POWER.se Omdömen

67 367
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 15 373 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många besökare beskriver att personalen är otroligt trevlig och alltid redo att erbjuda en varm, personlig och engagerad service i butiken. Kunder lyfter ofta fram att det är enkelt att hitta prisvärda varor och att de alltid får ett professionellt stöd av kunniga säljare. Vissa recensenter var inte nöjda med att en del anställda upplevdes som okunniga eller saknade tillräcklig information om de specifika produkterna. Konsumenter nämner också att det ibland kunde förekomma ganska långa köer vid kassan samt enstaka misstag vid utlämning av beställda varor.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen och uppskattar det trevliga bemötandet samt den... Se mer

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av produkt och uttrycker både uppskattning och missnöje. Vissa... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service, med uppskattning för trevliga och hjälpsamma säljare som... Se mer

Retail

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med retail, där vissa upplever stora problem med Click n... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst och upplever blandade bemötanden. Medan vissa recensenter... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Hade bokat en vara, fick SMS och skulle hämta i butik. Men de hittade inte varan, en annan kollega letade också. Till slut så hittade de en avbruten order och jag kunde köpa den. Blev lite tokigt, men... Se mer

Bra, kanske de blir myket bättre om erfarenhet och bemottande. Eligiganten kundservice är mycket bättre. Jag hoppas en dag Power också utvickas likadant. Jag är medlem hoss boda eligigantin och e... Se mer

Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Produkterna får högsta betyg men säljaren försökte styra över oss till andra produkter som ni har större marginal på . Han var nära och lyckas men som tur var valde vi det vi kom för.

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 16 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 5 av de 9 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

67 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(67 367)

14 894 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra som förväntat

Bra som förväntat

Hej Hassan,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gör oss riktigt glada att höra att allt levde upp till förväntningarna. Det är precis så vi vill att varje besök ska kännas, och din feedback betyder mycket för oss. Välkommen åter till POWER Heron City!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Heron City⚡

Det har jag dock gjort redan

Det har jag dock gjort redan. Det var i alla fall ok, så som det skulle bli!

Hej Gudrun,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att allt blev som det skulle i slutändan. Vi uppskrecierar verkligen din feedback och hoppas att du får lika bra upplevelser hos oss framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Växjö⚡

Tacksam

Personal var trevligt, gav oss tid, vi fick rabbat och present kort allt var fantastiskt

Hej cheko,

Vad roligt att höra om din upplevelse hos oss i Kalmar! Det låter som att du fick ett riktigt bra bemötande och att personalen tog sig tid att hjälpa dig på bästa sätt. Vi är glada över att du är nöjd och uppskattar att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Vi ser fram emot att få välkomna tillbaka dig till POWER Kalmar framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kalmar⚡

Fick hjälp väldigt snabbt

Fick hjälp när jag kom in i fredags, men min klocka hade inte kommit ännu, det kommer ta tid

Hej kund,

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att du fick bra och snabb hjälp i vår butik i Linköping när du kom in på fredagen.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att vänta på sin klocka när man verkligen ser fram emot den. Du kan alltid hålla koll på din orderstatus genom att logga in på ditt MyPOWER-konto och klicka på "Hantera din order" för att se aktuell status. Vi skickar också uppdateringar via e-post och SMS om det skulle uppstå några förseningar.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Linköping⚡

Ja är nöjd med smartklockan o ps5 media…

Ja är nöjd med smartklockan o ps5 media remote som ja köpte ifrån er ni är bäst

Hej Samir,

Vad roligt att höra att du är nöjd med din smartklocka och PS5 media remote! Det betyder mycket att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi på POWER Heron City gör vårt bästa för att erbjuda bra produkter och service, och det är fantastiskt att höra att det märks. Tack för de fina orden och för att du handlar hos oss!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Heron City⚡

Fick superbra service!

Fick hjälp direkt, säljaren hade full koll på sakerna och letade upp precis rätt. Snabb utlämning på baksidan. Klart på 10 minuter och vi var säkra på att ha köpt rätt saker.

Hej Beata,

Vad roligt att höra om din positiva upplevelse i vår butik i Bäckebol! Det låter som att du fick både snabb och kunnig hjälp, vilket är precis vad vi strävar efter. Att hitta rätt produkter snabbt och få ett smidigt bemötande gör hela skillnaden. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Hej Gunilla,

Vad roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss i Borås! Det gläder oss verkligen att personalen var vänlig och välkomnande. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker POWER. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Borås⚡

4 säljare hoppa på mig direkt försökte…

4 säljare hoppa på mig direkt försökte sälja allt från mobil,tv abonnemang till datorer mm
Jag skulle ha en tvättmaskin
Tyvärr köpte jag en men det kommer aldrig att hända igen.
Kändes som Kiviks marknad.

7 augusti 2026

Hej kund,

Det är tråkigt att höra att besöket i vår butik i Helsingborg Väla inte blev den upplevelse vi vill erbjuda. Vi förstår att det kan kännas överväldigande när flera säljare kontaktar dig samtidigt, särskilt när du var där för att hitta en tvättmaskin. 😊

Vi tar med oss din feedback om säljarnas upplägg och kommer att se över hur vi kan förbättra vår bemötandestrategi i butiken så att kunden får en mer avslappnad och fokuserad upplevelse. 💬

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden så att vi kan visa hur vi vill att det ska kännas att handla hos oss. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Ni hade de ja va ute efter å de va bra

Ni hade de ja va ute efter å de va bra

Hej Sune,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du hittade precis det du letade efter och att allt fungerade bra. Det är alltid roligt att höra när besöket i butiken blir en succe från start till mål. Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt och väljer att återvända till oss i framtiden.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kristianstad⚡

Trevlig försäljare som tog sig tid med…

Trevlig försäljare som tog sig tid med oss!

3 augusti 2026

Hej Svärdan,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Västerås och att du upplevde att personalen tog sig tid att hjälpa er på ett bra sätt. Det är precis den typ av bemötande vi strävar efter hos POWER. Vi hoppas att du får stor glädje av ditt nya köp och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka en annan dag.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Västerås⚡

Smidigt köp

Smidigt köp, bra produkt

Hej Jenni,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att ditt köp gick smidigt och att du är nöjd med produkten. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Den försäljarn var bra och talade om…

Den försäljarn var bra och talade om allt som jag frågade. Sen kunde man välja till saker om det händer fel eller något annat. Har köpt en viktig sak om det händer något i diskmaskinen då har jag 10 års försäkring.

Hej Peter,

Vad roligt att du fick bra hjälp av vår personal i Högsbo! Det är precis så vi vill att det ska kännas när man handlar hos oss. Det är också klokt att tänka på skyddet för sina produkter, särskilt när det gäller något man använder varje dag som en diskmaskin. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Hej Anders,

Tack för det fina betyget och de trevliga orden om vår personal i Norrköping! Det gör oss väldigt glada att höra att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Norrköping framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Norrköping⚡

Så vi köpte högtalare till TVn

Så vi köpte högtalare till TVn , den var inte speciellt bra o de va lite tråkigt, hade förväntat mig att den var bättre så hade väl önskat att man kanske på något vis gett mig bättre vägledning så jag slapp återlämna detta. När jag väl skulle återlämna så var jag super försiktig och packa ner väldigt nogrant; när jag kom till butiken så var man dock väldigt oförsiktig med paketet; man slet fram allt på golvet. Jag uppskattar att det gick fort men har sett att många butiker är ganska oförsiktiga med sina produkter. Som kund frågar man sig lite hur väl produterna blir behandlade rent allmänt. Detta är inget isolerat problem för Power utan jag sett det på fler ställen. Utöver detta, något jag uppskattar är när de väl blev fel så var de lätt att få hjälp, kan rekommendera att göra det till en grej och trygga kunden , Elgiganten sa till mig i ett annat ärende , något i stil med ; "du har all rätt att byta varan om du inte är nöjd ", detta var då jag lämna in varan så det kändes bra.

Hej Valter,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är värdefullt att höra både vad som fungerade bra och var det finns utrymme att förbättra.

Vi är glada över att returen gick smidigt och att du fick bra hjälp i butiken. Samtidigt noterar vi vad du nämner om hanteringen av produkten vid returen, och vi tar med oss den feedbacken för att se över våra rutiner i butik. Vi hör gärna att du uppskattade att det var enkelt att få hjälp när något inte fungerade som förväntat, och vi arbetar kontinuerligt med att ge våra medarbetare rätt verktyg för att vägleda dig till rätt produkt från början.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Bra produkt

Jag köpte en iPhone 17 PRO och jag är helt nöjd med produkten.

Hej Hawraa,

Vad roligt att höra att du är helt nöjd med din iPhone 17 PRO! Det gläder oss verkligen att du hade en bra upplevelse hos oss i Malmö. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Inga konstigheter alls

Inga konstigheter alls. Jättenöjd

Hej Mattias,

Stort tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att allt fungerade klockrent från början till slut och att du är jättenöjd med ditt besök hos oss i Gävle. Det är precis så vi vill att det ska vara, inga konstigheter alls, bara bra service och rätt produkt. Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka en annan dag.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Gävle⚡

Fick snabb och bra hjälp med det jag…

Fick snabb och bra hjälp med det jag ville ha och är riktigt nöjd med produkten jag köpte

Hej Paul,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss otroligt glada att höra att du fick snabb och bra hjälp i vår Malmö-butik och att du är riktigt nöjd med din produkt. Det är just sådana upplevelser vi strävar efter att erbjuda varje dag. Vi hoppas att du får stor glädje av ditt köpe och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till POWER Malmö framöver.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Malmö⚡

Bra pris och service

Bra pris, trevligt bemötande, bra service

Hej Tommy,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss riktigt glada att höra att du fick bra pris, trevligt bemötande och bra service hos oss i Helsingborg Väla. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Helsingborg Väla⚡

Sundsvall

Mycket bra 👍

Hej herman,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gör oss riktigt glada att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Sundsvall. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Vi hoppas få se dig igen snart i butiken.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Hej C. F,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss riktigt glada att höra att du upplever våra säljare som ärliga och att hela processen kändes smidig från början till slut. Vi lägger stor vikt vid att skapa en bra upplevelse, och din feedback bekräftar att vi är på rätt spår.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Jönköping⚡