Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Jullie hebben zeer goed werk geleverd en het was ook nog eens zeer snel geleverd ondanks het weekend en een feestdag bij ons in België. Proficiat vo... Se mer
Det här tycker kunderna
Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... Se mer
De originele foto’s op het scherm bij het maken van het fotoboek zijn mooi en kleurrijk. Helaas valt dit fotoproduct (boek) erg tegen. Het contrast van de foto’s neemt zodanig toe dat de details in d... Se mer
Företaget har svarat
Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijks... Se mer
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel geleverd en is mooi uitgeprint
Snel geleverd en is mooi uitgeprint. Super fijn dat er een goede actie was op de canvassen voor een kerstcadeau!
Mooie kwaliteit en makkelijk te maken
In het begin was het even zoeken, maar dankzij uitstekende hulp van de medewerkes ging het nadien heel vlot. Alles in mooie kwaliteit en mooi op tijd aangekomen.
Mooi product
Mooi product. Ik had een kortingsbon dan is het leuk. Weet niet of ik de originele prijs er voor over heb
Aluminium fotoplaat
De grote aluminium fotoplaat werd goed verpakt geleverd. Communicatie was ook goed. En de kwaliteit is helemaal top.
Snelle levering, Top product!
Wij hadden op een maandag besteld dn het kwam woensdag al binnen. Wij zijn ook zeer tevreden over het product zelf.
Tuinposter is weer prachtig
Eerder bestelde tuinposters blijven heel mooi ondanks de weersomstandigheden.
Slechte afdruk!!
Ik had een voucher gekocht via Groupon voor 2 fotoboeken. De kwaliteit van de foto’s is slecht en soms zelfs korrelig. En er zit een grijze kader omheen wat je met het samenstellen niet ziet en zeker niet gekozen heb. Dus doe het niet zonde van je tijd en geld. Jammer, wel met de klantenservice gemaild kreeg ik als oplossing een kortingscode voor de volgende keer. Maar waarom zou ik een kortingscode willen als de kwaliteit van de foto en afdrukken slecht is.
Ik bestel voortaan wel weer via colorland dat is vele malen mooier!!

Kwaliteit is optimaal
Het fotoboek was echt van zeer goede kwaliteit, foto's goed afgedrukt en zeer snelle service. Echt top!
Prachtig fotoboek, goede klantenservice!
Prachtig fotoboek van mijn vakantie kunnen maken! Ik had een fijne kortingscode van Groupon, maar had zelf een (stomme) fout gemaakt waardoor de korting niet werkte. In paniek met de klantenservice gebeld, die mij daarna zeer goed geholpen hebben om het toch nog op te lossen. Ook per mail was de klantenservice goed bereikbaar, en dat is bij sommige andere bedrijven wel anders!
Makkelijk om fotoboek te maken
Makkelijk om fotoboek te maken, snelle bestelling
Vreselijk programma, mooi album
Het album zelf is prima, maar het programma is eigenlijk 'vreselijk'. Bij het inloggen moet je telkens opnieuw het product 'aanmaken'. Je kunt dus niet met 1 klik het album openen. Ook kun je tekst niet vet of cursief maken. Een beetje amateuristisch.
Het eindresultaat is echter goed.

Svar från Fotoproducten
goede kleuren en goede scherpte en…
goede kleuren en goede scherpte en goede prijs/kwaliteit
Vaak mooie boeken bij jullie maar deze vond ik iets minder …
Sommige foto’s waren niet echt duidelijk terwijl ze dat op de telefoon wel waren

Svar från Fotoproducten
Niet geleverd wat er op de site vermeld staat
Ik heb 16 hexagons besteld. Op de site staat vermeld dat ze geleverd worden met handige plakstrip. De plakstrips zijn dan wel handig, maar dat ze er veelste kort meeleveren is dan minder handig.
Als ik een mailtje stuur met de vraag of ze na geleverd kunnen worden, krijg ik het antwoord dat er altijd te kort meegeleverd word. Erg vreemd
Ook is het erg bijzonder dat ze onbeschadigd binnen zijn gekomen als je ziet hoe het verpakt was.
Helaas dat er zo op gereageerd word.

Svar från Fotoproducten
De foto is een beetje onduidelijk op plexiglas
De foto is een beetje onduidelijk van dichtbij, valt me een beetje tegen

Svar från Fotoproducten
Prachtig en snel geleverd!
Ik heb vaker producten gekocht via Fotoproducten. Vrijwel altijd goed, en de ene keer dat het niet goed ging is dat netjes opgelost. En deze keer is het resultaat weer prachtig en snel geleverd.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering! Recent twee keer een aankoop gedaan. Met twee dagen in huis ( gewoon de standaard levering gekozen)
Cadeautje naambordje
Het naambordje zelf was heel mooi en goed, er zat alleen 1 schroef bij terwijl er 2 gaten voorgeboord zijn (tegen betaling).Het was een cadeautje en de mensen waren er heel blij mee, dus geslaagd!
I’m really disappointed
I’m really disappointed with my experience. I purchased three Groupon vouchers — two for 30x20cm canvases and one for a 100x70cm canvas — and accidentally applied the wrong code when ordering. This meant I used my higher-value code (€22.79) for a much smaller product (€3.79 value).
I immediately contacted the company to explain the mistake, thinking it could easily be corrected since there was no financial loss to them. Instead, I received a series of dismissive responses quoting policy, and was initially offered only a €20 “goodwill” voucher — which still left me paying almost €90 extra to get the product I had already paid for.
After multiple emails explaining the situation clearly, they finally agreed to issue a new code for the correct 100x70cm canvas — but only after considerable time, effort, and frustration on my part.
While I appreciate that the issue was eventually resolved, the process was unnecessarily difficult and left a very poor impression. Mistakes happen, but a more flexible and customer-friendly approach from the start would have made all the difference.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.