Jag har handlat vid tre tillfällen; förlovningsring, vigselring och idag beställde jag ett par diamantörhängen till morgongåva. Båda ringarna har varit över förväntan, leveransen har gått smidigt och... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Sverige
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Lovisa var väldigt duktig, kunnig, och trevlig i sitt bemötande. Hon hjälpte oss att hitta den perfekta vigselringen och även lägga beställning på plats.

Svar från VANBRUUN
Vi besökte VANBRUUN för att prova ringar och fick hjälp av Lovisa under en konsultation. Hon var otroligt trevlig och hjälpsam och verkligen en person som får en att känna sig välkommen och trygg. Hon lyssnade in våra önskemål och behov på ett fint sätt och såg till att vi fick rätt hjälp snabbt och smidigt. Det blev en väldigt positiv upplevelse för oss och vi kan varmt rekommendera VANBRUUN och Lovisa till alla som letar efter ringar och vill ha personlig och proffsig service!

Svar från VANBRUUN
Amanda var väldigt lyhörd, hjälpsam och positiv. Hade en annan tjej vid mitt första möte och Amanda tog emot mig på mitt andra möte och jag fick ett otorlgit bra intryck av henne och hon kändes väldigt kunnig och hjälpsam. Om jag kommer tillbaka hoppas jag få Amanda igen!

Svar från VANBRUUN
Jag blev fantastiskt väl mottagen och efter en stunds väntan tog Rebecca hand om mej. Hon visade lite olika alternativ vilket gjorde mitt val enkelt. Jag fick också möjlighet att diskutera kommande inköp. En fin och bra upplevelse.

Svar från VANBRUUN
Jeg fikk utmerket hjelp av Lousie Rundgren!

Svar från VANBRUUN
Vi är väldigt nöjda med vårt besök och fick hjälp av Olivia. Väldigt professionellt bemötande, trevlig, hjälpsam och besvara alla våra frågor vilket var viktigt för oss för att kunna köpa vigselringen. Kan starkt rekommendera Vanbruunn

Svar från VANBRUUN
Vi beställde två förlovningsringar via Vanbruun och var nöjda med ringarna, men tyvärr inte med upplevelsen kring storleksändring och gravering. Ena ringen skickades in för gravering och storleksändring (3–4 veckors leveranstid). När den kom tillbaka låg fel ring i paketet men med vår gravering, alltså någon annans ring men med våra namn och datum i.
Efter kontakt med kundtjänst tog det ca 2 dagar att lokalisera vår ring, och vi fick besked om att ärendet skulle prioriteras. Trots detta dröjde det ytterligare tre veckor innan vi fick våran ring. Totalt tog processen ca 7 veckor utan att vi erbjöds någon kompensation för förseningen eller besväret.
När jag ringde så fick jag prata med Oscar. Det var skönt att man kom fram på en gång och Oscar tycker jag hanterade situationen väl där och då.
Efter att man hade lokaliserat ringen och jag frågar när den kan tänkas vara klar får jag svar att deras normala leveranstid är 3-4 veckor från en annan kvinna då Oscar inte var tillgänglig, blir förvånad och tänker att det inte bör ta ytterligare 3-4 veckor nu när det blivit fel, Oscar kommer tillbaka in i konversationen - skönt tänker jag, och jag ber om förtydligande kring leveranstiden, men fick då ett svar från ytterligare en annan kvinna som säger samma sak.
I ytterligare tre veckor gick man i orostankarna.
Kommer de hitta ringen?
Tänk om vi får fel ring igen? Vad gör vi då?
Kommer graveringen vara rätt nu efter detta?
Vi hade dessutom försökt time:a den 4 veckors leveranstiden för att ha ringen tillbaka när vi berättar om nyheten för vänner och familj under semestern, det blev då att berätta om den tråkiga historian om att vi inte riktigt vet vart ringen var för tillfället.
Helhetsintrycket blev tyvärr dåligt och förtroendet för Vanbruun har minskat avsevärt.

Svar från VANBRUUN
Otroligt bra service av Amanda under hela processen! Var där flera besök, Amanda var lyhörd och gav många bra råd. Hur nöjd som helst 😊

Svar från VANBRUUN
Fick hjälp med att välja förlovningsringar i Stockholm av Klara, som var proffsig, kunnig, snäll och tålmodig med vårt velande. En mycket fin upplevelse!

Svar från VANBRUUN
Sara Wennman hjälpte mig att hitta den perfekta ringen och hon hade sånt tålamod med mig och mitt beslut. Hon gav mig verkligen tid att testa och hjälpte mig hela vägen. Jag är supernöjd!

Svar från VANBRUUN
Bra och snäll personal. Synd att de inte riktigt har riktiga diamanter utan endast attraper i deras showroom. Annars proffsig personal med mycket kompetens.

Svar från VANBRUUN
Kommunikationen innan själva frieriet med lånering var superenkelt och vår konsultation var av toppklass. Cornelia som hjälpte oss var väldigt kunnig och medgörlig.
Rekommenderar Vanbruun starkt som val att handla ringar ifrån.

Svar från VANBRUUN
Träffade Cornelia i Göteborg för konsultation. Hon var proffsig, lyhörd och guidade oss väl i valet av ringar. Gjorde beställning på plats och ser fram emot att få ringarna om några veckor! Rekommenderar!!!

Svar från VANBRUUN
Kom in till Showroomet i Sthlm för rådfrågor kring justering av ringstorlek och gravyr, och fick samma fantastiska service av Amanda som jag tidigare fått när jag besökt ert Showroom för att prova och välja ut förlovning- och vigselringar. Otroligt hög och betrygande standard på er service som gör att jag vill återvända.

Svar från VANBRUUN
Motsvarar förväntningarna, väldigt bra kundtjänst. Vi köpte en diamant, som vi verifierade i efterhand. Allt stämde! Pålitliga och hjälpsamma.

Svar från VANBRUUN
Samtlig personal på Van Bruun har varit både proffsiga och behjälpliga med snabba svar och trevlig service i butiken. Skulle varmt rekommendera Van Bruun till par som letar förlovningsringar.
Extra tack till Sebastian & Olivia!
Toppen service!!

Svar från VANBRUUN
Sarà var mycket trevlig och professionell. Hi var väldigt hjälpsam och omtänksam, vilket gjort att vi haft en fantastisk upplevelse. Tack Sara!
Medya och Gino

Svar från VANBRUUN
Så himla trevlig säljare!Amanda tog sig tid för oss trots att vi inte hade någon tid bokad.
Väldigt uppskattat!