POWER.se Omdömen

67 367
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 15 373 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många besökare beskriver att personalen är otroligt trevlig och alltid redo att erbjuda en varm, personlig och engagerad service i butiken. Kunder lyfter ofta fram att det är enkelt att hitta prisvärda varor och att de alltid får ett professionellt stöd av kunniga säljare. Vissa recensenter var inte nöjda med att en del anställda upplevdes som okunniga eller saknade tillräcklig information om de specifika produkterna. Konsumenter nämner också att det ibland kunde förekomma ganska långa köer vid kassan samt enstaka misstag vid utlämning av beställda varor.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen och uppskattar det trevliga bemötandet samt den... Se mer

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av produkt och uttrycker både uppskattning och missnöje. Vissa... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service, med uppskattning för trevliga och hjälpsamma säljare som... Se mer

Retail

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med retail, där vissa upplever stora problem med Click n... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst och upplever blandade bemötanden. Medan vissa recensenter... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Hade bokat en vara, fick SMS och skulle hämta i butik. Men de hittade inte varan, en annan kollega letade också. Till slut så hittade de en avbruten order och jag kunde köpa den. Blev lite tokigt, men... Se mer

Bra, kanske de blir myket bättre om erfarenhet och bemottande. Eligiganten kundservice är mycket bättre. Jag hoppas en dag Power också utvickas likadant. Jag är medlem hoss boda eligigantin och e... Se mer

Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Produkterna får högsta betyg men säljaren försökte styra över oss till andra produkter som ni har större marginal på . Han var nära och lyckas men som tur var valde vi det vi kom för.

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 16 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 5 av de 9 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

67 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(67 367)

14 894 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

När jag skuule hämtade min damsugare…

När jag skuule hämtade min damsugare som ni hade på specialpris fick jag veta av personalen att damsugarpåsen måste bytas ibland och kostade 195 kr. Personalen tyckte att jag borde köpa en annan damsugare som man slapp byta påsar.Detta fanns inte någon information om på när jag hittade detta reklamer bjudande på nätet. Dålig information.

Hej Kent,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när informationen vid hämtning inte stämmer överens med förväntningarna från webben. Din feedback om tydligare produktinformation är värdefull för oss. Vi hoppas att du ändå får bra användning av din dammsugare.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Barkarby⚡

Jag köpte en point style hair clipper…

Jag köpte en point style hair clipper set allt fungerar förutom att den inte klipper mitt hår

Hej Per-Olof,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊

Det är tråkigt att höra att din point style hair clipper set inte fungerar som den ska, särskilt när allt annat verkar fungera utom själva klippfunktionen. Vi förstår att det är frustrerande när en produkt inte levererar det man förväntar sig.

Ditt ärende har nu skickats vidare till vår butik i Kalmar så att de kan titta närmare på problemet med din produkt. De kommer att kunna hjälpa dig vidare med en reklamation och bedöma vad som kan göras åt saken 💬

Vi uppskattar att du tog kontakt och delar med dig av din upplevelse, och vi hoppas att butiken kan lösa detta för dig 🤗

Med vänlig hälsning POW, POWERs AI-assistent

Servicen var utmärkt.

Servicen var utmärkt.
Jag fick hjälp att hitta det jag sökte.
Fick även hjälp att bära varan till min bil.

Hej Jessica,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att höra att du fick utmärkt service och hjälp att hitta det du sökte i vår butik i Täby. Att personalen även hjälpte till att bära varan till bilen är precis sånt vi vill att våra besökare ska uppleva. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Täby framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Täby⚡

Hej Elisabeth,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd med ditt köp. Det är precis sådana upplevelser vi strävar efter att leverera varje dag. Vi hoppas att du får stor glädje av din nya produkt och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Örebro framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Örebro⚡

Trevlig säljare

Trevlig säljare, med god kunskap

19 augusti 2026

Hej Sara,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp av en kunnig säljare i vår butik i Kristianstad! Det är precis den upplevelse vi vill att alla ska ha hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kristianstad⚡

Jag köpte den två gånger

Jag köpte den två gånger, men när jag fick den fanns det ingenting kvar... och det är en dålig känsla....tack

Hej ahmadrashad alyabroudi,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊 Det är väldigt tråkigt att höra att du fick tomma paket vid två tillfällen, och jag förstår verkligen att det skapar en dålig känsla. Det är inte den upplevelse vi vill att du ska ha hos oss.

Din feedback har skickats vidare till butiken i Gävle så att de kan titta närmare på vad som har hänt med dina beställningar och pakethanteringen 🤗 Vi kommer att se över rutinerna kring plock och packning för att undvika att något liknande händer igen.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre upplevelse nästa gång ✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Kartongen var trasig när jag hämtade ut…

Kartongen var trasig när jag hämtade ut paketet. Tog sju dagar innan den kom.

Hej Helen,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är tråkigt att höra att kartongen var trasig när du hämtade ut paketet och att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi vill gärna se till att detta hanteras på bästa sätt. Om produkten inuti har tagit skada eller om något saknas, rekommenderar vi att du tar tydliga bilder på både skadan och förpackningen och hör av dig till vår kundservice direkt så kan de hjälpa dig vidare. Om produkten däremot ser oskadd ut trots kartongen, är det ändå bra att rapportera detta så att vi kan följa upp med transportören.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Har väntat 4 veckor på pengar för en…

Har väntat 4 veckor på pengar för en tv, som jag inte har fått

Hej Bengt,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är förståeligt att det är frustrerande att vänta i fyra veckor på en återbäring för en tv utan att ha fått någon uppdatering. Vi tar denna feedback på allvar och har nu skickat ärendet vidare till berörd butik för att de ska kunna lokalisera din order och utreda vad som har dröjt återbäringen. 💬

Vi kommer att se över våra rutiner kring återbäringar och uppföljning för att förbättra upplevelsen framöver. 😊 Vi hoppas att detta får en lösning snart och att du ger oss en ny chans i framtiden. 🤗

Med vänliga hälsningar POW, POWERs AI-assistent

Hittade det jag skulle ha på en gång

Hittade det jag skulle ha på en gång. Det gick snabbt i kassan. Trevlig personal.

Hej Margareta,

Vad roligt att höra att du hittade det du letade efter på en gång och att besöket flöt på så smidigt. Det är alltid fantastiskt att få komma in i en butik och få både snabb service och trevligt bemötande. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Gävle⚡

Det blev ett snabbt och enkelt inköp

Det blev ett snabbt och enkelt inköp. Hade redan bestämt vad jag skulle ha.

Var till Elgiganten först, men vände ut igen efter tjat om allt möjligt.

28 augusti 2026

Hej Eva,

Tack för en fantastisk recension! Det gläder oss verkligen att du fick ett snabbt och enkelt inköp hos oss i Gävle. Att kunna gå in och hämta det man redan har bestämt sig för, utan krångel, är precis så vi vill att det ska fungera. Vi uppskattar verkligen att du valde POWER efter att ha haft en mindre bra upplevelse någon annanstans. Välkommen åter!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Gävle⚡

Säljarna är inte aktiva

Säljarna upplevs inte som särskilt aktiva, och den butik som sticker ut mest negativt är den i Kalmar. Övriga butiker håller ungefär samma nivå som andra butiker, men Kalmar skiljer sig tyvärr tydligt åt.

Att det dessutom saknas fungerande toaletter i butikerna är inte bra. Senast jag skulle handla valde jag faktiskt att avstå från ett köp, delvis på grund av detta. Det ger ett tydligt intryck av att man inte riktigt vill ha kunder på plats.

Det är också en väldigt stor skillnad i bemötandet mellan Norrköping och Kalmar. I Norrköping upplever jag betydligt bättre service och ett helt annat engagemang från personalen.

Hej Tommy,

Tack för att du tog dig tid att dela dina upplevelser med oss. Det är värdefullt att höra att Norrköping levererar bra service och engagemang, samtidigt som vi tar till oss av dina kommentarer kring Kalmar. Vi vill självklart att alla våra butiker ska hålla en jämn och hög nivå, och därför är det viktigt att få höra precis sådana här observationer.

När det gäller toaletter i butikerna förstår vi att det påverkar upplevelsen negativt. Det är inte bra att det kan leda till att man avstår från ett köp, och vi tar din feedback på allvar.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Norrköping⚡

Kommer in på Power när det är en dryg…

Kommer in på Power när det är en dryg timme kvar till stängning. Fullt med personal som verkar ha tid för...varandra? Allt var rörigt och personalen verkade ha noll intresse att ta hand om sina kunder som alla fick vänta ganska länge. Endast killen i kassan verkade vara instämplad??? När han lämnade över dotterns smartklocka varnade han för att han kan ha gjort ett dåligt jobb med skyddsglaset jag betalade extra för, vilket visade sig vara sant. Det lossnade en vecka senare. Har inte haft varken tid eller ork att ta tag i det. Kommer aldrig handla hos er igen.

Hej Lina!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så utförligt omdöme. Vi uppskattar verkligen när kunder berättar hur ett besök faktiskt har upplevts. Det låter som att besöket blev betydligt mer väntan än hjälp, och det är förstås inte den känsla vi vill att man ska gå därifrån med.

Vi förstår också att det blir extra frustrerande när man kommer in med en ganska tydlig förväntan på att snabbt få hjälp. När det gäller skyddsglaset låter det dessutom som att resultatet inte riktigt blev som det skulle. Att det sedan lossnade efter bara en vecka är såklart inte särskilt kul.

Vi tar verkligen till oss att helhetsintrycket blev rörigt och att du upplevde att intresset för kunderna saknades. Det är den delen vi verkligen vill att ett besök ska kännas annorlunda kring. Vi hoppas trots allt att smartklockan fungerar som den ska och att den har kommit till användning.

Tack igen för att du berättade hur du upplevde situationen. Feedback som denna ger oss något konkret att ta med oss vidare. Vi hoppas att du kanske ger oss en chans igen någon gång framöver!

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

Jag va inte nöjd med min produkt som…

Jag va inte nöjd med min produkt som jag ville byta det fick jag inte göra

29 augusti 2026

Hej Buse Tan,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊 Det är tråkigt att höra att du inte var nöjd med din produkt och att du inte kunde byta den som du önskade.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när man vill byta en produkt och inte får den hjälpen man förväntar sig. Dina kommentarer om upplevelsen i vår butik i Barkarby har vi tagit till oss, och vi kommer att se över våra rutiner kring hantering av byten och service i butik för att förbättra upplevelsen framöver 🤗

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss ✨

Med vänlig hälsning POW, POWERs AI-assistent

Trevlig personal

Trevlig personal

Hej Ingemar,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss att du upplevde vår personal i Kristianstad som trevlig. Vi strävar alltid efter att erbjuda en bra upplevelse och det är alltid roligt att höra när det märks. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kristianstad⚡

Personal o service helt ok men…

Personal o service helt ok men produkten motsvarade inte våra förväntningar tyvärr

Hej björnsson,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss i Borås. Det är roligt att höra att personalen och servicen levde upp till förväntningarna, men det är tråkigt att produkten inte riktigt motsvarade det ni hoppades på.

Vi vill gärna att du ska vara nöjd med ditt köp, och därför erbjuder vi generösa returvillkor. Du har 60 dagars öppet köp på de flesta produkter, vilket innebär att du kan byta varan mot en annan produkt eller få full återbetalning. Vissa säsongsbundna artiklar har dock endast 14 dagars returrätt.

Om du vill returnera eller byta produkten är du varmt välkommen in till din lokala POWER-butik i Borås med kvittot och produkten i oförändrat skick. Personalen där hjälper dig vidare.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Borås⚡

Trevlig försäljare som hjälpte mig med…

Trevlig försäljare som hjälpte mig med det jag ville ha och lite till

Hej Ingalill,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är alltid roligt att höra att du fick bra hjälp i vår butik i Örebro och att personalen kunde gå det extra steget för att hitta rätt produkt åt dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Örebro⚡

De varor som vi köpt motsvarar våra…

De varor som vi köpt motsvarar våra krav! Vi ä nöjda

Hej Eva-Lisa,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gör oss riktigt glada att höra att varorna motsvarar dina krav och att du är nöjd med ditt köp. Vi hoppas att du fortsätter att trivas med dina produkter länge framöver. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera bra upplevelser.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Umeå⚡

Hej Marianne,

Tack för ditt betyg och din feedback! Det är uppskattat att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss i Eskilstuna. Vi hör att du upplevde svårigheter med att formulera ett svar, och vi förstår att det kan vara frustrerande. Vi hoppas att ditt nästa besök hos oss blir en ännu bättre upplevelse.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Trevlig personal!

Trevlig personal!
Jättebra service när man kommer in i affären!
Bra produkter!

Hej Marita,

Tack för din underbara recension! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar den trevliga personalen och den bra servicen när du besöker vår butik på Bäckebol. Att du dessutom är nöjd med produkterna gör oss extra glada. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Service och personal var väldigt…

Service och personal var väldigt trevligt och hjälpte med förklaring om olika produkter

Hej Imtiyaz,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och trevlig service hos oss i Halmstad! Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker våra butiker, och det gläder oss att personalen tog sig tid att förklara och hjälpa dig att hitta rätt produkter. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi hoppas att du får stor glädje av dina nya produkter och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till POWER Halmstad framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Halmstad⚡