DB Schenker Sverige Omdömen

16 149
‱
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Ser man pÄ 7 576 recensioner, recensenterna hade en utmÀrkt upplevelse med det hÀr företaget. MÄnga konsumenter lyfter frekvent fram att personalen och chaufförerna Àr oerhört trevliga, tillmötesgÄende och hjÀlpsamma vid sjÀlva utlÀmningen. Personer nÀmner ofta att produkterna levereras pÄ ett mycket snabbt och tryggt sÀtt med fullt fungerande digital signering. Vissa recensenter var inte nöjda med det alltför lÄnga tidsspannet för leveransen som ofta tvingade dem att vÀnta hemma hela dagen. NÄgra kunder pÄpekade dessutom att de saknade tydliga förhandsbesked innan ankomst eller att de upplevde besvÀr med att nÄ kundtjÀnsten. Det förekom Àven att enstaka försÀndelser drabbades av trÄkiga förseningar under transporten.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Delivery service

AnvÀndare beskriver tvetydiga interaktioner med leveranstjÀnsten, dÀr vissa upplever stora problem medan... Se mer

Staff

Recensenter nÀmner positiv feedback om personalens bemötande och uppskattar att chaufförer och... Se mer

Service

Kunder delar positiv Äsikter om service, och mÄnga uttrycker uppskattning för den snabba, trevliga och... Se mer

Product

MÀnniskor rapporterar tvetydiga upplevelser med produkterna, dÀr vissa kunder Àr mycket nöjda med att varorna... Se mer

Customer service

Konsumenter tycker customer service Àr tvetydig, dÄ upplevelserna varierar kraftigt mellan olika medarbetare.... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Dom som levererar Àr alltid supertrevliga, problemet som jag ser Àr tidsspannet 7-17 och leveransen kommer runt 15, surt att ta ledigt en heldag nÀr man kunnat jobba istÀllet. Som nÄn annan skrev sÄ... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Bra att ni nu har hemleverans utan pÄskrift. LÀgger ni till sÄ att man Àven kan vÀlja en ungefÀrlig tid för leveransen, till exempel förmiddag eller eftermiddag, sÄ Àr det Ànnu bÀttre. Om man exempelv... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Mitt paket blev bortglömt pÄ paketcentralen, men efter ett samtal sÄ kom det ivÀg. Smidig och bra leverans. Ett minus för att jag inte fick nÄgot samtal/meddelande om nÀr leveransen var pÄ vÀg. SvÄ... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

JÀtte trevlig chaufför, skickade SMS en halvtimme innan han landade. Synd att de finns en lÄda som Àr öppen o jag hoppas ingenting saknas. Annars allting gick bra.

1. Fraktbolag
  2. Leveransservice
  3. LeveranstjÀnst
  4. LogistiktjÀnster
  5. TransporttjÀnst

Vi pĂ„ DB Schenker Ă€r grymma pĂ„ transport och logistik. Det har vi varit ganska lĂ€nge och idag Ă€r vi faktiskt störst pĂ„ marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du Ă€r företagare eller privatperson.

Bra

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

(16 149)

7 475 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Demolerat emballage.

Leveransen var inget problem, jag hade godkÀnt leverans utan signatur. Men nÀr jag kommer hem var förpackningen rejÀlt demolerad, dÄ hade jag förvÀntat mig information om detta, typ ett foto te.x.
Fick tidigare en leverans som var skadad, men dÄ tog chauffören flera bilder sjÀlv, fast jag tog emot paketet. SÄ det ligger nog pÄ personalen.

Hej Karl,

Vad trÄkigt att höra att paketet var skadat nÀr du kom hem.

För att kunna utreda vad som har skett har jag skickat dig ett separat mail dÀr jag efterfrÄgar lite mer information.

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

DÄlig info och kom dagar försent

DÄlig info och kom dagar försent

Hej Jesper,

Det var trÄkigt att höra att leveransen inte motsvarade dina förvÀntningar.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Bokade leverans,tog ledigt en hel dag

Bokade leverans,tog ledigt en hel dag inget kom. Fem dagar senare samma visa, inget kom. Vid tredje bokningen kom leveransen.
Summa tre dagar ledigt utan lön för ett bolag som inte kan levrera pÄ bokad tid.
28/8-26 2/9-26 lev 3/9-26. Har prinskrin pÄ bokningarna.

28 augusti 2026

Hej Mikael,

Vi beklagar verkligen att leveransen inte motsvarade dina förvÀntningar.

Paketet Àr skadat

Paketet Àr skadat. HÄlet lika stort som mellan kastrull, en fotboll fÄr plats.

Hej Samir,

VÀldigt trÄkigt att höra att ditt paket kom fram skadat.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Mycket dÄlig service och leverans

Jag Àr mycket missnöjd med bÄde servicen och leveransen. Först angavs ett leveransintervall mellan kl. 07:00 och 17:00, vilket Àr alldeles för lÄngt. Det innebÀr att man mÄste vara hemma och vÀnta i upp till 10 timmar, vilket i praktiken förstör hela dagen.

Dessutom fick jag ingen förvarning om att chauffören var pĂ„ vĂ€g. De flesta andra leveransföretag brukar ringa eller Ă„tminstone meddela cirka 20–30 minuter innan leveransen. I detta fall ringde chauffören först nĂ€r han redan stod vid ingĂ„ngen.

Leveransen bestod dessutom av ett tungt paket, men chauffören ville inte hjÀlpa till att bÀra det nÀrmare ingÄngen. Sammantaget var detta en mycket dÄlig leveransupplevelse och servicenivÄn var lÄngt under förvÀntan.

Hej Namir,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att leveransen inte motsvarade dina förvÀntningar.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

This time everything was good

This time everything was good. The driver arrived quickly and was nice and polite.

Hi Javad,

Thank you for your kind review! Great to hear that everything went smoothly and that you were happy with our driver. 😊

Have a great day,
Sebastian

Leverans

Positiv o glad chaufför. Paketen var hela. Trevlig kille som ringde o bokade in leveransen. Lite lÄng tid frÄn att paketet anlÀnde terminalen till leverans.

2 september 2026

Hej Carina,

Tack för ditt omdöme och kul att höra att du Àr nöjd med bÄde chauffören och min kollega som kontaktade dig!

Supersmidig leverans

Supersmidig leverans till min garageuppfart. Bra info innan leverans.

Hej Bernt,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att leveransen var smidig och att informationen inför leveransen uppskattades. 😊

Smidig leverans

Smidig leverans. Ringde nÀr han var utanför och frÄgade om jag var hemma. Var inte hemma just dÄ. Men han va snÀll och stÀllde paketet utanför dörren.

Minus Àr det som dom flesta har skrivit. Det Àr leverans tiden. Leverans mellan 7-17. SvÄrt och hÄlla sig hemma hela dagen. BÀttre att kunna ha leverans pÄ förmiddagen eller eftermiddagen. Och sen att chauffören kan ringa ca 30 minuter innan hen kommer och levererar.

Hej Nadia,

Tack för ditt omdöme och kul att det löste sig med leveransen!

Just nu under sommarperioden sÄ har vi en lÀngre leveranstid som Àr just mellan 7-17 men sÄ fort alla Àr tillbaka frÄn semestern sÄ kommer vÄra leveranser ÄtergÄ till ett tidsspann pÄ ca 4 timmar.

NÀr det gÀller att chauffören ska ringa en stund innan sÄ Àr det ett tillval som din avsÀndare kan boka.

Grymt

Mannen som lÀmnade min sÀndning hjÀlpte till att sÀtta in paketet i trappuppgÄngen dÄ jag inte hade möjlighet att ta emot. Fantastisk service!

Hej Isac,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att vĂ„r chaufför kunde hjĂ€lpa till och ge dig fantastisk service. 😊

Mycket bra service

Mycket bra service, ringde som lovat.
Mycket duktig chaufför.
Tack.

Hej Mari-Louise,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattade servicen och vĂ„r duktiga chaufför. 😊

Bra snabb leverans

Bra snabb leverans

Hej Felicia,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du uppskattade den snabba leveransen. 😊

Trevlig chaför inget krÄngel

Trevlig chaför inget krÄngel.
Lite lÄngt g vÀnte tid nÀr manhar ett spann pÄ 7-17, men det ok ÀndÄ

Hej Barbro,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att chauffören var trevlig och att leveransen gick smidigt. Vi förstĂ„r att vĂ€ntetiden kan kĂ€nnas lĂ„ng, men uppskattar att du Ă€ndĂ„ Ă€r nöjd. 😊

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer