Als je t programma doorhebt kun je mooie fotoboeken maken. Ik heb er nu verschillende gemaakt. Misschien is t leuk als de extra's zoals glanzend papier, andere randen en dergelijke wat uitgebreid word... Se mer
Det här tycker kunderna
Al veel fotoboeken besteld altijd erg tevreden. Laast mooi foto op doek besteld, echt top met mooie lijst er om heen. 1x had een beschadiging bij fotoboek, deze zonder problemen, snel vergoed gekreg... Se mer
Företaget har svarat
Prettig en duidelijk en overzichtelijk fotoboek systeem. Je kunt blz erbij doen en zelf foto's toevoegen, instellingen per blz aangeven. Zelf tekst-opmaak. Ook het resultaat is goed geworden.
Företaget har svarat
Ik heb eerder albums gemaakt via colourland en ben zeer tevreden met de service. Weer een aantal albums gekocht. Super leuk.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Colorland, is één van de grootste digitale drukkerijen in Oost Europa, met de beste technologieën, machines en specialisten op het gebied van fotografie . We werken in goed gematcht teams, waardoor we het effectieve bedrijfsmerk zijn. Dankzij ons kunnen uw foto- dromen real worden gemaakt. Gespecialiseerd in de beste fotoproducten - staan we altijd voor u klaar!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- (+31) 207941270
- info.nl@colorland.com
- colorland.com/nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från colorland.
Ik heb eerder albums gemaakt via…

Svar från colorland.
Een makkelijk te gebruiken fotoboek…
Een makkelijk te gebruiken fotoboek programma, kwaliteit van de afdruk is zeer goed en de verzending was erg snel

Waardeloos!
Via Groupon twee boeken besteld, het programma is erg onduidelijk, het duurde best lang voordat ik het onder knie had. Na weken mee bezig te zijn geweest (elke avond een paar bladzijdes) kwam ik in het ziekenhuis terecht, dus geen tijd gehad om deze verder af te maken. Na ontslag ziekenhuis was de voucher 2 dagen verlopen, deze kon gelukkig verlengd worden met 1 week, dus ik had nog 5 dagen om het boek af te maken. Helaas niet gelukt binnen die tijd dus 55 euro zo de prullenbak in. Verlengen met 1 dag of meer kon niet meer... waardeloos! Totaal geen begrip! Uit principe dus nooit meer Colorland.

De prijs
De prijs voor een fotoboek is heel aantrekkelijk. Het gedrukte fotoboek een plezier om naar te kijken. Ook na vele jaren zijn de foto's nog mooi en van een goede kwaliteit.

Svar från colorland.
Prettig en duidelijk en overzichtelijk…

Svar från colorland.
Al veel albums bij jullie gemaakt
Al veel albums bij jullie gemaakt, goede kwaliteit, mooie kleuren, duidelijk programma om het fotoboek te maken, vlotte levering.

Svar från colorland.
Goede kwaliteit producten,nette prijs…
Goede kwaliteit producten,nette prijs en netjes verzonden

Boek is prima
Boek is prima, alleen de kaftkeuze mis ik. Hier kon ik geen paginavullende foto op kwijt. Zo lang dat niet kan zal ik hier geen fotoboek meer bestellen.
Ik had niet bewust voor premium gekozen… zal eens opnieuw kijken wat dan de andere keuzes zijn.

Svar från colorland.
Gemaakt zoals opgegeven wat natuurlijk…
Gemaakt zoals opgegeven wat natuurlijk het belangrijkste is voor een kado.

- werkt prettig
- werkt prettig
- duidelijk
-verzenden gaat ook goed
* verbeterpunt meer plaatjes en zoekfunctie voor plaatjes

Svar från colorland.
Mooi album goede kwaliteit en snelle…
Mooi album goede kwaliteit en snelle levering( weekje)

Mooie fotoboeken
Foto boeken zijn altijd mooi,
foto"s zijn helder .
zeker de moeite waard om deze bij Colorland te laten maken.
Kwaliteit is perfect.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.