Företagsinformation
- Butik med ekologisk mat
- Ekologisk gård
- Ekologisk livsmedelsbutik
Skrivet av företaget
Blackoatsfarm by Engdigegaard.dk står bag de næringsrige sorthavregryn med højt indhold af betaglucaner, protein og fibre. Betaglucaner dæmper kolesterol, støtter fordøjelsen og bidrager til et stabilt blodsukker. En stor daglig portion (75 gram) er alt, der skal til, bare det er sorthavregryn. En blød og cremet grød fuldender gourmetoplevelsen. Sorthavregryn er økologiske, glutenfri og 100 % naturlige uden tilsætninger eller berigelser. Forhandlere i hele DK og nem online bestilling, hurtig levering (typisk inden for 24 timer) og fordelagtige storkøbspriser gør det både enkelt og økonomisk at vælge sund kvalitet til morgenmad, bagning og anden madlavning.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nysted Gaardbutik: Dejligt produkt
Sort Havre er meget populært blandt mine kunder i Nysted Gaardbutik.

Smager rigtigt lækkert.
Smager rigtigt lækkert.
Er mild og cremet til en sart mave med glutenintolerance.

Havregrynene fra Engdigegaard
Havregrynene fra Engdigegaard er ikke ligesom andre havregryn. Sorten er den gamle sorthavre. Smagen er markant bedre, og de de klister ikke, De smager bedre, da de ikke bliver hurtig bløde.
Jeg er så stor en fan 👌🏻 Tak Engdinggaard 🥰
Bestilte hel havre kerner der
Bestilte hel havre kerner der, men da jeg modtog pakken var pakken med korn gået op og noget af det var røget ud i den store kasse som det blev sendt i. Skrev til dem og kort efter modtog jeg en ny pakke havre, som var pakket rigtig godt. Kernerne er gode og smager godt, jeg er van til at bruge alm. havre til at valse til havregryn, kan helt klart anbefale sort havre. Helt klart et sted jeg vil købe ved igen.
Prøvede at se på deres hjemmeside
Prøvede at se på deres hjemmeside, men det er umuligt at passere siden, hvor man skal godkende cookies. Der er noget galt med opsætningen.
Sort havre snager godt men
Sort havre snager godt, men jeg har modtaget en sending fyldt med skaller som sætter sig på tværs i halsen. Kommunikation med stedet er under al kritik.
sorthavregryn
De første sorthavre gryn jeg fik fra dem var godt,
den sidste sending har bestemt ikke været god og servicen har ikke været i orden.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.