citymaid.no Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har vært kunder hos CityMaid i mange år. Vi har hatt forskjellige team hos oss og de gjør en fantastisk jobb alle sammen. Alle i CityMaid er veldig serviceinnstilte, hyggelige og profesjonelle. V... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig fornøyd med CityMaid Stavanger! Profesjonelle, hyggelige og pålitelige fra start til slutt. God kommunikasjon, flinke folk og et bra resultat. Kan absolutt anbefales til andre som ønsker et ser... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Svært bra utført arbeid. Pålitelig på tid. Kommer som avtalt og har med seg alt utstyr. De utførte arbeidet med riktig vaskeutstyr på rett sted og påførte rengjørelngsmiddel på «vaskekluter» og ikke d... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg er stort sett meget fornøyd. Dammene er hyggelige og har tilpasset seg til mine behov som å ringe en time før de kommer da jeg ikke har fast tidspunkt, og ikke flytte på en spesifikk gjenstan... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Städtjänst
  2. också i
  3. Fönsterputsning
  4. Städning
  5. Städtjänster

Skrivet av företaget

CityMaid er en av Norges mest etablerte leverandører av vaskehjelp, med erfaring siden 1987 og tjenester i en rekke byer over hele landet. Vi tilbyr fast vaskehjelp med forutsigbar pris basert på kvadratmeter, der alt nødvendig utstyr som støvsuger, mopp og rengjøringsmidler alltid er inkludert. Som godkjent renholdsbedrift med faste ansatte og ordnede forhold gir vi trygghet og kvalitet i hver vask, og vi er sertifisert Miljøfyrtårn med bruk av miljøvennlige produkter. Vi tilbyr fornøydhetsgaranti på våre tjenester, og svarer på alle tilbakemeldinger for å sikre kontinuerlig forbedring. Med kontorer i Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Drammen og Trondheim er vi alltid nær deg.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

47 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prima renhold og service

Gullende rent, skinnende blanke vinduer. Teamet er vårt
"dreamteam", hyggelige, vennlige og serviceinnstilt.
God og presis kontakt med kundesenteret.

23 oktober 2024

Hei Einar,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss 😀 Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Ha en strålende dag videre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alltid så rent og fint når de har vært…

Alltid så rent og fint når de har vært på besøk hos oss. De leverer alltid god kvaltitet på arbeidet.

Hei Annette!

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så fint å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss 😀 Ha en strålende dag videre!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Flott service

Rask oppfølging etter spørreundersøkelse. Hyggelig og god kundeoppfølging.

Hei Arve,

Takk for hyggelig anmeldelse. Så fint å høre at du er fornøyd. Ønsker deg en strålende dag videre 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig godt å ha hjelp til rengjøring i huset.

Jeg er veldig fornøyd med damene fra City Maid som vasker hos meg. De er blide, hjelpsomme og vasker raskt og effektivt. Huset mitt er alltid skinnende rent når de er ferdige her.

9 oktober 2024

Hei Jorunn,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. 😀 Ha en strålende dag videre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Følelsen av å komme hjem til rent hus

Citymaid er uten tvil det beste rengjøringbyrået vi har hatt. Kombinasjonen av rask, effektiv og grundig er uslåelig.
En annen pussig ting, er at vi kan dagen før sitte og tenke: "Det er jo ikke sååå skittent og støvete denne gangen", og så komme hjem etter at CM har vert der tenke "Jøss, det er jo skikkelig merkbart at de har vert her i dag".
DEN følelsen er det man får med CM

7 oktober 2024

Hei Astrid,

Tusen takk veldig hyggelig anmeldelse og 5 stjerner. Så flott å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss. 😀 Ha en strålende dag videre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Citymaid gjør mitt liv bedre

Citymaid gjør mitt og min familie sitt liv bedre.
Vi har mye mer tid sammen og slipper å krangle om hvem som skal vaske huset.
Jeg har ikke angret en dag etter at vi startet opp for veldig mange år siden.

Hei Eli,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at dere er fornøyde med tjenesten fra oss. 😀 Ha en strålende dag videre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Detaljer du ikke selv tenker på

De vasket på plasser/detaljer jeg ikke tenker på i hverdagen også trenger et liten vask. Så dermed ble det en positiv overraskelse, og føltes som en god ekstra service

7 oktober 2024

Heisan!
Tusen takk for hyggelig omtale og 5 stjerner! 😀 Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss og hadde en positiv opplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

City Made har fantastisk gode…

City Made har fantastisk gode medarbeidere. De er super flinke og effektive. Deilig å komme hjem til et rent og pent hus🤩

3 oktober 2024

Hei Veronica,

Så flott å høre at du er fornøyd med vasken fra oss. Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse! 😊

Jobbet raskt og effektivt

Jobbet raskt og effektivt, hyggelig,
hadde med eget utstyr, deilig å komme hjem til et rent hjem i en hektisk hverdag 😊

11 september 2024

Hei Anne-Grethe

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. 😀 Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse!

Dyr og dårlig flyttevask

Vasket ikke dørblad, oppå skap og bak vaskemaskin, til tross for at denne var dratt fram og klar til å vaskes bak. Til denne vanvittige prisen skulle man tro alt var ordentlig utført.

4 september 2024

Hei Marte,

Vi takker for din tilbakemelding. Det var leit å høre at flyttevasken ikke var tilfredsstillende utført - slik skal det selvfølgelig ikke være!

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken.

Vi kan imidlertid ikke se at vi har mottatt noen henvendelser eller klager fra kunder på datoen du nevner, og det gjør det vanskelig for oss å følge opp på en god måte. Vi vil gjerne rette opp i det du opplevde som mangelfullt, men da trenger vi mer informasjon for å kunne finne riktig kunde og sak. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss direkte via telefon, e-post eller chat, slik at vi kan finne en løsning for deg.

Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde, og vi ser frem til å hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har benyttet Citymaid til rengjøring…

Vi har benyttet Citymaid til rengjøring av huset vårt, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Personalet yter god rask service og er alltid punktlige. Huset har blitt ble grundig støvsuget og vasket. Jeg vil gjerne anbefale deres tjenester.

30 augusti 2024

Hei Anne,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. 😀 Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse!

Profesjonelle og høflige damer

Profesjonelle og høflige damer.
Veldig fornøyd med vasken.

27 augusti 2024

Hei Kjersti,
Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss 😊

Suuuper fornøyd 👌🏼

Det var ren fornøyelse å ha besøk av Citymaid, to hyggelige og effektive damer som gjorde huset vårt skinnende rent og velduftende 🫶🏼 Vi gleder oss til fast vask annen hver uke fremover!!
Vi er kjempefornøyd og anbefaler virkelig Citymaid 😍 Det var god kommunikasjon igjennom hele prosessen! 👏🏼

16 augusti 2024

Hei Lene,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse! Ønsker deg en strålende dag videre 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi hadde nylig flyttevasking fra dere

Vi hadde vasking fra dere 13 august. Jeg vi bare si de gjorde et utmerket jobb!!!!
De kom presis og jobbet godt og effektivt og ringte oss som avtalt litt før de var ferdige.
Så vi har intet å utsette på noe. Og det hadde heller ikke kjøper som overtok vår leilighet i dag.
Vi kan absolutt anbefale dere til alle og vi har allerede gjort det til vår megler.
Så igjen tusen takk for super jobb !

13 augusti 2024

Hei Karen

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding! 😀 Så flott å høre at dere ble så fornøyde med flyttevasken.

Ønsker deg en strålende dag videre!

Utvask av utleid leilighet

Leieboer flyttet ut av leilgheten etter 9 år og den ble forlatt i en elendig (ikke rengjort) stand. Vi bestilte utvask fra City Maid. Hyggelige Anna og teamet hennes kom og gjorde en FANTASTISK jobb. Anbefaler gjerne City Maid; ryddige, punktlige og meget godt utført arbeid.

18 juli 2024

Hei Laura,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding! 😀 Så flott å høre at dere ble så fornøyde med utvasken.

Ønsker deg en strålende dag videre!

Styr unna 🆘

Styr unna 🆘

Hadde leid inn vasking grunnet utleie, var innstilt på å komme hjem til strøken leilighet. Skuffelsen ble stor, veldig stor. I tillegg hadde de knust en pyntegjenstand på skjenk uten å gi meg beskjed. Det var bare å brette opp ermene og begynne med vaskingen selv.

Kontaktet citymaid, ble enig om at jeg slapp å betale for denne vasken-ikke tilbud om annen kompensasjon. De beklaget på vegne av de som hadde vært her, det hjalp veldig lite når man uansett måtte vaske selv.

19 juli 2024

Hei Linn Kristin,

Takk for din tilbakemelding.

Kvalitet er viktig for oss, og ut fra bildene du sendte, så skjønner vi godt at du ble skuffet. Her ble det ikke levert den kvaliteten vi ønsker, og det må vi igjen bare beklage!

Vanligvis sender vi et team tilbake for å rette opp i manglene, men siden du allerede hadde vasket selv, så ble vi enige om at du skulle slippe å betale for vasken.

Du skulle selvsagt også fått beskjed om at teamet var uheldige og knuste en gjenstand. Vår rutine er normalt at team skal melde fra til oss på kontoret umiddelbart ved evt. uhell, det har de dessverre glemt å gjøre her. Vi erstatter selvfølgelig skader som vi er ansvarlig for.

Vi kan bare beklage igjen og ønsker deg alt godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en ren fornøyelse.....

Det var en ren fornøyelse å se City Maids kjempeflinke damer i aksjon. Det var i sannhet som å slippe løs en hvit tornado. Disse damene vet hva de driver med.

2 juli 2024

Hei Tove,

Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss! Takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Ha en strålende dag videre 😊

CityMaid HjemmeService AS

Strålende fornøyd!

Jeg hadde bestilte en sommervask, og lagt til vask av kjøkkenvifte, vask av stekeovn og vask av avfallsplass, og jeg må si jeg er så imponert!! Det var helt nydelig hjemme, jeg fikk nesten litt tårer i øynene. Det betydde så mye å komme hjem til et så rent og flott hjem, der det var gjort oppgaver som jeg rett og slett ikke har orket eller klart selv! 😊 (og meget imponert over vask av stekeovn. Altså stekebrett jeg ikke trodde hadde en sjans, var knallrene!). Jeg vil anbefale Citymaid til alle jeg kjenner. God kommunikasjon og enkel bestilling.
Jeg kommer definitivt til å bruke de igjen. 😊

5 juli 2024

Hei Julie,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse og 5 stjerner! 😊Så flott å høre at du er så fornøyd med vasken vi utførte hos deg. Vi setter stor pris på at du vil anbefale oss til andre. Ønsker deg en strålende dag videre!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig vasket de kliner dritten ut over

Dårlig vasket vi bestilte dette via megler det er så dårlig vasket jeg vasker bedre selv. Det er møkkete de har klinet møkka ut over i stedet får å gjøre det rent. og de har brukt alt for mye vann på gulvene så det har begynte å sprike i gulvene er ødelagt
Anbefaler de ikke og kommer aldri til å bestille dette byrå selv

17 juni 2024

Hei Chris Tore,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at rengjøringen ikke har levd opp til forventningene dine – dette er ikke i tråd med våre standarder.

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – kunden skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Etter avtale med deg har vi vært på befaring i boligen samt kommet tilbake for å vaske det som ikke var tilfredsstillende utført. Jeg har forstått at vasken nå er godkjent av deg. Dersom så ikke er tilfelle så hører vi gjerne fra deg.

Dersom det har oppstått en skade grunnet vårt renhold, er CityMaid forsikret. Ved en eventuell erstatning, følges normale forsikringsvilkår med fradrag for alder, slitasje og gjenværende sannsynlig brukstid. Erstatning gjelder kun der hvor gjenstanden er i forskriftsmessig stand og hvor gjenstandens vedlikeholdsplan har blitt fulgt.

CityMaid sin policy er å bruke minst mulig vann under rengjøring. Med mindre vi får beskjed i forkant om forhold som skullet tilsi at gulvene ikke tåler vann, rengjør vi på vanlig måte. Vi er selvsagt lei oss dersom vår rengjøring forårsaker skader. Uhell kan skje og vår intensjon er å løse saken på best mulig måte. Jeg vet at vi er i dialog med deg vedrørende denne saken, og vi vil gjøre vårt beste for å finne en snarlig løsning.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.