Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Se mer

Företaget har svarat
We zijn zeer goed geholpen door Patric. Opzoek naar een andere auto, heeft hij alles duidelijk uitgelegd, de pro en cons, zodat we een goede keuze konden maken voor een andere auto. We zijn geslaagd.... Se mer
Skrivet av företaget
Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Plezierige ontvangst, prima inruilbod, professionele afhandeling.
Ik heb al vaker kritiek geleverd op de wijze waarop de werkplaats van Van Mossel Ford Breda werkt en het feit dat ik het "klant = koning" gevoel mis. Het lijkt dat dit weinig indruk maakt. Ook nu moet ik meerdere keren terug met de auto, omdat men het probleem niet of niet meteen vindt; het komt mij amateuristisch over. De auto is op dit moment dus nog niet klaar. De problemen zitten vaak in de computergestuurde onderdelen. Terwijl de auto in een terugroepsituatie verkeerd i.v.m. ontbrandingsrisico en het dringende advies is om de accu tot 80% op te laden, blijkt dat men dit vergeten is weer in te stellen. En dat is niet het enige, dus de ergernis is bij mij groot.
Patric nam de tijd, kwam afspraken na! Super blij en heel fijn geholpen. Op naar zorgeloos rijden de komende jaren.

Svar från Van Mossel Ford
Rustig en duidelijke uitleg wat er allemaal bij komt kijken. Vriendelijk personeel. Al met al gewoon goed geholpen. Complimenten!
Snel en netjes geholpen. Komt afspraken na. Denkt met je mee.
Zeer goed geholpen door de sales afdeling van van Mossel Ford Roermond.
Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen
Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij van Mossel eindhoven h kregen ze mijn stuur weer mooi recht mensen ga naar de merk dealer die weten wat ze moeten doen
Top service

Svar från Van Mossel Ford
Netjes geholpen door de medewerker. Correcte afhandeling m.b.t de inkoop en de verkoop van de auto.

Svar från Van Mossel Ford
VIa telefonisch contact meerdere keren is me beloofd om via email een offerte te maken voor aan een 2018 Ford automobiel. Helaas hebben ze zelfs daar geen tijd voor, of willen ze gewoon geen nieuwe klanten binnenhalen. Misschien is het zoals overal in de wereld (of het land in ieder geval) dat de verkopende of dienstverlenende partijen het veel te goed hebben en geen klanten nodig denken te hebben. Maar als ze geen klanten hebben kunnen ze de prachtige gebouwen en al hun medewerkers echt niet meer betalen.
Update, ik probeer komende week tijdens mijn 1e vakantieweek even nog een keer te bellen en dan vraagi k wel naar jou, Sander! Bedankt voor je reactie.

Svar från Van Mossel Ford
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf vd Mossel te Veghel, afdeling Ford. We hebben er geen auto gekocht maar we zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Thije vd Broek. Fijne en rustige verkoper die alle tijd nam om alle vragen te beantwoorden. De service was professioneel en volgens ons ook betrouwbaar. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een auto en prettig geholpen wil worden.

Svar från Van Mossel Ford
2x proefgereden met een Kuga STX en wou graag een offerte.
Ze zouden mij de week erop bellen over de offerte welke ik nog steeds niet ontvangen had.
Zelf 3x achteraan gemaild en gebeld en heb tot op heden ( 4 maanden later ) nog niets ontvangen.
Ook contact gehad met de bedrijfsleider die het zou regelen, maar nog steeds niets!
Heb nu een nieuwe Kuga STX ergens anders besteld!, jammer voor van Mossel, de communicatie is daar over het algemeen ver te zoeken.

Svar från Van Mossel Ford
Eerlijke informatie en aangename manier van verkopen
Ik word vlug geholpen. Auto word meteen aangenomen en zsm word naar gehandeld om Diagnose te stellen uitzoeken van het probleem. En weer zsm opweg geholpen
Avi heeft mij een goede en duidelijke uitleg van de auto gegeven en ook
ben ik erg goed geholpen bij de aankoop en inruil van mijn oude auto.

Svar från Van Mossel Ford
Eind mei een Ford focus gekocht bij van mossel in Tilburg.
Bij het proefrijden waren er een aantal gebreken en deze zouden opgelost gaan worden (airco koelt niet, beschadigde deurrubbers). Dit heeft de verkoper beloofd en genoteerd dat dit opgelost zou worden.
We konden de auto een week later ophalen, maar op het moment van de ophaaldag was de verkoper ziek geworden (kan gebeuren). Maar er was geen andere collega die ervan afwist dat we vandaag de auto kwamen ophalen (je zou zeggen dat geef je onderling door).
Bleek de auto op winterbanden te staan (natuurlijk moesten we zelf ook naar kijken, maar je mag ervanuit gaan als je een auto eind mei koopt dat deze op zomerbanden minimaal mag staan). Hierna moesten de banden gezocht worden en deze waren er niet meer.
Week later (half juni) weer een nieuwe afspraak gemaakt en uiteindelijk de auto opgehaald. Blijken de problemen helemaal niet opgelost te zijn en zijn er weer extra dingen aan toegevoegd (krakend geluid links achter, bumper beschadigd, airco koelt nogsteeds niet en ineens moest er weer een sync update komen).
Auto weer terug gebracht en weer een nieuwe afspraak gemaakt om hem op te halen. Bij aankomst blijkt het krakend geluid nog steeds te zijn. Kon de auto WEER terug.
Uiteindelijk is de auto 6 keer terug geweest.
De communicatie omtrent de reparaties en op de hoogte stellen van wat de status van de auto is mag beter (dit is bij meerdere medewerkers binnen Van Mossel Tilburg).
Het zijn hele vriendelijke mensen maar het mag qua communiceren richting de klant mag het wel wat beter.
Update:
De ochtend erna direct gebeld door de verkoper. De verkoper heeft alles duidelijk uitgelegd en zijn excuses aangeboden dat het allemaal zo heeft gelopen. Hierbij had ik ook aangegeven dat de fout niet alleen qua communicatie bij de verkoper licht maar ook bij andere collega's.
We zijn blij dat de verkoper de ochtend erna direct heeft gebeld om uitleg te geven hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.