MODEKUNGEN® Omdömen

TrustScore 2 av 5

2,2

Modekungen har snott 500kr från mig. För flera år sedan beställde jag en trasher hoodie som jag ALDRIG fick. Tiotals mail senare plus 2-3 år senare fick jag tillslut ett presentkort på 500kr för att... Se mer

SCAM. Handla INTE! Värdelöst, tog 4 månader att få leveransen och när den väl kom var det helt fel varor. Fick faktura på varor jag inte ens fått levererade och själva fakturan kom 5 månader efter bes... Se mer

1. Damklädesbutik
  2. Butik för reseffekter
  3. Butik för modeaccessoarer
  4. Smyckesbutik
  5. Herrkläder
  6. Skobutik

Informationen kommer från olika externa källor

MODEKUNGEN® is an online clothing store dedicated to bringing you the best of the latest trends in clothing, shoes and accessories.

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bluffkungen!!!

Ett riktigt skitföretag som lurar kunder på pengar! Det tog 4 månader för pälsjackan att komma. sedan var den fel sydd här och där. Skickade tillbaka jackan direkt men har inte fått något svar än, det är över två månader sedan... Sedan är företaget är baserat i Hongkong och ska du skicka tillbaka varorna kostar frakten flera hundra spänn. Alltid skumt med företag där de flest känner sig lurade och en del bara älskar företaget, sitter skojarna själva och sätter betyg kanske?? WORST EXPERIENCE EVER, DONT SHOP WITH THEM.

28 juni 2016

Följer inte konsumentköplagen

I januari kollade jag på jackan på deras sida och skulle beställa den. Jag skrev mitt namn och address sen tryckte till nästa sida men sen ångrade jag det och inte gått vidare till betalningen och inte bekräfta den.
Jag bara stängde sidan och sov för det var natt jag gjorde det. Nästa dag jag var förvånad när jag fick meddelande på min email om min beställning. "Vårt system har en order av dig, bifogas, då du gått vidare i kassan till steg 2. Går såklart jättebra att returnera inom 60 dagar från mottaget paket." Så jag skickade mail fem gången och förklade det att jag har inte bekräftat den genom att jag har inte gjort någon betalning, men fick inget svar alls.
24 april kom paketet, trode inte att det kom från modekungen så jag hämtade paketet men det var jackan. Jag skickade igen meddelande till dom och berätta att jag betalar inte någon retur för den, men dom svarade aldrig.

Jag ringde till Klarna om mitt annat errende men dom sa att dem har fått faktura från modekungen, jag var paff, för att hur kunde dem skicka fakturan till klarna när dem har ingen klarna på deras betalning system? Dom försöker lura mig och tvinga betala på betällningen som jag hade inte gjort.

Jag ska anmälla dem till konsumentverket,

27 april 2016

MODEKUNGEN = BEDRÄGERI *VARNING*

Det tog över tre månader att få min jacka jag beställde. På vägens lopp kontakta jag dem 4 gånger och fick inte en enda gång ett ynka svar.

BESTÄLL INTE FRÅN MODEKUNGEN. DE HÅLLER INTE VAD DE LOVAR OCH PRODUKTEN JAG BESTÄLLDE STÄMDE INTE ÖVERENS MED BILDEN JAG UTGICK IFRÅN.

BEDRÄGERI !!!!!!

19 april 2016

Oaceptabelt dåligt! Bedrägeri, håller inte va de lovar!

Beställde en jacka 10 december, skulle ta 3-5 veckor att få den. Senare förlängdes detta, de sa att det inte fanns i lager längre utan skulle produceras vilket förlängde leveranstiden till 8 veckor. Tiden gick och efter 10 veckor hade jag fortfarande inte fått någon jacka. Jag fick inte avbeställa den heller. 15 veckor senare fick jag tillslut reda på att order va annulerad och jag skulle få tillbaka pengarna för jackan. 22 veckor senare har jag fortfarande inte fått tillbaka pengarna. BEDRÄGERI FÖRETAG! De vill bara låsa våra pengar för att investera dem och tjäna pengar. Konsumentverket ska kontaktas!

18 april 2016

Handla inte från modekungen

Jag beställde en jacka i september 2015. Den kom aldrig. I december 2015, efter luddiga svar om vart min jacka är börjar jag kräva tillbaka mina pengar. Får dom aldrig. Efter 3/4e gången i slutet av mars 2016 då jag återigen kräver mina pengar tillbaka blir det helt tyst ifrån deras sida. OCH - DOM SKICKAR JACKAN JAG SAGT UPPREPADE GÅNGER ATT JAG INTE VILL HA LÄNGRE. När jag hämtar ut den ser jag att den skickats ifrån hongkong (eh va? Hade jag vetat det & om det hade framgått från hemsidan så hade jag aldrig ens beställt). Har tur att jag är rätt liten & smal för jackan passa väl helt okej, men jackan stämmer inte alls överens med det jag betala för. Det fattas en ficka & resten av "fickorna" är inte ens fickor, bara där för dekoration. Borde ha framgått på beskrivningen av jackan på sidan. Kort & gott - jag har betalat 800 spänn för nåt jag skulle kunna köpt för 200 på ebay, & lär heller inte få tillbaka dom då modekungen slutat besvara mina mejl. & när jag läser resten av alla kommentarer här så blir man ju mörkrädd. Dyra returer & pengar som aldrig kommer tillbaka, t.o.m inkasso! Näe. Köp aldrig nånting härifrån, kolla istället upp om plaggen finns på ebay (vilket dom förmodligen gör...). Dyra pengar för skräpkvalité.
& modekungen, om ni läser det här - jag vill FORTFARANDE ha tillbaka mina pengar för köpet jag hävde som var helt ok enligt er att jag gjorde.

12 april 2016

Returhjälp!

Jag var helt hopplös om min retur förrän Alex från modekungen kontaktade mig och hjälpte mig väldigt professionellt och chockerande bra jämfört med annan modekungens personal sen tidigare erfarenheter. Han hjälpte mig jättesnabbt, han var snäll och duktig! Nu har jag en mycket mer positiv bild av modekungen tack vare honom!

29 mars 2016

Handla inte här!

Kollade runt på sidan för en månad sedan och det var fel på hemsidan så det gick inte att beställa. En månad senare kommer ett mail om att min vara är påväg? Jag skriver mail att jag inte beställt något. Hämtar varan. Den är alldeles för kort i armarna och dålig kvalité. Har inte fått någon faktura heller så nu vet jag inte hur jag ska betala för skräpet samt att dom ej svarar på mail. Lär få betalningsanmärkningar innan det är färdigt. Handla absolut inte här!! Klicka inte ens på sidsatan deras för då kommer skräp ni inte vill ha och returnera kostar skjortan. Bedrövligt dåligt. Får ont i magen av såna här fbannade företag!!

28 mars 2016

Hej Simone!

Jag har sökt upp i systemet samt mail och ser att vi har mailat ut alla detaljer kring din beställning. Du beställde en förhandsbeställning mot faktura/delbetalning som skickades direkt när den var klar (vi mailade då dig då med denna information och kollinummer). Du betalar via ditt Klarna-konto och om du vill flytta fram betalningen så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig gärna att returnera om du ångrat ditt köp - går alltid bra inom 60 dagar från mottaget paket.

/Martin

Inte ok

Har gått 4 månader utan att min leverans dykt upp. Kundservice slutade svara när jag bad om åTerbetalning eftersom jag dumt nog betalade med kort. Så nu sitter jag här med varken min vara eller mina pengar. Dåligt och rekommenderas inte

18 mars 2016

Hej Matilda!

Vi kan inte hitta din order med informationen du skrivit här, kan du kontakta oss på press@modekungen.se (med ditt ordernummer och detaljer) så skall vi givetvis se vad som skett?

/Martin

Sämsta webbsidan!!

Modekungen är den absolut i särklass sämsta websidan jag ha handlat i från (och jag handlar alltid online), skulle säga att det är säkrare att köpa en Chanel på ebay än via modekungen. sån fruktansvärd kundhantering och bristfällig information.
Jag har väntata på en order i 6 veckor.. mailat dem otaliga gånger men får inget svar. Försöker avbryta min order då jag inte vill ha en pälsjacka längre... kändesm mer aktuellt i januari när jag beställde. Jag fick information om att det var längre leveranstid (2-4 v) när jag mailade för några veckor sedan men har inte hört ett ljud sedan dess. Väntar på att få tillbaka mina pengar men som dem beter sig så känns det som en lång process!! Kan absolut inte rekomendera någon att handla från denna webbsida. Funkar säkert ok när produkt är på lager men räkna inte med att få tag på någon efter du betalat!!!

4 mars 2016

Hej Amanda!

Tack för ditt meddelande!

Kan du kontakta oss på press@modekungen.se (med ditt ordernummer) så skall vi kika på produktionen av din förhandsbeställning? Detta då vi inte kan se några detaljer här och därför inte kan söka upp din order i våra system.

Alla produkter som är förhandsbeställning har en notering om detta högst upp på produktens sida (produktinformationen) och tar olika lång tid att producera beroende på vilken produkttyp - antingen om det är lagervara eller förhandsbeställning.

Känner mig lurad!

Beställde en jacka till min dotter som hon skulle få i julklapp. 1/12-15 drogs det 1700kr från mitt konto ( kunde inte välja faktura)
Idag är det 21/2-16 och ännu har vi inte fått någon jacka! Jag har mailat flera gånger ( hittar inget nummer att ringa) och de svarar att den inte är klar ännu( de säger att den ska produceras o att leverans sker inom 3-6 veckor! Den infon fick jag inte vid beställningen o vid detta laget har de veckorna gått för länge sen..) Jag har skrivit att jag vill ha pengarna tillbaka o de får behålla jackan, men får tydligen inte det utan får returnera den när den har kommit! Så uselt!!

21 februari 2016

Hej Camilla!

Tack för ditt meddelande!

Kan du kontakta oss på press@modekungen.se (med ditt ordernummer) så skall vi kika vad som skett? Detta då vi inte kan se några detaljer här och därför inte kan söka upp din order i våra system.

Alla produkter som är förhandsbeställning har en notering om detta högst upp på produktens sida (produktinformationen) - antingen om det är lagervara eller förhandsbeställning.

Customer Service Team

FRUKTANSVÄRD SERVICE, KÄNNER MIG LURAD!

Akta er för att beställa från moduekungen, jag själv har blivit lurad!
Försökte beställa en jacka hos dom på faktura men det kom fram ett meddelande på deras hemsida att köpet inte kunde genomföras! 1 MÅNAD efter får jag ett mail om att en beställning är på väg hem till mig? Har inte fått någon beställningsbekräftelse eller dylikt då köpet inte ens hade gått igenom? Inte är väl jag intresserad av den beställningen längre då jag köpt en annan jacka istället ! Sen påstår dom att JAG skall betala returen till dom när det är deras hemsida som inte verkar fungera! Nä usch känner mig verkligen lurad, så passa er! Ska aldrig beställa från modekungen igen!

11 februari 2016

Hej Jessica!

Vi har varit i kontakt med dig via e-post och din order ser helt okej ut och bekräftelsemail har skickats ut per automatik i samband med köpet - kolla gärna skräpposten om något fastnat i ditt filter.

Givetvis är det alltid 60 dagars öppet köp så går utmärkt att returnera om du vill detta vid mottaget paket. Säg till om du behöver hjälp!

Omdöme

Köpet gick bra (160104-134509-1346). Positivt att jag kunde betala fakturan efter 45 dagar för att slippa stress. Ingen fraktkostnad. Jag returnerade en produkt som togs bort från min faktura.

8 februari 2016

Jättebesviken!

Hej! Jag lade min beställning i oktober, det är nu februari. Beställde då två t-shirts, varav jag fick beskedet att den ena inte skulle kunna levereras. Något besviken men ändå förstående valde jag då en annan tröja på hemsidan i stl L. Ett par veckor senare kom den t-shirten, MEN i stl S. Den andra t-shirten fanns inget spår av och finns fortfarande inte efter flera månader. Mailat flera gånger och frågat efter den samt pengarna tillbaka men ingenting händer. Jättebesviken och ledsen då varan jag beställde verkligen var någonting jag ville ha. Dock dyrt med 349 kr för en t-shirt, speciellt om jag inte ens kommer att få hem den... Vad ska jag göra för att få hem min vara eller åtminstone pengarna tillbaka?

5 februari 2016

Hej Lovisa!

Tack för ditt meddelande!

Jag kan se att i order 151007-102709-4212 har en produkt skiftats till en annan produkt (via order 151022-150933-1721) och den andra produkten har återbetalats. Jag har lagt detta till ekonomi så att dom kollar på återbetalningsärendet direkt. Återkom till oss på press@modekungen.se om du inte mottagit återbetalningen på ditt kort/konto (samma som köpet) med avsändare Skrill inom 7 bankdagar.

Vi har även nu skickat ut ett presentkort på 200 kr till dig.

Customer Service Team

Bluff faktura ? fått faktura på flera tusen efter 5 mån på varor som gått tillbaka

Beställde varor från er i Juni månad 2015 med express leverans för vi behövde dom innan 3 veckor pga. utlandsresa. Efter 3 veckor utan varor försökte vi avboka hela beställningen och fick ett nej. Efter 6 veckor dök varorna upp och eftersom vi redan rest iväg så hämtades paketet aldrig ut utan allt gick i retur. I november månad, alltså 5 månader efter beställningen får vi en faktura på hela beloppet på allt vi har beställt!! (2200 kr). Eftersom att varorna gick i retur skulle fakturan varit på 449 kronor (debitering för outhämtat paket) och detta påtalade vi på en gång. Ni säger själva då att ni sett att dom kommit i retur men säger att det saknas ett par skor! Då paketet aldrig hämtades ut så kan det omöjligtvis saknas något, då har det aldrig skickats från början. I Januari fick vi en ny reducerad faktura där det står att vi ska betala 897 kronor + avgifter för ränta, påminnelse och försening. Varför? Det är ju inte vårat fel att ni skickat helt fel faktura till oss från start, vilket gör det helt osannolikt att vi ska betala för era fel. Vi har därefter blivit tvungna att ta upp kontakten med Svea finans då kommunikationen med er har brustit. Vi får inga svar från er. Nu väntar vi fortfarande på att få en korrekt faktura.

1 februari 2016

Hej Annika!

Tack för ditt meddelande!

Fakturering sker per automatik vid leverans, och om något gått i retur som outlöst försändelse hanteras detta vid mottaget returpaket utan problem (och fakturan regleras).

Customer Service Team

Köper gick inte igenom, fick orden på mejl ändå

Skulle göra ett köp på faktura, när jag klickade på bekräfta kom en sida upp där det stod att något hade gått fel och att det köpet inte gått igenom. Nästa dag får jag ett mejl om att orden är placerad. Sjuuuukt konstigt och då jag tycker att det är skumt när det inte gick igenom från första början. Är INTE intresserad av min order längre då jag egentligen inte ens har placerat den från första början!

23 januari 2016

Hej Pernilla!

Vi har varit i kontakt med dig via e-post och din order ser helt okej ut och bekräftelsemail har skickats ut per automatik i samband med köpet.

Snorseg leveranstid & hemskt material

Beställde en jacka och en kjol, fick tjata för att få min jacka "tillverkad" inom två veckor som sidan lovar. Kjolen struntade jag i att tjata för, fick den då efter 6 MÅNADER. Dessutom var det ett par shorts, inte en kjol! Jahapp.

Kundtjänst funkar bra via live chatt, men usch vad man måste tjata för att ens få svar på ett mejl.

19 januari 2016

Hej Carran!

Tack för ditt meddelande!

Kan du kontakta oss på press@modekungen.se (med ditt ordernummer) så skall vi kika vad som skett? Detta då vi inte kan se några detaljer här och därför inte kan söka upp din order. Om något blivit felskickat så löser vi givetvis detta - troligtvis även utan retur såklart!

Pratar smörja kring leverans !l Lurad på pengar

Oseriösa, får olika svar om varför varan som beställts inte levererats Betalat extra för att det ska komma fram tidigare och vägrar att betala tillbaka pengarna efter att det gått mer än 1 månad sedan beställningen gjordes ! Blir konstant skickat till en länk där jag ska kunna följa paketet som ALDRIG skickas ! Hade jag läst på innan om företaget och sett att nästan 30% ger betyg 1-2 hade jag aldrig beställt. AKTA ER för att beställa från dem.

7 januari 2016

Hej Monica!

När vi mottog ditt ärende kontaktade vi direkt fraktbolaget för att se vad som skett. För att undvika att ärendet hos dom skulle dra ut på tiden skickade vi ett nytt paket till dig - vi tar alltid allt ansvar för att alla våra paket når våra kunder.

Du kan se uppdateringar kring ditt paket här: https://track.aftership.com/RC467318216HK och för att hämta ut det inom kort behövs legitimation (du får avisering via e-post samt brev).

Maila oss på support@modekungen.se om du har frågor eller funderingar så står vi till hjälp dygnet runt.

returen kostade 400kr och leveransen tog 28 dagar

När jag beställde stod det att det inte var en beställningsvara och det skulle ta 5-10 dagar, det tog 28 dagar. Men det värsta var att returen får man stå för själv och den ska till Hongkong, vilket slutade med att jag fick betala 400 kr för en produkt jag inte ville ha. Har aldrig varit med en värre service

4 januari 2016

Hej Johanna!

Vi har kontor i Hong Kong, Bali, Kina och Sverige. Vår distribution sker från vårt lager i Hong Kong pga den internationella marknaden (vi erbjuder gratis frakt till alla länder), varav retur sker till Hong Kong i dagsläget. Detta står under köpvillkor samt i informationen i butiken.

Ett presentkort med högre värde är påväg till dig under dagen via e-post då leveransen via gratis frakt skall normalt sätt ta cirka 7 dagar.

Återkom till oss på support@modekungen.se så står vi till tjänst dygnet runt.