Hurtig udarbejdelse af tilbud da opgaven var beskrevet. Kort ventetid til dato for montage. Flot montering og venlig dialog og vejledning v/Jimmy. Vi er så glade for vores nye brændeovn.
Det här tycker kunderna
Ekstraordinær god service og i særdeleshed en montør der kunne sit kram. Fra han kom om morgenen og vi ikke vidste hvor på væggen skorstenen ca ville være, til vi havde en køreklar brændeovn, gik der... Se mer
Företaget har svarat
Ny gaspejs der lugter der af gas. Vi kontakter ejeren, som kommer, giver min kone “voksen skældud” kigger på lågen “ja det er jo lågen der sidder forkert”, og går uden at checke alt - faktura og rykk... Se mer
Företaget har svarat
Tors. 15-2-24 Hwam 4630 Efter lidt ventetid dukkede brændeovnen op Super hurtig og professionel opstilling Den fungerer som en drøm, når man først får fat i optændingsteknikken Markant lave... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Himmerlandspejsecenter er et moderne og en inovertiv virksomhed hvor der skal være plads til alle.
Kontaktuppgifter
Smedevej 10, 9500, Hobro, Danmark
- post@himmerlandspejsecenter.dk
- www.himmerlandspejsecenter.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
STOP OP!
Tænk jer rigtigt godt om, håber ikke nogen andre skal opleve, hvad vi har været igennem.
Indhaveren er i en klasse for sig selv 🥵🥵
Og han kender da lige en skorstensfejer, der kan godkende Himmerlands Pejseservices arbejde. Hvis min egen ikke gør det.
reparation af brændeoven
Vi skulle have skifte en rude, rysterist og skamolsæt i vores Rais brændeoven. Det løste Himmerlands pejse til en god pris og fuld tilfredshed. Kan klart anbefales:)

Perfektion
Fik et bedre tilbud 🔥 hos Himmerlandspejsecenter, ikke mindst en behagelig service og en meget hurtig montering af den ønskede brændeovn.
Der viste sig at være for få trin på taget til Skorstensfejeren, men det kom Himmerlandspejsecenter og udbedrede dagen efter monteringen - uden beregning.
Kan varmt anbefale Himmerlandspejsecenter.
5 brændestykker herfra! 🪵🪵🪵🪵🪵

Svar från Himmerlandspejsecenter
Fuld tilfreds og en klar anbefaling
Tak til Lars for den gode vejledning af 2 brændeovne i butikken, og tak til Jimmy for godt håndværk og lytten til vores ønsker under opsætningen. Vi er 100% tilfredse med både forløb og resultat.

Svar från Himmerlandspejsecenter
Tak til Lars for fantastisk service.
Tak til Lars for fantastisk service.
Kan klart anbefales ved rådgivning, køb og montering.

Svar från Himmerlandspejsecenter
god service ved køb af ny brændeovn
rigtig god service både i forretningen og af montøren. vil helt klart anbefale himmerlandspejsecenter
Brian Kristensen
Meget meget venlig og professionel…
Meget meget venlig og professionel behandling. 😃

Svar från Himmerlandspejsecenter
God oplevelse hele vejen igennem
Har netop fået installeret en brændeovn. Har fået rigtig fin betjening fra første møde i butikken, til den endelige opsætning.

Svar från Himmerlandspejsecenter
Vi havde en skade på en brændeovn
Vi havde en skade på en brændeovn. Himmerlands Pejsecenter er sendt ud for forsikringen. De vælger at slibe og sprøjtemale ovnen indenfor med det resultat, at hele sommerhuset er fyldt med slibestøv og maling og fuldstændig ubrugeligt. De viste godt det ville være et problem hvis de udførte arbejdet, men valgte at gøre det alligevel.
Da jeg ringer for at klage over arbejdet (oven er heller ikke i orden) bliver tonen ubehagelig og de vil slet ikke indgå i nogen dialog.
De får adgang uden vi er der og ringer fint for dette, men da de er færdige hører vi intet fra dem om at de er færdige og har lukket huset af igen.
Da vi i sin tid blev kontaktet for aftale om udbedring, gjorde jeg det meget klart at de skulle aflevere huset rent, da der kom gæster i huset efterfølgende. Nu er huset lukket på ubestemt tid og dette med store omkostninger for os til følge.

Ny pill
Jeg kun sige positiv om Himmerlands pejsecenter. Vi skulle første havde haft pilleovnen i næste måned. Men jeg spurgte om de havde mulighed for at jeg kunne få den lidt før. Også kunne jeg så få den idag. Og kun god oplevelse af opsætningen af den. Jimmy gjorde det til ug. Han hentede andre kakler da dem han havde med var ikke de rigtige. Så kun rosene ord herfra
Rais brændeovn
Rais brændeovn
God oplevelse af købe brændeovn af Himmerlands Pejsecenter. God rådgivning i butikken, levering som aftalt, og en omhyggelig montering af montør Jimmi, kan kun anbefale butikken hvis du mangler en brændeovn. mvh Flemming
Vi kan klart anbefale firmaet
Vi kan klart anbefale firmaet. Der er givet en hurtig og forstående og kvalificeret rådgivning om valg af brændeovn og skorsten. Indenfor en uge kom Jimmy og tog den gamle brændeovn og skorsten ned og opsatte det nye. Jimmy var meget omhyggelig og professionel og meget venlig. Det var en rigtig god oplevelse.
Anne Grethe og Hans-Ole Jørgensen
Klar anbefaling
Himmerlandspejsecenter kan klart anbefales. God rådgivning, hurtig til at svare på mails og serviceniveauet har været fantastisk. Jimmi som var ude og installere brændeovnen havde styr på det hele og var super dygtig og venlig.
Super
Super
Har i dag haft besøg af en tekniker da min pilleovn ikke ville køre , samt det årlige servicetjek. Kan kun sige at alt var super tilfredsstillende , venlig og kompetent medarbejder der havde fuldstændig styr på det - den eneste grund til den manglende stjerne er at jeres responstid fra man henvender sig til man rent faktisk får en tilbagemelding , godt kunne trænge til et service tjek :-) . - Men bortset fra det TAK fra en tilfreds kunde
Rigtig god kommunikation med Lars
Rigtig god kommunikation med Lars, der ejer stedet og super rådgivning. Vi har fået den flotteste gas pejs som skiller køkken alrum og stue. Vi har kun ros.

Fænomenal god service!
Jeg stod i en lidt desperat situation. Skulle bruge en "prøvningsattest" på min brændeovn for at den kunne godkendes af skortensfejeren. Jeg troede man "bare" kunne skaffe sådan en på nettet selv. Men det viste sig ikke at være muligt, der stod blot at hvis man var heldig kunne man måske skaffe en via en forhandler. Desværre er min gammel. Helt tilbage i 2011 blev den solgt, og det var ikke engang til mig. Men selv om min tro på et heldigt resultat var beskeden, prøvede jeg alligevel at tage chancen, og ringe til Himmerlandspejsecenter. Manden jeg talte med var så venlig ikke blot at skaffe en, men også straks efter sende den til mig på mail. Og uden at kræve en øre for ulejligheden. Det kan jeg kun kalde et skoleeksempel på hvor god service man kan blive budt, når man er heldig at støde på de rette! Stort tak herfra.

Hwam 4630 bare OK
Tors. 15-2-24 Hwam 4630
Efter lidt ventetid dukkede brændeovnen op
Super hurtig og professionel opstilling
Den fungerer som en drøm, når man først får fat i optændingsteknikken
Markant lavere forbrug af brænde
Stuen bliver ikke overopvarmet, som med den gamle Rais pejs
Meget positive oplevelser i alle faser

Brændeovn til sommerhus
Har købt en brændeovn til vores sommerhus ved Himmerlandspejsecenter. Lars var hurtig til at give tilbud og indenfor en uge var den stillet op af meget kompetente folk. Super god oplevelse.

Køb af brændeovn
Vi har netop købt og fået leveret/opsat brændeovn fra Pejsecenteret. Alt klappede, leveret til tiden, og perfekt opsat.
I butikken fik vi rigtig god rådgivning til valg af brændeovn. Besparelsen på brænde, har også vist sig at være helt korrekt. (10.01.24)
Vi er yderst tilfredse og kan kun anbefale Himmerlands Pejsecenter.
Har købt en pejseindsats
Har købt en pejseindsats. Men da vi fik den leveret var det slet ikke den vi blev vist i butikken. Vi har kun oplevet dårlig service, og slet ikke styr på tingene. Jeg vil ikke anbefale andre at købe der. Find er andet sted.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.