POWER.se Omdömen

67 366
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 15 373 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många besökare beskriver att personalen är otroligt trevlig och alltid redo att erbjuda en varm, personlig och engagerad service i butiken. Kunder lyfter ofta fram att det är enkelt att hitta prisvärda varor och att de alltid får ett professionellt stöd av kunniga säljare. Vissa recensenter var inte nöjda med att en del anställda upplevdes som okunniga eller saknade tillräcklig information om de specifika produkterna. Konsumenter nämner också att det ibland kunde förekomma ganska långa köer vid kassan samt enstaka misstag vid utlämning av beställda varor.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen och uppskattar det trevliga bemötandet samt den... Se mer

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av produkt och uttrycker både uppskattning och missnöje. Vissa... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service, med uppskattning för trevliga och hjälpsamma säljare som... Se mer

Retail

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med retail, där vissa upplever stora problem med Click n... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst och upplever blandade bemötanden. Medan vissa recensenter... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Hade bokat en vara, fick SMS och skulle hämta i butik. Men de hittade inte varan, en annan kollega letade också. Till slut så hittade de en avbruten order och jag kunde köpa den. Blev lite tokigt, men... Se mer

Bra, kanske de blir myket bättre om erfarenhet och bemottande. Eligiganten kundservice är mycket bättre. Jag hoppas en dag Power också utvickas likadant. Jag är medlem hoss boda eligigantin och e... Se mer

Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Produkterna får högsta betyg men säljaren försökte styra över oss till andra produkter som ni har större marginal på . Han var nära och lyckas men som tur var valde vi det vi kom för.

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 16 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 5 av de 9 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

TrustScore 4 av 5

67 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(67 366)

14 894 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal. Lite avmätt bemötande i kassan.

Hej Gunilla,

Tack för att du delade din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att personalen var hjälpsam under ditt besök. Vi uppskattar att du även nämnde bemötandet i kassan, och feedback som denna är värdefull för oss. Vi hoppas att du väljer att besöka oss igen snart!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Professionellt och lättsamt

Bra jobbat ..

Hej Ivan,

Tack för en fantastisk recension! Det gör oss glada att höra att du upplevde mötet med oss som professionellt och lättsamt. Vi strävar alltid efter att skapa en bra helhetsupplevelse, från första kontakten till att du har din produkt i handen. Dina ord betyder mycket för oss i Sundsvall. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Hej Kristina,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du fick bra personlig hjälp i vår butik i Umeå. Att känna sig väl omhändertagen är precis vad vi strävar efter, och det är alltid upplyftande att höra när det lyckas. Vi hoppas att du välkomnar att återvända till oss nästa gång du behöver något.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Umeå⚡

Tyckte Mats var kunnig och hjelpsam och…

Tyckte Mats var kunnig och hjelpsam och jag er nöjdjag köpte kylskåp ochfrys

Hej Aase,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss att du fick bra hjälp och är nöjd med ditt köp av kylskåp och frys. Det är alltid roligt att höra när personalen levererar en upplevelse som känns kunnig och hjälpsam. Vi hoppas att dina nya produkter fungerar perfekt i många år framöver. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Allt är perfekt

Allt är perfekt

Hej Salwkha,

Vad roligt att höra att allt är perfekt! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för det fina betyget. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med ditt besök i vår butik i Linköping. Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt och ser fram emot att välkomna dig tillbaka en annan dag.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Linköping⚡

Det var bra helt nöjd

Det var bra helt nöjd

Hej Göran,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du är helt nöjd med din upplevelse hos oss i Uppsala. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Bra super bra

Hej Jens,

Tack för din fantastiska recension och fyra stjärnor! Det gläder oss verkligen att du hade en så positiv upplevelse hos oss i Helsingborg Väla. Att du upplever vår service som "super bra" är precis vad vi strävar efter varje dag. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Helsingborg Väla⚡

Jag övertalades att ta en annan dator…

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa
Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick
När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite lurad och har lite svårt att komma igång med datorn. Men det är jag som behöver ta tag i det

Hej Jeanette,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det låter som att besöket inte riktigt blev som du hade tänkt dig, och det förstår jag väl. Det är aldrig roligt när förväntningarna inte stämmer överens med vad man får med sig hem.

När det gäller laddkabel till datorn så ingår alltid en strömsladd eller laddkabel i paketet. Om laddaren inte ingår ska detta tydligt framgå på produktsidan. Det kan vara bra att dubbelkolla produktförpackningen noga, då vliga tillbehör kan vara gömda i förpackningen.

Om du upplever att något saknas eller inte stämmer med vad du fick information om i butiken, rekommenderar jag att du tar med datorn och kvittot tillbaka till butiken så kan personalen hjälpa dig att reda ut vad som har hänt och se över vad som ingår.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Växjö⚡

Personalen var jättetrevlig och…

Personalen var jättetrevlig och hörlurarna. Jag köpte är sköna och jag behöver bara ladda skalet en gång varge vecka. Så dom håller batteriet länge det är jätte bra.

Hej Elias,

Vad roligt att höra om din upplevelse i vår butik i Helsingborg Väla! Det låter som att du fick bra hjälp av personalen och att du är nöjd med dina hörlurar. Det är alltid härligt att få höra när både bemötandet och produkten lever upp till förväntningarna. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Bajskorbar

Bajskorbar

Hej Sandra,

Tack för det fina betyget och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det betyder mycket att du är nöjd med ditt besök hos oss på Barkarby. Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt och att vi får se dig igen snart.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Barkarby⚡

Jag fick god hjälp av chefen då min…

Jag fick god hjälp av chefen då min dator efter endast 2 veckor havererade totalt.

Hej Leif,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att du fick bra hjälp i vår butik i Malmö när din dator havererade. Vi förstår att det är frustrerande när en dator slutar fungera efter bara ett par veckor, men det är fantastiskt att vår personal kunde ställa upp och hjälpa dig på ett bra sätt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att sätta betyg och dela din feedback.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Produkterna och servicen var bra

Produkterna och servicen var bra. Det enda som störde var att det var besvärligt att bli medlem. Det kunde göras enklare.

Hej Johan,

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss på POWER Kungsgatan. Det gläder oss att du är nöjd med produkterna och servicen du fick. Vi hör gärna att medlemsregistreringen kändes besvärlig, och vi tar med oss din synpunkt för att se hur vi kan förbättra upplevelsen framöver. Ditt stöd betyder mycket för oss, och vi hoppas få se dig igen snart.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Mycket nöjd med mitt köp av outletvara

Mycket nöjd med mitt köp av outletvara.
Bättre pris och att robotdammsugaren var lite använd spelade inte mig någon roll.

Hej Pernilla,

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt outletköp! Det är precis så vi vill att det ska kännas när man hittar ett bra pris på en produkt som fungerar bra, även om den har varit lite använd. Vår outlet-avdelning är ett fantastiskt sätt att göra bra affärer, och det är trevligt att robotdammsugaren lever upp till förväntningarna.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Bra service

Trevligt bemötande

Hej Magnus,

Tack för det fina betyget och de trevliga orden! Det gör oss otroligt glada att höra att du upplevde bra service och ett trevligt bemötande hos oss i Malmö. Vi strävar alltid efter att ge varje besökare en positiv upplevelse och dina ord bekräftar att vi är på rätt spår. Välkommen tillbaka till POWER Malmö när som helst!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

En bra och trevlig säljare ( det var en…

En bra och trevlig säljare ( det var en ung kille). Bra service.

Hej Göran,

Vad roligt att höra om din positiva upplevelse i vår butik i Jönköping! Det är alltid fantastiskt när man får bra service och träffar engagerad personal som verkligen gör besöket trevligt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Jönköping⚡

Otrolig service!

Hej Oliwia,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss otroligt glada att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss i Eskilstuna. Att kunna leverera en service som sticker ut är precis vad vi strävar efter varje dag. Vi hoppas att vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Bra diskmaskin

Kunnig säljare

3 augusti 2026

Hej Anna,

Tack för en fantastisk recension! Det gör oss glada att höra att du fick en bra diskmaskin och att du upplevde säljaren som kunnig. Det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att erbjuda i vår butik på Pilsåker i Lund. Vi hoppas att diskmaskinen fungerar perfekt och att du får stor glädje av den länge framöver. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Smidigt var det att köpa hårddisken

Smidigt var det att köpa hårddisken, trevlig personal

Hej Khairul,

Vad roligt att höra att köpet av hårddisken gick smidigt och att du upplevde personalen som trevlig. Vi på POWER Barkarby strävar alltid efter att göra besöket lika enkelt och behagligt som du beskriver. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

bra service

bra service. dessvärre höll inte produkten vad den utlovade. rengörings spray för air fryer

Hej Staffan,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss i Borås! Det är roligt att höra att du var nöjd med servicen i butiken. Vi beklagar att produkten inte levde upp till förväntningarna, det är inte så vi vill att det ska vara. Om du vill ha hjälp med produkten är du varmt välkommen att besöka något av våra POWER-varuhus med produkten så hjälper vår personal dig vidare.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Borås⚡

När jag skuule hämtade min damsugare…

När jag skuule hämtade min damsugare som ni hade på specialpris fick jag veta av personalen att damsugarpåsen måste bytas ibland och kostade 195 kr. Personalen tyckte att jag borde köpa en annan damsugare som man slapp byta påsar.Detta fanns inte någon information om på när jag hittade detta reklamer bjudande på nätet. Dålig information.

Hej Kent,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när informationen vid hämtning inte stämmer överens med förväntningarna från webben. Din feedback om tydligare produktinformation är värdefull för oss. Vi hoppas att du ändå får bra användning av din dammsugare.