Afgelopen week een auto gekocht bij van Mossel in Breda. Goed geholpen, fijne service! Super fijne/mooie auto.

Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Erg tevreden over de afhandeling van de werkzaamheden rondom het vervangen van mijn EGR klep. Door omstandigheden vanuit het bedrijf heeft deze handeling 3 dagen gekost. Fijn op de hoogte gehouden doo... Se mer
Företagsinformation
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Minervum 7001b, 4817 ZL, Breda, Nederland, Nederländerna
- 076 528 1450

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne en goede service!
Het verkoop en het inruilproces is goed…
Het verkoop en het inruilproces is goed en duidelijk verlopen. Zaken zijn duidelijk en administratief goed verwerkt. Er was gelegenheid voor een proefrit en bespreken van technische details van de auto.
Gekozen voor voor het Van Mossel plus pakket ( 1 jaar Bovag en 14 dagen omruil). Van het pluspakket verwacht je dat de auto in goede en veilige staat wordt afgeleverd.
Er waren 3 zaken die m.i. anders hadden gemoeten.
1. Auto wordt overgedragen met verlopen alarmcertificaten, welke een probleem kan geven bij de verzekering en bij diefstal.
Bij een afleverpakket van € 1.000,- mag je verwachten dat alle vitale systemen functioneren en gecertificeerd zijn, zeker als het een auto uit het hogere segment (zoals deze BMW Z4) betreft waar de verzekering vaak een geldig certificaat vereist.
2. Terugroepactie staat uit bij rdw online.
Startmotor moet een behandeling ondergaan om vochtinwerking te voorkomen anders kans op brand door kortsluiting. Auto beter niet inpandig parkeren tot herstelactie.
norm: Een officiële merkdealer of grote dealerorganisatie mag een auto nooit afleveren met een openstaande terugroepactie. Veiligheidsupdates moeten vóór de sleuteloverdracht zijn uitgevoerd.
3. In 2027 kan mogelijk door verdwijnen G2 netwerk tot apk afkeuring leiden. (bron anwb). Het E-call noodsysteem zou niet meer kunnen werken.
Van Mossel kan de netwerkaanbieder niet dwingen 2G in de lucht te houden. Wel hadden zij mij actief moeten informeren (informatieplicht), omdat dit de werking van het alarmsysteem en de toekomstige APK-goedkeuring beïnvloedt.
Een auto die voor € 1.000,- extra met een Van Mossel Pluspakket is afgeleverd, hoort niet in deze staat te verkeren. Dit pakket is juist bedoeld om de auto technisch en administratief volledig rijklaar en zorgeloos te maken.
Met een pluspakket verwacht ik dat er een veilige auto wordt afgeleverd, met geldige certificaten, uitgevoerde terugroepactie en informatie over aanstaande probleem met het G2 netwerk.
Dat is (nog)niet gebeurd en dat maakt het een 3 sterren kwalificatie.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
In januari heb ik bij Van Mossel MG een…
In januari heb ik bij Van Mossel MG een auto gekocht voor €12.500,-. Bij de verkoop is mij een bepaalde actieradius toegezegd. In de praktijk valt deze actieradius ontzettend tegen; het bereik is veel minder dan beloofd, waardoor de auto voor mij niet bruikbaar is.
Omdat ik van de auto af wil, heb ik contact opgenomen om hem weer in te ruilen bij dezelfde vestiging waar hij vandaan komt. Tot mijn verbazing bieden ze nu nog maar €9.000,- terug. Een verlies van €3.500,- op een auto die net bij hen weg is, vind ik onacceptabel en getuigt niet van goed klantenbeheer.
Daarnaast is het contact erg moeizaam. Ik word niet goed te woord gestaan en ze zijn erg moeilijk bereikbaar. Ik voel me na de aankoop absoluut niet serieus genomen en ben zeer ontevreden over de service van Van Mossel. Voor mij geen auto meer via deze weg.

Komen beloftes niet na
Uitermate slecht te bereiken. Mijn dochter koopt er een auto nadat de belofte is gemaakt dat er alles aan gedaan wordt om de auto maandag as op te halen.
Ze zou gebeld worden, niet dus. Steeds maar weer achteraan bellen. Terugbelverzoeken worden intern gemaild die niet nagekomen worden.
Ondertussen is het 16:30 en dan worden natuurlijk helemaal geen telefoontjes meer aangenomen.
Terwijl ze gewoon weten wil waar ze aan toe is.
Bar en Bar slecht. Als er een handtekening gescoord kan worden wordt alles uit de kast gehaald, maar daarna? Ho maar, we hebben effe geen tijd.
Update 02-05
Gisteren hebben jullie gereageerd. Ruim twee weken later. Met de info dat jullie dit niet herkennen. Ondertussen heeft ze de auto gelukkig op kunnen halen.
Ze is d'r blij mee, maar zal zeker niet nog een keer in Breda komen voor een auto.

Svar från Van Mossel MG - Breda
Een MG4 Electric aangekocht nog niet zo…
Een MG4 Electric aangekocht nog niet zo lang geleden. Leuk en aardig, tot je auto gebreken vertoond en je een aanspraak wilt maken op je garantie in je afleverpakket (waar je immers voor hebt afgerekend), dan geeft Van Mossel niet thuis. We zijn op dit moment al weken bezig om een probleem aan de MG4 opgelost te krijgen, waarbij MG enkel kijkt naar symptoombestrijding en niet naar de oorzaak. De kosten voor het oplossen van de symptomen legt men bij ons binnen de garantieperiode. de heer Buijs leek in eerste instantie het op te gaan lossen, maar laat je dan in het ongewisse en hoor je niets meer, tot je er zelf weer om (moet) vragen. De dealer in Zwolle neemt ook weinig actie tot communicatie. Dan hoor je ineens dat het weer géén garantie is en we ons maar moeten richten tot BOVAG voor de garantie, zonder enige uitleg of wij al een geschil hebben of niet. BOVAG bemiddeld immers in geschillen, de reparatie zal alsnog bij Van Mossel moeten worden uitgevoerd. Ik vind een behandeling als deze héél erg teleurstellend na de aankoop van een zeer jonggebruikte auto. Je doet een behoorlijke uitgave, men dwingt je bijna tot het nemen van een afleverpakket met extra kosten, ''ik lever geen auto's af zonder afleverpakket''. Vervolgens zijn er dan problemen, dan blijkt dat je die 500 euro beter in je zak had kunnen houden voor het betalen van de reparaties binnen je garantietermijn.
Slechte zaak. Nóg slechtere zaak dat dit lang duurt en men niet pro-actief contact met je zoekt en je zelf steeds weer moet vragen om updates. De auto is straks drie - vier weken bij de dealer en ik heb nog steeds geen werkend product.
Indien Van Mossel besluit het alsnog op te lossen, zal ik de review updaten. Mijn geduld is op dit moment wel even uitgeput en ik overweeg juridische stappen.
Ik ben zelf ondernemer en heb een hekel aan het plaatsen van slechte reviews, ik weet hoe vervelend dat is voor een ondernemer. Maar als de service een dusdanig negatief niveau heeft, dan moeten we er ook niet om liegen.
----
Update: 29-1-2026
Opgelost? Vergeet het maar. Dezelfde problemen persisteren en we hebben zijn inmiddels al meerdere weken in het proces om de auto terug te laten kopen. We zijn bereid een kleine 10.000 euro verlies te nemen, als er maar van af zijn. Ik vind dat MG hier een grote stap in zou moeten nemen gezien de overlast. Echter, de heer van Roon geeft niet thuis, neemt zijn telefoon niet op en beantwoord mails structureel niet. We willen van deze technische mankementen auto af en zélfs daarin wordt je niet geholpen! Het is echt niet te doen. De auto staat na drie dagen op de parkeerplaats gewoon stroomloos en MG vind dit normaal, blijkbaar. Wij zijn inmiddels zo ver om onze rechtsbijstand de terugkoop af te laten handelen, wellicht dat zij wel een antwoord krijgen! Het stoom komt mij inmiddels uit mijn oren
-------
Update Maart 2026:
De MG4 is teruggekocht voor de 'marktwaarde', dat wil zeggen dat we er een kleine 10.000 bij zijn ingeschoten om van dit apparaat af te komen. Op geen enkel moment heeft MG of de heer van Roon voorgesteld ons tegemoet te komen. Wel bedacht hij halverwege de mailwisseling dat het probleem magischerwijs opgelost was en besloot niet meer te reageren op ons.
Ik ben echt onwijs teleurgesteld en boos om de handelswijze van MG én van Mossel. Ik raad het iedereen af hier een MG te kopen, en koop zeker geen MG 4 Electric met het kenteken R-779-VZ. Dit probleemgeval kost je een hoop ellende en geld. Dit heeft ons in ieder geval veel geld en frustratie gekost. Voor het geld wat het ons gekost heeft ontvangen ze wel nog een review. Het is niet normaal dat een auto na twee tot drie dagen op de parkeerplaats stroomloos staat! En vervolgens hoge kosten berekenen aan de koper in de garantieperiode is echt onwijs onterecht. Koop hier geen MG!
Teleurstellende ervaring MG/Van Mossel Breda
Onze eerste MG Marvel Performance had zoveel storingen dat we binnen 15 maanden een tweede nieuwe MG hebben gekocht bij Van Mossel MG Breda. Helaas verliep ook dit traject niet goed. De werkplaats lijkt niet op één lijn te zitten met MG Nederland, waarschijnlijk doordat er meerdere merken in hetzelfde pand worden bediend. Dat merk je als klant: weinig afstemming en geen duidelijke lijn.
Op 23 maart 2026, heb ik om een schriftelijke terugkoppeling gevraagd. In plaats daarvan werd ik telefonisch gebeld, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik schriftelijke communicatie wilde. Tijdens dat gesprek werd gezegd dat “het klaar was” en dat eerdere voorvallen bij hem, niet bekend waren. Er werd beloofd dat men erop zou terugkomen, maar tot nu toe heb ik niets meer vernomen, ondanks reminders.
Hopelijk wordt deze feedback serieus genomen.
Waardeloze service
Waardeloze service. Telefonisch niet bereikbaar, bellen niet terug. Ze beloven van alles aan de balie, maar er gebeurt niets. Net als een oud spreekwoord: “de specialist nam het geld aan en zei: we zien het wel.” Als je je tijd serieus neemt, doe geen zaken met deze mensen. Ik kan niet één, twee of drie voorbeelden geven — ik kan een heel rijtje verhalen opschrijven over hoe lomp en onhandig MG Breda met klanten omgaat.

Nieuwe MG4 gekocht bij Van Mossel, een regelrechte ramp
Heb op 30 december 2025 mijn nieuwe MG4 opgehaald bij Van Mossel in Breda. Eind januari werkt de verwarming ineens niet meer. Dit probleem was in eerste instantie niet continu. Soms wel soms niet, ben nog langs de showroom gegaan om die bespreken of ik zelf iets verkeerd deed, echter dit was niet het geval. Als de verwarming het niet deed, was het behoudens koud in de auto ook levensgevaarlijk omdat de ruiten bij het koude weer continu volkomen werden beslagen en je dus deze met een doek moest afvegen.Begin februari contact opgenomen met de serviceafdeling hierover echter ondanks mijn noodkreet over de gevaarlijke consequentie van dit probleem, hadden ze geen tijd voor 4 maart 2026, dus 3 weken later. Op 4 maart conform de afspraak auto ingeleverd, moest alleen nog een half uur wachten op het afgesproken vervoer dat er nog niet was. Daarna nog een tijdje moeten wachten totdat het vervangend vervoer genoeg was opgeladen om er mee heen en weer naar huis te kunnen rijden. In de middag kreeg ik een telefoontje dat ze de auto niet niet hadden kunnen repareren wegens de drukte, maar dat ik mijn auto de volgende dag kon komen ophalen. Dus kom ik mijn auto ophalen op 5 maart en krijg te horen dat deze niet is hersteld en dat er verder onderzoek moet worden uitgevoerd, waar toestemming van MG voor nodig is. De eerst volgende mogelijkheid hiervoor was op 4 april 2026. Dus ondanks dat zij goed begrepen welk risico ik loop met deze nieuwe auto, zagen zij geen eerdere mogelijkheid. Met deze onbegrijpelijke beslissing ben ik terug gegaan naar de showroom en heb de verantwoordelijke directeur hierover aangesproken, echter ook dit heeft tot op heden tot geen enkel positief signaal geleid. De conclusie is dus dat ik nu bijna 4 maanden met een nieuwe MG4 rijdt, waarvan ruim 2 maanden zonder verwarming en soms met gevaar voor eigen leven. Dat dit nog kan in 2026 zou ik vooraf niet hebben geloofd echter Van Mossel, vindt dit blijkbaar heel normaal. Zou dan ook niemand meer willen aanraden om bij Van Mossel in Breda een auto te kopen, want ze beloven bij de verkoop garantie en goede service welke ze totaal niet nakomen

Prima service
Prima service. Al verscheidene nieuwe auto’s besteld en gekocht.
Vandaag was de batterij van mijn kaart leeg en ik was toevallig in de buurt.
Wordt er met een glimlach ingezet, zo der verdere kosten.
Zulke service zie je niet veel meer. Top!

Svar från Van Mossel MG - Breda
Vriendelijk, hulpvaardig, en efficient !
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze behandeling. Beide keren had ik zelfs het onwaarschijnlijke gevoel dat hij, namens mij, het onderste uit de kan haalde voor het inruil aanbod. Mijns inziens niet het standaard gebeuren in de auto verkoop ! Chapeau ! Ook vermeldingswaardig het feit dat een pech geval met mijn Captur door de efficiente behandeling van receptie naar volle tevredenheid werd afgehandeld. Was het mogelijk had ik ook 5+ willen geven !

Wij zijn bij Van Mossel Breda en bij deze een positieve rechtzetting
Wij zijn bij Van Mossel Breda geweest om een 2de hands Mg te kopen en wij waren zeer onder de indruk van de schouwroom etc, we werden vriendelijk onthaald en geholpen en kwamen tot een akkoord, Ik mocht mijn oude wagen verkopen en kreeg daar ook een bepaalde tijd voor die welliswaar wat uitliep maar toch, nu nog wachten op de auto en dat loopt blijkbaar wat minder vlotjes, import documenten voor België gaat vrij vlot maar de nodige documenten via Van Mossel verkrijgen heeft blijkbaar wat aarde ad dijk!!! Ook communiceren gaat niet van een leien dakje, wachten en nog eens wachten, zeker voor verbetering vatbaar. Hopelijk gaat het vlotter qua naservice. Bij deze een positieve rechtzetting ivm de communicatie e.d, ik werd diezelfde dag nog gecontacteerd en de levering zit in een serieuze versnelling!! Posietief nieuws dus en hopelijk kunnen we gaan genieten van onze Mg, Bedankt !!!

Latere levering MG
Eerst aangegeven 6-8 weken levertijd. We kregen de auto na circa 5 maanden.
Vermoeidheidsensor functioneerde niet goed. Door actieve tussenkomst manager is uiteindelijk een en ander geregeld. Als geste een leuke presentie ontvangen hetgeen wordt gewaardeerd

Slechte service vanuit MG
De MG4 is inmiddels 4 keer terug geweest voor een piepend remsysteem.
1e keer remblokken afgeschuind.
2e keer nieuwe schuiven en blokken.
3e keer blokken afgeschuind.
4e keer remblokken op de juiste manier terug geplaatst omdat deze verkeerd om zaten.
Probleem is nog steeds niet verholpen en duurt altijd vreselijk lang om gehoor te krijgen.
Update 4-Feb-2026
We zijn inmiddels 2 maanden verder zonder enige communicatie vanuit van Mossel. Je betreurt iets, maar je doet er vervolgens niks mee.
De rem is inmiddels ook weer gaan tikken, lijkt er dus op dat de remblokken weer los zijn gegaan. Wanneer word dit probleem opgelost?
Update 4 Maart
Na maar weer zelf een afspraak te hebben gemaakt is de auto weer gemaakt. Ik ben benieuwd voor hoe lang deze keer het probleem wegblijft.

Svar från Van Mossel MG - Breda
Goeie dealer wat ons betreft.
Goeie dealer, mooie auto gekocht, de inruilprijs viel wel iets tegen maar daar zijn we tenslotte overheen gestapt. We zijn blij met de nieuwe aankoop en daar ging het ons tenslotte om.
Nu een fijne hoge instap en voor terug i.p.v rugklachten en fysiotherapie van een veel te lage BMW.
De Nissan X-Trail die we hebben gekocht bij Van Mossel te Breda is een erg fijne en goeie auto 👍🏻

In september buitenspiegel beschadigd
In september buitenspiegel beschadigd. Contact opgenomen en er zouden nieuw onderdelen besteld worden. Na enkele weken niets gehoord te hebben contact opgenomen: vergeten te bestellen! Vervolgens weer enkele weken wachten en na wederom niets gehoord te hebben krijgen we te horen dat het besteld is!? Vervolgens WEER enkele weken wachten ben ik langs gegaan omdat er geen enkel contact is van hun zijde. De mevrouw achter de balie zou een mail sturen naar het centrale magazijn en dan zou ze telefonisch contact opnemen. Inmiddels weer 1 week verder en je raadt het al: weer geen communicatie!

Mooie bmw
Vandaag een mooie bmw gekocht bij Van Mossel MG Breda.
Vriendelijke verkoper en zeer professioneel geholpen!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.