Banner for Van Mossel Opel

1 290
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer aardige en leuke verkoper Johan Jansen verstand van zaken legt alles goed uit vragen worden keurig beantwoord Zeer tevreden met de inruil van mijn bus en personen wagen en zeer zeker tevreden m... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag hebben wij onze nieuwe opel mokka electrisch opgehaald in Roosendaal. Wij zijn zeer tevreden over het inruil/aankoop en afleverings traject. Ook een dikke pluim voor onze verkoopadviseu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke uitleg en goede service, vriendelijk personeel dat meedenkt met wat je zoekt. Auto stond snel klaar en onderhandeling voor inruil was mogelijk.

Företaget har svarat

Om Van Mossel Opel

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktuppgifter

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 290)

409 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Slechte after sales

Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Wordt telkens door verbonden naar een klantenservice die niets oplost. Op mails krijg je geen antwoord. Bij aflevering auto krijg je sleutels in je hand gedrukt en verder geen uitleg.

14 september 2026

Prima

Fijne service, goede producten en snelle levering.

2 oktober 2026

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Sylvia. Graag tot een volgend bezoek.

Duidelijk, vriendelijk & meedenkend

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review. Fijne dat onze service naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goed in verkopen.

Goed in verkopen.
Communiceren kan beter

21 september 2026

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review en kritische noot Cok. Deze nemen we mee in onze evaluatie. Graag tot een volgend bezoek in Veghel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg behulpzaam en deskundig.

Erg behulpzaam en deskundig.
Bv een probleem telefonisch opgelost toen we in het buitenland waren.

18 juni 2026

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Jan. Fijn dat we het probleem konden traceren en oplossen. Veel storingsvrije kilometers toegewenst en graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Martin

Martin, heeft ons ontzettend goed geholpen. Was eerlijk en geduldig. Had kennis van zaken.
Bij de volgende auto, nemen eerst contact met hem op.

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review en aanbeveling. Graag tot een volgend bezoek.

Een klein mankementje

Een klein mankementje. Het kostte één belletje. Kon direct komen. Wat n service..
Klaar terwijl ik koffie dronk

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review. Graag tot een volgend bezoek. De koffie staat klaar.

Niet klantgericht meer.

Filiaal slecht bereikbaar, meerdere keren moeten bellen om in contact te komen. Toezeggingen dat je wordt terug gebeld worden niet nagekomen.
Toezeggingen(telefonisch) over correctie van de factuur worden niet nagekomen, ook geen terugkoppeling hierover.

Heel tevreden

Heel tevreden
2 hele vriendelijke Bali medewerkers.
Snelle service en meedenkend . Fijn bedrijf .

22 september 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review. Graag tot een volgend bezoek in Tilburg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer aardige en leuke verkoper Johan…

Zeer tevreden met de inruil van mijn bus en personen wagen en zeer zeker tevreden met de aankoop van een Opel Corsa

20 september 2026

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review en aanbeveling Fred. Veel veilige kilometers en rijplezier met je nieuwe Opel Corsa toegewenst. Graag tot ziens in Oosterhout.

Bijna functioneerd alles goed

Bijna functioneerd alles goed . Na herstel van achterdeur buitenkant blijkt de buitenspiegel van de passagiers kant niet automatisch naar binnen te lopen .

19 september 2026

Svar från Van Mossel Opel

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het meeste naar wens is. We vinden het vervelend dat de buitenspiegel niet automatisch inklapt na de herstelling. We zullen dit intern bespreken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, men belt je inderdaad op als de auto klaar is en de auto wordt ook nog door de wasstraat gehaald.

19 september 2026

Svar från Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Maria. Fijn om te horen dat de service en de communicatie naar wens waren. Graag tot een volgend bezoek in Veghel.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kwam voor alleen een diagnose

Ik kwam voor alleen een diagnose en bij aankomst moest ik tekenen voor een bedrag. Na een volledige dag ben ik niet geïnformeerd over de status van mijn auto. Nadat ik zelf heb gebeld en niemand opnam een bel me terug verzoek achter gelaten. Nog steeds niet terug gebeld. Dag later loop van de ochtend gebeld bleek dat ze een diagnose hadden gedaan en me 1900 euro zou kosten als ik het liet maken. Dat wou ik niet. Bij ophalen van mijn auto krijg ik een rekening die 130% hoger was dan waarvoor ik getekend had! Aangekomen bij me auto lagen nog losse kappen op de stoelen die niet netjes terug gezet waren.

16 september 2026

Svar från Van Mossel Opel

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service zo teleurstellend was. We begrijpen uw frustratie over de communicatie, de onverwachte kosten en de staat waarin u uw auto terugkreeg. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. We nemen uw feedback serieus en zullen interne procedures evalueren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen en onze communicatie te verbeteren.
graag komen wij met u in contact wilt u met mij bellen 073-6463463
Ronald

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lekke band en direct geholpen

Lekke band en direct geholpen. Super service en dat op een vrijdagmiddag.

30 augusti 2026

Svar från Van Mossel Opel

Een lekke band is altijd vervelend. Gelukkig het probleem nog voor het weekend opgelost. Dank voor de mooie review en graag tot een volgend bezoek.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.