Banner for Van Mossel Nissan

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Se mer

Företaget har svarat

Om Van Mossel Nissan

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktuppgifter

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

508 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

251 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Teleurstellende ervaring

N.a.v mijn verzoek op de onderhoudsbeurt te kunnen wachten, kreeg ik telefoon, dat dit niet mogelijk was. Huurauto moest nog gevonden worden, was ontiegelijk smerig. Waarvoor uiteindelijk n nette oplossing door huur niet te berekenen.
Achteraf was mijn auto < 1,5 uur klaar. Op en neer rijden kostte meer tijd dan wachten. En airco zou schoongemaakt zijn, die stinkt helaas nog steeds.

7 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Naar aanleiding van een vreemd bonkend…

Naar aanleiding van een vreemd bonkend geluid bij het sturen direct naar de garage daar werd geconstateerd dat er een veer was gebroken verder rijden was gevaarlijk . maar ik had een auto nodig maar bij de garage was er geen. Maar ze hebben alles gedaan om ergens een auto voor mij te vinden en dat vond ik geweldig . daarom 5steren

26 juni 2026

Wederom prima ervaring

Wederom prima ervaring

2 augusti 2026

Best Erwin,

Dank voor deze positieve review.

Team Van Mossel Tiel

Extra blij met nieuwe Qashqai

Dit is echt een heel plezierige ervaring. Van ontvangst, advies, proefrijden, inruilen en afleveren: alles was perfect geregeld!

22 juli 2026

Eric,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring zo plezierig was! We zijn blij dat alles, van ontvangst tot aflevering, perfect geregeld was. Bedankt voor uw positieve feedback!

Met vriendelijk groet
Team Van Mossel Tiel

Service is prima

13 juni 2026

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

teveel aandacht op verkoop auto's en te…

teveel aandacht op verkoop auto's en te weinig aandacht voor de consument in de vorm van service en administratie.

bericht van 23.07.2026.

Datum vandaag 08.08.2026 en nog verder geen reaktie ontvangen van V Mossel.
Na bericht dat het e.e.a zou worden uitgezocht.

Bedankt voor deze zinloze reaktie.
Ze heeft een andere achternaam dus niet mijn vrouw en document opvragen na 2 weken is een nutteloos antwoord op ons gesprek van 23 juli j.l.

23 juli 2026

Geachte heer Hoekstra,

Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u de indruk heeft gekregen dat de nadruk te veel op de verkoop lag en dat service en de administratieve afhandeling daarbij onvoldoende aandacht hebben gekregen.

Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij streven naar een goede balans tussen verkoop, service en een zorgvuldige administratieve afhandeling, omdat juist de totale klantbeleving voor ons belangrijk is.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Ik zal het e.e.a. voor u uit gaan zoeken en kom er bij u op terug.

Van Mossel Dordrecht

08/08/2026

Geachte heer Hoekstra,

Ik heb uw vrouw gisteren gemaild, met de vraag mij het bewuste document op te sturen.

We hebben u dus wel geantwoord.

Jan de Winter

NB Graag de mail beantwoorden naar alle betrokken personen, zodat tijdens mijn vakantie het verder kan worden opgepakt.

Vriendelijke benadering

Duidelijke uitleg, vriendelijke benadering

26 juli 2026

Nan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en de benadering vriendelijk.

Met vriendelijk groet Raymond Henebiens Van Mossel Nissan Gorinchem

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, snel klaar en duidelijke communicatie. De prijs was ook zeer redelijk.

24 juli 2026

Svar från Van Mossel Nissan

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze vriendelijke medewerkers, de snelle service, de duidelijke communicatie én onze prijsstelling zo positief heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en staan de volgende keer graag weer voor u klaar.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Een occasion gekocht met een duur afleverpakket, maar na enkele maanden kreeg de auto al ernstige problemen. Door een conflict over de garantie met Peter Groes en Wouter Kok ben ik de auto vier maanden kwijt geweest. Tot overmaat van ramp rijd ik nu nog steeds in een schadeauto die naar mijn mening nooit goed is gerepareerd. Veel betaald, maar service, garantie en afhandeling vielen mij zwaar tegen. Op basis van mijn eigen ervaring kan ik dit bedrijf niet aanbevelen.

1 september 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Lisanne van Zijl,

Met enige verbazing lees ik de review, als ik mij goed herinner is deze situatie ruim 1 jaar geleden en hebben wij onder de BOVAG garantie uw auto hersteld tevens hadden wij u ook vervangend vervoer aangeboden.
Van Mossel is een professionele organisatie waarbij wij altijd geloven in passende oplossingen.
Echter heeft u een andere ervaring en dan vinden wij vervelend om te vernemen zeker na zo'n lange tijd.
Indien u hier nog over in gesprek wil dan kan dat altijd en staan wij open om deze situatie nogmaals te bespreken.

Peter Groes,
Vestigingsdirecteur
Van Mossel Nissan Amsterdam
06 15686698
peter.groes@vanmossel.nl

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.