Det här tycker kunderna
Vandaag hebben wij onze nieuwe opel mokka electrisch opgehaald in Roosendaal. Wij zijn zeer tevreden over het inruil/aankoop en afleverings traject. Ook een dikke pluim voor onze verkoopadviseu... Se mer
Ik heb op 19-8-2026 gebeld om een afspraak te maken voor de 1ste servicebeurt van mijn Opel Vivaro. Heb eerst 10 min aan de telefoon gehangen om iemand van de klantenservice te krijgen, deze heeft... Se mer
Företaget har svarat
We zijn ontzettend goed geholpen door Patrick C, met de aankoop van onze Fiat 500, waar we super blij mee zijn! De service was erg goed. Achteraf was er een klein probleempje ontstaan, maar die is dir... Se mer
Företagsinformation
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
goed en vriendelijk…
Ik ben heel goed en vriendelijk behandeld door Nathan..
Hij heeft alles heel goed uitgelegd en geregeld.
Prima service van verkoper Bovy.
Prima service van verkoper Bovy.
2 elektrische wagens gekocht en super geholpen,
Mijn ervaringen met van Mossel Middelharnis.
Ik kom er al jaren en ik word al die jaren goed ontvangen, duidelijk op de hoogte gesteld wat er aan de hand is met mijn auto en wat de opties zijn om het probleem van de auto op te lossen. De service is heel goed en het personeel weet waar ze het over hebben en zijn heel erg klantvriendelijk.
Fijne aankoop
Vriendelijk, geven de tijd om de aankoop te overzien. Ruimte voor onderhandeling. Duidelijke info.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
We geven Jeffrey Neve te Terneuzen 5…
We geven Jeffrey Neve te Terneuzen 5 sterren voor het afleveren van onze auto.

Zeer klantvriendelijke werkplaats…
Zeer klantvriendelijke werkplaats receptonist. Denkt mee. Top!

Svar från Van Mossel Opel
Geheel naar wens super goed geholpen.
Prima geholpen
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg en afspraak bij binnenkomst.
Werkzaamheden werden conform opdracht uitgevoerd binnen de gestelde tijd.
Wat ging er niet mis
Wat ging er niet mis. Als klantvriendelijk niet telt zit je bij van mossel goed.. succes met jullie toekomst mij zie je daar nooit meer. Echt schandalig behandelt

Klantvriendelijk en behulpzaam…
Klantvriendelijk en behulpzaam personeel..
Goede service .

Svar från Van Mossel Opel
Naar mijn ervaring goed behandeld en…
Naar mijn ervaring goed behandeld en vriendelijk geholpen
Het beste voor de klant
De airco werkte niet meer, medewerker J. dacht mee voor de beste, prijsgunstige optie voor het event. vervangen van de airco.
Wij hebben een andere auto gekochtocht en…
Wij hebben een andere auto gekocht en zijn super goed en vriendelijk geholpen door Martien Damen . Na onze zeker slechte ervaring vorig jaar bij opc Tilburg is het in den Bosch een stuk beter.

Svar från Van Mossel Opel
Ik heb op 19-8-2026 gebeld om een…
Heb eerst 10 min aan de telefoon gehangen om iemand van de klantenservice te krijgen, deze heeft mijn kenteken opgenomen en zei dat ik ivm de drukte zou worden teruggebeld.
Helaas nu 3 dgn verder en nooit meer iets gehoord van de van Mosseltjes.
Dus mijn ervaring blijft met dit bedrijf belabberd. Zo jammer dit.

Opel Fontera -E
Alles volgens afspraak gedaan. Opel Fontera rijd goed. Zit prima en geschikt voor lange mensen van af 190 cm. Zelfs achter is plaats genoeg voor lange mensen.
Zoals ik gewend ben van mijn dealer is…
Zoals ik gewend ben van mijn dealer is alles snel en netjes afgewerkt. Voor de afgesproken prijs. Waarvoor mijn dank. Groetjes Johan

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.