht je nog vragen of wensen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com. Vraag gerust naar mij, Joline – ik help je graag persoonlijk verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.