Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro. Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillba... Se mer
Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Se mer
Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Se mer
Köpte en diskmaskin som tyvärr inte passade mitt kök. Antar att den missen var både min och säljarens fel. Dock skötte Power utbytet snabbt och smidigt utan några problem och både support och säljare... Se mer
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro.
Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillbaka varan som fortfarande har samma fel. Skickar tillbaka till Power Örebro och får svar att de inte hittar felet och att jag ska betala 499kr för deras kontroll…. Hur är det möjligt? Ska jag betala för att kunna använda produkten när felet var under garantitiden?
Inväntar nu telefonsamtal från butikschef dagarna går och det är 2 månad sedan jag skickade in dem….fortsättning följer.

Svar från POWER.se - Örebro
Var var bra upplevelse med Power.
Personalen var jätte snälla och hjälpsamma ❤️❤️❤️❤️

Svar från POWER.se - Örebro
Mycket trevlig och kunnig personal , var insatt i alla våra frågor om varorna vi ville köpa

Svar från POWER.se - Örebro
Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg.
Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende.
Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och att jag kan vända mig till vilken Power anläggning som helst i hela Sverige.
Underbar Personal 👏👏👏👏

Svar från POWER.se - Örebro
Första säljaren som vi kom i kontakt med var väldigt intensiv och när vi lämnade butiken med nytt abonnemang på mobil och bredband så kändes det inte helt okej. Idag var vi tillbaka i butiken och fick en lugn säljare som förklarade för oss. Han gav oss också möjlighet att fråga.

Svar från POWER.se - Örebro
Fint bemötande,hjälp direkt av en trevlig tjej som löste mitt inköp.Bara plus.

Svar från POWER.se - Örebro
Så trevlig kille och som gav oss jättebra info och löste vårt tv problem när tv 4 gick ifrån antenn i våras och visade vad vi kunde göra . Så köpte det han föreslog och fungerar klockrent. Super!

Svar från POWER.se - Örebro
Personen som hjälpte mig var jätte bra på att sälja och respekt full han hjälpte bra till