Eigenlijk de hele interactie tussen ons is goed gegaan sam heeft het geweldig gedaan ondanks hij nog best nieuw is, de service was top geen op of aanmerkingen erover Goeie uitleg over de auto gekreg... Se mer

Företaget har svarat
Echt top service bij Van Mossel in Amsterdam Noord. Ben direct goed geholpen door Michel. Ik heb eerder 2 afspraken gehad in Purmerend en nog 1 in Amsterdam Zuid, waarbij alle drie de keren wat mis... Se mer
Företaget har svarat
Wij waren op vakantie in Nederland vanuit Oostenrijk en hadden panne. Door de snelle hulp konden we onze reis zonder problemen voorzetten.
Företaget har svarat
Conform de auto op tijd (10.00u) afgeleverd voor de servicebeurt. Na 2 uur gewacht te hebben stapte ik naar de balie om te vragen hoe lang ik nog zou moeten wachten. Tot mijn schrik deelde de baliemed... Se mer
Skrivet av företaget
Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel goede service. Kwam voor kapot lampje en werd meteen geholpen. Binnen een kwartier, onder het genot van een kopje koffie geholpen. En… het was gratis, valt onder de service.
Binnen 3 jaar ging het mechanisme stuk van het klepje om de auto te laden. Van Mossel gaf aan dat dit door regen komt en de auto buiten staat tijdens het laden. Als wij een goede recensie schreven dan hoefde we het onderdeel van een kleine 100 euro niet te betalen maar alleen de uurkosten van de monteur welke op 85 euro kwam. Mooi verdienmodelletje en geen enkele service te vinden bij dit bedrijf. Voor ons nooit meer van Mossel en Peugeot.
Ik ben goed geholpen, mijn auto is snel en vakkundig gerepareerd.
Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wachtafspraak: afspraak verzet naar later in de middag. Bij balie van dealer, afspraak niet te vinden, echter toch goed geholpen! Al met al goed! Was wel geirriteerd hierdoor, excuses naar medewerker dealer amstelveen
Goede service goed weer door Nicole geholpen
Ik ben bij de aankoop ontzettend netjes te woord gestaan door Delano en we hebben een mooie deal kunnen sluiten!
Na het ophalen van de auto ontdekte ik een klein deukje in de deur. Ik heb direct gebeld en het werd meteen en netjes opgelost.
Voor mij is de service dan ook echt top! 👌
Bedankt, Delano! 🙌
In a country where most people speak English, this place is an exception. The receptionist ignored my husband for trying to ask something in English. Communication was difficult, the mechanic made poor effort to cooperate on finding the car documents in the glove compartment (had to come in person to pull it out for him), and the cost of service was abominable. The oil looked black right after supposed exchange, the wheel pressure needed adjusting, not the quality of service I would expect from a dealership.

Svar från Van Mossel Peugeot
Waren wat onvolkomenheden bij de aflevering van de nieuwe auto, maar dat werd wel heel netjes opgelost.
Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers.
Heel klantgericht.
Ik kan deze garage aanbevelen.
We zijn nu tweemaal geweest bij van Mossel Purmerend
En zijn zeer tevreden.
Vriendelijk en kundig personeel
De eerste keer waren er wat misverstanden over het monteren van een trekhaak
Maar dit is naar tevredenheid opgelost.
De tweede keer om de software up te daten.
En alle software modules zijn bijgewerkt
We zijn netjes gebeld toen de auto klaar was.
Kortom dit bedrijf is een aanrader
Er was van mijn kant wat onduidelijkheid over de garantie.
Maar die onduidelijkheid is ook weggenomen
Kortom dit bedrijf en het personeel zijn een aanrader!!!

Svar från Van Mossel Peugeot
Super Service und Hilfe bei unserem technischen Problem. Sehr gute deutsche Verständigung möglich! Vielen Dank, der Urlaub kann weitergehen!

Svar från Van Mossel Peugeot
Ik kon meteen terecht en kreeg een uitstekende, snelle service. Zeer tevreden over dit bedrijf. Ik kom hier graag terug!

Svar från Van Mossel Peugeot
Bijzondere ervaring. Je komt langs om en e5008 proef te rijden. Dag van te voren was aangegeven dat deze er niet was maar dat er wel een hybride 5008 en een elektrische 3008 te rijden was om zo het gevoel te krijgen van de ruimte en rijstijl van de auto's. Prima oplossing zou je denken. Om daar aan te komen en te zien dat er wel een elektrische e5008 beschikbaar is. Deze werd echter na onze eerste rit met de hybride 5008 klaargemaakt voor andere klanten. Na een eerdere ervaring bij van Mossel Alkmaar waar er ons werd aangegeven dat als je model x combineerde qua binnenvoering en model y qua onderstel en model z qua motor dat je dan een e5008 zou hebben...... en van Mossel Hoorn die 3 uur voor de geplande proefrit belt met de mededeling dat de auto verkocht is en ze ooit weer een keer bellen als hij er is. Sorry maar van klantenservice is in mijn optiek nog veel te winnen bij van Mossel. Ik ga wel op zoek naar een andere dealer en / of auto.
Ineens een schroef in mijn band, langs van mossel en gelijk verholpen! En dat zonder kosten, wat een service!! En terwijl we wachten ook nog eens een lekker bakkie koffie en water voor de hond. Super!

Svar från Van Mossel Peugeot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.