POWER.se - Sundsvall Omdömen 2 047

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

Fantastiskt bemötande och relevant hjälp och information som hjälpe oss till köpet. Tveklöst den bästa hjälpen/servicen vi fått vid något inköp av vitvaror. Min ålder ställer till det vad gäller namn... Se mer

Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra... Se mer

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i lokalen. Uppmärksammad av personal med vänligt bemötande. Smidigt att plocka vara samt bra bemötande i kassan. Om jag skulle slå ner på något så kanske produkt... Se mer

1. Nr. 7 av de 10 bästa företagen i Elektronikföretag

• Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Sundsvall

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Serviceinriktad personal

Serviceinriktad personal! Hjälper till att lasta in i bil...

Hej Erik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i Sundsvall och att personalen hjälpte till hela vägen ut till bilen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du besöker oss.

Bra personal med hjälp

Bra personal med hjälp. Mindre bra om berättande om de var öppet köp efter man öppnat förpackningen med sina hörlurar

Hej Emilia,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att höra att du fick bra hjälp i varuhuset.

Samtidigt förstår jag att informationen om öppet köp för hörlurar efter att förpackningen öppnats upplevdes som otydlig. Hörlurar som är in-ear omfattas inte av 60 dagars öppet köp när förpackningen har öppnats, och tydlig information om det är viktig.

Tack för att du uppmärksammar detta. Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Hej Nylander,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du fick den hjälp du behövde och att upplevelsen var bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Inger,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse i Sundsvall och att personalen upplevdes som både hjälpsam och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Funkar som den ska.

Den är ok än så länge. Lite primitiv jämfört med en gammal cylinda. Om man ser till priset så är den nog bra.

16 juni 2026

Hej Kjell,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Det är fint att höra att produkten fungerar som den ska och att du ändå tycker att den känns prisvärd. Samtidigt uppskattar vi att du också lyfter att den upplevs som lite mer primitiv jämfört med din tidigare modell.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att förstå hur produkten upplevs i vardagen.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Bra service,

Väldigt trevlig och serviceminded personal

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och mötte trevlig och serviceminded personal i Sundsvall.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för oss.

Bra service

Fick bra hjälp med det jag sökte

11 juni 2026

Hej Andreas,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och hjälp med det du sökte i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal

10 juni 2026

Hej Per,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av bra och kunnig personal i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Sundsvall⚡

Fantastiskt bemötande och relevant…

Min ålder ställer till det vad gäller namn på säljaren, hon var rent ut sagt fantastisk. Ta till vara på denna resurs, inte på något sätt påträngande utan hon var väldigt saklig och bemötte oss med respekt och besvarade alla våra frågor med tålamod. Kort sagt den perfekta säljaren och vi gick därifrån mycket nöjda och glada för hjälpen och affären vi gjorde. 5/5 Stjärnor i betyg (plus Guldstjärna i kanten för säljaren och hjälpen hon gav oss)

4 juni 2026

Hej Tantor,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att läsa om ett så bra bemötande och att hjälpen upplevdes som både relevant, respektfull och tydlig. Det låter som en riktigt stark upplevelse i varuhuset i Sundsvall, och extra roligt att höra att ni gick därifrån nöjda och glada med ert köp.

Sådan återkoppling uppskattas mycket, och det är särskilt värdefullt när service, tålamod och kunnighet lyfts fram på det här sättet.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag köpte en begagnad mobil

Jag köpte en begagnad mobil. Säljaren sa att batteriet var nytt, ny skärm. Sen märker jag att batteriets kapacitet var 90%. Jag går till Power o påtalar detta, då visar det sig att batteriet är ok att sälja om kapaciteten är över 80%. Säljaren ljög för mig. Jag hade aldrig köpt om jag blivit rätt informerad. Jag ska lämna till baka mobilen, och jag kommer ej handla på Power igen. Per

5 juni 2026

Hejsan!

Tack för ditt omdöme.

Vi förstår att det blev en förvirring när batteristatusen inte matchade förväntningen kring vad som menades med nytt. I våra RePower enheter är batterinivån inom ett spann där allt från 80 till 100 procent är godkänt, vilket kan göra att begreppet nytt ibland uppfattas på ett annat sätt än vad som faktiskt avses. Vi hör dig kring att det här skapade en miss i förväntan och att informationen inte upplevdes tillräckligt tydlig.
Vi tar med oss det framåt så vi kan bli ännu bättre på att vara tydliga från start och göra det enklare att förstå vad som gäller.

Allt gott, Sara på POWER!⚡

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande

3 juni 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var så trevligt.

Bra Service

2 juni 2026

Hej Jan-Åke,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Fock hjälp snabbt

Fock hjälp snabbt

3 juni 2026

Hej Siw,

Tack för det fina omdömet!

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp snabbt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Max,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Den va bra lika bra som andra dagar som…

Den va bra lika bra som andra dagar som jag har varit inne handla 🤗

29 maj 2026

Hej Ulrika,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var lika bra som vanligt och att besöket levde upp till förväntningarna.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Försäljningen var mycket bra men sedan…

Försäljningen var mycket bra men sedan vid kassan stud vi ganska länge trots att det var en man vid andra kassan-det var bara vi där- han tittar på oss utan att fråga om vi ska betala och till slut min fru gick till honom och sa att vi skulle betala då kom han, det var inte bra, hälsningar

29 maj 2026

Hej Wieslaw,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att försäljningen upplevdes som mycket bra. Samtidigt förstår jag att avslutet vid kassan drog ner helhetsintrycket när ni fick vänta trots att det fanns personal på plats.

Den typen av upplevelse är viktig att fånga upp, och din återkoppling betyder mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag tycker att säljaren såg mig som…

Jag tycker att säljaren såg mig som kund. Han ställde rätt frågor och var lyhörd vad jag som kund ville köpa. Jag kommer 100% köpa mina grejer hos denne säljare och butik.

1 juni 2026

Hej Thorbjörn,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du kände dig sedd och lyssnad på i butiken. Den typen av upplevelse betyder mycket, och det är extra kul att höra att både rådgivningen och servicen träffade helt rätt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra.

Mycket bra.

27 maj 2026

Hi Daniel,

Thank you for sharing your review and your order reference number.

I can see this is connected to order Elguide-71850453959, but there is no specific question or issue included in your message.

If you would like help, please reply with a short description of what you need assistance with, for example:
- checking your order status
- a delayed delivery
- missing order confirmation
- incorrect order details

If your question is about the order status, you can also check it by:
- logging in to your [MyPOWER account](https://www.power.se/mypower/login/) and opening your latest orders
- using the order status link in your confirmation email

If you have not received the confirmation email, please also check your spam or junk folder.

Trevlig personal

Trevlig personal, bra service, bra produkter.

25 maj 2026

Hej Malin,

Tack för de fina orden om varuhuset i Sundsvall.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde trevlig personal, bra service och bra produkter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.