BSR Svenska AB Omdömen

‱
TrustScore 4 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Jag har nyligen investerat I en BSR motoroptimering. Resultatet blir sÀkert bra om jag fÄr det att fungera. Processen med PPC enheten och My Flasher Àr inte lika straightforward som det ges sken av pÄ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr jÀttenöjd med mitt Steg 1 trim till min volvo v70 2.5t. köpte Àven till BSR PPC 3 fungerade smÀrtfritt, sÄ kan jag ÄterstÀlla den lika lÀtt. Bilen vart mycket mer kvick och orkar mycket mera. D... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Köpte en begagnad PPC3 och fick mycket bra hjĂ€lp av bsr.seâ ïżœ med att överföra den till min bil. Köpte steg 1 till Volvo 2.0T. Jag har anvĂ€nt den i snart tvĂ„ Ă„r och har inte haft nĂ„gra problem. Bilen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Smidigt att installera och efter blev husbilen en helt annan bil att köra. Behöver inte vÀxla lika mycket och lÀtt att köra om dÄ det drar pÄ rejÀlt.

1. Nr. 23 av de 25 bÀsta företagen i Bildelar
  2. Nr. 4 av de 6 bÀsta företagen i Bilverkstad
  3. Nr. 4 av de 5 bÀsta företagen i Bildelsmarknad
  4. Nr. 3 av de 3 bÀsta företagen i Bilreparation
  5. Nr. 32 av de 37 bÀsta företagen i Biltillbehör

Sedan 1991 har BSR utvecklat produkter för dig som vill fÄ ut mer av din bil och din körning. Med rötterna i professionell racing kombinerar vi över tre decenniers erfarenhet med egen produktutveckling och ett stort intresse för prestanda, kvalitet och körglÀdje. Hos BSR hittar du ett brett utbud av performanceprodukter och biltillbehör, frÄn vÄr egenutvecklade motoroptimering till sportavgassystem, sportluftfilter, vÀghÄllning, bromsar, bilvÄrd, bilmattor och mycket mer. VÄr motoroptimering utvecklas och testas av vÄra ingenjörer i vÄrt eget testlabb i SmÄland. Varje motoralternativ vi utvecklar optimering för provkörs pÄ vÀg och effektmÀts individuellt i vÄrt Rototest-system för att verifiera prestandan före och efter optimering. Oavsett om du Àr ute efter mer effekt, bÀttre vÀghÄllning, ett sportigare ljud eller helt enkelt vill ta bÀttre hand om din bil, Àr vÄrt mÄl att erbjuda noggrant utvalda och utvecklade produkter som gör bilÀgandet roligare.

Bra

TrustScore 4 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

78 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Nöjd med min optimering och super

Nöjd med min optimering och super trevlig personal som stĂ€llde frĂ„gor och var intresserade i min bil nĂ€r jag lĂ€mnade in den. Även bestĂ€llt ett sportluftfilter som kom fram idag utan problem. :)

5 december 2025

Svar frÄn BSR Svenska AB

SÄ kul att höra, stort tack för din recension!

BĂ€sta!

VÀldigt nöjd, bra bemötande!

3 december 2025

Hej Jesper,
Stort tack för din recension. Det uppskattar vi!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Supernöjd med min optimering!

Supernöjd med min optimering!! VÀldigt bra service och trevlig personal!

19 november 2025

Hej Cecilia,
Stort tack för din recension! SÄ kul att du Àr nöjd med optimeringen och servicen.

Ingen leverans pÄ 2-3 dagar som utlovad

Ingen leverans pÄ 2-3 dagar som utlovad , inget svar i telefonen eller mail. Borde lÀst trust pilot innan köp , verkar vara usel kundsupport upplevelse

29 augusti 2025

Hej Peter,
Tack för din feedback, vi beklagar verkligen att du inte har fÄtt den upplevelse vi strÀvar efter att leverera.

Vi förstÄr att det kan vara frustrerande nÀr leveransen tar lÀngre tid Àn förvÀntat. Under vissa perioder (sÀrskilt under högsÀsong) kan det hÀnda att leveranser tar lite lÀngre tid Àn vanligt, men vi gör alltid vÄrt bÀsta för att skicka ut alla ordrar sÄ snabbt som möjligt.

Vi vill ocksÄ förtydliga att vi har specifika telefontider vissa dagar och tider, vilket gör att vi inte Àr tillgÀngliga pÄ telefon hela tiden. Dock ser vi alltid till att svara pÄ alla Àrenden i vÄr support, dÀr vi prioriterar att ge snabb hjÀlp.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mycket positiv upplevelse och proffsig support

Jag har bara positiva intryck av det hÀr företaget, bestÀllde en motoroptimering + sportluftfilter till vÄr husbil, nÀr jag skulle ladda i programmet sÄ började det att strula och inget stÀmde med dom instruktioner jag hade lÀst och och studerat alla instruktionsfilmer som fanns att tillgÄ och den hÀr typen av problem fanns inte med och det finns ingenting beskrivet nÀr det hÀr problemet dyker upp. SÄ jag tog kontakt med deras support, sen eftermiddag, och dom svarade och stÀllde en del frÄgor som jag svarade efter bÀsta förmÄga och skickade Àven nÄgra bilder pÄ skÀrmen om vad som visades, en timme senare hade Stefan löst problemet och jag kunde programmera motorn och var ute och provkörde med ett vÀldigt gott resultat, bilen var sÄ förÀndrad i gasrespons och acceleration, har nu en mycket trevligare kÀnsla av bilen, gÄr mycket mjukare och tystare och man behöver inte vÀxla ner lika mycket. Kan bara ge högsta betyg och rekommenderar verkligen det hÀr företaget och deras support.

30 juli 2025

Hej Jouko,
Stort tack för din feedback! SÄ kul att höra att du Àr nöjd bÄde med produkten och vÄr support. :)

Vi förstÄr att det kan vara frustrerande nÀr nÄgot inte gÄr som förvÀntat, men vi Àr glada att vÄr support kunde hjÀlpa till och lösa problemet snabbt sÄ att du kunde komma igÄng med motoroptimeringen.

Katastrofbluff

Företaget Àr en stor bluff och Àgaren Stefan ljuger och försvarar utan att hÄlla minsta ansvar för deras okunskap i förbrÀnningsmotorer.

24 juli 2025

Hej Per,
Det Àr trÄkigt att höra att du uppfattar oss som ett blufföretag. Vi vill försÀkra dig om att sÄ inte Àr fallet. BSR Àr ett vÀletablerat företag som har arbetat med fordonsoptimering och motorteknik i mÄnga Är. Vi Àr stolta över vÄr lÄnga erfarenhet, vÄra kvalitetsprodukter och den support vi erbjuder vÄra kunder.

NÀr det gÀller dina funderingar kring vÄr tekniska kompetens vill vi understryka att vÄrt team bestÄr av erfarna och engagerade specialister inom förbrÀnningsmotorer. Vi arbetar stÀndigt för att ge vÄra kunder korrekt information, professionell rÄdgivning och bÀsta möjliga service.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Önskar jag hade kollat omdömen hĂ€r

Önskar jag hade kollat omdömen hĂ€r innan jag bestĂ€llde min PPC3 felkodslĂ€sare frĂ„n BSR. Kan inte annat Ă€n att hĂ„lla med andra som lĂ€mnat omdömen hĂ€r att BSR inte bryr sig alls om sina kunder om dom har minsta klagomĂ„l. BestĂ€llde som sagt en PPC3 felkodslĂ€sare vilket Ă€r ett elektroniskt verktyg (minidator) som man kopplar in i bilens system och den kommuniserar dĂ„ med bilen och talar om för dig om du har nĂ„gra fel i systemet. Denna pryl kostar 2995 kr + frakt och vid upp packning av den saknar den ett sĂ„nt dĂ€r plast skydd över displayen och PPCn + det gummi skydd som sitter runt den Ă€r helt nersölat med nĂ„got som ser ut som rostdamm..detta pĂ„ bĂ„de framsida och baksida. Det ser ut som om nĂ„gon anvĂ€nt den och haft den liggandes pĂ„ en rostig motor och att den ramlat ned emellan pĂ„ nĂ„got sĂ€tt..vid kontakt med BSR sĂ€ger dom att alla deras PPC ser ut pĂ„ detta sĂ€tt och att det blir sĂ„ i deras produktion men att det Ă€r lĂ€tt att fĂ„ bort och att jag bara skall rengöra den. Jag skall först betala över 3000 för att fĂ„ hem den och sedan skall jag göra det jobb som dom sjĂ€lva skulle gjort innan leverans? Jag kan 100% sĂ€kert sĂ€ga att jag aldrig kommer att köpa nĂ„tt frĂ„n detta bolag igen och hade jag faktiskt gjort lite research innan och sett denna sida sĂ„ hade jag inte ens köpt denna PPC3 utan bestĂ€llt en Icarsoft cr pro istĂ€llet som ligger i samma prisklass men som kan sĂ„ mycket mer Ă€n PPC3...jag tar detta som en förlust och en lĂ€rdom.

3 maj 2025

Hej Danny,
Tack för din feedback! Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förvÀntningar.

Vi vill börja med att klargöra att vi inte sÀljer begagnade eller anvÀnda produkter. FelkodslÀsaren du mottagit Àr helt ny och har aldrig lÀmnat vÄrt lager innan den skickades till dig.

Det du beskriver som rostliknande flÀckar pÄ enheten Àr tyvÀrr nÄgot som kan uppstÄ under tillverkningsprocessen, dÀr damm frÄn produktionen ibland kan fastna pÄ ytan. Vi förstÄr att det ser trÄkigt ut, men detta Àr helt normalt för vÄra diagnostikverktyg och pÄverkar inte enhetens funktionalitet. Damm och eventuella flÀckar gÄr lÀtt att ta bort med en mjuk trasa, som vi ocksÄ nÀmnde i vÄr supportkommunikation.

Vi vill ocksÄ pÄminna om att vi i vÄrt tidigare svar nÀmnde att du gÀrna fÄr Äterkomma om dammet inte gÄr att torka bort. TyvÀrr fick vi ingen ytterligare respons frÄn dig. Om du hade haft problem med att fÄ bort dammet hade vi sjÀlvklart varit beredda att hjÀlpa dig pÄ ett annat sÀtt för att lösa situationen.

Vi hoppas att du trots detta fÄr en positiv upplevelse med produkten framöver.

Riktigt oseriöst

Riktigt oseriöst. Kolvarna smÀlte pÄ min Audi S8 efter deras programvara. Efter bara 2 dagar. Usel kundvÄrd frÄn dem i vÀstberga

17 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

BSR har den sÀmsta supporten nÄgonsin.

BSR har den sÀmsta supporten nÄgonsin.
Jag pratade med kundtjÀnst och de sa att jag behöver prata med en tekniker. Ingen ringer upp. Nu har jag köpt en PPC enhet för att försöka ta bort programmeringen. Man fÄr ingen hjÀlp frÄn BSR om hur man ska gÄ tillvÀga. SÀmsta nÄgonsin. Aldrig mer

23 oktober 2024

Hej Roine,
Tack för din feedback! Vi Àr verkligen ledsna att du inte fÄtt den hjÀlp du förvÀntade dig.

Vi hanterar all teknisk support via vÄr supportsida www.bsr.se/support för att vi ska kunna dokumentera all kommunikation och sÀkerstÀlla att du fÄr korrekt och detaljerad hjÀlp. Eftersom vÄr telefonsupport inte har samma tekniska kunskap som vÄrt tekniska team, hÀnvisar vi alltid tekniska frÄgor dit för att du ska fÄ korrekt och snabb hjÀlp.

Vi ber om ursÀkt om detta inte förklarades tydligt tidigare. Om du fortfarande har problem med din PPC-enhet eller nÄgot annat, tveka inte att höra av dig till vÄr tekniska support.

VÀldigt seriösa och pÄlitliga

Produkten jag köpte krÀvde en del klurighet för att fungera. Men trots att jag inte hÀngde med pÄ alla moment sÄ hade supporten tÄlamod med mig och pÄ ett vÀnligt sÀtt lotsade mig fram sÄ jag fick in optimeringen i bilen pÄ ett korrekt sÀtt. De Àr mycket snabba att svara och dÄ de en dryg vecka efter mitt köp gick ut med rabatterat pris sÄ fick jag kompensation vilket jag anser vara mycket stiligt gjort. Produkten fungerar fantastiskt bra sÄ alla guldstjÀrnor till BSR.

30 september 2024

Hej Jörgen,
Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Usel support

Usel support, dÄlig passform pÄ optiflow helsystem. Tvunget att modifiera för att det skulle passa.
Korta dumma svar frÄn supporten, konstant frÄgande pÄ fler bilder, vÀgrar inse att produkten inte passar utan modifikation. Hade jag följt deras instruktioner sÄ hade ett annat rör slitits loss. HÄll er borta frÄn BSR...

24 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jag bestÀllde vevstakar till min Volvo

Jag bestÀllde vevstakar till min Volvo som enligt deras hemsida skulle passa till min motor.
Jag lade bestÀllningen men till min förvÄning sÄ passar varken bulthÄllet och den för inte plats i kolven. Tog kontakt med dem men det var mitt fel att jag inte mÀtte innan. Inget ansvar frÄn deras sida alls. Jag behöver nu skicka tillbaka det för egna pengar fast det inte Àr jag som har gjort felet
Var noga med vad ni bestÀller för det Àr inte sÀkert att det passar.

12 november 2023

VARNING FÖR BRS

VARNING FÖR BRS
Installerade motoroptimering pÄ min husbil, fick bra hjÀlp frÄn supporten vid installation, som krÄnglade.
Jag upplevde att bilen gick bÀttre efter installation. Efter ett tag började bilen larma för fel pÄ adblue systemet. NÀr detta hÀnde stannade bilen, jag fick anlita bÀrgare i Tyskland. Detta har nu intrÀffat fem gÄnger. Fiat verkstad hittar inga fel pÄ adblue systemet eller pÄ husbilen för övrigt. Har nu plockat bort optimeringen pÄ inrÄdan frÄn husbils leverantören och nu fungerar husbilen igen. Försökte komma i kontakt med BSR och diskutera detta, men gÄr bara att kontakta dem via supporten. DÀr svarar man mycket kort, att de har tusentals nöjda kunder och att det Àr inte Àr fel pÄ deras mjukvara.

Kan undra vad deras motorgaranti Àr vÀrd.

31 juli 2023

Oproffesionellt företag

Efter att bestÀllt slitsade o borrade bromsskivor med greenstuff belÀgg komplett runt hela bilen sÄ efter 1 vecka kontaktade jag de inkompetenta och fick svar att det Àr 15 dagars leveranstid som inte framgick överhuvudtaget vid bestÀllning.

Efter 4 veckor sÄ skickade jag mejl och bad om att de skulle prioritera min bestÀllning dÄ den Àr upphissad och bromsarna Àr helt slut.
Detta resulterade i hyrbil för mig.

Nu 6 veckor senare sÄ svarar dom inte alls och det gÄr inte ringa dom p.ga för hög belastning av att "inte vara serviceminded gentemot kunder eller vad?"
Detta idiot företag slÄr alla rekord genom att vara ignoranta och inte bry sig ett skvatt om sina kunder.

BestÀllning gjordes 26/5 och idag 12/7 sÄ har jag annulerat ordern via Klarna dÄ dom vÀgrar svara mig eller bekrÀfta nÄt överhuvudtaget. Tiden Àr dÄ uppe i cirka 1,5 mÄnad.

Ni fÄr 1 stjÀrna som tyvÀrr Àr alldeles för mycket med erat stötande beteende.
Jag hÀnvisar alla kunder att inte ha nÄt att göra med detta oseriösa företag dÀr anstÀllda tÀnker att dom fÄr sin lön ÀndÄ tydligen.

Mvh Benny

12 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Att tÀnka pÄ innan du handlar

De svarar snabbt pÄ dina mail, men Àr vÀdigt korta och svarar endast att det inte Àr nÄgot fel pÄ deras saker. Det gÄr inte föra en dialog. Om du inte Àr helt sÀker pÄ att varan fungerar innan du provat den, sÄ rekommenderar jag att du gÄr till en annan firma istÀllet.

12 juli 2023

Rekommenderas inte

Programvaran gör att bilen gÄr bra .
Fick tyvÀr vissa negativa bieffekter med trimmet .
Som tex
Larm pÄ egr o dylikt .
LÀt Volvo byta Egr men problemet kvarstod tyvÀr

Problemen försvinner nÀr man Äker med original programvara .

Bsr svara kaxigt att det inte Àr fel pÄ deras program o att jag inte skulle bytt till ny Egr
Dom hade minsan inga fel dÄ dem sÄlt mÄnga sÄdana hÀr .
Tror nog tyvÀr att Volvo gjort fler bilar Àn Bsr gjort programvaror

26 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har köpt bĂ„de trim mina personbilar och

Har köpt bÄde trim mina personbilar och min husbil Och Àr helnöjd. Husbilen blev stark och orkar med ex Norska fjÀll upp och ner med bravur. Min C70 cab var den sista jag trimmade genom OBD och Stigs hjÀlp den gÄr jÀtte fint med superkraft (gÄr som ett skÄllat troll). BSR folket Àr trevliga och kunniga. Bara positivt frÄn min sida. Har aldrig varit missnöjd. Bra priser pÄ avgassystem och sportluftfilter etc . Leve ER

10 oktober 2022

Varning för BSR!

Varning för BSR!
FruktansvÀrt dÄlig och oprofessionell personal pÄ deras supportavdelning.
Varning för detta företag, blir nÄgot fel frÄnsÀger dom sig allt ansvar och bemöter dig som att du Àr luft.

28 maj 2021

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer