POWER.se - Kalmar Omdömen 2 285

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Ölandsleden 3, 393 56 Kalmar, Oxhagen, SE

Hej Vi hade bestämt oss för en ny tvättmaskin då vår gamla gått sönder. Tog kontakt med en av säljarna/personal som tydligt visade sitt engagemang och verkligen la ner sin tid på att svara på frågo... Se mer

Bra butik. Trevlig personal också men väldigt enerverande dock. Vill ge dig den ena rabatten efter den andra i utbyte mot diverse "gentjänster" som mobilabonnemang mm.

Bra service i butiken. Kunnig och kundorienterad personal. Förstår dock inte att det ska ta så lång tid att leverera från ert lager i Skillingaryd. Max en dag, sträckan är väl högst 25 mil. Dåli... Se mer

Köpte en sodastrem gaia av säljaren Andreas J. Glad i hågen hem och öppnade lådan och plockade upp denna. Öppnade bakstycket och lyfte upp hävarmen då ramlade hissdelen som ska hålla flaskan ner till... Se mer

1. Nr. 8 av de 10 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 13 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 14 av de 25 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 6 av de 10 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se - Kalmar

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Bra service i butiken

Bra service i butiken. Kunnig och kundorienterad personal.

Max en dag, sträckan är väl högst 25 mil. Dåligt.

4 juni 2026

Hej BILL,

Tack för omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att servicen i butiken upplevdes som bra och att bemötandet kändes kunnigt och kundorienterat.

Samtidigt förstår vi att leveranstiden från lagret drog ner helhetsintrycket.

Leveranstiden kan variera beroende på vald leveransmetod, men jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra deal

Bra deal. Trevlig personal.

Hej LARS,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var bra och att bemötandet uppskattades.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En mycket trevlig personal,kunnig i…

En mycket trevlig personal,kunnig i arbetet.God sevice väkdigt nöjd

Hej Jane,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd och uppskattade den trevliga och kunniga hjälpen i butiken.

Trevliga och kunniga killar

Trevliga och kunniga killar, fick superhjälp, både från dem på golvet, men även i kassan.
Ta hand om era kollegor

Hej Christine,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp både ute i varuhuset och i kassan. Sådan återkoppling betyder mycket.

Vi uppskattar också omtanken om kollegorna väldigt mycket.

Bra butik

2 juni 2026

Hej Mattias,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att du tycker om butiken och att bemötandet upplevdes som trevligt.

Samtidigt förstår vi att det kan kännas påfrestande när det blir för mycket fokus på extra erbjudanden.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lyfta både det positiva och det som kan upplevas mindre bra.

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som välvillig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag blev bemött jättebra av en i…

Jag blev bemött jättebra av en i personalen som hjälpte mig köpa minneskort til min kamera, hon var professionell och jätte trevlig

4 juni 2026

Hej Stella,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och professionell hjälp vid ditt köp av minneskort till kameran. Sådant uppskattas mycket, och det är extra kul att höra att upplevelsen var så trevlig.

Köpte en mobil samsung A57

Köpte en mobil samsung A57. Allt gick snabbt o smidigt. Dock så frågade dom om man ville köpa den på avbetalning. Har man inte råd att köpa en mobil direkt bör man nog vara utan

30 maj 2026

Hej Alex,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att köpet gick snabbt och smidigt.

Vi uppskattar också din tydliga synpunkt kring hur betalningsalternativ presenteras i samband med köp. Sådan feedback är värdefull och tas med vidare.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Snabb service

Snabb service och trevligt bemötande.

Hej Michael,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb service och ett trevligt bemötande i Kalmar. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Det blev mycket dyrare än vad jag sett…

Det blev mycket dyrare än vad jag sett på er hemsida

Hej Nej,

Tack för att du delar med dig.

Det ska vara enkelt att känna sig trygg med priset hos oss, och våra onlinepriser ska också gälla i varuhus. Priserna uppdateras dessutom automatiskt var 15:e minut.

Om du såg ett lägre pris på vår hemsida i samband med köpet får du gärna jämföra priset igen på produktsidan, eftersom priset kan ha ändrats sedan dess.

Om produkten har sänkts i pris efter ditt köp kan prisgarantin gälla i upp till 60 dagar från att du tog emot produkten, och då kan mellanskillnaden återbetalas om villkoren är uppfyllda.

Personalen var helt…

Personalen var helt fantastiska,trevliga och glada 10plus

2 juni 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet gjorde intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Bra och trevligt bemötande

Bra och trevligt bemötande. Kunnig personal.

31 maj 2026

Hej Sofia,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att bemötandet upplevdes som bra och trevligt, och att hjälpen kändes kunnig.

Sådant uppskattas mycket.

Allt bra

Allt bra, pris personal

30 maj 2026

Hej Tomas,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att allt har fungerat bra och att både pris och bemötande uppskattades.

Jättebra

Jättebra, fick den hjälp jag behövde. Nöjd.

28 maj 2026

Hej Agneta,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att du fick den hjälp du behövde och att du är nöjd.

Braaaaa

Braaaaaaaaaaaaa

27 maj 2026

Hej Lars-Åke,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Nino på Power i Kalmar var superbra på…

Nino på Power i Kalmar var superbra på att hjälpa utan att vara som en sliskig säljare.

27 maj 2026

Hej Åsa,

Tack för den fina recensionen.

Det är verkligen roligt att höra att hjälpen i Kalmar upplevdes som så bra och naturlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Bra bemötande

Bra bemötande. Hjälp med det jag behövde. Tips. Jättetrevliga

24 maj 2026

Hej Susanne,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande, hjälpen du behövde och dessutom goda tips. Sådant uppskattas verkligen.

Mycket kunnig

Mycket kunnig, hjälpsam och trevlig personal.

22 maj 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Mycket bra försäljare tillmötesgående…

Mycket bra försäljare tillmötesgående och kundfokuserad. Bra produkt.

21 maj 2026

Hej Marion,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du är nöjd med både hjälpen och produkten.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.