Företaget har svarat
We hebben nu onze tweede Renault gekocht bij Hedin Helmond. We zijn geweldig geholpen door Han, vanaf begin tot aan de aflevering. Altijd heel vriendelijk en alle tijd om alle vragen te beantwoorden... Se mer
Företaget har svarat
Fijne verkoper die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te luisteren naar mijn wensen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon deskundig advies.
Skrivet av företaget
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik ben van mening dat ik te veel heb betaald voor 4 Michelin Cross Climate banden. ik heb daarvoor (exclusief btw en montage) € 157,05 betaald per band. Op internet zijn deze banden te koop voor
€ 130,00 per stuk (inclusief btw en exclusief montage). Dat is wel een erg groot verschil. Ik had natuurlijk bij het maken van de afspraak over de prijs moeten praten, maar ik ging ervan uit dat ik als uw klant (meer dan 20 jaar) een normale prijs zou moeten betalen.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Helaas een marter onder de auto gehad. We werden tijdens de onderhoudsbeurt hier keurig van op de hoogte gesteld, schade besproken en eventuele gevolgen. Kregen meerdere opties voorgelegd. Keurig uitgelegd en opgelost.
Bij het ophalen van de auto werd nogmaals alles uitgelegd, foto's die gemaakt waren liet men zien.
Verder gelukkig geen andere zaken, behalve het onderhoud.
Heel erg tevreden over hoe alles is opgepakt door deze dealer.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
geweldige service. Ik kwam voor een kleine reparatie aan de oude renault capture maar die bleek toch groter. Direct een nieuwe occasion gekocht van nog geen jaar oud. Perfect geholpen door de verkoper die ook nog de nodige uitleg gaf en mij verplichte om een testrit te maken. Binnen no time stond de geweldige auto klaar.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Niet het afspraak nagekomen en ik weet niet wat zij bij het onderhoud gedaan hebben en wat ik gevraagd had hebben ze niet gedaan, binnen 3 uren is mijn auto klaar beetje raar dus ik weet helemaal niks wat ze gedaan hebben de remblokken dien steeds geluid bij remmen heb ik doorgegeven niks aan gedaan dus ik heb geen vertrouwen in

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Altijd heel vriendelijk en alle tijd om alle vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Vlot en makkelijk afspraak gemaakt. Auto prima onderhoudsbeurt en APK gegeven. Over alles meer dan tevreden.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Goed geholpen ook al was de uitslag minder voor mij zelf

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Aan de balie netjes geholpen ze namen alle tijd voor vragen
Gewoon correct behandeld

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
personeel en de service zijn heel goed ik zal altijd terug gaan.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Wij werden heel goed geadviseerd. Er was geen 'pushy' gedoe. We hebben een paar keer in gereden en de verkoper was heel deskundig, vriendelijk en relaxt. Binnen no time was onze R5 binnen - top auto!

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Hulpvaardig. Meedenken en met oplossingen komen voor de beste deal.

Svar från Renault-dealer Hedin Automotive
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.