Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hier is een persoonlijke en professionele review: ⭐⭐⭐⭐⭐ Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van Van Mossel Mercedes-Benz Rotterdam Autostrada. De service is altijd uitstekend en je voelt j... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wir waren in Gouda im Parkhaus und hatten einen platten Reifen. Van Mossel hat alle Möglichkeiten ausgeschöpft, um uns eine Reparatur noch am gleichen Nachmittag zu realisieren. Vielen lieben Dank... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meteen aan de slag gegaan om een garantie reparatie van een collega Mercedes dealer op te lossen, ik hoefde niet naar Amsterdam om de garantie te claimen. Perfect en heel snel opgelost

Företagsinformation

Om Van Mossel Mercedes-Benz

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 537)

542 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kansloos

Sinds Janneke weg is, is er echt niemand meer zo professioneel of capabel om het werk uit te voeren. Zij was echt een ster in de organisatie. Charlois heeft niemand capabel om de meest simpele storing op te lossen (vorige auto) en autostrada moet 3x kijken naar een krakende stoel van de nieuwste cla om een constatering te doen. Van de 16000km zitten er 12000 op met een krakende stoel. Afbellen om te zeggen dat de "specialist" op vakantie is. Nu op vakantie met een krakende stoel. Ongelooflijk dat dit sinds januari niet is opgelost. Fabrieksgarantie zit op de auto die in december 2025 geleverd is. Gewoon een nieuwe stoel erin dit kost iedereen minder tijd en geld. Tevens mijn andere prive auto onlangs gebracht voor een servicebeurt en daar krijg ik niet eens uitleg over wat er gedaan is maar kort een antwoord met "service b is uitgevoerd". Geen gespecificeerde service uitdraai meer. Wel bellen met heb je onze offerte ontvangen? Maar in de offerte staat helemaal geen prijs niks. Alles is uit te lezen op afstand wat er met deze beurt gedaan moet worden. Ook de aanvullende dingen dus. Kosten kunnen dus vooraf bepaald worden. Dit letterlijk allemaal proberen weg te poetsen met een gratis wasbeurt. Kansloos. Dit laatste was op autostrada. Bij autostrada nog hiervoor wezen kijken naar een andere auto om die van ons in te ruilen die bij jullie in onderhoud is en meer dan een uur wachten totdat iemand op je afstapt. Dit is echt alarmerend. Wij moesten vragen naar iemand terwijl er 10x iemand langs ons is gelopen. Ik snap ook niet hoe jullie dealer van het jaar zijn geworden als van mossel. Ik zal hierom nooit meer mijn autos langsbrengen bij jullie. Liever 40km verder naar agam of hedin rijden want het is echt allemaal om te huilen. Er is maar 1 lichtpuntje bij autostrada en dat is de jongeman die op de 2e etage bij occasions zit die heel professioneel is. Als nou iedereen zoals hij zou zijn zouden jullie meer mensen aantrekken ipv afschrikken.

25 juli 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De begeleiding door Rob was weer top

De begeleiding door Rob was weer top; echter duurt het echt veel te lang voordat ik de sleutel ontvang. Het is sowieso een heleboel geld om een nieuwe steutel te bestellen, maar als dat dan vervolgens weken duurt nadat er vooruit betaald is, voelt het niet zoals ik van Mercedes gewend ben.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een man een man werkt daar die heet Ton…

Een man een man werkt daar die heet Ton hij is echt heel onbeschoft en ordinair. Ik vind echt niet kunnen dat zo een iemand met zo lachen niveau daar werkt. Groetjes.

Geachte heer Amin,

Bedankt voor uw review.

We vermoeden dat deze beoordeling per ongeluk bij onze vestiging voor personenauto's is geplaatst, terwijl uw ervaring betrekking heeft op de vestiging voor Vans & Trucks. Dit zijn wij dus niet.

Wij willen u vriendelijk verzoeken deze review te verwijderen en uw ervaring te delen met de service manager van Vans & Trucks. Op die manier komt uw feedback bij de juiste afdeling terecht en kan uw klacht inhoudelijk worden opgepakt.

U kunt bellen met telefoonnummer: 078-6511866 of mailen naar de service manager: brenda.vanleeuwen@vanmossel.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Team Van Mossel Mercedes-Benz Personenwagens

Al jaren een tevreden Mercedes-klant

Hier is een persoonlijke en professionele review:

⭐⭐⭐⭐⭐
Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van Van Mossel Mercedes-Benz Rotterdam Autostrada. De service is altijd uitstekend en je voelt je echt gewaardeerd als klant. Een speciale dank aan Ricky van de verkoop voor zijn eerlijke advies, betrokkenheid en uitstekende begeleiding. Ook Lennard van de werkplaats verdient een groot compliment voor zijn vakmanschap, duidelijke communicatie en de zorg waarmee hij iedere keer weer mijn auto perfect aflevert. Dankzij medewerkers zoals Ricky en Lennard blijf ik met veel vertrouwen terugkomen. Absoluut een aanrader!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang zo'n tevreden klant bent en de service als uitstekend ervaart. We waarderen uw complimenten aan onze medewerkers enorm en zijn blij dat zij u zo goed van dienst zijn. We kijken ernaar uit u met veel vertrouwen te blijven verwelkomen.

Perfecte service

Perfecte service, zeer goed geholpen, zeer vriendelijk personeel

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door ons vriendelijke personeel. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meteen aan de slag gegaan om een…

23 juli 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we de reparatie zo snel en efficiënt voor u hebben kunnen oplossen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Prima geregeld!

23 juli 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat alles prima geregeld was. Graag tot een volgende keer!

Top service

Zeer vriendelijk, correct, klantgericht en persoonlijk geholpen. Het proces van uitleg, proefrijden en aankoop verliep vlotjes. Dikke duim omhoog!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! We zijn blij dat het hele proces soepel is verlopen. Bedankt voor de lovende woorden!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het onderhoud aan de auto is goed…

Het onderhoud aan de auto is goed uitgevoerd en ik ben tevreden over de service. Toen ik de auto bij de dealer kocht, zat er echter geen Mercedes-opbergtas voor de laadkabels bij. Ik heb dit één of twee keer aan de dealer gevraagd, maar ik heb hier helaas nooit een reactie op gekregen.

20 juli 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

We waarderen uw feedback en het spijt ons te horen dat u de opbergtas voor de laadkabels mist. We nemen dit op met de desbetreffende verkoper om dit uit te zoeken. Zodra er informatie is zal er contact met u opgenomen worden.

Top service

Super vriendelijke mensen. Helemaal top

19 juli 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u onze mensen zo vriendelijk vond! We zijn erg blij met uw positieve feedback en waarderen het enorm.

Super geholpen

Super geholpen

18 juli 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u graag weer te mogen verwelkomen in de toekomst.

Professional service!

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Thank you for your kind review! We're delighted to hear that you appreciated our service. It was a pleasure assisting you. We look forward to welcoming you again in the future.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Via App een afspraak gepland voor APK…

Via App een afspraak gepland voor APK en service beurt,
Aangegeven te willen wachten, opgebeld door medewerker klantenservice dat die niet kon i.v.m. grote beurt en APK beter met een leenauto kosten 40 euro of of electrische fiets, ik woon in de buurt moet alleen wel de brug over dus met de fiets zou dit goed kunnen.
Op de afspraak aangekomen was er geen electrische fiets aanwezig enkel een gewone fiets, wat niet afgesproken was. Best een klim om de Brienenoord brug op te gaan als je dit niet gewend ben.
Ik kon ook geen leenauto of thuis afgezet worden maar wel een nieuwe afspraak een week later.
gelukkig hebben ze er alles aangedaan om het wachten zo kort mogelijk te houden.
Ben zeer ontevreden over de gaan van zaken en mij zijn ze kwijt als klant.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klantvriendelijk en to the point…

Klantvriendelijk en to the point hierbij service voorop staat. 👍

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en service waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden.

Wij zijn super goed geholpen

Wij zijn super goed geholpen

16 juli 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We waarderen uw positieve feedback enorm. Graag tot een volgende keer.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.