Vi brugte Frederikssund pejsecenter til få rådgivning omkring vores åbne pejs, hvor vi gerne vil have en pejseindsats. De var ekstremt hjælpesomme med at rådgive om vores mulighed, og de kom uden beta... Se mer
Företaget har svarat
Brandkammeret/stenene i min Svendsen 1 ovn, var møre. Jeg bestiller hos Patricia og, vi aftaler en dato for udskiftning. Både dato og klokke-slet bliver fint overholdt. Montør Dan kommer med delene og... Se mer
Företaget har svarat
I går ( den 10. april 2025) fik vi installeret en ny skorsten til vores udendørs Fagerholt pejs i vores sommerhus. Det er blevet så flot ! Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har fået god hjælp o... Se mer
Företaget har svarat
I dag er det lige et år siden vi fik vores dejlige reis ovn , den spiller max og jo den var jo pænt dyr .. jeg vil dog aldrig være foruden, pejse Steen kom ud og han var temmelig klar i spyttet mht... Se mer
Företaget har svarat
Kom forbi vores flotte butik, der rummer en udstilling på 780 m2 og få en professionel gennemgang, hvor du kan se din fremtidige brændeovn, pilleovn, pillefyr, gaspejs eller pejseindsats. Frederikssund Pejsecenter er din specialist inden for ovne, og er et unikt pejsecenter med fokus på miljø, kvalitet, personlighed, tillid og top service. Mine erfaringer som skorstensfejer i over 23 år og ejer af Frederikssund Pejsecenter A/S i 17 år, har været med til at give mig en stor viden, og dermed også mange års erfaring indenfor branchen. Dette sikrer vores kunder en grundig og professionel betjening og et færdigt resultat i højeste kvalitet der også lægger stor vægt på miljø og rådgivning.
Centervej 48, 3600, Frederikssund, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det har været en rigtig god oplevelse fra vi nede i buktikken til vi fik sat brændeovnen op.
God betjening fra start til slut
En dejlig oplevelse hurtig og god levering samt opsætning
Det var bare fin service, overholdte aftaler fra start til slut. Meget tilfreds.
Alt gik perfekt, lige fra bestilling til opsætning af vores nye brændeovn.
Den varmer dejligt!
Virkelig god og professionel service
Aftaler overholdes og meget flot resultat
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse

Super proff
Frederikssund Pejsecenter var virkelig professionelle het fra begyndelsen med besøg til opmåling af indsats, rådgivning om typer mm, leveringstid, og til den endelige opsætning, der blev klaret på få timer, med fin afdækning, perfekt montering - og godt humør.
Mine varmeste anbefalinger!

Svar från Frederikssundpejsecenter
Virkelig god oplevelse, kom til aftalt tid, lavede virkelig grundigt service og rigtig fin rengøring efterfølgende.
Intet at sætte en finger på👍.

Fantastisk service fra pejsecenteret
Vi bestilte en pilleovn og skorsten, og vi fik god hjælp til hvad der var brug for.
Hurtig opsætning og der blev rengjort hele tiden efter dem, så vi kan helt klart anbefale Frederikssund pejsecenter med 5 stjerner 👍

Svar från Frederikssundpejsecenter
Virkelig professionel vejledning og installation af vores nye brændeovn
Jeg havde brug for beklædning til min pejs. Jeg vidste ikke hvilken type det var, udfra billeder identificerede de hurtigt mærket. Jeg skulle lige måle en højde før modellen kunne fastslås. Jeg fik rådgivning i at det var billige selv at bestille reservedelene over nettet. Fantastisk venlig betjening og god service, til gengæld ville de ikke have betaling. Det er efterhånden sjældent at man får så god service.
God vejledning ifm. valget af brændeovn, god og effektiv opsætning og vejledning om brug og vedligeholdelse.
Har fået en pejseindsats igennem Frederikssund pejsecenter! Fra start til slut en dejlig oplevelse! Kom som aftalt og lavede et flot arbejde dækkede af ryddede op efter sig , forklarede hvor dan jeg skulle tænke oposv førsteklasses arbejde

Svar från Frederikssundpejsecenter
Meget fin service hele vejen igennem. Og brændeovnen fungerer perfekt.
Min stålskorsten brækkede i en storm.
Frederikssundpejsecenter har været yderst behjælpelig hele vejen igennem forsikringssagen.Nu har vi ny skorsten og brændeovn,der fungerer fint
Har netop fået installeret skorsten og brændeovn. Alt er forløbet perfekt. Steen målte op, ift skorsten og montørerne var hurtige, behagelige og super kompetente.
Har tidligere fået monteret stålforing i skorsten, også herfra. Også perfekt service dengang.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Super god og betjening. Perfetk tilslutning af vores brændeovn. Steen gav os en rigtig god vejledning i forbindelse med indkøb af vores brændeovn.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Rigtig god og professionel betjening, altid mødt med venlighed og en fornuftig snak, troværdig og tryg behandling, kan varmt anbefales! Vi giver Frederikssund Pejsecenter 10 ud af de 5 mulige stjerner👍

Svar från Frederikssundpejsecenter
Super rådgivning af Steen. Levering som lovet. Dan og kollega kom og leverede en installation, som ikke var helt lige til, grundet skorstenens konstruktion.
Steen og co anbefales.

Svar från Frederikssundpejsecenter
Jeg bliver af min skorstensfejer anbefalet at tage kontakt til dette firma, da det desværre er dem der har opsat de to brændeovne jeg har i mit ny indkøbte hus.
Jeg bo alene i huset og aner intet om brændeovne mv og iflg skorstensfejeren skal der skiftes en pak snor (øhhh....). Jeg er udemærket godt klar over situationen i dagens Danmark er, travlhed osv og også hvor lang tid det tog at få brænde osv, men hvad jeg også er klar over er man sagtens kan yde en høflig service og det får man ikke her! Jeg blev grinet og hånt af fordi de "simpelt hen ikke havde tid til at komme ud til noget som enhver selv kan ordne ha ha ha". Jeg startede med at sige når og hvis de alligevel var i nærheden, men hold da op der fik jeg da ødelagt min dag og gjort totalt til grin over et så latterligt spørgsmål om hjælp. Har også bedt min skorstensfejer stoppe med at anbefale dette sted for det er ikke første gang jeg oplever det.
For to år siden i mit gamle hus sagde samme skorstensfejer snoren rundt om glasset skulle skiftes og stak mig igen kortet til Frederikssund... Jeg ringede på tidspunkt udenfor sæsonen hvor de ikke kørte ud men "det kan du altså selv gøre".
Som kvinde skal du forberede dig på ikke at blive taget seriøst desværre med mindre du er totalt handy og ved alt og brændeovne og dens funktioner. Blot hav dette i mente til hvis du får brug for hjælp EFTERFØLGENDE, de fleste er jo høflige indtil betalingen er forelagt.
***
Svar: tænker ikke det havde gjort en forskel I vidste I selv havde sat brændeovnene op :-) Skorstensfejren der nævnte det var Jer da han jo kender alle huse i omegn.
Jeg blev faktisk ikke fornærmet? Men undrede mig over den ekstremt nedladende tone, og haha var da du grinte af hvor latterlig jeg var ;-)
Hvorfor ikke anbefale en et sted jeg kunne finde hjælp? Kunne det mulighvis være årsag til jeg har brug for hjælp?
Jeg stod med følelsen af “smut ind til dot strikke tøj søster” derfor nævnte jeg du sikkert også ville være på udebane såfremt du her fik brug gir hjælp ;-)

Svar från Frederikssundpejsecenter
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.