DB Schenker Sverige Omdömen

15 655
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 7 231 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Konsumenterna påpekar ofta att chaufförerna är otroligt trevliga, tillmötesgående och att de brukar ringa strax innan de anländer för att förbereda mottagandet av varorna på ett smidigt sätt. Många framhåller dessutom att leveranserna i regel fungerar väldigt bra och att paketen kommer fram helt oskadade i rätt tid. Vissa recensenter var inte nöjda med det långa tidsspannet för leverans, då man tvingades sitta hemma och vänta under en hel dag utan exakt besked. Det förekom även att några personer upplevde kundtjänsten som svår att nå när problem uppstod med försändelserna.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med leveranstjänsten, där vissa kunder är mycket nöjda med snabba... Se mer

Staff

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för personalen och beskriver ett trevligt bemötande vid leveranser... Se mer

Service

Kunder hade positiva upplevelser med service, och många lyfte fram det trevliga bemötandet och att personalen... Se mer

Product

Användare beskriver tvetydiga upplevelser med produkten, där vissa konsumenter gläder sig över att paketet... Se mer

Customer service

Recensenter nämner tvetydig feedback om kundtjänst. Medan många konsumenter rapporterar svårigheter att nå... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Leverans från DörrTema Sverige AB, det gick smidigt då jag kunde välja datum för leverans. DB Schenker ringde strax innan de anlände med varan. Det hade förstås varit ännu bättre med en förvarning på... Se mer

Intd kul att svsätta en hel dag till att vänta på leverans med etg tidsspann på 10 timmar Hade varit önskvärt med ett betydligt kortare tidsspann på några timmar Annars ok chaufför när varan lever... Se mer

Trevlig chaufför, fick inget samtal innan som utlovats och iom leveranstid 7-17 är det svårt att stå och ha koll. Kartong var trasig på ett kolli men innehållet verkar ha klarat sig.

Bra avisering I förväg, via telefon. Trevlig chaufför som lastade av med kran, i hällande regn. Allt var helt och det som saknades i leveransen var inte Schenkers fel.

1. Fraktbolag
  2. Leveransservice
  3. Leveranstjänst
  4. Logistiktjänster
  5. Transporttjänst

Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.

Bra

7 386 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Funkade kanon 👍

Funkade kanon 👍
Uppskattar särskilt tjänsten att kunna identifiera sig med bank-id så att ni kan lämna av mina grejor utan att jag behöver sitta och vänta.

Trasig vara, trasigt paket

Tre av fyra paket var helt okej behandlade. Det fjärde dock, det var perforerat och var kraftigt "buckligt". De måste ha slängt runt detta. Så tyvärr var varan trasig. Väldigt tråkigt. Kan inte rekommendera detta transportföretag.

14 augusti 2026

Bra info via spåra leveransen

Bra info via spåra leveransen. Lätt att bestämma utlämningsmetod och dag. När chaffören såg att vi var i trädgården så såg han till att vi noterat att paketet lämnats av trots att det var "lämna vid dörren" valt. Trevligt! Smidig och snabb process hela vägen!

Svar från DB Schenker Sverige

Tack för ett så utförligt omdöme! Härligt att spårningen, bokningen och själva leveransen fungerade smidigt. Extra kul att chauffören uppmärksammade er i trädgården och såg till att ni fick bekräftat att paketet var lämnat. 😊

Ha en riktigt skön helg,

Otroligt bra service!

Beställde hemleverans men ångrade mig. Åkte till terminalen i Hisings Backa på morgonen för leveransdagen för att försöka hämta upp istället. Trots att det 24kg tunga paketet redan låg på lastbil, bemödade personalen sig med att gå ned till lagret, hämta ut från lastbilen och lämna ut till mig. Fantastisk service, räddade min dag!

27 juli 2026

Svar från DB Schenker Sverige

Vilken fin beskrivning av vårt team på terminalen! Att kunna hjälpa till när planerna ändras är en viktig del av servicen, och extra roligt att det gjorde skillnad för dig just den dagen. ⭐️

Vi ser självklart till att berömmet kommer vidare till terminalen.

Önskar dig en riktigt fin helg,

Toppen

Toppen! Fint bemötande, proffsig och trevlig chaufför.

Svar från DB Schenker Sverige

Stort tack för den fina återkopplingen! Det är alltid extra roligt när både servicen och bemötandet får så fina omdömen. 😊

Önskar dig en härlig helg,

Snabbt

Snabbt, och trevligt med löpande info om status.

Svar från DB Schenker Sverige

Snabb leverans och bra information längs vägen – det låter som att allt flöt på som det skulle. Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Ha en riktigt fin dag,

Utmärkt service

Utmärkt service, snabb leverans, trevlig leverantör

Svar från DB Schenker Sverige

Vilken fin kombination av omdöme – snabb leverans och ett trevligt bemötande från vår leverantör. Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Ha det riktigt bra,

Mycket bra

Mycket bra! Allt skett i tid med barring hjälp!

Svar från DB Schenker Sverige

Härligt att allt fungerade enligt plan och att du fick den hjälp du behövde i samband med leveransen. Tack för de fina orden! 😊

Önskar dig en riktigt trevlig dag,

Äntligen leverans!

Firman gick med på att lämna paketet vid dörren utan att jag var hemma.

Svar från DB Schenker Sverige

Tack för din feedback! Bra att vi kunde lösa leveransen på ett sätt som passade dig och att paketet kunde lämnas enligt överenskommelse.

Önskar dig en trevlig helg,

Mycket bra leverans

Mycket bra leverans

Svar från DB Schenker Sverige

Tack för det fina omdömet! Härligt att leveransen motsvarade dina förväntningar. 😊

Önskar dig en fortsatt trevlig dag,
Fatima

Fick inte varan på utsatt dag även fast…

Fick inte varan på utsatt dag även fast jag hade bokat dagen. Så var hemma i onödan för att ta emot den. Varan kom två dagar senare. Väljer man inte att packa med den på körningen tycker jag det kan gå ut ett sms.

12 augusti 2026

Svar från DB Schenker Sverige

Jag förstår att det blir frustrerande att planera sin dag för en bokad leverans och sedan behöva vänta ytterligare två dagar. Jag tar gärna en närmare titt på vad som hänt med sändningen och hur informationen har hanterats.

Jag har skickat ett enskilt mejl till dig – svara gärna där så kikar jag vidare på ärendet.

Önskar dig en fin helg,

Snabbt leverans

Snabbt leverans, mycket trevlig chaufför!

Svar från DB Schenker Sverige

Tack för de fina orden! Snabb leverans och en trevlig chaufför – det låter som att allt fungerade som det skulle. 😊

Ha en riktigt fin dag,

Snabb kontakt

Snabb kontakt, rak och trevlig dialog.

Svar från DB Schenker Sverige

Tack för den fina återkopplingen! Tydlig kommunikation och ett trevligt bemötande är viktigt för oss, så det är roligt att få med sig sådana ord.

Önskar dig en riktigt fin dag,

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

Svar från DB Schenker Sverige

Enkelt, snabbt och utan krångel – precis så vill vi att det ska vara. Tack för ditt omdöme! 😊

Ha en fin dag,