I går ( den 10. april 2025) fik vi installeret en ny skorsten til vores udendørs Fagerholt pejs i vores sommerhus. Det er blevet så flot ! Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har fået god hjælp o... Se mer
Företaget har svarat
I dag er det lige et år siden vi fik vores dejlige reis ovn , den spiller max og jo den var jo pænt dyr .. jeg vil dog aldrig være foruden, pejse Steen kom ud og han var temmelig klar i spyttet mht... Se mer
Företaget har svarat
Kom forbi vores flotte butik, der rummer en udstilling på 780 m2 og få en professionel gennemgang, hvor du kan se din fremtidige brændeovn, pilleovn, pillefyr, gaspejs eller pejseindsats. Frederikssund Pejsecenter er din specialist inden for ovne, og er et unikt pejsecenter med fokus på miljø, kvalitet, personlighed, tillid og top service. Mine erfaringer som skorstensfejer i over 23 år og ejer af Frederikssund Pejsecenter A/S i 17 år, har været med til at give mig en stor viden, og dermed også mange års erfaring indenfor branchen. Dette sikrer vores kunder en grundig og professionel betjening og et færdigt resultat i højeste kvalitet der også lægger stor vægt på miljø og rådgivning.
Centervej 48, 3600, Frederikssund, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Det har været en fornøjelse at handle med Frederikssund Pejsecenter. God vejledning, hurtig levering og installation.
Indsatsen ser pæn ud, den virker super godt og er teknisk i orden (skorstensfejeren har lige været forbi og godkendt installationen)
Vi kan kun anbefale Frederikssund Pejsecenter.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Ved nedbrydning af gamle muret skorsten (ss) var der efterfølgende huller i græsset, så brokker var smidt ned og der var aff. herpå.
Ved opsætning af ny stål ss var alt til gengæld godt. De (2 mænd) kom til tiden og var lyn hurtige og effektive.
Der var ingen sug i gl ss trods suger på toppen (købt og opsat af mig 🙂↕️). Det lovede de ville være anderledes nu, hvor den er isoleret og derfor hurtige varm. Og det passede så det køre godt nu - bedre end før - endelig.
Og vi er SUPER 😁😁 og radiatorerne er kolde nu.
Har fået helt utrolig god og professionel service og vejledningen hele vejen igennem processen.
Når de lover noget, så holder de det og det hele bliver fulgt til dørs.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Altid god service og rådgivning… det er vores fjerde brændeovn vi har købt af Steen. Kan kun anbefales

Svar från Frederikssundpejsecenter
God venlig rådgivning. Holder aftaler. Opsætning af brændeovn var perfekt. Alt er godt.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Vi oplevede god vejledning og fantastisk service hos Frederikssund Pejsecenter, både i forhold til valg af ny brændeovn og udskiftning af den gamle. Både i butikken, på mail, over telefonen og ude på matriklen var personalet hjælpsomme og imødekommende, og leverede som aftalt til en god pris. Vi giver vores varmeste anbefaling!

Svar från Frederikssundpejsecenter
Virkelig god, effektiv og helt igennem i orden service. Vi er meget glade for resultatet og ser frem til mange dejlig varme stunder foran brændeovnen.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Superprofessionel rådgivning fra vi trådte ind i butikken til vi uger senere stod med en flot ny pejseindsats. De udskiftede den gamle brændeovn, lavede nyt hul i skorsten, monterede ny indsats, der passede perfekt. Lavede et par småjusteringer, pudsede en rød murstensvæg op med hvid puds. Perfekt resultat, og virkelig søde håndværkere, der kunne deres metier til perfektion. Svinede næsten ikke og alt var ryddet op og pænt. Det hele klaret på fire timer. Vi er supertilfredse og kan varmt anbefale Frederikssund Pejsecenter.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Jeg er simpelthen så glad. Kanon rådgivning fra start til slut og alt er bare helt perfekt. Alt spillede og ovnen er tilmed vildt smuk med grå fedtsten. Tusind tak fra mig. 👍🏻😃💚

Svar från Frederikssundpejsecenter
Super flinke personer og hurtige

Svar från Frederikssundpejsecenter
En rigtig god butik, god og tålmodig vejledning, meget fin levering og installering af brændeovn. Tip top karakterer - 5 stjerner 🌟

Svar från Frederikssundpejsecenter
We got very good advice regarding the choice of the wood burning stove. Very helpful, efficient and also very friendly team (which more rare those days). Very professional, well done job. We definitely would recommend their services.

Svar från Frederikssundpejsecenter
super service og flink montør der gjorde et godt stykke arbejde

Svar från Frederikssundpejsecenter
Kom som aftalt, med 3 mand?
Flinke og fik lavet hvad der var aftalt.
En ny inddækning.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Supergod service fra start til slut.
Jeg havde brug for en ny pejseindsats og Frederikssund pejsecenter ydede en kvalitetsbevidst service og hjalp mig med at finde det helt rigtige produkt til en fornuftig pris.
Steen og hans montører er meget serviceminded og alle aftaler bliver overholdt til tiden.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Altid professionel arbejde og flinke folk.

Svar från Frederikssundpejsecenter
En rigtig god oplevelse lige sælgeren som havde kompetent rådgivning til montøren som har udført en flot stykke arbejde med nedtagning af brændeovn samt opsætning af pilleovn istedet - Kompetent og super service også af montøren.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Det er ikke mig som kunde, som er i centrum, man får indtrykket af at man er til besvær.. Produktet levede ikke op til det som blev sagt. Så efter besøget stod jeg med samme problem.
2/10-25
Jeg kom til jer efter en røgkanal, som jeg ikke ville skære til. Du fik solgt mig en Røgkanal som var standart og derfor ikke skulle skæres til og snor til at tætne ind til skorstenen. Jeg måtte efterfølgende købe tykkere tætningsnor og save Røgkanalen til alligevel. Min Røgkanal blev derved skrammet og det grå stål bag den tynde sorte maling skinner tydeligt frem.
Jeg blev ikke hverken hørt, mødt eller forstået med det behov jeg havde.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Det har været en god oplevelse fra start til opsætning af brændeovn. Kompetent service og super flinke montører.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.