Vi har vært kunder hos CityMaid i mange år. Vi har hatt forskjellige team hos oss og de gjør en fantastisk jobb alle sammen. Alle i CityMaid er veldig serviceinnstilte, hyggelige og profesjonelle. V... Se mer
Det här tycker kunderna
Veldig fornøyd med CityMaid Stavanger! Profesjonelle, hyggelige og pålitelige fra start til slutt. God kommunikasjon, flinke folk og et bra resultat. Kan absolutt anbefales til andre som ønsker et ser... Se mer
Svært bra utført arbeid. Pålitelig på tid. Kommer som avtalt og har med seg alt utstyr. De utførte arbeidet med riktig vaskeutstyr på rett sted og påførte rengjørelngsmiddel på «vaskekluter» og ikke d... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er stort sett meget fornøyd. Dammene er hyggelige og har tilpasset seg til mine behov som å ringe en time før de kommer da jeg ikke har fast tidspunkt, og ikke flytte på en spesifikk gjenstan... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
CityMaid er en av Norges mest etablerte leverandører av vaskehjelp, med erfaring siden 1987 og tjenester i en rekke byer over hele landet. Vi tilbyr fast vaskehjelp med forutsigbar pris basert på kvadratmeter, der alt nødvendig utstyr som støvsuger, mopp og rengjøringsmidler alltid er inkludert. Som godkjent renholdsbedrift med faste ansatte og ordnede forhold gir vi trygghet og kvalitet i hver vask, og vi er sertifisert Miljøfyrtårn med bruk av miljøvennlige produkter. Vi tilbyr fornøydhetsgaranti på våre tjenester, og svarer på alle tilbakemeldinger for å sikre kontinuerlig forbedring. Med kontorer i Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Drammen og Trondheim er vi alltid nær deg.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Norges dårligste kundeservice
De svarte kjempefort ifm. å gi tilbud, men på henvendelser ang. problemer svarer de ekstremt tregt eller ikke i det hele tatt. Har aldri opplevd noe lignende, anser firmaet som useriøst.
Ang. respons fra Citymaid: Jeg har svart på den aktuelle e-posten 2 ganger, 21. november og 18. januar. Kan det være at e-postene mine havner i spamfilteret deres?

Elendig firma
Elendig firma, elendig kundeforhold, elendig vasking. Løfter ikke på tepper, ryer eller flytter på ting, neida, de vasker bare rundt. De sier de skal bruke 1 time pr oppdrag, vel, holder ikke, 40-45 minutter var de her den 5.12.2022, og i en epost fra Anette Ulriksen Bryn, skriver hun følgende: de har brukt 57 minutter på oppdraget. Noe som er ren løgn. Videre skriver samme person dette:Jeg ser her at vi ikke klarer å tilfredsstille dere iht. renholdsoppgaver.
Vil med dette da informere dere at dere kan se bort fra siste faktura fra vask 5.12.2022, og at vi fritar dere fra kontrakten med umiddelbar virkning.
Det vil da si at vask som er satt fra mandag 19.12.2022 utgår.
Vel, folkens, hvis dere vil ha vasken gjort bedre enn hva de her gjør, finn andre som kan gjøre jobben bedre. Så, mitt råd er, HOLD dere langt unna CityMaid
Aldri mer Citymaid
Citymaid er dyrt og leverer dårlig kvalitet. Hos oss kommer de 2 stk og holder på ca 50 min.. vi bor i tomannsbolig, det sier seg selv at dette er alt for liten tid til at et hus skal bli rent. Har klagd de siste gangene da det ikke er rent, de kommer da tilbake. Hvorfor ikke bare gjøre det ordentlig første gang? Det har kommet ulikt vaskepersonalet, så kan jo virke som det er slik Citymaid opererer? Virker som de bare vasker det som er «synlig». Gulvene og badene er ikke rene, listene er ikke tørket for støv, det er støv i hjørner, flytter ikke på småting som tepper, kjøkkenapparater på kjøkkenbenk ol.
Aldri mer Citymaid! Første gang jeg ikke er fornøyd med vask fra vaskebyrå.

Svar från citymaid.no
Ikke verdt pengene siden jeg må peke ut…
Ikke verdt pengene siden jeg må peke ut hvert eneste sted som skal vaskes hver gang de vasker

Ting borte etter vask
Bestilte visningsvask fra City Maid. Etter vasken viste det seg å mangle en uåpnet flaske parfyme og flere dyre flasker shampoo fra badet. Fra skapet på soverommet viste det seg ogsp å mangle en helt ny kvinneparkas som fremdeles hadde merkelappene på. Total verdi mer enn 5000,— Tok kontakt med City Maid om manglene på badet men ikke noe svar etter snart tre uker. Har ikke håndfaste bevis, men indisiene taler for å følge med om man bruker dette firmaet.
Vaskejobben ble utført OK men ikke mer enn det.

Svar från citymaid.no
Ødelagt ovn, rasert blomst. Uprofesjonell oppførsel.
Valgte CityMaid fordi vi tidligere har hatt strålende service i Stavanger. Cirka 1,5 år brukte vi dem.
Har nå hatt abonnement på vask hver 4. uke ved CityMaid Drammen.
3 gange har de vært her.
1. gang ødela de grillelementet i ovnen vores. Det er knekket av!
2. gang raserte de en orkide i vindueskarmen. Blomsterblade ut over gulvet.
3. gang forsøkte jeg å ringe dem opp på hovednummeret, for å avlyse pga. sykdom. 3 ganger uten svar i Drammen. Da vaskehjelpene kom på døren ble det ringt på, først 2 gange. 3. gang ble det ringt på 5 gangen uten pause… veldig spesiell måte å melde sin ankomst hos en kunde.
Kan dessverre ikke anbefale CityMaid Drammen.

Svar från citymaid.no
Styr unna! Dyrt og ikke rent
Bestilt utvask av leiligheten min. Er en veldig liten leilighet og var tre stykker der for å vaske. Senere ser jeg at det er steder som ikke har blitt rengjort i det hele tatt. Lå masse støv bak sofaen og mellom hyller, var også hårrester i vaskemaskinen. Vasket så over gulvet med en klut. Kluten var helt skitten etterpå. Anbefales virkelig ikke. Var også ekstremt dyrt, gjør det heller selv neste gang.

Anbefales ikke
Anbefales ikke. Dårlig utført vask, ligger igjen støv i hjørner og de vasker kun rundt små tepper. Badet er heller ikke rent i etterkant. Har inntrykk av at de kun vasker overflater hvor det vises "best" at man har gjort rent. Har hatt de hjemme her 4 ganger, like lav kvalitet på utført vask alle gangene. Kundeservice er heller ikke særlig behjelpelig. Har nå avsluttet fast vaskeavtale

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.