Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 178 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som kunnig, tålmodig och engagerad. Många uppskattar den personliga servicen och hur personalen lyssnar på önskemål. Företagets service och kundtjänst får också högt betyg för att vara snabb, professionell och hjälpsam, vilket bidrar till en smidig upplevelse. Produkterna, särskilt ringarna, anses vara av hög kvalitet och många kunder är nöjda med designmöjligheterna. Trots den övervägande positiva bilden, nämner några kunder problem med produkterna, såsom att diamanter lossnat från ringar eller att ringar inte motsvarat den utlovade designen. Vissa har även upplevt svårigheter med storleksändringar och gravyr, samt att leveranstiderna blivit längre än förväntat.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personalen. Kunder uppskattar särskilt personalens professionalism,... Se mer

Service

Människor rapporterar positiva upplevelser med service. Många kunder lyfter fram personalens kunskap,... Se mer

Product

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna. Många uppskattar att de kunde designa sin egen... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiva interaktioner med kundservice. Många kunder uppskattar den hjälpsamma, snabba... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av användarupplevelsen. Konsumenter uppskattar särskilt det trevliga... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag har handlat vid tre tillfällen; förlovningsring, vigselring och idag beställde jag ett par diamantörhängen till morgongåva. Båda ringarna har varit över förväntan, leveransen har gått smidigt och... Se mer

För ca två veckor sedan var jag och min fästmö på Vanbruun. Vi hade ingen bokad tid men vi var välkomna in då de hade lediga tider. Louise tog hand om oss och hade ett jätte trevligt bemötande. Hon ly... Se mer

Jag designade min egen ring med hjälp av Sebastian på VANBRUUN. Tack vare hans tålamod och expertis kunde min vision bli till verklighet. Jag sitter nu med min drömring på fingret och kunde inte va... Se mer

Fantastisk service av Amanda! Kände mig enormt välkommen, trots min nervositet och osäkerhet inför ett så känsligt och viktigt beslut så hjälpte det enormt med Amandas lugn och kunnighet. Tydlig in... Se mer

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Engagerad och varm hjälp av Hanna Appeltofft, vigselring i roséguld

Hanna har varit ett ovärderligt stöd i valet av min vigselring. Med ett varmt och proffsigt bemötande hjälpte hon mig att hitta rätt. Hon lyssnade verkligen in mina önskemål och gav så kloka råd. Vigselringen är nu beställd och jag längtar efter att få se den!

Svar från VANBRUUN

Så himla roligt att höra, tack snälla för dina fina ord! Hanna blir jätteglad.

Vi är så glada att du kände dig lyssnad på och att du hittade rätt ring.

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi fick fantastisk hjälp av Hanna

Vi fick fantastisk hjälp av Hanna Appeltoft att välja ut våra vigselringar! Professionell utprovning där hon hade valt ut fina alternativ som passade oss och som vi fick välja mellan. Vi är så nöjda!!

Svar från VANBRUUN

Tack snälla för din fina återkoppling! Så härligt att höra att Hanna tog så väl hand om er och att ni känner er nöjda med valet av ringar, det gläder oss verkligen!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vanbruuns digitala kundtjänst får toppbetyg!

Använde Vanbruuns digitala kundtjänst/chattfunktion för rådfrågning kring bedömning av diamanter som jag fått från gamla ringar/återvunnet guld. Responsen är blixtsnabb och svaren både relevanta och trovärdiga för att vara helt på distans. Jag visste hur många carat diamanterna var på, och kunde därför bekräfta svaren jag fick som korrekta. Grymt bra och skickligt!

Svar från VANBRUUN

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du upplevde både snabb och kunnig hjälp via vår chatt, precis så vill vi att det ska kännas!

Stort tack för att du tog dig tid att skriva.

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi fick så fint bemötande av Hanna när…

Vi fick så fint bemötande av Hanna när vi valde konsultation av förlovningsringar. Trevlig, initiativtagande och lyssnade in på våra behov - samt gav bra tips och råd baserat på dessa! Slutade med att vi valde att beställa våra också då allt föll på plats. Vi rekommenderar Hanna och VANBRUUN :)

2 juli 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för er fina recension! Så roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande av Hanna och att allt föll på plats, precis som det ska.

Vi uppskattar verkligen er rekommendation och hoppas att ni kommer älska era ringar!

Lyhörd rådgivning

Väldigt fin, lyhörd och professionell, rådgivning när jag nu vill ersätta en älskad ärvd ring, som tappat sin sten. Snabbt och till synes enkelt hittade Hanna den perfekta ersättaren. Är så nöjd med hjälpen idag.

30 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Vad härligt att höra att Hanna kunde hjälpa dig att hitta en ny fin diamant.

Vi är glada att du är nöjd med hjälpen!

Superfin service

Superfin service, så trevliga och hjälpsamma!

28 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår service.

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi är väldigt nöjda med Olivia…

Vi är väldigt nöjda med Olivia Hermundstad som har hjälpt oss hela vägen från förlovningsring till vigselring. Hon är en stjärna! ⭐️

//Ajje & Chloé

24 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack för den fina feedbacken! Vad roligt att Olivia kunde hjälpa er så bra genom hela processen.

Önskar er ett underbart bröllop!

Helhetslösning med personlig touch

Vi träffade William i Köpenhamn för konsultation gällande en vigselring till min fästmö. William tog sig tid att gå igenom VBs sortiment, och hade redan på förhand tänkt ut några idéer som funkar bra med hennes förlovningsring.

I helhet ett väldigt personligt möte där kundens åsikt står i centrum, men där expertis är ständigt närvarande när frågor uppstår.

12 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Så fint att läsa, tack snälla för att du tog dig tid att skriva! Vad härligt att höra att William kunde hjälpa er på ett så fint sätt, och att ni fick tid att känna efter mellan besöken. Det är precis så vi vill att det ska kännas hos oss.

Stort lycka till med allt framöver, och tack igen för att ni valde oss!

Otroligt fint kundbemötande

Amanda var otroligt hjälpsam med härlig energi och stort tålamod. Vi besökte er vid två tillfällen och lyckades hitta bästa ringen för oss redan vid andra besöket efter att ha fått lite betänketid. Amanda var oerhört tillmötesgående och var heller inte rädd för att dela med sig av sina personliga preferenser vilket var både kul och givande att få höra. Stort tack!

23 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack snälla för dina fina ord, det betyder verkligen mycket att du tog dig tid att skriva! Vad härligt att höra att Amanda kunde guida er så bra och att ni kände er trygga i processen. Det är precis så vi vill att det ska kännas hos oss.

Stort tack för att ni valde att komma till oss, och varmt lycka till med allt framöver!

Mycket bra!

Mycket bra!

17 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack för din fina recension!

Varmt välkommen tillbaka!

Hanna hjälpte oss jättebra

Hanna hjälpte oss jättebra! Hon är väldigt kunnig och bra på att förklara alltihopa. Hon har jättebra bemötande och gör sitt jobb suveränt! Hon är att rekommendera!

19 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att Hanna kunde ge dig så bra hjälp och att du uppskattade hennes kunnighet och bemötande.

Varmt välkommen tillbaka!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Service och kompetens i världsklass.

Service och kompetens i världsklass.

Amanda gav väldigt tydlig men samtidigt trevlig vägledning genom hela processen. Hennes breda kompetens och förmåga att se helheten var för mig avgörande

17 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för dina fina ord! Så roligt att höra att Amanda kunde guida dig så bra genom processen.

Vi är glada att du är nöjd och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Fick annan ring levererad än vad jag beställt och ingen rättelse.

Positivt:
Vanbruuns ringar är i mitt tycke väldigt fina och mycket prisvärda. Jag och min fästmö beställa båda våra ringar därifrån och var nöjda.

Negativt:
Min urprungliga ring blev stulen och jag behövde därmed beställa en ny med några månaders varsel inför bröllopet.

Vi denna beställning, så fick jag först en annan ring än den jag beställt. Sju veckor har gått sen jag påpepekade att jag har fått fel ring och jag har inte sett röken av den ring jag beställde. Oklart om den kommer levereras överhuvudtaget och det känns i dagsläget osannolikt att jag kommer få den innan mitt bröllop, vilket är lite tråkigt.

Summering av mitt intryck:
Fina och prisvärda ringar, men dom skickar ibland fel ring och åtgärdar inte problemet inom rimlig tid.

16 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack för att du delar med dig av både det positiva och det som inte fungerat som det ska, det uppskattar vi verkligen.

Vi är jätteglada att ni valde era ringar hos oss och att ni upplevt dem som både fina och prisvärda. Samtidigt är det självklart väldigt tråkigt att höra om det som hänt vid din andra beställning. Det är absolut inte så vi vill att någon av våra kunder ska uppleva vårt arbete, särskilt inte inför något så viktigt som ett bröllop.

Vi tar det här vidare internt direkt och använder den för att förbättra våra processer framöver. Tack igen för din feedback, det hjälper oss att bli bättre.

Så otroligt fint bemötande

Så otroligt fint bemötande. Lyssnande in våra önskemål och kändes genuin. Inte tryckte på att vi skulle ha ett dyrare alternativ. Jag har bara massa plus att säga om detta!!+++

1 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack snälla för de fina orden! Det betyder mycket för oss att ni kände er lyssnade på och trygga hela vägen.

Vi ser fram emot att hjälpa er igen!

Superbra service!

Superbra service!
Hade ingen tid inbokad för showroom, men fick ändå väldigt proffesionellt hjälp av personal.
Fick i lung o ro testa olika alternativ och hittade det vi sökte.

/Mikael

14 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och kunde hitta precis det du sökte, trots att du inte hade bokad tid.

Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Kan verkligen rekommendera Amanda som…

Kan verkligen rekommendera Amanda som med väldigt kort varsel bokade om vår tid så vi kunde komma in redan dagen efter frieriet. Proffsigt bemötande i kombination med en otrolig energi och ett leende på läpparna. Ärliga rekommendationer som gjorde mitt redan ganska bestämda val ännu lättare!

Tack för en underbar upplevelse, atmosfär och service!

9 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att Amanda kunde hjälpa er så snabbt och att ni kände er väl omhändertagna. Vi uppskattar dina varma ord om både bemötande och service, det betyder mycket för oss.

Stort lycka till med ert kommande äventyr!

Bästa Walter!

Jag hade inte bokat tid med fick otroligt bra hjälp av Walter ändå. Han var otroligt professionell och vänlig, jag fick all den hjälp jag behövde och lite mer därtill. Finns inget att anmärka på, jag är hur nöjd som helst!

10 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Så härligt att höra att Walter kunde ge dig så bra hjälp, även utan bokad tid.

Vi uppskattar verkligen dina varma ord och är glada att du är så nöjd med upplevelsen hos oss!

Superbra hjälp

Superbra hjälp - Moa var väldigt duktig på att förklara vilka parametrar som finns och visa hur dessa påverkar utseende och känsla. Tack!

10 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att Moa kunde hjälpa dig så bra och förklara allt tydligt.

Önskar er allt gott!

Vi är så nöjda!!

Vi hade ett möte med Sebastian, och hela upplevelsen var mycket positiv. Han fick oss att känna oss hörda och tog sig verkligen tid att förstå våra behov. Med stort engagemang guidade han oss genom hela processen och gav relevant och tydlig information, anpassad efter det vi letade efter. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi är otroligt nöjda med både bemötandet och helhetsupplevelsen – och vi är väldigt tacksamma för den hjälp vi fick. Vi kommer utan tvekan att rekommendera både företaget och Sebastian vidare!!!

9 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Det är fantastiskt att höra att Sebastian kunde ge er en så trygg och engagerad upplevelse.

Vi uppskattar verkligen ert förtroende och ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi är väldigt nöjda med vårt besök hos…

Vi är väldigt nöjda med vårt besök hos VANBRUUN. Bemötandet från Walter var avslappnat och personligt, och konsultationen anpassades verkligen efter våra behov. Han hjälpte oss att prova nya modeller vilket ledde till ändringar från vår första idé – något vi är väldigt glada för idag. Vi fick även god och tydlig information genom hela processen. En fin och trygg upplevelse!

8 juni 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att Walter kunde ge er en trygg och personlig upplevelse, och att ni är nöjda med resultatet.

Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver!