Eigenlijk de hele interactie tussen ons is goed gegaan sam heeft het geweldig gedaan ondanks hij nog best nieuw is, de service was top geen op of aanmerkingen erover Goeie uitleg over de auto gekreg... Se mer

Företaget har svarat
Wij waren op vakantie in Nederland vanuit Oostenrijk en hadden panne. Door de snelle hulp konden we onze reis zonder problemen voorzetten.
Skrivet av företaget
Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles van A tot Z werd goed geregeld en verzorgd door Menno. Door zijn enthousiasme en expertise onze droomauto gevonden!

Svar från Van Mossel Peugeot
Mijn ervaring met Van Mossel Peugeot & Citroën Zaandam is tot nu toe helaas teleurstellend.
Mijn Peugeot 308 werd oorspronkelijk bij Van Mossel aangeboden vanwege extreem hoog olieverbruik. Op 19 augustus 2026 bracht ik de auto naar Van Mossel voor onderzoek. Voor de diagnose heb ik €193,87 betaald.
Bij aankomst functioneerde de auto normaal. Er was op dat moment geen motorstoringslampje en de motor liep normaal. Het probleem waarvoor ik de auto had gebracht was het extreem hoge olieverbruik.
Tijdens het bezoek werd de auto eerst onderzocht en vervolgens rond 11:00–11:15 uur weer aan mij teruggegeven. Ik startte de auto, na ongeveer 50 meter, vlak voor het stoplicht, begon de motor te schudden en onregelmatig te lopen (misfires). Ik ben onmiddellijk teruggekeerd naar Van Mossel. De auto reed op dat moment in de noodloop (limp mode).
Kort daarna werd de auto opnieuw door de monteur meegenomen naar de werkplaats. Vervolgens werd mij meegedeeld dat er een probleem met de bougies was. De bougies zijn bij Van Mossel vervangen.
Daarna ben ik met de auto naar huis gegaan en heb ik de auto een week niet gebruikt. Ongeveer een week later heb ik een korte rit met de auto gemaakt. Tijdens deze rit ging de auto opnieuw in de noodloop. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de ANWB. Op 7 september 2026 heeft de ANWB de auto onderzocht en daarna is de auto voor de tweede keer naar Van Mossel gebracht.
Ik ben vervolgens opnieuw naar de balie gegaan en heb aangegeven dat de auto vóór het onderzoek normaal functioneerde. Ik heb gevraagd wat er tijdens de werkzaamheden was gebeurd en waarom de auto na het onderzoek deze nieuwe problemen vertoonde. Tot op heden heb ik hierover geen duidelijke schriftelijke verklaring ontvangen.
Omdat ik duidelijkheid wilde over wat er precies op 19 augustus is gebeurd, heb ik meerdere concrete vragen gesteld over:
wie de diagnose heeft uitgevoerd;
welke functie en kwalificaties deze persoon had;
of er sprake was van een stagiair/trainee en wie toezicht hield;
welke werkzaamheden precies aan de auto zijn uitgevoerd;
waarom de bougies zijn vervangen;
wat er technisch is vastgesteld vóór en na de werkzaamheden;
en of de beschikbare camerabeelden van 19 augustus kunnen worden gecontroleerd.
Van Mossel heeft vervolgens voorgesteld om een onafhankelijk technisch onderzoek te laten uitvoeren, maar hiervoor worden opnieuw kosten in rekening gebracht. Dit terwijl ik al €193,87 voor de eerdere diagnose heb betaald en nog steeds geen duidelijke schriftelijke verklaring heb ontvangen over wat er op 19 augustus is gebeurd.
Ik heb gevraagd om een onafhankelijk technisch onderzoek om de situatie vóór en na 19 augustus objectief te kunnen beoordelen, waarbij ook de eerdere diagnose van Amstel Car Service van 17 juli en de diagnose van ANWB van 7 september kunnen worden meegenomen.
Mijn auto is inmiddels geruime tijd niet tot mijn beschikking. Deze situatie heeft mij veel stress, onzekerheid en ongemak veroorzaakt.
Ik hoop nog steeds dat Van Mossel serieus naar mijn vragen kijkt en samen met mij tot een onafhankelijke en correcte oplossing komt. Ik zal mijn beoordeling aanpassen als de zaak uiteindelijk op een duidelijke en transparante manier wordt opgelost.
Goeie uitleg over de auto gekregen ik ben ontzettend tevreden 10/10

Svar från Van Mossel Peugeot
Slechte ervaring met deze vestiging. De airco van mijn Peugeot e-208 deed het niet, dus ik bracht deze langs voor controle bij Van Mossel Zaandam. Met een software update konden ze het euvel verhelpen, echter kwam het probleem na 2 weken alweer terug.
Van Mossel wilde mij opnieuw diagnosekosten in rekening brengen (meer dan 100 euro!), mijn argumentatie was echter dat de vorige diagnose niet correct is uitgevoerd gelet op het feit dat het probleem nu al terugkeert. Daarnaast had ik op internet gelezen dat bij de Peugeot e-208 de airco compressor vaak stuk gaat, dus ik heb ze gevraagd om hier nog eens goed naar te kijken.
Na veel praten en een onaangenaam gesprek met de servicemedewerker werd er uiteindelijk toegezegd om een gratis (her-)diagnose uit te voeren. Uit de diagnose werd mijn vermoeden bevestigd: de airco compressor is stuk.
De kosten zouden ongeveer 2500 euro bedragen voor vervanging. Toen ik vroeg om coulance gelet op het feit dat de auto slechts 95000 kilometer had gereden en 5,5 jaar oud is, werd dit direct afgewezen. Ook een gedeeltelijke coulance was onbespreekbaar.
Ik heb toen nog via Peugeot geprobeerd om coulance aan te vragen. Peugeot gaf aan dat er een verlengde garantie op de airco compressor van de Peugeot e-208 geld, omdat dit een bekend probleem is. Peugeot schreef: "Wij zien dat het betreffende onderdeel een verlengde garantie heeft tot 5 jaar of 100.000 km, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt."
Toen ik bij Peugeot aangaf dat ik slechts 6 maanden over de garantieperiode heen ben, en vroeg of er een gedeeltelijke compensatie mogelijk is, gaf Peugeot aan hierover in gesprek te gaan met Van Mossel. Na ruim twee weken op een antwoord te hebben gewacht was het antwoord wederom 'nee': geen enkele compensatie mogelijk.
Inmiddels heb ik de airco laten repareren voor 1000 euro minder bij een auto airco specialist. Ik ben volledig het vertrouwen in Van Mossel en Peugeot verloren, gelet op het feit dat ze niet alleen geen enkele coulance geven, maar blijkbaar ook 1000 euro te veel rekenen voor een reparatie. Voor mij geen Van Mossel en Peugeot meer.
Auto kopen dan is iedereen vriendelijk en meedenkend. Eenmaal gekocht slechte of geen communicatie meer tussen verkopers en klant. Ik ben zeer teleurgesteld in Van Mossel Lisse/Hillegom
F.Baerts
Conform de auto op tijd (10.00u) afgeleverd voor de servicebeurt. Na 2 uur gewacht te hebben stapte ik naar de balie om te vragen hoe lang ik nog zou moeten wachten. Tot mijn schrik deelde de baliemedewerker mij mede dat er nog niet aan mijn auto was begonnen. Oorzaak: een andere medewerker had mijn auto verplaatst en de werkorder schijnbaar ook. Nadat ik vertelde dat dit het 2e incident was bij een servicebeurt van mijn auto (1ste incident:10.00u afgeleverd en pas om 17.00u gereed!!!) werd mij een leenauto beschikbaar gesteld. Deze auto zat onder de vogelpoep en smerige interieur.! Uiteindelijk kon ik mijn auto omstreeks 16.30 ophalen!!
Echt top service bij Van Mossel in Amsterdam Noord. Ben direct goed geholpen door Michel. Ik heb eerder 2 afspraken gehad in Purmerend en nog 1 in Amsterdam Zuid, waarbij alle drie de keren wat mis ging en ze dus niks konden doen. Zowel de bandenwissel als het onderhoud waren niet mogelijk en dus stuurde ze me hier weg.
Michel nam direct contact op na het lezen van mijn klacht hierover en heeft een aantal keer met mij gebeld om zeker te zijn dat alles dit keer goed zou gaan. Na 4 uurtjes waren de bandenwissel en de onderhoudsbeurt klaar. Ik ga zeker weer naar deze Van Mossel voor mijn volgende onderhoudsbeurt!

Svar från Van Mossel Peugeot
Een groot drama deze garage. Ik heb al eerder een negatieve review geschreven, maar na wederom een zeer slechte ervaring, plaats ik er nog één. Als tegemoetkoming van vele eerder gemaakte fouten, hebben ze een grote beurt aangeboden op hun kosten. Bij het ophalen van mijn auto stond deze op exact dezelfde plek als waar ik hem neergezet had en de foutmelding van automatisch remsysteem brandde nog. Ze konden me geen uitdraai geven van de nagekeken punten aangezien het zou gaan om een 0 euro factuur. Vandaag wilt mijn auto niet starten en krijg foutmeldingen. ANWB gekomen en die geeft aan dat de accu op is. Alle foutmeldingen zouden daar vandaan komen. Evenals de start stop functie die niet werkt. De garage gaf destijds als reden dat dat kwam omdat er een marterverjager in mijn auto zit. Blijkt dus allemaal onzin te zijn. En ze kunnen mij echt niet wijsmaken dat ze wat hebben gedaan tijdens die grote beurt. Hufters en zeer onbetrouwbaar!
Gelukkig ben ik inmiddels in het bezit van het telefoonnummer van de commercieel directeur. Ik heb hem gebeld en afgesproken dat de factuur van de ANWB door Van Mossel wordt betaald.
Ik wil toch mijn complimenten geven aan het personeel van Zaandam. Met name de jongeman bij de balie. Ik zag dat personeel op hem aan wachten was maar hij liep toch met mij mee naar mijn auto - dat is service.
Ik kom hier volgend jaar zeker terug!

Svar från Van Mossel Peugeot
Altijd goede ervaring gehad. Dit jaar werden bij een beurt dingen voorgesteld die (nog) niet nodig waren. Heeft mijn vertrouwen wel iets geschaad.

Svar från Van Mossel Peugeot
Goede service en onderhoud voor mijn Peugeot.

Svar från Van Mossel Peugeot
Duidelijkheid wat er gedaan moest worden + schatting kosten

Svar från Van Mossel Peugeot
Als ik alles had geweten had ik deze auto niet bij Peugeot gekocht. Afspraken worden niet nagekomen.
Moet achter nota e.d. aan niet reageren op email. Wel excuses daarvoor, maar daarna weer het zelfde.
Wij zouden bloemen krijgen, bij aflevering werd gezegd worden thuis bezorgd. Gisteren na bezoek aan showroom wordt beloofd dat ze vandaag bezorgd worden. Weer niet. Het gaat me niet om de bloemen, die kan ik zelf wel kopen. Maar het niet nakomen van gemaakte afspraken. Hoe gaat het dan verder met de service? Als die net zo is stop maar in mijn pet; Gewoonweg waardeloze knul.

Svar från Van Mossel Peugeot
Communicatie en klantenservice door receptie.
Werkplaats levert ook kwaliteit, want na service onderhoud geen nazorg nodig.

Svar från Van Mossel Peugeot
Service beurt plus APK. Gezegd dat navigatie, problemen waren. Werd alvroeg in de ochtend gebeld, dat de auto klaar was.maar de volgende dag bleek dat de navigatie niet werkte. Weer terug naar de garage. Daar ruim 2 uur zitten wachten tot het klaar was. Waardeloos!!!!

Svar från Van Mossel Peugeot
Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De showroom is erg mooi.

Svar från Van Mossel Peugeot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.