Banner for Van Mossel Citroën & DS

TrustScore 4 av 5

3,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag wederom een nieuwe auto opgehaald bij van Mossel DS Amsterdam. Dit keer een DS 7. Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

Företagsinformation

Om Van Mossel Citroën & DS

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktuppgifter

Promotion box for Van Mossel Citroën & DS

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,9

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vriedelijk

De mensen aan de balie zijn erg vriendelijk en proberen alles voor je te regelen en leggen bedt wel goed uit wat onderhoud inhoud en waarom het moet gebeuren..

10 juni 2026

Slechte service

Nu al meer dan een half jaar wachten op nieuw onderdeel. Aantal storingen ( in nieuwe auto)neemt niet af. Na ieder bezoek aan garage komt er een nieuwe storing bij! Standaard tekst van werkplaats: " we lezen geen storing uit, dus er is geen storing ".Receptie zwaar onderbezet. Mails worden niet gelezen, wordt eerlijk gezegd. De zelfde soortervaring gehad bij DS Amsterdam. Van Mossel syndroom?

26 juni 2026

Geachte heer Keijzer,

Dank voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om lang op een onderdeel te wachten en wanneer storingen niet naar tevredenheid worden opgelost.

Uw opmerkingen over onze communicatie en dienstverlening nemen wij serieus. Graag kijk ik persoonlijk met u mee naar uw dossier om te zien hoe we dit alsnog kunnen oplossen. Wilt u hiervoor contact met mij opnemen onder vermelding van uw kenteken? Ik ben te bereiken op onderstaand 06 nummer.

Thijs den Haan
Vestigingsdirecteur Van Mossel Amstelveen
06 26 03 97 69

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De prijzen bovengemiddeld maar de service niet

Had al een garage, maar door verhuizing wat op afstand geraakt. Dus opzoek naar een nieuwe. Pak hem beet een half jaar terug i.v.m. een terugroepactie bij van Mossel in Amsterdam Noord geweest. Toen was de service erg goed, dus tijd voor APK ik denk doe eens gek...

Gebeld "ja is geen probleem via de website enz enz.". Ik naar de website een afspraak gemaakt, e.e.a. extra opgeven airco is vervangen maakt geluid kunnen jullie eens kijken. En voor 20 euro auto schoon van binnen en van buiten (was een optie uit een door hun aangeboden keuzemenu).

Kom ik daar krijg ik toch een lading onwil en tegenzin van deze kerel achter de balie. Nog nooit meegemaakt: "Hoe vies is je auto dan", ja uhm gewoon.. "Nou je hebt geluk dan de poetser er nog is"... "Maar wil je niet ook een onderhoudsbeurt"... naja ik weet niet wat nodig is? "even kijken oh ja kleine beurt volgens het boekje, ja kost 800 euro." Nou sorry meneer mijn auto is uit 2012 als ik m verkoop krijg ik misschien 2500 euro voor doet u maar alleen de APK. "Ja nee ho, maar dan ga ik hem niet ook nog schoonmaken voor je". Ok prima, dan doe ik het zelf wel, maar wel vreemd dat je het via de website aanbied en nu niet wilt doen. "Ja maar het is druk"... enz enz.

Uiteindelijk toch mijn auto achter gelaten, maar zat mij niet lekker, binnen een half uur terug gebeld gevraagd of ze al begonnen waren, anders zou ik mijn auto ophalen en wel weer naar mijn oude garage gaan. "Nee ja we zijn al begonnen". Voelde als gelul want ik kreeg pas 3 a 4 uur later te horen alles in orde u kunt hem op komen halen... Maar goed uiteindelijk APK check gedaan en +/- 80 euro lichter.

Lang verhaal kort: Ik zou hier niet heen gaan als je niet in een bedrijfsauto rijd of bij jou thuis het geld tegen de plinten, nee kozijnen, op klotst. De prijzen zijn bovengemiddeld de service is dat niet.

27 maj 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Beste Tim we hebben je een mail gestuurd

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hartelijk dank voor de service én de voetbal

Fijn dat ik langs kan komen zonder afspraak om de bandenspanning te laten checken. Vriendelijk te woord gestaan met korte wachttijd en goede uitleg bij een paar vragen over mijn auto. Naar huis met een mooie WK-voetbal voor mijn kleinzoon. Hartelijk dank!,

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review. Fijn dat we uw vragen konden beantwoorden. Graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service perfect altijd hartelijk…

Service perfect altijd hartelijk ontvangen door Kim en Rob.
Altijd goede communicatie
Top garage

23 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review. We zullen deze delen met onze collega's Kim en Rob. Graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de service van Van…

Zeer tevreden over de service van Van Mossel. Ik ben snel en goed geholpen door het team. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep prettig en professioneel. Fijn om zo klantvriendelijk geholpen te worden. Bedankt voor de uitstekende service!

1 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Bedankt voor de positieve feedback en graag tot een volgend bezoek in Hoorn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag wederom een nieuwe auto…

Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review een veel rijplezier met de nieuwe DS7 toegewenst. Graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed, Vriendelijk en professioneel.

We zijn goed en vriendelijk ontvangen en een professioneel gesprek gehad.

4 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de positieve feedback en graag tot een volgend bezoek in Hoorn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top bedrijf perfecte service!

Top bedrijf perfecte service!
Zeer vriendelijk personeel

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review en graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De benadering van 't personeel was…

De benadering van 't personeel was gewoon heel netjes. Wij werden echt heel netjes te woord gestaan.

4 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review Ellen. Graag tot een volgend bezoek in Hoorn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een leuk bedrijf is dit

Wat een leuk bedrijf is dit, we hadden zaterdag een lekke band en zijn goed geholpen door verkopers in de showroom, lekker wat kouds te drinken een goede koek en dan ook nog onze band direct gerepareerd terwijl de werkplaats al dicht was hier zijn we gelijk klant geworden!

20 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review Jan. Fijn dat we je op deze wijze van dienst mochten zijn en graag tot ziens in Purmerend.

Proefrit met dochter gepland

Proefrit met dochter gepland. 3 gasten voor de deur meest domme grappen en sekstische houding. Komt er om mogelijk behoorlijk wat geld uit te geven en geeft aan wat de wensen zijn, krijg een antwoord van de verkoper dat hij alleen maar hoort ik wil, ik wil....het is ons geld en dus onze wensen qua product. Nee de mislukte omhooggevallen op kredietlevende sjacheraar vertelde dat we maar gewoon de nieuwste moeten nemen, die dus niet eens op voorraad is en helemaal niet eens in de richting van onze wensen. Zeer ongewenst en ongepast gedrag. Ons advies, ga naar een dealer die wel klanten waardeerd en luistert.

20 juni 2026

Afspraken worden slecht nagekomen

Afspraken worden slecht nagekomen. Na aflevering van de auto waren er diverse zaken niet aanwezig. O.A.matten, org. Sleutel, geen ventieldopjes en geen instructieboekje. Uiteindelijk is op het instructieboekje na alles goed gekomen.
Na dit review werd er onmiddellijk contact opgenomen. Instructieboekje bleek er wel te zijn. Wordt nagezonden.

27 maj 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de feedback en kritische noot Eppe. Nemen we mee in onze evaluatie. Gelukkig konden we alle zaken alsnog leveren. Excuses voor dit ongemak. Graag tot ziens in Heemskerk.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De auto werd ongepoetst, stoffig en met een compleet lege tank afgeleverd

De auto werd ongepoetst, stoffig van binnen en met een compleet lege tank (het alarm van vrijwel geen benzine) begon zelfs te piepen bij het wegrijden bij Van Mossel) afgeleverd.

18 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

We danken u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de auto niet naar wens is afgeleverd. Graag willen wij dit alsnog met u oplossen! Wij hebben Barendrecht bericht om alsnog contact op te nemen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij zochten een occasion C3 Aircross en zijn zonder opdringerig gedrag geadviseerd door verkoper Yoshua Booij, waardoor we een goede keus konden maken.

Wij zochten een occasion C3 Aircross en zijn zonder opdringerig gedrag geadviseerd door verkoper Yoshua Booij waardoor we een goede keus konden maken.

18 juni 2026

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Dank voor de mooie review. Veel rijplezier met jullie nieuwe C3 Aircross toegewenst.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.