POWER.se - Helsingborg Väla Omdömen

3 093
TrustScore 4.5 av 5

Marknadsvägen 5, 260 36 Ödåkra-väla, Skåne län, SE

Rätt produkt till ett fördelaktigt pris. Kändes som onödigt att först besöka köksavdelningen och leta upp en säljare. För att säljaren skulle försöka sälja ytterligare försäkring bara. Sedan att i kas... Se mer

Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detal... Se mer

Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Se mer

1. Nr. 6 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag

• Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Helsingborg Väla

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(3 093)

16 328 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Brs möttedande av kundservis och snabbt…

Brs möttedande av kundservis och snabbt servis

Hej Danuta,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du upplevde ett bra mottagande och snabb service hos oss i Helsingborg Väla. Vi strävar alltid efter att ge en lika positiv upplevelse varje gång. Välkommen tillbaka till POWER när som helst!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Helsingborg Väla⚡

Hej Eva-Lotte,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp hos oss i Helsingborg Väla. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka en annan dag.

Hej Ray,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du upplevde vår personal i Helsingborg Väla som både trevlig och kunnig. Det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att erbjuda varje gång. Vi hoppas att du väljer att besöka oss igen snart.

Hade varit bra om de kunde hjälpt oss…

Hade varit bra om de kunde hjälpt oss att sätta igång surfplattan

19 september 2026

Hej Gertrud,

Tack för din feedback! Det är tråkigt att höra att ni inte fick hjälp med att komma igång med surfplattan. Vi erbäller faktiskt en setup-service för surfplattor som inkluderar installation, uppdateringar, kontoinställningar och dataöverföring, vilket kan vara till stor hjälp. Nästa gång ni besöker butiken kan ni fråga om denna tjänst direkt i kassan så hjälper personalen er vidare.

Bra i butiken

Bra i butiken. Men hittills dåligt fungerande kommunikation med Bring, som skulle ta hand om installation och bortforsling av den gamla diskmasinen. De vill ha ett kollinummer som inte går att hitta😣

16 september 2026

Hej Calle,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, Calle. Det är roligt att höra att besöket i butiken i Helsingborg Väla fungerade bra, men det är förståeligt frustrerande när kommunikationen kring installation och bortforsling av den gamla diskmaskinen inte fungerar som den ska. 😞

Vi tar med oss din feedback om Brings kommunikation och hanteringen av kollinummer vidare internt för att förbättra rutinerna kring leverans och installation. Ditt ärende har också skickats vidare till butiken i Helsingborg Väla så att de kan titta på situationen.

Vi hoppas att installationen löser sig snabbt och att du får en bättre upplevelse framöver. 🧡

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI-assistent

Tyckte det tog lååång tid och var…

Tyckte det tog lååång tid och var väldigt krångliga för att köpa en mobil...

19 september 2026

Hej Emmie,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är tråkigt att höra att köpet av din mobil tog längre tid än förväntat och upplevdes som krångligt. Vi vill att varje köp ska gå smidigt och enkelt, så det är värdefull feedback att ta med sig. Vi kommer att se över våra köp- och kassarutiner i butiken för att förstå vad som orsakade förseningen. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra upplevelsen för framtida besök. Vi hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🧡

allt gick bra

allt gick bra, trevlig säljare

17 september 2026

Hej Peter,

Vad roligt att höra att allt gick bra och att du hade en trevlig upplevelse hos oss i Helsingborg Väla! Det betyder mycket för oss att få så positiv feedback. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Väldig nöjd med mitt köp

Väldig nöjd med mitt köp

17 september 2026

Hej Nahid,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att du är väldigt nöjd med ditt köp. Det är precis sådana upplevelser vi strävar efter att leverera varje dag. Välkommen åter till POWER Helsingborg Väla nästa gång du behöver något!

Snabb leverans!

Köpte en Dyson dammsugare.
Mycket effektiv!

Hej Thomas,

Vad roligt att höra om din snabba leverans och att du är nöjd med din Dyson dammsugare! Det gläder oss verkligen att du haft en positiv upplevelse hos oss i Helsingborg Väla.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Priset var bra och fick bra hjälp ute i…

Priset var bra och fick bra hjälp ute i butiken för att välja vad som passa oss.

Hej Johan,

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att du fick bra hjälp i butiken och att priset var bra. Vi på POWER Helsingborg Väla uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du får stor glädje av ditt köp. Välkommen åter!

Varan kunde hämtas efter en timme och den motsvarade förväntningarna

Trevlig man som jobbar vid vitvaruavdelningen

Hej CF,

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att varan levde upp till förväntningarna. Det är alltid trevligt med bra service och ett väl fungerande Click & Collect. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Fick mycket bra hjälp av personal som…

Fick mycket bra hjälp av personal som förklarade mycket bra och vägledning om min skada på min vara tog bara några dagar sen fick jag en ny det ända jag kände e att jag märkt man får vänta länge tills man får hjälp annars var allt verkligen jätte bra :)

Hej Migge,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det är fantastiskt att höra att du fick bra hjälp av personalen och att ärendet med din vara löste sig snabbt. Vi noterade också din kommentar om väntetiden och uppskattar att du delade med dig av den. Vi hoppas att du fortsätter att trivas med din nya vara och ser fram emot att få välja dig tillbaka i butiken framöver.

Allt fungerade perfekt från start till…

Allt fungerade perfekt från start till mål. Inga överraskningar

Hej Dale,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att allt fungerade perfekt från start till mål, utan några överraskningar. Sådana upplevelser är precis vad vi strävar efter hos POWER i Helsingborg Väla. Välkommen åter!

Ej lagerfört

Inget, de hade inte det skrivare huvud jag sökte efter. Man kan inte lagerföra allt!

Hej Peter,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, Peter. Det är tråkigt att höra att du inte hittade det skrivarhuvud du letade efter i butiken. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får tag på det man behöver. Våra butiker har ett begränsat utrymme och kan tyvärr inte lagerföra hela sortimentet, men vi kan ofta beställa hem varor från centrallagret om de finns tillgängliga. Vi tar med oss din feedback om sortiment och tillgänglighet i butiken för att se över hur vi kan förbättra oss. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att hjälpa dig framöver. 😞

Hej Nermin,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss att du upplevde leveransen som snabb, enkel och smidigt. Det är precis vad vi strävar efter på POWER i Helsingborg Väla. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Bra service

Hej Kristina,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du upplevde bra service hos oss i Helsingborg Väla. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Bra personal

Bra personal

Hej Majd,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade personalen hos oss i Helsingborg Väla. Vi ser alltid till att sträva efter en hög nivå på service och bemötande, och det är alltid roligt när det märks. Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen.

Personalen på golvet

Kvinnan som hjälpte oss att hitta produkten va super trevlig

Hej Ida,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Helsingborg Väla! Det är alltid fantastiskt när personalen på golvet kan göra besöket till något extra trevligt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Smidigt att kunna reservera

Smidigt att kunna reservera. Trevlig och alert personal

Hej Mona,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss att du upplevde reservationen som smidig och att personalen i Helsingborg Väla var trevlig och alert. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER snart igen.

När jag kom för att hämta så fanns den…

När jag kom för att hämta så fanns den inte. Iallafall den färg jag skulle ha.
Och då hade jag ändå fått sms.om att det gick att hämta.
All Kred till killen som sprang rundor överallt och letade.
Power i Helsingborg

Hej Jeanette,

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Det låter frustrerande att få ett sms om att ordern är redo för hämtning och sedan upptäcka att produkten i önskad färg inte fanns tillgänglig. Vi förstår att det inte var den smidiga upplevelse vi vill erbjuda.

Det är fint att höra att personalen på POWER i Helsingborg gjorde sitt yttersta för att hjälpa till och letade överallt efter rätt produkt. Det visar verkligen på engagemang från deras sida.