BSR Svenska AB Omdömen

TrustScore 4 av 5

3,9

Jag har nyligen investerat I en BSR motoroptimering. Resultatet blir säkert bra om jag får det att fungera. Processen med PPC enheten och My Flasher är inte lika straightforward som det ges sken av på... Se mer

Jag är jättenöjd med mitt Steg 1 trim till min volvo v70 2.5t. köpte även till BSR PPC 3 fungerade smärtfritt, så kan jag återställa den lika lätt. Bilen vart mycket mer kvick och orkar mycket mera. D... Se mer

Köpte en begagnad PPC3 och fick mycket bra hjälp av bsr.se⁠� med att överföra den till min bil. Köpte steg 1 till Volvo 2.0T. Jag har använt den i snart två år och har inte haft några problem. Bilen... Se mer

Smidigt att installera och efter blev husbilen en helt annan bil att köra. Behöver inte växla lika mycket och lätt att köra om då det drar på rejält.

1. Nr. 23 av de 25 bästa företagen i Bildelar
  2. Nr. 4 av de 6 bästa företagen i Bilverkstad
  3. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i Bildelsmarknad
  4. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Bilreparation
  5. Nr. 32 av de 37 bästa företagen i Biltillbehör

Sedan 1991 har BSR utvecklat produkter för dig som vill få ut mer av din bil och din körning. Med rötterna i professionell racing kombinerar vi över tre decenniers erfarenhet med egen produktutveckling och ett stort intresse för prestanda, kvalitet och körglädje. Hos BSR hittar du ett brett utbud av performanceprodukter och biltillbehör, från vår egenutvecklade motoroptimering till sportavgassystem, sportluftfilter, väghållning, bromsar, bilvård, bilmattor och mycket mer. Vår motoroptimering utvecklas och testas av våra ingenjörer i vårt eget testlabb i Småland. Varje motoralternativ vi utvecklar optimering för provkörs på väg och effektmäts individuellt i vårt Rototest-system för att verifiera prestandan före och efter optimering. Oavsett om du är ute efter mer effekt, bättre väghållning, ett sportigare ljud eller helt enkelt vill ta bättre hand om din bil, är vårt mål att erbjuda noggrant utvalda och utvecklade produkter som gör bilägandet roligare.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

78 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Leveranstid var indikerat 2 dagar på…

Leveranstid var indikerat 2 dagar på hemsidan men 2 veckor i verkligheten. Jag fick avbeställa och beställa från annan leverantör.

18 juni 2026

Hej Martin,

Vi beklagar att leveranstiden inte motsvarade den information som visades vid beställningen.

Vi förstår att detta var frustrerande och tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden.

Undvik!

Mycket dyrt i jämförelse!
Konstant problem med PPC 3 och synkronisering trots flertalet försök på olika datorer.
0 kundsupport.
Lämna in bilen och få det ordentligt gjort hos lokal förmåga istället.

22 juni 2026

Hej Fille,
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse.

Om du har haft återkommande problem med PPC3 och synkroniseringen vill vi gärna undersöka vad som hänt. Vi kan tyvärr inte identifiera ditt ärende utifrån recensionen. Hör gärna av dig till vår support med ditt ordernummer eller registreringsnummer, så går vi igenom ärendet och felsöker problemet för att hitta en lösning.

Högsta betyg

Högsta betyg!
Skoda 2016 steg 1

Hej Richard,
Så kul att höra! Stort tack för din recension.

Köpte optimeringen på Bimmers i år och…

Köpte optimeringen på Bimmers i år och där fick jag bra hjälp av de duktiga säljarna. Installationen gick snabbt och smärtfritt. Nu har vi en ännu trevligare bil tack.

Hej Anders,
Stort tack för ditt fina omdöme!

Trim, förlängning.

Förlängning av trimgaranti.
Saknar dock en uppgradering, tycker att det borde finnas efter så lång tid.

Hej Leif,
Tack för din recension!

Eventuella vidareutvecklingar och uppdateringar beror på vilka tekniska möjligheter som finns för respektive fordon. Du är varmt välkommen att kontakta vår support så tittar vi gärna närmare på just ditt ärende.

Snabba och konstruktiva svar på…

Snabba och konstruktiva svar på chatten.
Mkt nöjd med programvarans påverkan på bilens prestanda

18 maj 2026

Svar från BSR Svenska AB

Tack för din recension! Kul att du blev nöjd :)

Ppc3

Kan vara lite bättre på att svara på telefon.

Hej Markus,
Tack för din feedback!
Vi har begränsade telefontider och under perioder med högt tryck kan det tyvärr vara svårt för oss att hinna besvara alla samtal. För att kunna hjälpa så många kunder som möjligt hanterar vi därför en stor del av våra ärenden via supporten på hemsidan.

Hör gärna av dig där om du inte kommer fram via telefon, så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Fungerar som tänkt.

Fungerar som tänkt.
Bra och smig leverans.
Installation var också lätt att förstå och utföra.

Hej Ingemar,
Vad roligt att höra! Stort tack för din recension.

Audi TT 1.8 tfsi

Hade lite problem med att få in tunen i bilen, hängde sig, men skickade meddelande och ni löste det,hade ju vara trevligt att få prata med en tekniker, men man kan ju inte få allt här i världen.

Hej Roland,
Tack för din recension!
Skönt att vi kunde hjälpa dig att lösa problemet och få allt att fungera som det ska.

I dagsläget hanterar vi vår tekniska support via hemsidan. Det gör att vi kan ge snabb och effektiv hjälp samtidigt som all information dokumenteras och finns samlad om man behöver återkomma till ett ärende.

Vi hoppas att du är riktigt nöjd med resultatet!

Hej vart är mina bromsar

Hej, jag hoppas verkligen att ni skämtar med mig. Jag har bara fått sportluftfiltret som jag beställde mest som en kul grej, men bromsarna – som är det viktigaste i beställningen – har inte kommit.

Just nu måste jag ta mig till och från jobbet och kan inte vänta hur länge som helst. Det borde stå tydligt om det är två veckors leveranstid på bromsarna. Jag tycker dessutom att det känns märkligt med så lång väntetid när beställningen kommer från Hillerstorp, som inte ligger särskilt långt från Växjö.

Kan ni förklara vad som hänt med min beställning och när jag kan förvänta mig att få bromsarna?

22 maj 2026

Hej Kenan,
Vi förstår din frustration och ber om ursäkt för förseningen. Tyvärr uppstod ett problem hos vår leverantör då bromsskivorna i din beställning hade utgått och ersatts med ett nytt artikelnummer, vilket medförde en längre leveranstid än vi först hade fått information om.

Vi har försökt hålla dig uppdaterad via vårt supportärende. Om du inte har mottagit våra svar får du gärna kontrollera skräppostmappen, då våra mejl ibland kan hamna där.

Den goda nyheten är att bromsskivorna kom in till oss under eftermiddagen idag och kommer att skickas vidare imorgon.

Vi beklagar besväret och tackar för ditt tålamod. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Köpte en begagnad PPC3 och fick mycket…

Jag har använt den i snart två år och har inte haft några problem. Bilen har nu gott om kraft när du behöver det. Motorn går fint och jämnt, särskilt om du använder 98-oktanig bensin. Den drar också mindre bränsle vid normal körning.
Rekommenderas om du vill ha en roligare bil att köra. 🚗💨

31 maj 2025

Hej Ove,
Stort tack för din recension!
Kul att höra att du är så nöjd med vår motoroptimering, det uppskattar vi verkligen. :)

Beställde 17 april fjädrar till min…

Beställde 17 april fjädrar till min bil, har inte fått dom skickat än eller någon information trots att de nu är 10 maj. Försöker kontakta er hela tiden men får inget svar.

17 april 2026

Hej Linus,
Vår första supportkontakt med dig registrerades den 12 maj och innan dess finns ingen tidigare konversation registrerad i vårt system under ditt namn. Som vi förklarat i vår supportkonversation så skickades ordern ut och paketet fanns tillgängligt för uthämtning hos UPS-ombud redan 24/4. En avisering ska automatiskt ha skickats ut via SMS eller mail från transportören i samband med detta.

Vi förstår att situationen blivit frustrerande när aviseringen inte verkar ha nått fram men tyvärr har vi ingen möjlighet att påverka eller styra hur aviseringar från UPS distribueras.

Vi har trots detta försökt vara så behjälpliga som möjligt i ärendet och har redan erbjudit att skicka ut ordern på nytt.

fick gamal rostig färgburk skrämande…

fick gamal rostig färgburk skrämande att skicka sånt till kunder + fullt pris fick man betala med

21 april 2026

Hej Mirko,
Vi beklagar att produkten inte motsvarade dina förväntningar vid leverans.

Vi kan däremot inte se att du varit i kontakt med vår kundservice angående detta ärende. Kontakta gärna vår support och skicka in bilder samt ordernummer till oss, så tittar vi närmare på det och hjälper dig vidare.