De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk t... Se mer

Det här tycker kunderna
Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Se mer
Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Se mer
Even een groot compliment voor Mart Cornelissen! Ik heb een nieuwe IPhone (16), maar kreeg die niet verbonden met Bluetooth in mijn 12 jaar oude Peugeot 108. Ten einde raad ging ik naar mijn Peu... Se mer
Företaget har svarat
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Cruquiusweg 37C, 2102 LS, Heemstede, Nederland, Nederländerna
- 088 001 4600

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Beneden peil
Ik werd stelselmatig het bos ingestuurd. Op 7 okt kreeg mijn auto servicebeurt, waarbij ik vroeg vooral te letten op gerammel en gebonk. De stabilisatiestangen werden vervangen, maar er werd duidelijk geen controle proefrit uitgevoerd. Het gerammel en gebonk was nog erger geworden. Ik maakte me zorgen dat iets niet goed vastgezet was en het gevaarlijk was te rijden. Toen ik daarover belde was de eerste mogelijkheid voor een afspraak om een peoefrit te maken op 15 november (ruim een maand later!). Toen ik weer belde dat ik eerder wilde komen werd weer gezegd dat dat de eerste mogelijkheid was, maar dat ik (na aandringen van mijn kant) terug gebeld zou worden. Ik werd niet gebeld. Na 5 dagen weer zelf gebeld oa omdat mensen die met mij meereden het beangstigend vonden. Toen kon ik dezelfde middag (gisteren) langs komen en kreeg ik een vriendelijke monteur, die mee reed en na onderzoek vertelde dat de schokdempers vervangen moeten worden, waarvoor nu volgende week een afspraak is gemaakt.
Ook gezien het feit dat ik deze auto bij deze vestiging van v Mossel nieuw gekocht en altijd geserviced heb, vind ik de behandeling beneden peil.
Graag uw reactie

slordig
Doordat alles over veel schijven gaat(geen vast aanspreekpunt) is het rommelig en gaat er regelmatig iets mis.

Svar från Van Mossel Peugeot - Heemstede
Snel en vriendelijk en ok dat je kan…
Snel en vriendelijk en ok dat je kan wachten of fiets lenen
Vriendelijk personeel goede service en…
Vriendelijk personeel goede service en professionele aanpak van reparaties daarbij lekkere koffie als je even moet wachten.Op z,n frans Chapeau.Een pluim voor Michiel Dussel.
Reparatie en onderhoud van voertuigen…
Reparatie en onderhoud van voertuigen is uitstekend. Service prima. Op gebied van communicatie zijn er wel verbeterpunten.
Service
Vervanging van beide achterlicht units. Door de servicegerichtheid van de balie medewerker bleek dit toch niet nodig. Een mogelijk reparatie zou ca. 1400 € gaan kosten. Nu bleek dit uit te komen op € 460.
Komplimenten hiervoor.
Medewerkers zijn vriendelijk en de…
Medewerkers zijn vriendelijk en de verkoper doet wat hij beloofd. In perfecte conditie is mijn peugeot 108 cabrio afgeleverd, een TOP bedrijf.
alles op tijd klaar en goede…
alles op tijd klaar en goede correspondentie over meer kosten
Prima
Prima geholpen door Dennis,onderhandelen over prijs liep stroef,weinig onderhandelingsruimte vanuit van Mossel.
Verder prima aflevering,mooi dat de auto onder een doek stond,erg leuk
goede service en snelle afhandeling.
Zeer prettige Peugeot dealer
Een ontzettend prettige Peugeot dealer. Ik kom al jaren bij Heemstede (woon zelf in Heemskerk) voor de fijne service. Mijn 3e nieuwe Peugeot heb ik ook hier gekocht. Ik heb vorig jaar een Peugeot dealer dichterbij geprobeerd. Had ik nooit moeten doen, dus 1x onderhoud gehad in Heemskerk, maar kom daar nooit meer! Ik rijd liever verder naar Heemstede zoals ik gewend was, voor een vriendelijk ontvangt en waar er naar je wordt geluisterd. Zij geven je advies op een prettige manier en zijn zeer klant vriendelijk. Voelt altijd erg vertrouwd. De monteurs zijn ook altijd vriendelijk. Ik vind het ook een mooie ruimte en fijne plek, dus niet erg als je besluit om te wachten op jouw auto. Tevens lekkere koffie met wat versnaperingen, écht een luxe. Mijn complimenten!!

Onderhoudsbeurt voortaan ergens anders
Kleine onderhoudsbeurt gehad aan de auto. Ontvangst receptie altijd vrij kil. Leenfiets meegekregen, geen fijne fiets. Kosten onderhoud viel tegen, alle 4 de wielen moesten worden vervangen 😱 v 2 stuks wisten wij (n.a.v. APK oktober) maar alle 4 hierover contact met partner , uiteindelijk besloten deze elders te regelen. Gvz liep niet heel fijn want baliemedewerker zou ze al besteld hebben zonder definitief akkoord, teruggedraaid maar niet v harte. Overige zaken aan de auto werden wel uitgevoerd, aardige rekening, bij ophalen auto niet gewassen terwijl ik dit wel gewend ben en beschadigd plekje amateuristisch weg gekalkt, had ik ook zelf kunnen doen voor EUR 60,- 😱 echt tegengevallen. We gaan voortaan naar een andere garage toe.
Prima geholpen door Tex Bijl
Tex Bijl is erg klantvriendelijk, oplossingsgericht en daar succesvol in.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.