POWER.se - Helsingborg Väla Omdömen 2 887

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Marknadsvägen 5, 260 36 Ödåkra-väla, Skåne län, SE

Rätt Switch till rätt pengar M.a.o. 4-stjärnor får Butiken, Ni saknade en 8-portars router 5-stjärnor får biträdeskillen: Han var riktigt imponerande på alerten och kunnig, men så ville... Se mer

Vi fick er försäljare Jonatan som kunde handleda och hjälpa mig snart 80- årig kvinna på ett enkelt och förtroende ingivande sätt. Inget manér att bara vilja ”pracka på” utan mycket informativ och kom... Se mer

1. Nr. 7 av de 8 bästa företagen i Elektronikföretag

• Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Helsingborg Väla

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Fick snabb och bra hjälp

Fick snabb och bra hjälp. Trevlig personal.

29 maj 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp och ett trevligt bemötande i Helsingborg Väla.

En bra upplevelse

De var mycket trevliga och var tydliga. personal och service 10/10

29 maj 2026

Hej Kenan,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet kändes tydligt och trevligt. Det uppskattas verkligen.

Rätt Switch till rätt pengar & kunnig personal

Rätt Switch till rätt pengar

M.a.o.
4-stjärnor får Butiken,
Ni saknade en 8-portars router

5-stjärnor får biträdeskillen:
Han var riktigt imponerande på alerten och kunnig, men så ville han också bli butiksansvarig för butiken på Marknadsvägen vid Ödåkra-Väla!

1 juni 2026

Hej Bernt,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du hittade rätt switch till rätt pris och att du fick så bra hjälp i varuhuset. Det uppskattas också att du lyfter den kunniga och engagerade servicen.

Tack även för din kommentar om sortimentet. Det är värdefull återkoppling.

Helt OK köp upplevelse

Helt OK köp upplevelse. Visste vad jag skulle ha. Fick bra hjälp i kassan.

28 maj 2026

Hej Mikael,

Tack för omdömet.

Vad fint att höra att köpupplevelsen fungerade bra och att du fick bra hjälp i kassan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Kort i tonen!

30 maj 2026

Hej Tomas,

Det är tråkigt att höra att bemötandet inte var på den nivå vi eftersträvar. Vi ber om ursäkt för att vi upplevdes som korta i tonen och tackar för att du gör oss uppmärksamma på detta.

Vi strävar efter att ständigt förbättra vårt kundmöte och hoppas att vi får chansen att ge dig en betydligt positivare upplevelse nästa gång vi ses.

Felix på POWER! ⚡️

Då det var mer personal än kunder när…

Då det var mer personal än kunder när jag kom in och ingen valde att fråga om jag behövde hjälp eller ens säga hej så hämtade jag upp det jag behövde och betalade min vara och lämnade. Skall dock ge kassan beröm för bra bemötande. Blir nog att hitta någon annan stans att handla om man vill ha lite service.

26 maj 2026

Hej Niklas,

Stort tack för ert omdöme. Vi beklagar verkligen att ni fick sköta er själv vid ert senaste besök och att ni inte blev bemött av personalen på golvet. Det är tråkigt att höra att vi inte levde upp till våra servicekrav denna gång.

Vi vill dock tacka för berömmet till vår personal i kassan, det tar vi tacksamt emot och för vidare. Vi tar er kritik på största allvar och kommer att använda den för att förbättra våra rutiner i butiken så att vi kan erbjuda en mer välkomnande miljö framöver.

Kommer in i butiken

Kommer in i butiken, på flera ställen stod säljare i klungor. INGEN hälsar. INGEN frågar om vi vill ha hjälp eller liknande.
Tar vad jag ska ha och går till kassan. Kassörskan frågade om jag fått hjälp av en säljare. Vilket jag inte fick.
Sa till kassörskan att jag inte ens blivit hälsad på i butiken. Då svarar hon att ”oh dom är så upptagna.”
Jaha, med att prata med varandra sa jag?
”Ja, dom pratar mycket ”

ALLTSÅ…..

28 maj 2026

Svar från POWER.se - Helsingborg Väla

Stort tack för att ni uppmärksammar oss på bristerna under ert besök hos oss. Vi beklagar verkligen att ni varken blev hälsad på eller fick den hjälp ni behövde, och att vår personal fokuserade mer på varandra än på att ge service. Det är inte den servicenivå vi vill förknippas med.

Vi tar er feedback vidare direkt till butiksansvarig för att se till att våra rutiner kring kundbemötande efterlevs av hela teamet. Vi hoppas att vi får chansen att ge er ett betydligt bättre välkomnande nästa gång ni väljer att besöka oss.

Hej Kristofer,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och priset.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevligt personal och förklarade bra…

Trevligt personal och förklarade bra .stressade inte fram ett köp.

24 maj 2026

Hej Mario,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydliga förklaringar utan att känna dig stressad i ditt köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Både bra och dåligt

Första försäljaren (rödhårig kille) jag frågade om hjälp ville inte hjälpa mig. Sa att han var upptagen fast att hans kunder stog en bit bort och diskuterade med varann. Gick till en annan försäljare som genast hjälpte mig och visade rätt produkt för mig. Framme vid kassan blev det en väldigt lång väntan då något var oklart med den enda kassören som fanns där då. Efter en lång väntan kom en andra kassör som gav väldigt bra service.

25 maj 2026

Hej Mikael,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen värdefullt att få både ris och ros.

Det är glädjande att du till slut fick bra hjälp med att hitta rätt produkt och att servicen i kassan upplevdes som väldigt bra.

Samtidigt ska det självklart kännas enkelt att få hjälp direkt i varuhuset, och en lång väntan i kassan påverkar helhetsupplevelsen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att beskriva detta så tydligt. All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Tom,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du hade en smidig shoppingupplevelse hos oss i Helsingborg Väla.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ointresserad personal förutom dom som…

Ointresserad personal förutom dom som hade svårt att förstå att man inte var intresserad av en ny mobiltelefon.

22 maj 2026

Hej Daniel,

Vi ber om ursäkt för att du upplevde personalen som ointresserad och att kommunikationen kring mobiltelefoner blev påfrestande. Det är viktigt för oss att alla som besöker oss känner sig lyssnade på, oavsett vad man är ute efter för ärende.

Vi kommer att dela detta vidare internt för att säkerställa att vi blir mer lyhörda i våra kundmöten framöver.

Trevlig och hjälpsam säljare

Trevlig och hjälpsam säljare, som var informativ ang produkten jag var intresserad av.

20 maj 2026

Hej Bo,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service samt tydlig information om produkten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket.

Hej Lisbeth,

Tack för att du delar din upplevelse.

Det är bra att miljön upplevdes som städad, men det är förstås mindre bra om du inte kände dig lyssnad på.

Vi uppskattar att du tar dig tid att lämna feedback. Den typen av synpunkter är viktig för att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Fantastisk service och trevlig personal

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos POWER i Väla. Personalen var hjälpsam, trevlig och tog sig tid att svara på mina frågor. Servicen kändes professionell och jag fick bra hjälp att hitta det jag behövde. Butiken var också ren och välorganiserad. Rekommenderas varmt!

19 maj 2026

Hej Mahad,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Väla gav en så bra upplevelse och att servicen, bemötandet och butiken levde upp till förväntningarna.

Extra kul att hjälpen på plats gjorde det lätt att hitta rätt.

Duktiga okunniga säljare

Duktiga och kunniga säljare, toppklass. Vad fel det blev när ett mellanslag försvann. Mvh Tomas 😊

21 maj 2026

Hej Tomas,

Tack för din recension.

Det är fint att höra att du upplevde säljarna som duktiga.

Samtidigt tar vi med oss din kommentar om att informationen inte kändes helt tydlig.

Bra priser

Bra priser, gott bemötande

18 maj 2026

Hej Annette,

Tack för de fina orden om både priserna och bemötandet.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Helsingborg Väla var så bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Fantastisk säljare som hjälpte mig

Fantastisk säljare som hjälpte mig. Jag var nog inte den lättaste kunden, som inte kunde bestämma mig. Det blev köp till slut😃

20 maj 2026

Hej Monica,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att köpet till slut blev rätt för dig. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag hade en rabattkupong som jag…

Jag hade en rabattkupong som jag utnyttjade

14 maj 2026

Hej Ulf,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du kunde använda din rabattkupong och att allt fungerade som tänkt.

Hej Annette,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen på mobilavdelningen var så bra. Sådan feedback uppskattas mycket och betyder mycket för butiken.