Van Mossel Autolease Omdömen 30

3,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een private lease auto genomen voor 4 jaar. Nooit iets gehoord van ze en altijd netjes betaald. Een paar gebruikerskrasjes op mn auto, wat niet heel raar is na 4 jaar gebruik. Een forse eindafrekening... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte communicatie en service afhandeling

Ik heb een operational lease auto bij Van Mossel. Betaal hier fors voor. Bij mijn laatste onderhoudsbeurt zouden ook de banden worden teruggewisseld naar zomerbanden. Op de dag zelf pas te horen gekregen dat de banden niet binnengekomen waren. Dit terwijl de afspraak al 1,5 maand daarvoor was gemaakt. Daarna 2x opnieuw een afspraak gemaakt waarbij ik de 2e x zelfs voor niets bij de dealer stond. Banden waren er nog steeds niet. Aardig wat afspraken moeten omzetten en werktijd moeten opofferen ondertussen. Klacht ingediend maar tot op heden niets hierop gehoord. Dit is niet de service die je mag verwachten van zon groot bedrijf. Ondertussen zijn de banden nog steeds niet gewisseld...

11 maj 2026

Top partner!

Wij hebben een erg fijne samenwerking met Van Mossel. Vanaf het eerste contact werd er echt met ons meegedacht en kregen we advies dat perfect aansloot bij onze behoeften qua type voertuigen. Alles werd duidelijk voorgesteld en snel geregeld, zonder gedoe. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en weten waar ze het over hebben. Voor ons een betrouwbare partner waar we graag mee blijven samenwerken!

2 mars 2026

Oplossing en eerlijk advies

Erg goede ervaringen met Van Mossel Autolease. Denken altijd mee in oplossingen, en contactpersonen zijn goed bereikbaar. Daarnaast eerlijk advies in omzetten van de wagenpark naar elektrisch.

10 april 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Van Mossel Leasing is een betrouwbare…

Van Mossel Leasing is een betrouwbare partner met landelijke dekking en korte communicatielijnen. Het vaste aanspreekpunt werkt erg prettig. Eventuele knelpunten worden netjes opgepakt en opgelost. Ook bij de elektrificatie van ons wagenpark zijn we goed begeleid. Fijne leverancier om mee samen te werken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect geholpen door Remco Meulensteen…

Perfect geholpen door Remco Meulensteen omtrent leasevloot van alle personenauto's binnen het bedrijf. Naast fijne uitleg omtrent wetswijzigingen ook vlot en correct antwoord op diverse vragen die we hadden!

15 april 2026

Top !

De communicatie met onze contactpersonen is perfect. De heren zijn altijd bereikbaar en helpen ons waar nodig !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Van Mossel Autolease. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de sterke oplossingsgerichtheid en het hoge serviceniveau. Wanneer er iets speelt, wordt er altijd snel meegedacht en gezocht naar een passende oplossing.

Daarnaast word ik iedere keer dat ik contact opneem snel en professioneel geholpen. Of het nu gaat om vragen, onderhoud of onverwachte situaties, ik kan erop vertrouwen dat het goed geregeld wordt.

Kortom: een betrouwbare partner die service en klantgerichtheid duidelijk serieus neemt.

1 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al meer dan 30 jaar super betrouwbare…

Al meer dan 30 jaar super betrouwbare relatie met van Mossel leasing, we leasen zowel diverse merken personenauto's als bedrijfswagens voor onze bedrijven Ben de Graaff. Remco kunnen we als contactpersoon van harte aanbevelen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het liefst geef ik geen sterren!

Het liefst geef ik geen sterren!
In april 2025 een aanrijding gehad in een autowasstraat door schuld van een ander! Het eigen risico bedrag van 300 euro moest meteen betaald worden! De verzekering van van Mossel lease maatschappij zou dit afhandelen.
Na 10 tallen mails en telefoontjes tot op heden geen uitsluitsel, dit is nu dus al een jaar geleden, maar wel al 300 euro moeten betalen nog voordat de schadebedrijf van Mossel de schade überhaupt had opgenomen.
We hadden beter moeten weten, onze vorige lease auto ingeleverd van een van Mossel garage. We hadden foto's gemaakt in het bijzijn van een verkoper. We hadden geen schade! De auto werd opgehaald en naar een andere garage gebracht. Daarna was er wel schade aan de spiegel, daar kregen wij de rekening van! Het was een klein krasje dat niet te zien was op de foto maar toch moesten wij onze eigen risico betalen!
Het is dat we nog vast zitten aan een contract maar hierna nooit meer van Mossel lease!
Verre van klantvriendelijk!

23 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uiterst botte en onvriendelijke bejegening

Ik heb 5 jaar een lease auto bij van Mossel gehad, naar tevredenheid. Ook met de jaarlijkse beurten en de service daaromheen ( planning, vervangend vervoer) een heel tevreden klant geweest. Ook altijd zeer vriendelijk personeel tegengekomen. Daarom ook, tegen het einde van de lease- periode, een nieuw lease- contract aangegaan.
Na het inleveren van de eerste auto werd het vele malen minder aangenaam. Ik vroeg om uitleg nav de de schade die er volgens hen aan de auto gevonden was bij inspectie, en kreeg totaal geen antwoord. Ook naar aanleiding van een schade- melding die ik eerder deed, had ik vragen oven het eigen risico maar ook daarop kreeg ik geen antwoorden. Op mijn telefoontje, met het verzoek om mondelinge uitleg kreeg ik het antwoord dat men alleen op mails zou reageren. Op het moment dat ik een afschrijving storneerde, met de mededeling dat ik eerst duidelijkheid wilde en antwoord op mijn vragen, kwam er heel snel een reactie. En die was vooral dreigend van aard: er zou een expertisedienst in kunnen worden geschakeld, maar als zij in het gelijk zouden worden gesteld zouden alle extra kosten ( dus ook die voor de expertisedienst) aan mij worden doorberekend.
Nog steeds werd mijn eigenlijke vraag niet gehoord en had ik geen duidelijk en fatsoenlijk antwoord op mijn vragen.
Het werd een heel nare mailwisseling uiteindelijk, waarbij niemand de moeite nam me te woord te staan en zaken toe te lichten.
Ik ben absoluut bereid te betalen voor zaken die van mij zijn, maar zonder een duidelijke onderbouwing 1200 euro afschrijven maakt mij een klant die zich opgelicht voelt. Iets wat men kan voorkomen door de moeite te nemen heel transparant, goede uitleg te geven.
Ik ben geschokt door de nare, zeer klant- onvriendelijke bejegening.
En heb vooral spijt dat ik een nieuw lease- contract ben aangegaan voor de komende 3 jaar.

18 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een gewaarschuwde klant telt voor twee en aanhouder wint

De communicatie is super slecht en bij tussentijdse verhoging lease bedrag geldt we proberen het gewoon en kijken wie de langste adem heeft.
Januari tot mei 2025 verhoogde incasso bedrag gestorneerd en zelf het juiste contract bedrag verhoogd met aangepaste wegenbelasting overgemaakt op de rekening van mossel Na veel druk vanuit mijn kant heeft van Mossel het incasso bedrag in juni 2025 aangepast. In januari 2026 ging het weer mis. Via de klachtenprocedure kwam er uiteindelijk 19 februari 2026 een erkenning en hoef ik niet zelf in aktie te komen (storneren incasso en handmatig overmaken juiste bedrag ) hierbij de reactie die ik per mail ontving.
Zoals net telefonisch besproken hierbij alsnog onze excuses voor de late reactie op uw eerdere verzoeken. We gaan het leasetarief per 01-01-2026 aanpassen naar xxxxx
Daarnaast zijn wij als leasemaatschappij niet gerechtigd om eventueel verhogingen van verzekeringspremies gedurende een leaseovereenkomst door te belasten aan de klant. Jij als consument wordt hierin beschermd door Stichting Keurmerk Private Lease. Wij zijn bij deze stichting aangesloten.
Hierbij ook onze excuses dat je over deze kwestie verkeerd bent geïnformeerd door Van Mossel Privé Lease.

Ik hoop dat door deze review klanten gewaarschuwd zijn. Zonder die lange adem betaal ik teveel en werd ik in eerste instantie afgescheept dat de tussentijdse verhoging legaal was,

19 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een aanvraag gedaan voor een private…

Een aanvraag gedaan voor een private lease.
Mijn auto laten taxeren bij een van mossel dealer voor de inruil maar vervolgens is het wachten op een contract.. aantal keer gebeld. Schijnbaar willen ze geen nieuwe private lease klanten want er wordt totaal geen moeite voor je gedaan.
Ik zoek wel iets anders

16 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.