bij autostrada werken super mensen die met je meedenken , die je nog behandelen als klant/familie. Daarbij bieden ze nog een zeer goede prijs voor je in te ruilen auto en zorgen voor een top afleveri... Se mer

Företaget har svarat
De reparatie is goed uitgevoerd tot nu toe geen enkele storing.naar vele storingen.auto rijdt nu zoals hij bedoelt is.C300E.ben goed op de hoogte gehouden van de reparatie.de module van de hoogspanni... Se mer
Skrivet av företaget
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer vriendelijk ontvangen en van alle gemakken voorzien bij het wachten tot de auto een beurt en een computer update wat toch gauw een uur of 4/5 in beslag neemt, ik heb daar gewerkt en ze hebben ook nog een aantal instellingen goed gezet, daarnaast echt perfect verzorgd met koffie en thee, kortom zeer tevreden!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Daarbij bieden ze nog een zeer goede prijs voor je in te ruilen auto en zorgen voor een top aflevering. Kortom het is voor mij de moeite waard om 200 km te rijden voor een nieuwe auto en de onderhoudsbeurten. De volgende Mercedes wordt zeer zeker weer bij autostrada gekocht

Prima geholpen door verkoper Mark en Technische dienst Mohamed

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Het is hier perfect!! Geregeld de service en de professionaliteit van de medewerkers ze zijn geweldig vanaf de binnenkomst krijg je een warm onthaal gelijk geven ze een welkom gevoel!! Vooral Pieter is een Topper!!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Snelle en acurate service. Werd goed geholpen en de prijs was netjes. Met recht een premium ervaring bij een premium merk.

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer teleurstellende ervaring met Van Mossel.
Op 13-08-2026 bracht ik mijn Mercedes C180 (51.000 km) naar Van Mossel voor een servicebeurt. Direct daarna ontstond een constant zoemend/brommend geluid, alsof je continu over ribbelstroken rijdt of in een vliegtuig zit.
Ik heb dit meteen gemeld. Na een proefrit met een monteur werd mij verteld dat het met 99% zekerheid aan gecupte banden lag. Om dit zelf te controleren heb ik mijn winterset gemonteerd. Het geluid was echter nog steeds exact hetzelfde.
Daarop opnieuw een afspraak gemaakt voor een diagnose. Ook toen werd mij verteld dat de banden de oorzaak waren. Medewerker Ben gaf zelfs aan: “Ik doe dit werk al 30 jaar en ik ben er 99,9% zeker van dat het de banden zijn.”
Op basis daarvan heb ik akkoord gegeven voor nieuwe banden, onder één duidelijke voorwaarde: het probleem moest daarmee opgelost zijn en Van Mossel zou dit vooraf testen. Dat was volgens hen akkoord.
Twee dagen later werd ik gebeld dat het probleem was opgelost en dat er een testrit was gemaakt. Ik kon de auto ophalen en heb ongeveer €1.700 afgerekend, waaronder €300 voor de diagnose en €900 voor de nieuwe banden. De rest was voor want randzaken.
En toen kwam de grootste teleurstelling: ik reed de garage uit en hoorde direct exact hetzelfde geluid als daarvoor. Niets veranderd.
Ik voel me hierdoor behoorlijk in de steek gelaten( en genaaid). Er is mij met grote zekerheid verteld wat het probleem zou zijn, ik heb op basis daarvan €1.700 uitgegeven en er is zelfs gezegd dat het probleem na de reparatie was getest en opgelost. In werkelijkheid was er helemaal niets opgelost.
Nu zit ik met een nieuwe bandenset die blijkbaar niet nodig was, €1.700 aan kosten en nog steeds hetzelfde probleem.
Van Mossel: ik hoor graag hoe jullie dit gaan oplossen. Want op deze manier voelt dit absoluut niet goed en het vertrouwen is volledig weg.
Dit was waarschijnlijk mijn laatste Mercedes

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Nu vier maanden verder en nog steeds niks ja kreeg telefonisch contact met Lenert en die beloofde de kabel langs te brengen maar dat is niet gebeurd en ja waarom zet ik het hier neer nou ieder mag weten dat hij zijn afspraken niet na komt daar ga ik niet voor na de dealer beller of langs wie niet luistert moet op de blaren zitten en of ik hier nog een vierde Mercedes koop denk het niet

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Betaald voor werkzaamheden aan de stoelverwarming, maar de storing bleef exact hetzelfde
Op 28 augustus bracht ik mijn auto naar Van Mossel Mercedes-Benz Rotterdam Charlois. Naast de APK en het reguliere onderhoud meldde ik dat de stoelverwarming van beide voorstoelen niet werkte.
Voor deze klacht zijn diagnosewerkzaamheden, een software-update/programmering en volgens de factuur ook een controle van de werking uitgevoerd. De auto werd daarna zonder enige uitleg aan mij teruggegeven, alsof dit probleem was afgehandeld. Bij het instappen bleek de stoelverwarming echter nog exact hetzelfde defect te zijn. Ik heb dit direct gemeld en moest vervolgens opnieuw een afspraak maken en opnieuw tijd vrijmaken om terug te komen.
Bij het tweede bezoek bleek dat het probleem niet door software werd veroorzaakt, maar door de bekabeling. Voor de daadwerkelijke reparatie werd vervolgens een nieuw bedrag genoemd. Dat een echte reparatie geld kost, begrijp ik volledig.
Mijn klacht gaat daarom niet over de totale factuur of over het feit dat een reparatie geld kost. Mijn probleem is dat ik heb betaald voor werkzaamheden aan de stoelverwarming — inclusief een controle van de werking — terwijl de auto vervolgens met exact dezelfde storing werd teruggegeven, zonder dat mij werd verteld dat het probleem niet was opgelost.
Toen ik vroeg waarom ik dan voor die eerdere werkzaamheden moest betalen, kreeg ik als reactie dat zij hier ook tijd aan hadden besteed en dus ook geld verloren. Voor een officiële Mercedes-Benz dealer vind ik dit een zeer teleurstellende manier van omgaan met een klant.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij hebben de aankoop en aflevering van onze Mercedes als ontzettend prettig ervaren. Vanaf het eerste contact met Sander van Essen werden we vriendelijk en professioneel geholpen. Dhr. Sander van Essen nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf duidelijke uitleg. Geen vraag was te veel en zijn enthousiasme werkte echt aanstekelijk!
Ook bij de aflevering voelde alles persoonlijk en bijzonder. Je merkt aan alles dat hij zijn werk met veel plezier en passie doet en dat klanttevredenheid voor hem echt belangrijk is.
Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze mooie ervaring en zijn natuurlijk ontzettend blij met onze nieuwe Mercedes. Bedankt voor de geweldige service en persoonlijke aandacht. Absoluut vijf sterren verdiend!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Na de proefrit met een Smart#5 Brabus waren wij niet direct overtuigd. De verkoper kon ons echter op een aantal voordelen wijzen waaraan we nog niet hadden gedacht. Uiteindelijk toch gekozen voor de demo waarin we hadden proefgereden. Dankzij de inzet van de verkoper krijgt Van Mossel van ons een hele dikke pluim!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Ik ben aangereden met mijn nieuwe Mercedes GLC 300E van 5 maanden oud. Hoewel het geen grote botsing was, is mijn stuurstang wel verbogen en kon ik niet meer rijden.
De bestuurder van de auto die mij heeft aangereden kwam uit een parkeergarage de weg oprijden. Het kan dus niet mijn schuld zijn.
Ik dacht: gelukkig ben ik bij Mercedes verzekerd, dus ik krijg gewoon een vervangende auto, gelijkwaardig, maar een klasse lager.
Ik zal verder niet alles uitleggen, maar Mercedes pechhulp, Mercedes Verzekering maakte een potje van de communicatie.
Ik kreeg 3 dagen een auto (een auto waar ik niet graag in rijd, geen automaat, geen hybride) en kon de rest van de tijd zonder auto wachten tot Mercedes bereid was om een expert naar de juiste locatie te sturen.
Ten einde raad heb ik toen de servicemanager, de heer Chaibi, van Mercedes Dordrecht gebeld. Vanaf het begin stond hij meteen naast mij en toonde naast alle begrip ook meteen actie.
Hij nam de gehele communicatie van mij over. Hij is een dag bezig geweest om voor mij een vervangende auto te regelen.
Ik mis mijn eigen auto, maar ik ben wel mobiel en rij gewoon in een automaat, een hybride plus ook nog een trekhaak .
Door de slechte communicatie van Mercedes Verzekering kon de schade-expert 14 dagen na de botsing pas mijn auto beoordelen.
Als mijn dealer, van Mossel Dordrecht, mij niet had bijgestaan had ik 11 dagen zonder vervoer gezeten. Had ik zelf voor over de €1000 euro een auto kunnen huren. En dat bedrag had ik nergens kunnen claimen. Een aanrijding is schrikken, maar de service van Mercedes Verzekering kwam er als een koude douche achteraan.
Ik ben al ruim 15 jaar klant bij van Mossel Dordrecht en ben de heer Chaibi en zijn collega's erg dankbaar. Los van de besparing is het ontzorgen voor mij erg belangrijk, vette pluim

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Vrijdag onze nieuwe GLA 250e opgehaald, we werden hartelijk ontvangen door Sander van Essen, hij heeft ons netjes uitgelegd hoe het één en ander in zijn werk ging. Na het afwerken van alle formaliteiten gingen we naar onze nieuwe aanwinst, hij stond klaar onder een zwart doek met rode strik. Na het nemen van diverse foto's mochten we de auto onthullen en kregen we een gedegen uitleg over de werking van de auto, we werden heel vriendelijk uitgezwaaid door Sander.

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Ben daar al jaren klant alles was super geregeld heel tevreden over de medewerking van iedereen om onze nieuwe auto te vinden. 10 uit 10.

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
We zijn zeer tevreden over de contacten die wij hadden tijdens de aankoop van onze Mercedes B e.
De verkoper D. was echt geweldig ! Ik zou wel iedere week een Mercedes willen gaan kopen . Wat een verschil met andere showrooms en garages !!
Ik hoop dat de samenwerking zo fijn zal blijven , ik heb er vertrouwen in !!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Zoals altijd, ja echt altijd, weer een onthaal als een superster. Van binnenkomst tot afscheid één groot feest. Geweldig deskundige en zeer vriendelijke medewerkers op alle niveaus. Iets lekkers tijdens het wachten en zelfs een VIP lunch als het onverhoopt wat uitloopt. Dit mede dankzij de buurman waar abusievelijk mijn nieuwe banden waren afgeleverd maar de desbetreffende medewerker bezig was met controleren van het ordernummer terwijl duidelijk de tenaamstelling die van de buurman was. Van Mossel lijkt toch niet op Hoogenboom of ben ik nou gek? Kostte mij uren wachten maar de verse gemberthee met speciale chocoladeverrassing verzachtte veel. Een dag om nooit te vergeten. Ik zou willen dat mijn auto vaker een beurt nodig had! Fan voor het leven. Met vriendelijke en hartelijke groeten van Jan. P.S. dank je Ron en Monique. Supersterren van MB Charlois.

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz
Ik ben al voor de 4e keer teruggeweest voor het oplossen van een irritant geluid, nadat de trekhaakschakelaar is veranderd. Ook de remmen maakten een krakend geluid na optrekken en bij remmen. Een auto van nog geen twee jaar. Daarnaast wordt je vaak niet teruggebeld door klantenservice wanneer ik hiervoor een afspraak wil maken.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.