Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Toppers bij deze dealer - doen wat ze kunnen. Mercedes zelf laat wel veel punten liggen maar onterecht om de medewerker bij van Mossel hier voor te beoordelen omdat de oplossing niet in zijn handen li... Se mer
Företagsinformation
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vanmossel.nl/mercedes-benz
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
toen ik ermee weg reed kon ik merken…
toen ik ermee weg reed kon ik merken dat de auto een beurt heeft gehad hij reed als nieuw
Wij zijn goed geholpen & geadviseerd…
Wij zijn goed geholpen & geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Mercedes.
Geen vraag is te veel, nemen echt de tijd voor je.
Wij zijn zeer tevreden!
Ik krijg nu al de 2e mail voor service…
Ik krijg nu al de 2e mail voor service aan mn auto,maar wij hebben een aankoop gedaan dus geen service.
Maar voor de rest prima
snelle oplossing van velgschade op spiksplinter nieuwe GLCEQ400
binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes Hellevoetsluis gegaan zij hebben geregeld dat en gekeken werd naar de meesturende achteras, ik was bang dat die eventueel beschadigd was: gelukkig niet en de velg laten ophalen voor revisie en na 5 dagen was die weer terug in perfectie nieuwstaat;super!
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
De onderhoudbeurt en vervangen van…
De onderhoudbeurt en vervangen van remblokken zijn keurig uitgevoerd. Het probleem met het lezen van de verkeersborden en dan in combinatie met de automatische snelheid aanpassing is niet verholpen. Men heeft een aantal zaken uitgevoerd, in rekening gebracht maar niet getest. Moet nu opnieuw een afspraak maken.

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer professionele en vriendelijke…
Zeer professionele en vriendelijke receptie, uitstekende communicatie, goed eindresultaat.

Wat een teleurstelling
Na 2x gebeld te hebben voor een vervangende auto ben ik ondanks belofte niet teruggebeld. Op dag van onderhoud was er geen vervangende auto en ben ik boos maar weer naar huisgegaan met de mededeling dat dit na 6 Mercedessen de laatste was.
Uitstekende reservering en ontvangst…
Uitstekende reservering en ontvangst bij receptie. Auto tip top verzorgd en met verse zomerbanden klaar gezet in de inpandige garage. Zeer vriendelijke en vakkundige service.

Technisch gezien
Technisch gezien, allemaal niets mis mee. In de eindfase bij facturering is het in verleden en nu wel misgegaan. Schept verwarring. Betreft: voorruit vern. Perfect gedaan. Is verzekeringskwestie. Tegelijkertijd was er ook een onderhoudsbeurt ingeplant, perfect. Factuur ontvangen. Een fout van mij, aangezien de ruit via de verzekering aan van Mossel betaald is, was ik in de veronderstelling, dat alles geregeld was. Het probleem is ontstaan, omdat van Mossel niet de officiële ruitreparatie met btw naar mij gestuur heeft.
Ik vond de boekhoudmedewekster niet echt soepel, om zich in mijn situatie te verplaatsen. Ik begrijp, dat het personeel het druk heeft. Medewerkster wilde me onderbreken. Heb haar onderbroken, met de stevige woorden” geen factuur van de ruit met btw, betekent ook geen betaling. Helaas is bij deze afdeling niet de 1e keer, dat dit gebeurt. De factuur kreeg ik snel hierdoor binnen en heb direct betaald.
Ik beschouw dit niet als klacht, maar als ongemak, even goed is mijn tijd ook mijn geld

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Niet nagekomen afspraken en onprofessionele behandeling bij Van Mossel Mercedes Rotterdam
Op 11 mei had ik bij Van Mossel Mercedes Rotterdam een afspraak voor een vroege oriëntatie op de toekomstige Mercedes GLA op het nieuwe MMA-platform. Bij het maken van de afspraak heb ik duidelijk aangegeven dat ik daarnaast een indicatieve inruilprijs voor mijn huidige Mercedes EQA 350 wilde ontvangen, zodat ik wist wat ik ongeveer kon verwachten.
Ondanks de gemaakte afspraak moest ik bij aankomst eerst een half uur wachten. Vervolgens werd mijn auto uitgebreid bekeken, liet men mij weer 20 minuten alleen wachten, werd op initiatief van de verkoper een offerte opgesteld voor een GLB 350 (een model dat qua prijs en uitrusting zeer vergelijkbaar is met de nieuwe GLA 350) en werd nadrukkelijk aangegeven dat op basis daarvan een inruilprijs zou volgen.
Die toezegging werd vervolgens simpelweg niet nagekomen.
Ondanks een herinneringsmail bleef iedere reactie uit. Pas nadat ik zelf opnieuw contact opnam met de vestigingsdirecteur, kreeg ik uiteindelijk te horen dat het volgens Van Mossel helemaal niet mogelijk zou zijn om nu een indicatieve inruilprijs af te geven, omdat het nieuwe model nog niet officieel is aangekondigd.
Met andere woorden: men wist vooraf exact waarvoor ik kwam, liet mij daarvoor naar Rotterdam komen, liet mij langdurig wachten, taxeerde uitgebreid mijn auto, deed concrete toezeggingen en komt daar achteraf volledig op terug.
Dat noem ik geen misverstand meer, maar onprofessioneel handelen en het niet nakomen van afspraken. De indruk die hiermee wordt gewekt, is dat men weinig waarde hecht aan een serieuze potentiële klant.
Juist binnen het premiumsegment van Mercedes-Benz verwacht je correcte communicatie, betrouwbaarheid en respect voor de tijd van een potentiële klant die zich oriënteert op een auto in deze prijsklasse. Van Mossel Mercedes Rotterdam heeft op al die punten teleurgesteld.
Deze ervaring geeft mij dan ook geen enkel vertrouwen om nu of in de toekomst zaken te doen met Van Mossel.
Topservice
Recent een Mercedes gekocht bij Van Mossel en erg tevreden over de hele ervaring. Alles verliep professioneel, duidelijk en klantvriendelijk. Extra complimenten voor Daan: topservice, goed advies en altijd behulpzaam. Fijn om zo geholpen te worden. Zeker een aanrader!

Mooi bedrijf
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en professioneel personeel! Altijd een warm welkom met een heerlijk kopje koffie.

Vaker langs komen
Een auto kopen bij autostrada in Rotterdam is er maar verkoper die doet wat hij beloofd en dat is Pieter (tje) van gaile de afdeling garage is slecht repartitie duren lang moeten eerst kijken dan bestellen ook als bekent is wat er vernieuwd moet worden en dan zit er ook nog persoon Lennart genaamd die komt zijn afspraak zeker niet na miss zie een nieuwe laad kabel regelen een langere dan de 5 mtr nu 2 x moest hij denken waar het over ging erg triest hè. Het nog steeds niet

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Totdat we onze auto kregen
Totdat we onze auto kregen, verliep bijna alles perfect. Dankzij het vertrouwen dat het merk Mercedes uitstraalt, voelden wij ons erg gerustgesteld. Maar op de dag dat we de auto in ontvangst namen, veranderde bijna alles in negatieve zin. De vreemde houding van de verkoper was nog maar het begin, waarna de problemen verdergingen met de afdeling die verantwoordelijk is voor de autoverzekering van Mercedes. We hebben inmiddels al bijna 8 maanden een verzekeringsprobleem dat nog steeds niet is opgelost.
Daarnaast wachten 8 verschillende klachten over onze splinternieuwe auto nog steeds op onderzoek door de officiële serviceafdeling. Ook de vervanging van onze voorruit, die beschadigd is geraakt, wordt uitgesteld omdat men spreekt over wachttijden van meerdere weken. Kortom: een enorme teleurstelling.
De organisatie die Mercedes in haar reclames presenteert als professioneel en deskundig, is in onze ogen helaas volledig door de mand gevallen. We hebben dit ook besproken met de medewerkers van de vestiging waar wij de auto hebben gekocht. Hoewel er zelfs een andere Mercedes-dealer op loopafstand van ons huis zit, blijven wij toch teruggaan naar de dealer waar wij de auto hebben gekocht, omdat we een band hadden opgebouwd met de medewerkers daar. En dan hebben we het over een dealer die 41 km van ons huis verwijderd is.
Er zijn eigenlijk nog veel meer details te vertellen, maar ik denk niet dat dat nog nodig is.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.