POWER.se - Kalmar Omdömen

2 506
TrustScore 4.5 av 5

Ölandsleden 3, 393 56 Kalmar, Oxhagen, SE

Personalen var duktig och lyssnande och hjälpte oss fram till ett bra beslut. Vid installationen uppmärksammades ett problem som direkt löstes på ett snabbt och bra sätt.

Hade bokat en vara, fick SMS och skulle hämta i butik. Men de hittade inte varan, en annan kollega letade också. Till slut så hittade de en avbruten order och jag kunde köpa den. Blev lite tokigt, men... Se mer

Ok när vi efter att vi hittat vad vi skulle frågade efter hjälp i kassan ang priset . Priset var inte rätt i butik utan det var min dotter som hade koll då hon kollat hemsidan innan besöket. Svaret... Se mer

Kunnig försäljare som lyssnade på vad vi letade efter och rekommenderade bra lösningar att välja mellan. Smidig leverans med hjälp in i köket. Tack så mycket!

1. Elektronikföretag
  6. TV-butik
  7. Vitvaror och hushållsapparater

Promotion box for POWER.se - Kalmar

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 506)

16 089 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jatte Bra allt personal och service och…

Jatte Bra allt personal och service och produkt

14 september 2026

Hej Khadija,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss i Kalmar! Det betyder mycket att du tar dig tid att dela med dig av din feedback. Vi är glada över att både personalen, servicen och produkten levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Kalmar en annan gång.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Bra bemötande vilket jag gillar !

Bra bemötande vilket jag gillar !

Hej Lage,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gör oss otroligt glada att höra att du uppskattade bemötandet hos oss i Kalmar. Det är precis så vi vill att varje besök ska kännas, trevligt och välkomnande. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Engagerade säljare

Hej Christoffer,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du upplevde engagemang från våra säljare i Kalmar. Att få sådan feedback gör oss extra motiverade att fortsätta leverera en bra upplevelse i butik. Vi hoppas att du får stor glädje av ditt köp och välkommen åter till POWER Kalmar!

Prisskillnad nät och butik

Svaret var att det berodde på att det inte var digital prisskylt på hyllan. Men bra produkt och bra pris.

16 september 2026

Hej Cilla,

Tack för att du delade din upplevelse från besöket i vår butik i Kalmar. Det är roligt att höra att ni är nöjda med både produkt och pris. Vi har elektroniska prisskyltar i butikerna som uppdateras automatiskt var 15:e minut för att matcha våra onlinepriser, så det ska alltid stämma oavsett var du handlar. Bra att din dotter hade koll på priset från hemsidan innan besöket. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Allt gick jättebra.

Allt gick jättebra.

Hej Peter,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att allt gick jättebra för dig. Vi i Kalmar-teamet älskar att leverera en upplevelse som lever upp till förväntningarna. Välkommen åter till POWER Kalmar nästa gång du behöver något!

Hej Anders,

Stort tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss att du upplevde ett gott bemötande och kunnig personal hos oss i Kalmar. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska vara både hjälpsamma och väl insatta, så det är fantastiskt att höra att det märktes. Välkommen åter till POWER Kalmar när du behöver hjälp igen!

Bra service

Bra service

Hej Alexander,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gör oss riktigt glada att höra att du upplevde bra service hos oss i Kalmar. Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga upplevelsen och det betyder mycket att du tog dig tid att dela detta med oss. Vi hoppas att få se dig igen snart!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Vi fick god hjälp med att jämföra olika…

Vi fick god hjälp med att jämföra olika produkter och bra information om den vi valde.

Hej Gudrun,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss riktigt glada att höra att du fick bra hjälp med att jämföra olika produkter och kände dig väl informerad om ditt val. Det är precis så vi vill att det ska fungera hos oss i Kalmar. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

FELTÄNKT av bonus vid retur

Retur av 1xadapter för 499:-. Trots att jag på samma kvitto handlat en IPad m tillbehör, så var man tvungen att dra tillbaka min bonus på 72:- pga att jag lämnade tillbaka 1 Liten pryl. Alltså fick jag inte använda min intjänade bonus på den stora köpesumman. FELTÄNKT POWER!

Hej Nöjd kund,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det är verkligen otrevligt att höra att bonusen drogs tillbaka när du returnerade adaptern, särskilt när du hade handlat både en iPad och tillbehör på samma kvitto. Vi förstår att det känns frustrerande att inte kunna använda din intjänade bonus på det större köpet på grund av en liten retur.

Ditt ärende har nu skickats vidare till vår butik i Kalmar för att de ska kunna titta närmare på hur bonusberäkningen gick till och om något kan göras åt saken. Vi tar med oss din feedback om hur returer och bonus hanteras tillsammans på samma kvitto, och kommer att se över våra rutiner kring detta framöver.

Vi hoppas att butiken kan komma tillbaka till dig med en lösning, och att du ger oss en chans att bjuda på en bättre upplevelse nästa gång. 🤝

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI-assistent

Varan jag skulle ha fanns och…

Varan jag skulle ha fanns och personalen var trevlig.

Hej Björn,

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss att varan du letade efter fanns i lager och att personalen i vår Kalmar-butik var trevlig. Vi hoppas att du får stor glädje av ditt köp och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till POWER en annan dag.

Mycket trevlig p

Hej Jörgen,

Tack för det fina betyget och de trevliga orden! Det betyder verkligen mycket för oss att du hade en bra upplevelse hos oss i Kalmar. Vi hoppas att vi får glädjen att välkomna dig tillbaka en annan dag.

Bra utbud bra kvalitet

Bra utbud bra kvalitet

Hej Birger,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för det fina betyget! Det gläder oss att du uppskattar utbudet och kvaliteten hos oss i Kalmar. Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen.

Bra bömötande bra kunskap hos anställda

Bra bömötande bra kunskap hos anställda

6 september 2026

Hej Pontus,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett bra bemötande och uppskattade kunskapen hos våra anställda i Kalmar. Vi ser fram emot att få välkomna tillbaka dig till POWER Kalmar framöver.

Hej Christina,

Tack för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss verkligen att du upplevde ett mycket bra kundbemötande hos vår butik i Kalmar. Vi strävar alltid efter att ge en lika positiv upplevelse till alla som besöker oss, och det är alltid extra roligt att höra när det lyckas. Vi hoppas att du välkomnas tillbaka till POWER Kalmar nästa gång du behöver något. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Alltid lika bra

Bra vara, bra service, trevlig personal!

Hej Thomas,

Tack för en fantastisk recension! Det gläder oss verkligen att höra att du alltid har bra upplevelser hos oss i Kalmar. Bra varor, bra service och trevlig personal är precis vad vi strävar efter, och det är underbart att veta att vi levererar. Välkommen åter!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Kunnig försäljare som lyssnade på vad…

10 september 2026

Hej Thomas,

Tack för en fantastisk recension! Det gläder oss att höra att du fick bra hjälp av vår kunniga personal i Kalmar och att leveransen gick smidigt ända in i köket. Att kunna erbjuda både expertis och praktisk assistans är precis vad vi strävar efter. Välkommen åter till POWER Kalmar när som helst!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

En mycket kundorienterad och kunnig…

En mycket kundorienterad och kunnig personal som gav extra tips självmant

9 september 2026

Hej Nilla,

Vad roligt att läsa om din upplevelse i vår Kalmar-butik! Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss, med personal som inte bara hjälper till utan också delar med sig av sina tips och sin kunskap. Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Hjälpsamma och bra information bara…

Hjälpsamma och bra information bara nöjd med besöket

7 september 2026

Hej Åsa,

Tack för ett fantastiskt betyg och trevliga ord om besöket i vår Kalmar-butik! Det gör oss riktigt glada att höra att du fick bra hjälp och information under ditt besök. Vi ser fram emot att få välkomna tillbaka dig en annan dag.

Otroligt bemötande

Otroligt trevliga och kunniga särskilt Adam som hjälpte just oss med våra ärenden. Rekommenderar starkt.

7 september 2026

Hej Henrik,

Vilket fantastiskt betyg att få läsa! Det gläder oss verkligen att du hade en så positiv upplevelse hos oss i Kalmar. Det låter som att Adam tog väl hand om er och hjälpte er på ett både trevligt och kunnigt sätt, vilket är precis den nivå vi strävar efter. Tack för att du delar din upplevelse och för den starka rekommendationen. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Kalmar framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Alert o kunnig personal som hjälpte…

Alert o kunnig personal som hjälpte till på bästa sätt!

8 augusti 2026

Hej Björn,

Vad roligt att höra om din positiva upplevelse i vår Kalmar-butik! Det är fantastiskt att vår personal kunde hjälpa dig på bästa sätt och ge dig den service du förväntar dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Kalmar framöver.