Renault-dealer Hedin Automotive Omdömen

3 358
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afspraak online gemaakt. een week voorafgaande aan de afspraak mijn werkplaats afspraak moeten afzeggen. Medewerker heeft met mij een nieuwe datum ingepland. Bij aankomst blijkt mijn afspraak niet i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke bediening, snelle service, duidelijke voorstellen over de te kiezen accu ( er was de keuze tussen een goedkope en dure oplossing ). Alleen de prijs vind ik wat aan de hoge kant ( voor bei... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Contact gehad met Wout, afspraak gemaakt en super snel afgehandeld en ook nog onder garantie. Kortom wat hij beloofd wordt ook uitgevoerd en alles volgens afspraak. Echt super service en correcte en a... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Om Renault-dealer Hedin Automotive

Skrivet av företaget

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(3 358)

696 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De service aan mijn auto was subliem!

De service aan mijn auto was subliem!
Het personeel was bijzonder klantgericht en klantvriendelijk. Het personeel van de werkplaats idem dito. Zowel bij aflevering danwel na reparatie wordt je als klant in het bijzijn van een vriendelijke en betrokken monteur duidelijk uitleg gegeven over de verrichtingen. Een prima bedrijf en zeker aan te bevelen!!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1 maand voor mijn jaarlijkse…

1 maand voor mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK keuring ging de achterklep van mijn auto niet meer open. In goed overleg besloten de reparatie tesamen met de onderhoudsbeurt uit tevoren. Scheelde veel geld. Perfecte service met zeer vriendelijk personeel

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Actief oplossing zoeken voor acuut probleem kan beter

Mijn airco was stuk tijdens hittegolf en voor mijn werk rijdt ik dagelijks ongeveer 140km. Ik kon niet per direct terecht bij de garage waar ik de auto in onderhoud heb. Wat ik wel verwacht had. Ik kon de week er na terecht bij een andere locatie (Waalre) en die hadden het heel snel verholpen/ opgelost.

Beste Rene,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank voor de review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede & vertrouwde service!!

Goede & vertrouwde service!!

30 juni 2026

Beste Kees,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Snel en goed

Beste Jan,

Wat fijn dat alles snel en goed was. Dank voor de review.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel.
Al jaren een vertrouwd adres.

Beste Gerard,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Op nog vele jaren. Dank voor de review en de mooie woorden.

Goede communciatie

Goede communciatie, denken mee en proberen de beste oplossing te realiseren.

Beste Paul,

Wat fijn om te horen dat je onze communicatie waardeert en dat je ervaren heeft dat we meedenken om de beste oplossing te vinden. Dank voor de review.

Vriendelijk, topservice

Vriendelijk, topservice en snelheid, dik in orde!

3 juli 2026

Beste Henk,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd prettige samenwerking goede…

Altijd prettige samenwerking goede ontvangst en kundig personeel

3 juli 2026

Beste Netteke,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de samenwerking en over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Om 16.30 naar deze garage gereden met…

Om 16.30 naar deze garage gereden met een defecte accu (na diagnose WW) Nog voor 17.00 was de accu vervangen (binnen de garantieperiode) en kon ik naar huis rijden.
Dank voor de heel snelle service.

2 juli 2026

Beste meneer/mevrouw van Wersch,

Fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijk afspraak maken via internet

Makkelijk afspraak maken via internet, vriendelijk personeel, duidelijke prijsopgave vooraf.

18 juni 2026

Beste Peter,

Wat fijn dat het maken van een afspraak makkelijk ging en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

allemaal vriendelijk van receptie tot manerger

allemaal vriendelijk van receptie verkopers en natuurlijk de manege.

1 juli 2026

Beste Wim,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat je goed en vertrouw wordt…

Omdat je goed en vertrouw wordt behandel als klant

30 juni 2026

Beste Johan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Heerlen. Dank voor de review.

Goede oprechte service

Goede oprechte service

15 juni 2026

Beste meneer/mevrouw Riether,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Beste Hub,

Fijn om te horen dat je vlot en deskundig bent geholpen. Dank voor de review.

Afspraak online gemaakt.

Afspraak online gemaakt.
Bij aankomst blijkt mijn afspraak niet is ingepland in de werklaats. Medewerker heeft alsnog gezorgd de auto toch zijn grote airconditioning onderhoud heeft gekregen. Netjes afgehandeld. Ik word hier altijd keurig geholpen.

16 juni 2026

Beste Annelies,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ondanks de misgelopen afspraak toch goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Beste Cecilia,

Wat fijn dat je een toelichting hebt gekregen op de reparatie. Dank voor de review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.