Banner for Van Mossel Citroën & DS

Van Mossel Citroën & DS Omdömen 360

TrustScore 4 av 5

3,8

Het is mijn 4e DS Met alle (DS 9,2xDS7 en Nu DS 8) problemen gehad. er waren tijden dat ze weken in de garage stonden om storingen te verhelpen zo ook, de enkele weken geleverde DS8, een mooie auto... Se mer

Goede hulp gehad bij aanschaf nieuwe auto. Onze tweede electrische auto via van Mossel. Hoop dat de actieradius in de praktijk ook net zo positief zal zijn als de service bij van Mossel. Enige minp... Se mer

Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Se mer

Tot nu toe heel tevreden over van Mossel, Heemskerk Niels Bonekamp ! Heb mijn auto net 1 week, maar vooralsnog geen negatieve ervaringen. Heb hem nooit ontmoet, auto online gekocht en naar mijn woon... Se mer

1. Bilhandlare
  6. Återförsäljare av begagnade bilar

Om Van Mossel Citroën & DS

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Citroën & DS

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

C3 hybride

Auto werd op tijd afgeleverd en adviseur heeft alles goed uitgelegd en geregeld.

Echter,door personeelwisselingen en gebrek,intertijd in maart,kostte het moeite telefonisch inlichtingen in te winnen, of afspraken te maken.

30 april 2026

Zonder afspraak

Ik kwam zonder afspraak, want mijn auto reed niet harder dan 50 km. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en kon mijn auto de volgende dag weer ophalen.

23 april 2026

Afzetten

Ik kom met mijn C3 bij de garage Van Mossel te Hoorn met de boodschap dat mijn Blower-module F72F kapot is.
Totale rekening daarvoor = 594,59
Waarvan 178,47 voor de diagnose dat mijn Blower kapot is. Dat wist ik en de garage al.
Dat noem ik afzetten.
De rekening had dus 416,11 moeten zijn.
En dat is nog veel geld voor het vervangen van deze module.

17 mars 2026

Jammer dat ik niet ben aangesproken

Jammer dat ik niet ben aangesproken. In het weekend langs geweest voor een nieuwe C3 waar in interesse in heb maar ik ben niet aangesproken en de verkopers bleven maar zitten. Onprofessioneel bedrijf voor zo een grote naam

4 april 2026
Logotyp för Van Mossel Citroën & DS

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Het spijt ons te horen dat u geen prettige ervaring had. We vinden het jammer dat u niet bent aangesproken tijdens uw bezoek voor een C3. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw feedback.

Goede service

Afspraak maken ging makkelijk en goede service

9 april 2026
Logotyp för Van Mossel Citroën & DS

Svar från Van Mossel Citroën & DS

Fijn om te horen dat het maken van een afspraak makkelijk was en dat u goede service heeft ervaren. Bedankt voor uw feedback en tot de volgende keer, team van Mossel Alkmaar.