Bij het afspraak maken voor een servicebeurt kon ik verrassend snel terecht, de volgende dag al! Vriendelijk personeel en de auto was vlot weer klaar. Ben sinds mijn eerste auto al klant met volle te... Se mer

Det här tycker kunderna
Onlangs hebben wij hier een Ford Fiesta gekocht en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact verliep alles heel soepel, prettig en professioneel. Wij zijn uitstekend geholpen door v... Se mer
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering hebben wij een geweldige service ervaren. De aflevering was uitstekend verzorgd en alles werd netjes en duidelijk uitgelegd Met vooral dank aan Caspe... Se mer
De dag dat mijn auto een beurt kreeg werd ik ontvangen door een hele fijne (gepensioneerde) baliemedewerker. Ik vertelde hem over enkele storingen in de auto software. Na ongeveer 1,5 uur kreeg ik de... Se mer
Företaget har svarat
- Återförsäljare av motorfordon
- Återförsäljare av begagnade bilar
Om Van Mossel Nissan
Skrivet av företaget
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Zeer vriendelijk en zeer bekwaam
Extra blij met nieuwe Qashqai
Dit is echt een heel plezierige ervaring. Van ontvangst, advies, proefrijden, inruilen en afleveren: alles was perfect geregeld!

Svar från Van Mossel Nissan
teveel aandacht op verkoop auto's en te…
teveel aandacht op verkoop auto's en te weinig aandacht voor de consument in de vorm van service en administratie.
bericht van 23.07.2026.
Datum vandaag 08.08.2026 en nog verder geen reaktie ontvangen van V Mossel.
Na bericht dat het e.e.a zou worden uitgezocht.
Bedankt voor deze zinloze reaktie.
Ze heeft een andere achternaam dus niet mijn vrouw en document opvragen na 2 weken is een nutteloos antwoord op ons gesprek van 23 juli j.l
bericht van 31.08.2026
Geen actie of reactie:
Ondanks belofte om een gepaste oplossing te geven door vestiging manager is er geen actie of reactie meer gegeven en dus duidelijk geen juiste opvolging of iets in positief opzicht voor wat betreft Service v Mossel.
bericht 01.09.2026
Na een telefoongesprek met Van Mossel Dordrecht het volgende.
Er was duidelijk sprake van foute afhandeling van sommige zaken echter is dit op gepaste wijze gecorrigeerd om zorg te dragen dat de Service weer hoog in het vaandel staat en naar tevredenheid van mijzelf.
Ga vol vertrouwen voor service weer naar Van Mossel Dordrecht.

Svar från Van Mossel Nissan
Ze hebben precies gedaan wat ik wilde en als service de auto schoon gemaakt
Ze hebben precies gedaan wat ik wilde

Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers, snel klaar en duidelijke communicatie. De prijs was ook zeer redelijk.

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Een occasion gekocht met een duur afleverpakket, maar na enkele maanden kreeg de auto al ernstige problemen. Door een conflict over de garantie met Peter Groes en Wouter Kok ben ik de auto vier maanden kwijt geweest. Tot overmaat van ramp rijd ik nu nog steeds in een schadeauto die naar mijn mening nooit goed is gerepareerd. Veel betaald, maar service, garantie en afhandeling vielen mij zwaar tegen. Op basis van mijn eigen ervaring kan ik dit bedrijf niet aanbevelen.

Service is uitstekend.

Altijd goede service
Altijd goede service, wat tegenvalt is bij een beurt van 580 euro mag je verwachten dat de vloermatten voor even gestofzuigd worden. Zijn de kleine dingen die het ook doen.
De feitelijke reparatie en uitleg is…
De feitelijke reparatie en uitleg is top. Maken van afspraak en duidelijkheid over en weer was waardeloos computer is leidend niet de klant.

Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, alles precies volgens afspraak en toen bleek dat het canvas van een van de voorbanden kapot was eerst netjes gebeld over de consequenties en een voorstel voor de kosten gekregen.
Zeer slecht garage
Vanaf 2020 ik ben klant van deze vestiging,Juli 2025 Ging erg mis na onderhoudsbeurt en Apk auto opgehaald ondekt motor oli lekage parkeer plaats veel olie op de vloer.Airco filter los niet goed gemonteerd service boek foute km en stample service kaart heeft foute km.
Ik heb contact gehad 2 dagen later terug naar garage monteur vertelde mij door personnel tekort en durukte geen tijd gehad te controleren.
Receptie werkplaats gedraag niet klant vriendelijke vreeslijk.Ik ga niet meer deze vreeslijk garage.

Svar från Van Mossel Nissan
Waardeloos vind ik het geworden service…
Waardeloos vind ik het geworden service Niks meer sls vaste klant met om de twee jaar voer nieuwe auto Maar toen was het Dorzo

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.