Modekungen har snott 500kr från mig. För flera år sedan beställde jag en trasher hoodie som jag ALDRIG fick. Tiotals mail senare plus 2-3 år senare fick jag tillslut ett presentkort på 500kr för att... Se mer
SCAM. Handla INTE! Värdelöst, tog 4 månader att få leveransen och när den väl kom var det helt fel varor. Fick faktura på varor jag inte ens fått levererade och själva fakturan kom 5 månader efter bes... Se mer
Beställde en jacka och en kjol, fick tjata för att få min jacka "tillverkad" inom två veckor som sidan lovar. Kjolen struntade jag i att tjata för, fick den då efter 6 MÅNADER. Dessutom var det ett... Se mer
Jag var helt hopplös om min retur förrän Alex från modekungen kontaktade mig och hjälpte mig väldigt professionellt och chockerande bra jämfört med annan modekungens personal sen tidigare erfarenheter... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
MODEKUNGEN® is an online clothing store dedicated to bringing you the best of the latest trends in clothing, shoes and accessories.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
VARNING
Ja vad ska man säga? Jobbar själv med produkter som hemleveras och vet att det ibland blir fel, men det här är ett skämt. I somras köpte jag ett par skor för 800 spänn, och förväntade mig få dem inom ca 20 dagar som angivet.
Ingenting kom på 6 veckor. Försökte kontakta kundtjänst DAGLIGEN (totalt nästan 40 gånger) för att få svar på vad som hände. Fick ett svar efter två veckor om att "det faktiskt står att produkten kan komma senare" på hemsidan, och ja, det gör det, men att skriva "leveranstiden kan variera" ger en INTE uppfattningen om att det kan ta 3 månader! I mailet skrev de även att produkten skickas inom den kommande veckan och ska vara hos mig inom 2-3 veckor.
Aja tänkte jag, jag väntar väll. Fyra veckor gick, ingenting. Jag började kontakta dem två gånger per dag, INGET SVAR. Skrev in telefonnummer jag vet inte hur många gånger, och skrev till mailen massor av gånger. Efter någon vecka skrev jag att jag vill ha mina pengar tillbaka och skita i varan, vilket resulterade i tystnad.
Totalt efter 3,5 månader efter att jag lagt ordern och jag sagt att jag kommer vända mig till ARN eller annat rättsväsende får jag ett meddelande om att produkten VISST INTE ENS KOMMER PRODUCERAS och att de inte gick att köpa, men att jag skulle få pengarna tillbaka.
Vilket jag inte fick på två veckor, då även exklusive de 49 kr jag betalat för en "snabb leverans". (Orkade dock inte starta om processen igen så de fick dem behålla).
Lögner, obehagligt bemötande och stress är det enda jag fått ut av denna hemsida.

Woohoo
Jag är så himla nöjd med alla produkter som jag fått från modekungen. Lätt Sveriges bästa modeföretag
Uselt företag!
Modekungen har gett mig mitt livs sämsta internetaffär.
Det blev lång frakttid och varor som jag returnerade. Efter deras bekräftelse på att de tagit emot min retur har det nu gått över tre månader, och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. De lovar och lovar, men blir tydligen hela tiden försenade. De vägrar ge mig sin adress och andra kontaktuppgifter än mailen, antagligen då de förstår att jag tänker använda dessa uppgifter för att stämma dem. Eftersom de inte har adress i Sverige är det besvärligt, men det går.
Slipp hamna i min sits och handla istället på ett seriöst företag och akta er för att ha med Modekungen att göra!

wolfshriek @ instagram
Fantastiskt sortiment med snygga och annorlunda kläder! Perfekt för människor likt mig själv som vågar sticka ut och som inte vill se ut precis som alla andra. Fri frakt och väldigt lång tid öppet köp så man hinner prova grejerna i lugn och ro, vad mer kan man begära?
Modekungen - Grymt!
Skickades dagen efterbeställning, kollinummer och snabba svar via mejl, grymt!
Levererade ej beställningen - betalar ej tillbaka pengarna
Min dotter beställde och betalade 131008 en klänningen för 699 kr som ni ej levererat till henne. När hon undrade var den tog vägen förhalade ni det hela tiden och meddelade henne att den snart skulle komma. 131228 meddelar ni henne att den ska levereras senast 140103, men 140103 får hon ett mail att hennes beställning avbrutits pga av försenad produktion och efter det så lovar ni henne hela tidn att pengarna är på väg, men ingenting händer. Jag kommer att polisanmäla er om hon inte har pengarna + ränta inom ett par dagar.

Snabba
De plagg jag har fått har gått fort att få och storleken va perfekt.

Handel med stort utbud!
Måste säga att Modekungens utbud är bland dom bästa. Blev förvånad över mängden av herr kläder :) Snygga kläder och väldigt bra priser. Har redan rekommenderat till mina polare :)!
Bra utbud och pris!
Jag tycker att Modekungen har ett bra utbud samt ett bra pris! Blev förvånad över att varorna kom fram så snabbt då jag misstänker att de skickades från Asien!
Stamkund!
Bra priser, snygga kläder och snabb frakt med bra kundtjänst!
Speciella kläder som inte finns på andra hemsidor!
Fantastiska
Alltid bra leveranstider och mycket bra service. Perfekt! Tummen upp
Kanon!
Snabb leverans, fint bemötande och sköna, prisvärda kläder!
Fantastiskt bra service!
Beställde en tröja i julas som jag ville ha speciellt till julafton, mailade och frågade om det fanns möjlighet att få den i tid.
Det fanns det inte egentligen, men tjejen jag pratade med var snäll nog och skickade den som express utan extra kostnad som "julklapp" från modekungen!
Har aldrig haft några problem när jag beställt något där ifrån.
Kan för tillfället inte komma på något jag är missnöjd med över huvud taget!
Super!
Jacka - Pilot var så värd väntan! Tydliga leveransbesked och trevlig kontakt :) Gillas!
Modekungen.se kan verkligen rekommenderas!!
Jag har använt Modekungen.se flera gånger och har alltid varit jättenöjd med alla produkter och servicen! Kläderna har passat utmärkt och varit som på bilderna! Kan verkligen rekommendera den hemsidan för nån som vill bli 100% nöjd!
/ nöjd kund
Grymma kläder!
Bra priser, snygga kläder och snabb frakt! Kläderna som finns här finns ju inte nån annanstans heller så det är nice!
Ett företag som vet vad dom gör, snygga grejer!
En snygg hemsida, smidigt att beställa!
Pålitliga och snabba
Har aldrig haft några problem med modekungen.se. Snabba leveranser, trevlig support och ett riktigt schysst utbud av kläder och accessoarer. Solklar femma!
Skandal!
Min dotter beställde (och betalade) en vinterjacka den 15 december 2013. Hon har ännu ej fått vinterjackan (140216). Jag skrev då ett mejl till Support@modekungen.se och förklarade att vi ville bryta avtalet då leveranstiden varit alldeles för lång och vinter snart är slut. Döm om min förvåning, när jag får till svar att vi måste vänta till jackan är producerad och levererad. Där efter kan vi göra en retur på jackan. Detta låter helt osannolikt. Jag tycker bemötandet och oviljan att lösa detta är bedrövligt! Jag förstår att ni inte kan råda över produktionen men över hur ni bemöter och behandlar era kunder kan ni till fullo råda över!