Zaczęłam od jednego produkty na próbę, a dzisiaj tak naprawdę cała moja pielęgnacja opiera się o nuuni. Aktualnie używam BALANCY, AZELY i C-GLOWY i jestem bardzo zadowolona z działania produktów. W... Se mer
Det här tycker kunderna
Z kosmetyków Nuuni zawsze byłam zadowolona, ale obsługa klienta to katastrofa. Czekam na swoje zamówienie już od 10 kwietnia 2026. Do tej pory jestem zbywana informacjami o rozwiązywaniu tematu z prze... Se mer
Profesjonalna i rzetelna obsługa, miłe podejście do klienta, polecam. Przesyłka zapakowana bez zarzutu, odpowiednio do jej zawartości. Lubię robić tutaj zakupy, polecam serdecznie. ❤️❤️
Po prawie półtora miesiąca oczekiwania, dzień po napisaniu poprzedniej recenzji paczka wreszcie ruszyła w drogę. Kosmetyki dotarły porządnie zapakowane, w przesyłce znalazłam dodatkowy krem - mogę się... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nie dosc
Nie dosc, ze produkt jest dobrze zapakowany, to jeszcze tak ladnie wyglada. Zadnych niedociagniec, ocena bardzo dobra plus. Polecam. ❤️👍
Jesli chodzi o realizacje zamowienia…
Jesli chodzi o realizacje zamowienia wszystki w nalepszym porzadku. Paczka przyszla szybko, ladnie zapakowana - nie mam zastrzezen. Natomiast na najwieksza pochwale zasluguje to co mnie najbardziej interesuje, czyli samw produkty. Zobaczylam reklame marki na instagramie i postanowilam sprawdzic, co maja w ofercie. Przegladajac poszczegolne produkty podejrzewalam, ze moze byc to cos dla mnie, ale nie spodziewalam sie, ze az tak 😅 Przede wszystkim widac, ze naprawde staraja sie wyroznic i zadbac o kazdy mozliwy detal w odbiorze produktu przez Klienta. Paczuszka przyszla z ladnym opakowaniu z tasma z logo i napisem "few ingredients, just the right ones". Dla mnie jako dla osoby, ktora patrzy przede wszystkim na sklady i dzialanie produktu to wlasnie haslo idealnie oddaje zalozenia i rzeczywiste dzialanie marki. Sklady sa przemyslane, niesamowicie ciekawe i nowoczesne, a przy tym nie zawieraja tych skladnikow, ktorych moja skora nie lubi ani nie potrzbuje, jak barwniki, perfumy, alkohole denaturowane itd. Opakowania? No tutaj tez sie bardzo zaskoczylam. Sa bardzo przyciagajace uwage, na zywo chyba jeszcze bardziej niz na zdjeciach. Opakowania sa bardzo oryginalne, nigdy takich nie widzialam. No i prxede wszystkim ogromny plus za pompke zamiast standardowej pipety. Nie lubie pipet i przepadam za pompkami.
Co jednak najwazniejsze - DZIAŁANIE produktów! Tutaj nawet nie wiem jak moge opisac swoj zachwyt, ktory trwa i trwa. I chyba nawet nie bede szukala odpowiednich slow, zeby to opisac, bo mysle ze nie znajde, aby opisać to, co te produkty zrobily z moja skora. Testowalam mnostwo marek, z roznych poziomow cenowych i to co proponuje nuuni jest genialne. Ja dlugo zmagalam sie z zaburzona bariera hydrolipidowa i licznymi niedoskonalosciami a potem przebarwieniamj, z ktorymi zadne prpdukty sobie za nic nie radzily. Odwiedzalam kosmetyczki, dermatolozki i tez nic... Tutaj po kontakcie przez instagrama zostaly mi polecone 3 produkty, ktore DOSŁOWNIE rozwiazaly moj problem, z ktorym zmagalam sie prawie 2 lata! Polecono mi: serum z witaminą c, krem ceramidowy i żel oczyszczający. Kazdy z nich jest genialny. Zel jest bardzo delikatny i zostawia super odczucie na skorze po mycii - wiekszosc zelimie wysusza, a ten super nawilza i robi skore miekka. Serum z witamina C w polaczeniu z kremem ceramidowym jest super polaczeniem. Skladowo te produkty to majstersztyk, ale pod wzgledem dzialania to jesscze wyzszy poziom. Witamina C mimo moich zaognionych zmiana nie podraznila dzieki nowoczesnym formom witaminy C - co mnie tez zdziwilo tam są az dwie formy jej. Krem z ceramidami super nawilza, koi skore i ja wycisza.
No nie ma slow, ktore opisza moj zachwyt. Robcie dalej to, co robicie, bo jestescie w tym swietni i macie moje pelne wsparcie. Dziekuje!!! 💗
Od dwóch lat używam tylko i wyłącznie…
Od dwóch lat używam tylko i wyłącznie nuuni i jestem bardzo zadowolona. Najlepszy krem ceramidowy, skóra jest rewelacyjna 👍
Nie polecam, jeśli komuś zamówienie doszło to ok. Ale ja od 2 miesięcy próbuje wyjaśnić sprawę przesyłki, która podobno została do mnie nadana. Przesyłki nigdy nie otrzymałam. Po miesiącu prosiłam o zwrot pieniędzy, czekałam następny miesiąc, o po upomnieniu ponownym o pieniądze dostałam pytanie, czy chcę ponowną wysyłkę czy zwrot pieniędzy. Obsługa klienta leży całkowicie, aż do tego stopnia, że zastanawiam się, czy to nie jest scam i wyłudzanie pieniędzy. Odczekam jeszcze tydzień, jeśli nie dostanę zwrotu, zgłaszam sprawę na policję. NIE POLECAM FIRMY !!!
Jak do tej pory przetestowałem z nuuni…
Jak do tej pory przetestowałem z nuuni serum sheeny i krem ceramidowy cicacare i jestem zadowolony z obu produktow. Czekam na jakieś nowości, a szczególnie na jakiś spf - jak będzie na takim poziomie jak dotychczasowe produkty to na pewno kupię
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Otrzymałam przesyłkę we właściwym czasie. Super. Wszystkie oczekiwania zostały spełnione na wysokim poziomie.
Super
Super, najbardziej zaskoczyło mnie to, jak dobrze produkty uzupełniają się w mojej codziennej pielęgnacji i jak na podstawie włączenia kilku produktów jestem w stanie zastąpić swoją wcześniej wieluetapowa rutynę. Skóra jest bardziej komfortowa, lepiej nawilżona i wygląda po prostu zdecydowanie zdrowiej. Dodatkowo bardzo doceniam fakt że przy wyborze produktów, jak i potem w ułożeniu sensownej rutyny mogłam liczyć na pomoc i konkretne odpowiedzi. Na pewno wrócę 🤭
Uwielbiam!!
Uwielbiam!!! Genialny i zaawansowany skład kosmetyków, najnowsze składniki aktywne, cud, miód, malina 😍😍
Rewelacja
Rewelacja. Wyśmienity czas realizacji, wszystko zgodne z zapowiedzią. Super zapakowane produkty. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Polecam serdecznie
Naprawde mogę polecić zakupy w tym…
Naprawde mogę polecić zakupy w tym sklepie, kosmetyki nuuni najlepsze na świecie . Są tak delikatne a zarazem robią mega robote . Polecam z całego serca ... i przepięknie zapakowane 😍😍😍
Super kosmetyki
Super kosmetyki, nie uczulają, nie zapychają i świetnie nawilzaja cerę. 💯% Polecam!
Paczka i jej zawartosc dotarly w stanie…
Paczka i jej zawartosc dotarly w stanie idealnym. Bezproblemowe zamowienie i klarowny kontakt z pracownikami sklepu. Sklepu warty polecenia, wysoki standard prpsuktow, jak i wysylki. Produkty zawsze sa zgodne z opisem i przychodza na czas.
No cóż mogę powiedzieć..
No cóż mogę powiedzieć... w końcu po wielu, wielu latach znalazłem nie jeden, a kilka produktów które pozwoliły uporać mi się z problemami, z którymi zmagałam się przez LATA!!! Testowałam naprawdę wszystko czego się da. Od tanich do średniej ceny do najdroższych kosmetykow, tych z polecenia od koleżanki i poleconych przez kosmetologa czy już nawet chodziłam do dermatologa. Nie pomagało dosłownie, ale to doslownie nic. Na nuuni trafiłam przez reklamę na fb i postanowiłam dać im szanse, a dokładnie to dwom pierwszym produktom - żelowi oczyszczającemu cleany i kremie cermidowemu cicacare. No po prostu M A G I A!!! Od samego początku czułam, że to strzał w dziesiątkę i zaczęłam wierzyć, że jednak jest coś co jest w stanie zmienić wygląd, ale przede wszystkim stan mojej skóry. Skontaktowałam się z marka, bardzo miłe osoby z obsługi porozmawiały że mna, poleciły inne rzeczy z marki po przesłaniu zdjęć przeze mnie, a dodatkowo polecili mi nawet produkty z innych marek, co chyba nigdy mi się nie zdarzyło, bo zawsze kontakt tego typu polega na "wciskaniu" ile się da, a tutaj w końcu odczulam, że to ja jestem wazna, a nie to za ile zrobie zakupy po rozmowie. Definitywnie na pierwszym miejscu stawiają potrzeby klienta i to wspieram z całego serca. Będę was polecać wszystkim, jak się tylko da!
Super produkty
Super produkty, warte swojej ceny. Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na ponoć zarówno podczas wyboru asortymentu, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam
Zdecydowanie nie polecam, na moją negatywną opinię wpłynęła logistyka i "realizacja" zamówienia wraz z obsługą klienta. Zero jakiegokolwiek potwierdzenia złożenia zamówienia na mailu, żadnego śladu, że zamówienie zostało złożone. Wysyłają paczkę dopiero gdy się po czasie o nią upomnisz. Nie odpisują na maile, odpowiedzieli na wiadomość prywatną na social media, dopiero gdy zaczęłam dopominać się w komentarzu. Od razu magicznie po godzinie produkt został wysłany. W środku? Cóż, luzem krem i trochę wypełnienia, bez paragonu, bez chociażby jakiejkolwiek próbki w ramach rekompensaty. Fajnie dbają o klientów
Bardzo dobrej jakości kosmetyki
Bardzo dobrej jakości kosmetyki, mam oba kremy, serum wszystkie. Szczerze polecam. Serum z vit c i złuszczające, są cudowne, skóra po nich jest aksamitna. Extra! 👍
Uwielbiam NUUNI 😍 krem ceramidowy…
Uwielbiam NUUNI 😍 krem ceramidowy petarda! serum nawilżające mega! czekam za kolejną paczuszką z utęsknieniem 😊
Z czystym sumieniem mogę polecić ten…
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Bardzo miła i uczynna obsługa, odpowiedzieli sprawnie na wszystkie moje pytania i pomogli dobrać produkty. Przesyłka na czas i produkty działają. Wszystko super 😎
Bardzo polecam bo to swietna marka
Bardzo polecam bo to swietna marka. Sliczna paczuszka i bardzo ladnie zabezpieczona. Bez zbednej zwloki zalatwili mi to, czego chcialam , brawo.
Polecam bardzo 😍 serum nawilżające i…
Polecam bardzo 😍 serum nawilżające i żel oczyszczający no po prostu mega super!! Z każdym dniem widać poprawę i efekty, czekam na kolejne promocje i zamawiam, zanawiam, zamawiam 🤩🤩🤩
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.