Lite dubbla budskap att man i mailet blir ombedd att helst ringa för att boka utkörning medan dom under samtalet menar på att chatta går betydligt snabbare. Kan tänka mig det, satt i telefonkö drygt... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, Sverige
- 0771-40 40 46
- https://www.dbschenker.com/se-sv/foretag/kontakta-oss/e-post
- dbschenker.com/se-sv
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Värdelöst hantering av leverans
Värdelöst hantering av leverans. Blev kontaktad per telefon en gång och därefter fick jag ett sms om att ringa tillbaka för att boka leverans. Har i 5 dagar försökt att få kontakt, hamnat på köplats mellan 70-100 varje gång. Suttit i telefonkö vid flera tillfällen och efter två timmar så läggs det på automatiskt. Har även valt att dom ska ring upp och man behåller sin köplats. Till slut gav jag upp och skrev till chatten. Efter mycket väntande fick jag svar. Korta och oklara svar, inte alls tydliga. Sen vill dom skicka ut en länk man kan bekräfta med BANKID känns som bedrägeri…
Valde till slut att ta leverans och vara hemma, då är det bokat mellan 08-16…
Ingen bekräftelse kunde man heller få.
Funkar klockrent himla nöjd
Bedrövlig hemsida
Chauffören gjorde sitt jobb och var trevlig, hemsidan helt bedrövlig, man åker bara runt och kan inte ta kontakt med kundtjänst, ringde till slut ett nummer och kom i jättelång kö som inte gick att vänta ut. Skickat mejl som skulle besvaras inom 36 timmar, men ingen hörde av sig. Verkar inte som dom vill att kunderna hör av sig. Väljer bort schenker (som tidigare var bra) sen det blev DSV
Uselt
Haft en del leveranser via DSV/ Schenker på sista tiden. Uruselt! 3 gånger har jag varit ledig från jobbet 4h för att ta emot leveranser. Ingen leverans och ingen som hör av sig för att berätta att leveransen inte kommer. Sedan får jag ett SMS där jag får boka nya leverans (behöva vara ledig igen). De har dessutom slarvat bort 60kvm gipstak som inte verkar bli levererat och transportskadat min golvleverans.
Lång leveranstid
Lång leveranstid, låg i Örebro 2 dygn. Tog 5 dygn från lager till leverans
Alla tider som utlovats hölls.
Bra chaufför men onödigt sen leverans
Supertrevlig och hjälpsam chaufför, men DBS senarelade leveransen helt omotiverat med tre dagar. Detta trots att den redan funnits på terminalen i två dagar och en leveranstid var överenskommen. Otroligt dåligt!
Trevlig Chaufför som kom enligt tidsang.
Försenad leverans
Ringde kundtjänst innan avisering för att få troliga leveransdatum, då leveransen skulle skeppas vidare av mig per båt som behövde bokas. Fick 2 möjliga dagar, torsd el fred. Fick sedan avisering om leverans torsd. Den blev inställd torsdag morgon. Och av någon anledning fick jag sedan heller inte leverans fred utan måndag veckan efter.
Skulle önskat att kundtjänst inte ger besked de sedan inte kan hålla.
Mitt packet var skadat inte bra hur gör…
Mitt packet var skadat inte bra hur gör jag?
Levererades långt i från min dörr
Levererades långt i från min dörr. Sedan dem slängde paketet med innehåller avglas på marken. Vilket är risk för skada , Helt otroligt.
Kanon när det väl hände
Mycket trevlig personal och punktliga…
Mycket trevlig personal och punktliga leveranser
Tråkigt att få några få dagar på sig…
Tråkigt att få några få dagar på sig att hämta pkt precis före en helg och hot om xtra avgifter om man inte hämtat snabbt. Särskilt som leveransen består av 2 kollin som inte kommer samtidigt. Den nyheten fick jag på plats. Måste således göra resan 2 ggr under hot om extra avgifter. Att ni pekar på leverantören förändrar inte min upplevelse.
Sämsta sevicen hittils.
Sämsta sevicen hittils.
Godset kom till Kristianstad den5/6.
Blev utkört idag, 15/6.
Uselt
Lättad över saklig hjälp över försvunnet paket
När en del av leveransen saknas blir man stressad, inte minst när butiken hävdar att allt levererats. Så jag uppskattar verkligen att Christoffer E tog sig tid och redde ut allt. Ena paketet har aldrig kommit till Sverige, och han guidade mig i vad jag behöver göra nu för att reda ut detta. Skönt att få prata med en serviceminded person som var trevlig, lugn och saklig.
Ringde på trots att vi signerat mottagning med Bankid
Bokade in enligt anvisningar i SMS. Fanns möjlighet att signera med Bank ID då vi inte var hemma. ÄNDÅ krävde de signatur och ringde på dörren. Jag blir så irriterad.
Mycket trevligt bemötande och fick…
Mycket trevligt bemötande och fick hjälp med att köra in och ut leverans i hissen.