POWER.se Omdömen

67 366
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 15 373 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många besökare beskriver att personalen är otroligt trevlig och alltid redo att erbjuda en varm, personlig och engagerad service i butiken. Kunder lyfter ofta fram att det är enkelt att hitta prisvärda varor och att de alltid får ett professionellt stöd av kunniga säljare. Vissa recensenter var inte nöjda med att en del anställda upplevdes som okunniga eller saknade tillräcklig information om de specifika produkterna. Konsumenter nämner också att det ibland kunde förekomma ganska långa köer vid kassan samt enstaka misstag vid utlämning av beställda varor.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen och uppskattar det trevliga bemötandet samt den... Se mer

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av produkt och uttrycker både uppskattning och missnöje. Vissa... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service, med uppskattning för trevliga och hjälpsamma säljare som... Se mer

Retail

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med retail, där vissa upplever stora problem med Click n... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst och upplever blandade bemötanden. Medan vissa recensenter... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Hade bokat en vara, fick SMS och skulle hämta i butik. Men de hittade inte varan, en annan kollega letade också. Till slut så hittade de en avbruten order och jag kunde köpa den. Blev lite tokigt, men... Se mer

Bra, kanske de blir myket bättre om erfarenhet och bemottande. Eligiganten kundservice är mycket bättre. Jag hoppas en dag Power också utvickas likadant. Jag är medlem hoss boda eligigantin och e... Se mer

Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Produkterna får högsta betyg men säljaren försökte styra över oss till andra produkter som ni har större marginal på . Han var nära och lyckas men som tur var valde vi det vi kom för.

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 16 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 5 av de 9 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

67 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(67 366)

14 894 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trevlig hjälpsam personal

Trevlig hjälpsam personal, men långa väntetider på att få hjälp, speciellt vid servicedisk och kassa

Hej Monica,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss att du upplevde personalen som trevlig och hjälpsam, det är precis så vi vill att det ska kännas hos oss. Vi tar gärna med oss din feedback om väntetiderna vid servicedisk och kassa, då vi ständigt arbetar med att förbättra och effektivisera vår service för att minska väntetiderna. Vi hoppas att ditt nästa besök hos oss blir en ännu smidigare upplevelse.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Hej Ulf,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det gläder oss att du upplevde ett bra bemötande och kunnig personal hos oss i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge en lika bra upplevelse varje gång du besöker oss, och det är alltid upplyftande att höra när det lyckas. Välkommen åter till POWER Eskilstuna!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Proffsig löst.

Hej Jan,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss att du upplevde ett trevligt bemötande och att din fråga löstes på ett professionellt sätt. Vi på POWER Torpavallen strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är fantastiskt att höra att vi kunde leverera just det. Välkommen åter!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Köpte ugn av Power och var levererat…

Köpte ugn av Power och var levererat till mig men den funkade inte och jag ville lämna tillbaka den eftersom jag hade öppet köp men Power ville inte, efter flera moment ringa fram och tillbaka så körde jag den till butiken jag köpte den ifrån och det visade sig att ugnen var trasig men jag fick inte tillbaka pengar för leverans så då förlorade jag 600kr på detta köp, varför ska jag förlora 600kr för nånting som jag har inte ursäktat???

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal, och inte att förglömma så fanns den diskmaskinen jag ville ha till ett bra pris.

Hej Halvard,

Vad roligt att höra om din positiva upplevelse i vår Skövde-butik! Det är fantastiskt att både personalen kunde hjälpa dig på ett bra sätt och att du hittade rätt diskmaskin till ett pris som kändes bra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Hoppas diskmaskinen fungerar perfekt och att du får många bra användningsdagar av den.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Skövde⚡

proffsig hjälp och bemötande

proffsig hjälp och bemötande, utmärkt hjälp med instalation och logistik

Hej Vasile,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du upplevde professionell hjälp och ett bra bemötande, särskilt när det gällde installation och logistik. Det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att leverera varje gång. Vi hoppas att du får stor glädje av din nya produkt och att allt fungerar precis som det ska. Tack än en gång för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Fantastiskt trevlig och hjälpsam…

Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal!

Hej Kate,

Vad roligt att höra om din upplevelse hos oss i Torpavallen! Det är alltid fantastiskt att få feedback om trevlig och hjälpsam personal, och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Hjälp med detsamma!

Hej Sven,

Tack för din fantastiska betyg och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med ditt besök hos POWER Lund Pilsåker. Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen och det är fantastiskt att höra att det märktes. Hoppas vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Kölappar

Ni borde ha någon form av kösystem, förslagsvis kölappar.

Hej Ola,

Tack för att du delar din feedback om besöket i vår butik i Täby. Det är tråkigt att höra att du upplevde att det saknades ett fungerande kösystem, och vi förstår att det kan vara frustrerande att inte veta när det blir ens tur. Vi tar med oss ditt förslag om kölappar och ser över hur vi kan förbättra köhanteringen i butiken. Din feedback har skickats vidare till Täby-butiken för intern granskning. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🧡

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Personalen vet vad de pratar om och är…

Personalen vet vad de pratar om och är intresserad av vad kunden är ute efter

Hej Marie,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det är fantastiskt att höra att personalen på vår butik i Helsingborg Väla kunde ge dig en bra upplevelse med sin kunskap och engagemang. Vi är stolta över att ha medarbetare som verkligen lyssnar på vad kunden är ute efter och hjälper till på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du väljer att besöka oss igen framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Helsingborg Väla⚡

Grinig och ohjälpsam person i kassan

Mycket bra ute i affären men sedan när kaffebryggaren skulle bytas efter några dagar ,eftersom den inte motsvarade förväntningarna , blev det väldigt dålig stämning och grinigt bemötande av mannen i kassan. Som tur var kom säljaren utifrån affären och löste dilemmat. Men mannens sätt lämnade mig väldigt upprörd och illa mods.

Hej Monica,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse hos oss i Uppsala. Det är tråkigt att höra att bemötandet i kassan inte levde upp till de förväntningar vi vill ge våra besökare. Vi förstår att ett grinigt och ohjälpsamt bemötande skapar en dålig stämning, särskilt när man vill byta en produkt som inte motsvarade förväntningarna. Det är positivt att en säljare till slut kunde lösa situationen åt dig, men det ändrar inte vid att upplevelsen i kassan var otillfredsställande. Vi kommer att ta vidare din feedback internt för att granska vår service och bemötanderutiner i butiken. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre helhetsupplevelse nästa gång. 🧡

Med vänlig hälsning POW, POWERs AI-assistent

Hej Gunilla,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med dina hörlurar och att upplevelsen hos POWER Sundsvall levde upp till förväntningarna. Vi älskar att höra när pris och kvalitet går hand i hand. Välkommen åter!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Reserverade en pizzaugn i butik

Reserverade en pizzaugn i butik. Tyvärr var den dubbelbokad fick jag veta väl på plats. Men Robin G på Torpvallen löste detta snabbt och smidigt!

Hej Mattias,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är fantastiskt att höra att Robin G på Torpavallen kunde lösa situationen snabbt och smidigt när det uppstod ett problem med dubbelbokningen. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och att du ändå fick en bra lösning på plats. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Torpavallen igen.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Jag fick den hjälp jag behövde.

3 september 2026

Hej Maria,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp av vår personal i Nacka! Det är precis sådan feedback vi älskar att få. Trevlig och kunnig personal som ger rätt hjälp på plats är något vi strävar efter varje dag. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Nacka⚡

Undvik besök här om du uppskattar bra service och smidighet

Mycket dåligt företag,servicen är utom all kritik,otrevliga och ingen personal vid click and collect, inlämnning av vara och även långvarig kötid vid köp pga ingen personal närvarande.kommer absolut inte tillbaka

Hej Gabriella!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och berätta hur du upplevde ditt besök. Vi förstår att det blir frustrerande när man behöver hjälp och upplever att det är svårt att få tag på personal.
Särskilt vid Click and Collect, inlämning av en vara eller när man står redo att genomföra sitt köp vill man såklart inte behöva vänta längre än nödvändigt.

Vi tar till oss av det du beskriver kring både bemanning, bemötande och väntetider. Det är viktigt för oss att det ska kännas enkelt att få hjälp när man väl är på plats.

Vi hoppas självklart att framtida besök kan ge en betydligt bättre upplevelse. Tack igen för att du delar med dig av din upplevelse!

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

Det var trevlig och kunnig personal

Det var trevlig och kunnig personal, så att jag fått svar på alla mina frågor...

29 augusti 2026

Hej Izidor,

Vad roligt att du fick bra hjälp och svar på alla dina frågor hos oss i Norrköping! Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker en av våra butiker. Trevlig och kunnig personal gör verkligen hela skillnaden. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Norrköping⚡

Hej Eva-Lena,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det gläder oss att du upplever vår personal i Gävle som trevlig och kunnig. Det är precis så vi vill att det ska kännas när du besöker oss. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Gävle⚡

Snabb hjälp

Snabb hjälp! Visste vad jag skulle ha. Bara utföra ordern.

Hej Mona,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det är alltid roligt att höra när allt flyter smidigt och ordern går snabbt att genomföra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Jättebra säljare efterföljande uppföljning- nej tack!

Jobbigt att ni skickar sådana här meddelanden. Tycker det var bra, men IOM ni hela tiden skickar påminnelser om hur det var. Drar det ner upplevelsen…

Hej John,

Tack för att du delar din upplevelse och för det fina betyget! Det gläder oss att du hade en bra upplevelse med säljaren i vår butik i Malmö.

Vi förstår att uppföljande meddelanden kan kännas överväldigande och dra ner helhetsupplevelsen. Det är verkligen inte meningen att vi ska störa. Du kan enkelt justera dina kommunikationsinställningar i dina kontoinställningar om du vill minska antalet utskick framöver.

Vi uppskattar din ärliga feedback och tar med oss den vidare.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Väldigt lång kö i butiken

Väldigt lång kö i butiken. En kund som gick förbi kön fick hjälp direkt. Vi andra fick vänta.

30 juli 2026

Hej Andreas,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse från vårt varuhus i Helsingborg Väla. Vi uppskattar all feedback från våra besökare.

Det låter som att besöket inte riktigt levde upp till förväntningarna, och vi förstår att det kan vara frustrerande när kön inte hanteras på ett rättvist sätt. Det är inte så vi vill att det ska vara, och vi tar med oss din feedback om detta.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans nästa gång du besöker oss.