Omdöme om Basic Pets

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde postcode?

Op 2 juni bestelling gedaan van €70,30, 3 weken niets gehoord, toen heb ik ze een e mail gezonden, antwoord was excuses maar U hebt verkeerde postcode ingevuld, is daarom retour gekomen. Maar waarom kreeg ik daar geen bericht van, en is dat wel zo verkeerde postcode? Want 2 dagen na mijn mail kwam wel pakketje, en bestelde artikelen waren goed, maar als ik niets had gedaan, was ik € 70,30 kwijt.

2 juni 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Basic Pets

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We begrijpen goed dat het vervelend is geweest dat u zo lang niets hoorde over uw bestelling, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij hebben via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd om uw situatie goed te kunnen bekijken, maar helaas hebben we hierop geen reactie van u ontvangen. We zijn desondanks blij te horen dat u uw pakket inmiddels heeft ontvangen en dat de bestelde artikelen naar wens zijn.

We begrijpen dat de communicatie duidelijker had gekund en nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Mocht u alsnog vragen hebben of verdere hulp wensen, dan kunt u ons altijd bereiken via info@basic-pets.com – vermeld hierbij gerust dat u contact wilt met mij, Joline, zodat ik u persoonlijk verder kan helpen.

Joline van Basic Pets