Bra leverans men lite dålig kommunikation från företaget därav inte en 5a. Annars har det gått väldigt smidigt! Rekommenderar starkt, och då skickades det ändå till Gotland.
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, Sverige
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Leverantören trevlig i sitt bemötande då varan kom!
Tack, för beskedet att min försändelse är levererad! Varit litet orolig då jag ej haft möjlighet att möta upp! Tack!
Kontaktlös leverans - lämnades exakt enligt instruktion där jag beskrev att den skulle lämnas.
Kl11:06 idag fick jag ett SMS att min beställning från företaget "Bygghemma" var levererad.
Men det är en blålögn ! Jag åkte direkt upp till korsningen ifall varan blivit avslängd där och för att den inte skulle stjälas, men nada där också. Jag har åkt runt ocj letat tre ggr idag, men ingen leverans. Måste ni ljuga, så blanda inte in mig och stjäl min tid ! Jxvla Stockholmsfasoner!
Göran Jonzon Norra Tresund 100 91299 Vilhelmina
Tel: 0705859848
Bra kontakt med att boka leverans och skönt med BankID kvittens. Trevlig förare när denne ringde.
Extremt trevlig och hjälpsam chaufför som hjälpte till att ställa godset i vårt garage - gjorde stor skillnad för oss!
Punktlig och säker leverans av en trevlig chaufför.
Kom som lovat, men stort spann med leverans mellan 11:00-14:00 om man ska åka från jobbet. Annars kan chauffören meddela när man har 1h kvar tills man är framme. Därav 4 stjärnor och inte 5
Fick ett fint bemötande av Andrea.N, när jag kom fram. Snabbt och vänligt hjälpte han mig och kom med en lösning på frågan. Väntetiden i telefonkön var inte så lång.
Trevlig tjej som var och lämnade paket, jag är jättenöjd.
Super service
Tidig leverans
Service perfekt fram till dörren.
Bestälde varor från HORNBACH 18/4
Förra veckan skickades en ny sändning då schenkerde inte viste var mina varor fans,
I dag 5/5 kommer båda leveranserna
förutom en påse med tillbehör som saknas, ena paketet var embalaget i 3 delar och smått krökta rör
Kom i exakt rätt tid trevlig och hjälpsam chaufför.
De kom i tid 👍men hade missuppfattat numret på min port. Men de ringde så jag upprepade allt o då kom de rätt.
Tydlig och smidig leverans, chauffören ursäkta sig för att han var 20 min för sen, det betyder att de gör sitt bästa, 👍🏻🙏 Att de bär upp emballaget betyder mycket. Jätte nöjd !