POWER.se - Skövde Omdömen

1 956
TrustScore 4.5 av 5

Jonstorpsgatan 3C, 549 37 Skövde, Rosenhaga, SE

Betydligt mycket bättre personal fick hjälp att jämföra mellan två märken på telefoner han lyssnade på vad jag sökte och vi diskuterade lite resultatet blev iPhone igen efter 6 år. Så ska du köpa en m... Se mer

Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte der... Se mer

Kände att vi blev blåsta på skärmskydden då min fru och jag köpte mobiler där vi betalade närmare 1.000:- för två stycken. Har sett på andra håll att priset där är mycket lägre för samma tjänst.... Se mer

1. Nr. 7 av de 10 bästa företagen i Elektronikföretag

• Jonstorpsgatan 3C, 549 37, Skövde, Rosenhaga, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Skövde

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 956)

15 963 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fin service trevlig personal och jag…

Fin service trevlig personal och jag hittade det jag behövde

16 juli 2026

Hej Ingela,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig service och hittade det du behövde hos POWER Skövde.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb hjälp

Trevligt bemötande

16 juli 2026

Hej Kjell,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Katarina,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att bemötandet i Skövde uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Trevlig personal som var…

Trevlig personal som var tillmötesgående och glad. Han ska ni vara rädd om 👌🏻

13 juli 2026

Hej Anna,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om POWER Skövde.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och tillmötesgående bemötande. Sådant uppskattas verkligen och vi blir glada att läsa det.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Snabb mottagande av trevlig personal…

Snabb mottagande av trevlig personal och bra service,fick hjälp att lasta in bilen

14 juli 2026

Hej Peter,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett snabbt mottagande, bra service och hjälp hela vägen ut till bilen. Precis så vill vi att ett besök hos oss ska kännas.

Trevlig och rolig personal

Trevlig och rolig personal

Hej Martin,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så trevlig upplevelse och att personalen bidrog med både bra energi och gott bemötande.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Mycket smidigt

Mycket smidigt

10 juli 2026

Hej Freddie,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick mycket smidigt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Mycket trevlig och hjälpsam personal.

12 juli 2026

Hej Solvor,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Skövde. Sådant uppskattas verkligen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Det var den glada o duktiga tjejen s0m…

Det var den glada o duktiga tjejen s0m expierade oss när vi handlade

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick så trevlig och hjälpsam service vid ert besök i Skövde. Sådant uppskattas verkligen och vi hoppas att vi får välkomna er igen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

JONAS på power i skövde vet hur man…

Jonas på power i skövde vet hur man säljer in en bra produkt till en kund som behöver hög kvalité. Jag hade tidigare köpt en produkt av en bra kvalité tipsad av Jonas. Men produkten fick problem efter 1 år ungefär. Jonas hjälpte mig och fick mig att komma hem med en ny produkt som hjälpte mig på de sätt som jag hade som mål.

Kommer söka fler affärer med jonas i framtiden.

Hej Benny Nyman,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Skövde och att du hittade en produkt som passade dina behov så väl.

Det uppskattas extra mycket att du lyfter fram ett engagerat och kunnigt bemötande. Vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Mycket bra service och ett trevligt…

Mycket bra service och ett trevligt bemötande

10 juli 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra service och ett trevligt bemötande i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Sveriges trevligaste anställda

Jag är en kund som inte fattar ett dugg om abonnemang eller bredband. Sprang på en kille vid namn Kevin som under 2 tillfällen fått mig att känna mig som familj och visat både kunskap och ödmjukhet. En riktig topp kille som också hjälpt mig ur 2 väldigt jobbiga situationer som jag inte tror att har hade kunnat klara utan honom.

9 juli 2026

Hej Dexter,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så trygg och kunnig hjälp i Skövde, och att bemötandet gjorde så stor skillnad för dig. Sådant uppskattas enormt.

Vi blir extra glada att höra att du kände dig väl omhändertagen och fick stöd i två jobbiga situationer. Det är precis så en riktigt bra upplevelse ska kännas.

Kunnig och professionell personal

Personalen är verkligen professionella och jag fick mycket bra hjälp när jag skulle köpa en ny mobil och två dgr senare fick jag mycket bra support när jag behövde det.

9 juli 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig hjälp både vid köpet av din nya mobil och när du behövde support efteråt.

Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och hoppas att du blir fortsatt nöjd med din produkt och servicen i Skövde.

Hej Moa,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att bemötandet i Skövde upplevdes som för på och inte så hjälpsamt som det ska vara. Din feedback är viktig och den har redan förts vidare till varuhuset så att de kan se över hur säljmötet upplevs i butiken. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma detta, och vi hoppas att du får en bättre upplevelse nästa gång. 😊🤗

Kassasystemet låg nere och de…

Kassasystemet låg nere och de övertygade mig att använda Resurs bank - istället för att bara beställa på nätet och hämta ut i butik.

Hej Jenny!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi förstår att situationen blev lite mer omständlig än du hade räknat med när kassasystemet inte fungerade som det skulle. I sådana lägen försöker vi alltid hitta en lösning som gör att köpet ändå kan genomföras, men vi förstår samtidigt att det kan kännas frustrerande om det inte blev den lösning du själv hade tänkt dig.

Det finns ofta flera olika sätt att genomföra ett köp och ibland kan alternativen se lite olika ut beroende på situationen i butiken just då. Vi uppskattar verkligen att du berättar hur du upplevde det eftersom den typen av synpunkter hjälper oss att förstå hur olika lösningar tas emot.

Vi hoppas att resten av köpet ändå fungerade bra och att du är nöjd med produkten. Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss!

Svårt att handla

Svårt att få köpa då försäljaren envisades med medlemskap. Jag förklarade 3 ggr att jag inte var intresserad utan bara ville betala. En kund som inte kommer tillbaka.

Hej Anders!

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi vill gärna tipsa om våra medlemsförmåner, men vi vill också att det ska kännas enkelt och bekvämt att handla. Ibland vill man bara göra sitt köp och sedan fortsätta med resten av dagen, och det har vi full förståelse för.

Det var tråkigt att besöket inte motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar att du berättar hur du upplevde situationen. Det ger oss möjlighet att reflektera över hur vi skapar en så bra upplevelse som möjligt för alla som handlar hos oss.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Ebba på POWER!⚡

Bra mottagande men betalningssystemet…

Bra mottagande men betalningssystemet låg nere!

Hej La,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Vad roligt att höra att mottagandet var bra, även om betalningssystemet ställde till det vid besöket. Vi beklagar att det påverkade upplevelsen och tar med oss din feedback vidare.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Toppen med en liten notis

Helheten var super och säljaren var proffsig och kunnig. Även väldigt tillmötesgående och hjälpsamma.
Ända saken som jag vill passa på att kommentera är det fakto att jag har betalt för en garanti som inte börjat gälla än, min gamla enhet blev stulen och att jag då inte ens kan få tillbaka summan för garantin.

8 juli 2026

Svar från POWER.se - Skövde

Vad kul att läsa att du är så nöjd med ditt besök och att du fick den hjälp du behövde. Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram bemötandet och kunskapen, det är något vi värdesätter högt!
Vi vet att ett köp ibland kan innebära många frågor och val, så det känns extra roligt att höra när hjälpen på vägen gör skillnad. En bra upplevelse handlar ju inte bara om själva produkten utan även om känslan runt omkring.

Vi tar även till oss din feedback kring garantin. Villkor kring olika skydd kan vara lite kluriga och det är alltid tråkigt när en situation inte blir som man först hade tänkt sig. Tack för att du både uppmärksammar det som fungerade bra och delar med dig av din synpunkt. Den typen av feedback är värdefull för oss.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och att produkten får vara med om många bättre stunder framöver!

Ebba på POWER!⚡

Trevlig butik bra priser.Vänlig och…

Trevlig butik bra priser.Vänlig och duktig personal

Hej Ann,

Tack för de fina orden om butiken i Skövde.

Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade både priserna och den vänliga, kunniga personalen. Sådan återkoppling betyder mycket.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Snabb säljkontakt bra att varor fanns hemma …

Snabb säljkontakt bra att varor fanns hemma mycket att välja på

Hej Bengt-Erik,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick snabb hjälp och att det fanns mycket att välja på i butiken. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.