Leverans från DörrTema Sverige AB, det gick smidigt då jag kunde välja datum för leverans. DB Schenker ringde strax innan de anlände med varan. Det hade förstås varit ännu bättre med en förvarning på... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Leveranstid någon gång mellan 7-17. Detta kräver att man måste ta en semesterdag för att passa in leveransen.
Funkade kanon 👍
Uppskattar särskilt tjänsten att kunna identifiera sig med bank-id så att ni kan lämna av mina grejor utan att jag behöver sitta och vänta.
Tre av fyra paket var helt okej behandlade. Det fjärde dock, det var perforerat och var kraftigt "buckligt". De måste ha slängt runt detta. Så tyvärr var varan trasig. Väldigt tråkigt. Kan inte rekommendera detta transportföretag.
Trevlig person tog emot oss. Tråkig entre, sämre skyltning. Lite otydlig instruktion vart åka med bilen. Hjälpsam vid överlämnandet.
Utanför dörren betyder inte 10m från dörren
Ringde innan lev och ställde av på bra plats. Bra dialog och service!
Bra info via spåra leveransen. Lätt att bestämma utlämningsmetod och dag. När chaffören såg att vi var i trädgården så såg han till att vi noterat att paketet lämnats av trots att det var "lämna vid dörren" valt. Trevligt! Smidig och snabb process hela vägen!

Svar från DB Schenker Sverige
Beställde hemleverans men ångrade mig. Åkte till terminalen i Hisings Backa på morgonen för leveransdagen för att försöka hämta upp istället. Trots att det 24kg tunga paketet redan låg på lastbil, bemödade personalen sig med att gå ned till lagret, hämta ut från lastbilen och lämna ut till mig. Fantastisk service, räddade min dag!

Svar från DB Schenker Sverige
Utmärkt service, snabb leverans, trevlig leverantör

Svar från DB Schenker Sverige
Firman gick med på att lämna paketet vid dörren utan att jag var hemma.

Svar från DB Schenker Sverige
Fick inte varan på utsatt dag även fast jag hade bokat dagen. Så var hemma i onödan för att ta emot den. Varan kom två dagar senare. Väljer man inte att packa med den på körningen tycker jag det kan gå ut ett sms.