Företaget har svarat
Veldig fornøyd med Klaria’s vask, service og pris. Leiligheten min ble strøken og de nye leietakerne var meget fornøyd med hvor rent og pent det ble. Anbefaler på det sterkeste!
Företaget har svarat
Klaria er en landsdekkende aktør innen flyttevask og profesjonelle renholdstjenester. Vi leverer kvalitetssikrede renholdsløsninger til privatpersoner og bedrifter over hele Norge, med fokus på høy kvalitet, god kundeservice og en trygg kundeopplevelse. Med fast pris, erfarne renholdere og reklamasjonsgaranti på flyttevask gjør vi renhold enkelt, forutsigbart og profesjonelt fra første kontakt til ferdig levert oppdrag.
Greåkerveien 120, 1718, Sarpsborg, Norge
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Veldig fornøyd med flyttevask og hyggelige telefonsamtaler. Kan anbefales.

Svar från Klaria AS
Kjempe bra opplevelse, god service og anbefaler alle å teste!

Svar från Klaria AS
Jeg syns servicen var utrolig bra, her får du alt du leter etter!

Svar från Klaria AS
Veldig fornøyd med flyttevask fra Klaria.
Hyggelig og raske svar ved henvendelser.
Anbefaler !

Svar från Klaria AS
Servicen var herlig. Anbefaler på det sterkeste🙌

Svar från Klaria AS
Super fornøyd, rask og smidig prosess. Jeg anbefaler å bruke Klaria👍🏼

Svar från Klaria AS
Utførte flyttevask i en leilighet vi har leid ut. Veldig god service! Nøye og gjorde en god jobb. Prisen var og overkommelig. Anbefales !

Svar från Klaria AS
Useriøst selskap jeg absolutt ikke kan anbefale! Avtalte flyttevask av hus i god tid. Da dagen kom fikk jeg en mail samme morgen at vaskepersonalet hadde blitt syk (jada, sånt skjer og det har jeg forståelse for, men da må de ha noe i bakhånd om sånt skjer). Fikk altså ikke beskjed ved å ringe meg eller i form av sms. Mailen ser jeg kl 9 når jeg lurer på hvorfor det ikke kommer noen. Jeg ringer opp og får besked om at de jobber med å finne erstatter. Uten noen tilbakemelding kl 10 ringer jeg og purrer opp. Får samme svar. Jeg etterlyser noe mer konkret som omrokkering av personale, bruke et annet firma for å ordne opp etc. Det skal undersøkes er svaret jeg får. Når jeg ringer opp litt senere får jeg beskjed om at de har prøvd andre lokale firmaer, som jeg søkte opp og foreslo, ifht adressen. Det er regelrett løgn. For jeg har i mellomtiden kontaktet disse selv. De vil for øvrig ikke ha noe med klaria å gjøre. Når jeg ringer klaria siste gang rundt kl 11 og de fremfører løgnen og sier de jobber med å få tak i noen terminerer jeg avtalen. Ikke bare elendig måte å kommunisere da de ikke dukker opp, og slett oppfølging for å få tak i erstattere. Men det fremføres løgn om at de har ringt konkret lokalt firma. De hadde ringt en av de to jeg foreslo. Dette satt meg i en skikkelig knipe som et annet firma klarte å løse for meg ved å rokkere på personale og prioritere oppdraget.

Svar från Klaria AS
Dere var hos meg 3 juni til 6 juni. Dere vasket ned 3 etg. Med 2 bad. Fantastisk utført arbeide. Og vi var meget fornøyde. Vil uten å nøle anbefale dere videre.
Roy Roos

Svar från Klaria AS
Utrolig hyggelige og flinke folk. Veldig bra vask

Svar från Klaria AS
Veldig bra flyttevask, et solid team sto på til de var ferdig. Ingen tegn til smusk å diverse anbefales på det aller sterkeste…

Svar från Klaria AS
Jeg tok kontakt med Klaria for å klargjøre leiligheten for salg. De var punktlige, hadde god kommunikasjon i tillegg til at de leverte en plettfri vask. Anbefales for alle som trenger vaskehjelp i en hektisk hverdag.

Svar från Klaria AS
Vi er utrolig fornøyde med vasken! Resultatet overgikk forventningene våre – boligen var skinnende ren, og det var tydelig at arbeidet var gjort grundig og med stor oppmerksomhet på detaljer. Hele prosessen var enkel og profesjonell, og kommunikasjonen var hyggelig fra start til slutt.
Det er sjelden man kommer hjem til et så gjennomført resultat. Vi setter stor pris på den gode servicen og innsatsen som er lagt ned. Vi kommer definitivt til å bruke dere igjen og anbefaler dere varmt videre til andre som ønsker et pålitelig og dyktig vaskefirma.
Tusen takk for en fantastisk jobb!

Svar från Klaria AS
Dette er virkelig et firma som vet hva de driver med. Ettersom kona sliter til beins og jeg mye i utelands på jobb har disse fikset for oss. Huset har aldri vært så rent som det er nå og det er svært effektivt. Anbefales!

Svar från Klaria AS
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.