Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Leidsevaart 576, 2014 HT Haarlem, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring bij aflevering auto. Opeens bij aflevering schade op de motorkap die is ontstaan na de koopovereenkomst wat tegengesproken werd door de manager en personeel. Terwijl wij foto's... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toen de Wegenwacht mijn lekke band wilde vervangen bleek er geen slotbout in de Ford uit 2022 (gekocht in september 2023) te zitten waardoor er een sleepdienst aan te pas moest komen. Verkoper Tobias... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring tijdens de onderhoudsbeurt van mijn auto. Het ontvangst was vriendelijk en professioneel, en de wachttijd viel enorm mee. Tot mijn verrassing was mijn aut... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De garage doet het super met beantwoorden van mails en afwikkelen van onze storingen en het uitvoeren van het onderhoud maar als je hen wilt bellen krijg je een of ander "droevig"en slecht callcenter... Se mer

Företagsinformation

1. Ford-återförsäljare
  2. Bilreparation
  3. Bilhandlare
  4. Bilservice

Om Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem

Skrivet av företaget

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 142 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede service. Hulpvaardig.

25 juli 2022

Beste A. Jongkind,

Altijd fijn om een positieve review te lezen. Dank daarvoor. Mochten er toch nog verbeterpunten zijn dan horen we ze graag. Veel veilige kilometers gewenst.

service beurt Ford Kuga

Zoals altijd is de service goed. maar de prizen voor de diensten zijn redelijk hoog.
Het video filmpje van de monteur na inspectie van de auto is helder, maar het geluid is doorgaans slecht of niet te verstaan

18 juli 2022

Beste J. van der Heide,

Hartelijk dank voor de mooie review en uw feedback. We nemen dit zeker mee om onze service nog beter te maken.

Fantastic service.

I had to change holiday plans at the last minute due to flights being cancelled. Now had to drive to croatia but still had winter tyres on. Even though they were full, after I explained my situation, they fitted me in and got my car ready so our family could still go on holiday. Great service, above and beyond.

16 juli 2022

Dear Steve,

Thank you for this review! Nice to read that u are pleased. We wish you a very happy holiday!

Kind regards,
Stephanie from Stern

Algehele indruk

De ontvangst, gesprekken en afwikkeling waren allen zeer prettig.
Het advies wat werd gegeven was eerlijk en niet gericht op omzet of om zaken te verkopen.

15 juli 2022

Beste R. van Gerven,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Graag tot een volgend bezoek!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na reparatie van aircosysteem bleek dat…

Na reparatie van aircosysteem bleek dat Ernie iets niet goed was tijdens mijn rit vanaf de garage. Gebeld en een dag later mocht ik zonder verdere kosten auto meenemen. Bleek een Travo kapot. Service.

14 juli 2022

Beste Maria,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

goed geluisterd naar mijn probleem.

Had problemen met mijn koppeling heb ik doorgesproken en tijdens het onderhoud contact gehad dat zij niets konden vinden.
De auto is ook door de wasstraat geweest en heb dat als positief ervaren.

11 juli 2022

Beste L. van Assema,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring hebt gehad.

Hart voor de zaak !!

Om 17:08 mijn auto ingeleverd voor een grote onderhoudsbeurt next day, de werkplaats was officieel dicht en ‘t zou worden afgehandeld door de sales receptie werd mij telefonisch medegedeeld…blijkt de werkplaats medewerker nog aanwezig, net z’n handen gewassen en niet te beroerd om de inname af te handelen … geweldige service.. deze gepassioneerde medewerker moet je koesteren, dus Stern Leidsevaart: zet de man in het zonnetje, zo niet, dan kom ik ‘m wel een taart brengen.

11 juli 2022

Beste meneer,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik ga uw reactie zeker met de betreffende collega delen. Dit zal hij leuk vinden om te lezen!

Graag tot een volgend bezoek.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn auto hield er mee op met kokende…

Mijn auto hield er mee op met kokende motor. Gelukkig was ik in de buurt van de ford op de leidsevaart in Haarlem. Ik werd meteen geholpen op vrijdag einde dag. Maandag daarop kon ik de auto al weer ophalen.
Dankbaar voor de behulpzaamheid, meedenken en snelle actie!!!!

30 juni 2022

Beste mevrouw Schlüter,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Vervelend dat er problemen waren maar fijn om te lezen dat u weer snel op weg kon.

Graag tot een volgend bezoek!

APK keuring

APK keuring, geheel keurig uitgevoerd.

27 juni 2022

Beste J. Houtkamp,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kwam voor de APK

Ik kwam voor de APK. Er werd mij verteld dat de claxon stuk was, alsmede 2 lampjes van het achterlicht. Toen ik de auto kwam halen bleek er een héél achterlichtunit berekend te zijn. Dit was per ongeluk door de garage zelf gebroken en had niet op de rekening mogen staan. De rekening werd gecorrigeerd. Eenmaal thuis bekeek ik de auto en kwam ik er achter dat de kapotte unit gewoon teruggeplaatst was. Eenmaal terug bij de garage, bleek dat de nieuwe unit nog ergens op een balie lag. Uiteindelijk is hij dus toch vervangen. Al met al kreeg ik van dit hele gebeuren een naar gevoel en ik vraag me zelfs af of de claxon wel echt stuk was of dat dit misschien ook een fabeltje was. Kortom, van vertrouwen in jullie garage ben ik nu omgeslagen naar wantrouwen, helaas

19 juni 2022

Beste JA Bodenstaff,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Spijtig te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. We geven uw feedback door aan de vestiging, zodat ze hierover contact met u op kunnen nemen.

Snelle en goede service

Snelle service & fijne leenauto! Over het algemeen heb ik binnen een dag m'n auto weer terug. Ook snelle reactietijd via de mail en telefoon!

18 juni 2022

Beste S. de Koning,

Wij waarderen het dat u een review achter heeft gelaten. We zien u graag in de toekomst weer!

Prima geregeld

Prima geregeld. M'n auto rijdt ook een stuk soepeler weer. Met name de motor waar soms een kleine hapering in zat draait nu vlekkeloos.
Het enige wat ik minder vind is dat je niet echt kunt zien wat de kosten zijn van kleine/grote beurt wanneer je online de afspraak inplant. Maar dat systeem zal door het hoofdkantoor worden ingeregeld lijkt me.

16 juni 2022

Beste Remco,

Bedankt voor de 5-sterren review en uw feedback! We nemen uw reactie mee om onze service nog beter te maken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beurt en APK binnen twee uur

Beurt en APK binnen twee uur. Prima!

13 juni 2022

Beste H. Boldingh,

Professioneel en vriendelijk.

Eerste keer dat ik hier was met mijn auto. Erg vriendelijk, professioneel en op maat geholpen.

13 juni 2022

Beste meneer Heemsbergen,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent. We ontvangen u graag in de toekomst weer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kom er al jaren gewoon netjes en goed…

Kom er al jaren gewoon netjes en goed prima geholpen door Erik baliemedewerker

11 juni 2022

Beste meneer Blokker,

Bedankt voor deze mooie review. Ik heb uw reactie doorgezet naar Erik. Dit zal hij leuk vinden om te lezen.

Fijne en veilige kilometers gewenst.

Als nieuw

Auto was na 4-jaars onderhoud zowel motorisch, binnen- en buitenkant als nieuw.

3 juni 2022

Beste C. Eeken,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dit betrof een "lente check"

Dit betrof een "lente check"
Stern heeft zich goed aan de afspraak gehouden.
Het rapport gaf aan: alles in orde.
Ik kan de behandeling door de monteurs niet beoordelen.

3 juni 2022

Beste J. Saveur,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Mochten er verbeterpunten zijn vernemen wij deze graag.

Prima geholpen.

27 maj 2022

Beste Carla,

Bedankt voor deze mooie review. Hier zijn wij blij mee.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Aardige medewerkers. Geven passende oplossing.

20 maj 2022

Beste mevrouw St. Jago,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.