Heel goed geholpen door Kai. Hij heeft de witte koordbinders besteld voor mij . De koordbinders werden gratis opgestuurd en als extra een groot stuk Tony’s Chocolonely Bedankt Kai
Det här tycker kunderna
Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Jaqueline van het filiaal in Rijswijk. Goed advies, denkt mee en zeer behulpzaam. Nu voor onze zoon duettes besteld. Voor onszelf ook al eerder duettes... Se mer
Företaget har svarat
Na het lezen van een aantal reviews had ik kunnen weten dat de aftersales te wensen overlaat, Een aantal jaren geleden voor ruim 3000 euro raambekleding aangeschaft. Prima montage en al veel plezier... Se mer
Företaget har svarat
Vorig jaar kocht ik een ‘Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Verduisterend ‘ bij Raambekleding Nederland waar ik nog altijd met veel plezier gebruik van maak. Onlangs had ik een vervangend onderdeel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldige service, fantastische kwaliteit
In verschillende huizen al jaloezieën gehad van Raambekleding Nederland, naar alle tevredenheid. Daarom nu na jaren weer staaltjes besteld bij Raambekleding Nederland voor mijn volgende huis. Opnieuw geweldig geholpen door Patricia!

Nieuwe raambekleding, goede service
Nieuwe raambekleding van eigen merk besteld voor onze eerste verdieping. Zowel Label 65® Easyfit, als Label 65® Dupli Shades Magnetisch (volledig verduisterend).
Prachtig en makkelijk op te hangen systeem.
Wel een probleempje met de lengte van de strips in de badkamer maar dat heeft Raambekleding Nederland keurig opgelost door op locatie de strips in te korten en zelfs op te hangen voor ons. Volgende project is de raambekleding beneden!

Svar från Raambekleding Nederland
Ik ben na een manco op mijn levering (…
Ik ben na een manco op mijn levering ( zonder bericht hierover ) netjes en constructief te woord gestaan door Patricia, ook twee keer netjes volgens afspraak terug gebeld!!
Ga zo door Patricia.. :)

Wat een SUPER bedrijf met TOP service
Wat een SUPER bedrijf met TOP service. Mijn zoontje had een onderdeeltje van de jaloezie kapot getrokken en zelfs 1.5 jaar ná mijn bestelling wordt het vervangende onderdeel kosteloos opgestuurd.
Een speciaal bedankje voor Anna van de klantenservice!

Svar från Raambekleding Nederland
Lang proces maar erg tevreden!
Al snel na het bestellen kregen we te horen dat de raambekleding niet correct was gefabriceerd, maar wel al verzonden was. Anna heeft dit direct opgepakt en ervoor gezorgd dat de juiste raambekleding opnieuw werd gemaakt. Kort daarna ontvingen we een order met een beschadigde bak, die netjes is opgehaald en gerepareerd.
Na een proces van zo’n 7 weken hebben we gisteren eindelijk de correcte raambekleding ontvangen — en we zijn er superblij mee!
Anna, nogmaals bedankt voor je goede communicatie en service!

Svar från Raambekleding Nederland
Superservice na 10 jaar gebruik!
Na 10 jaar was het optrekkoord van mijn houten jaloezie versleten. Niet vreemd als je dat elke dag gebruikt. En wat een verrassing: ik kreeg een nieuw optrekkoord binnen een dag gratis in de brievenbus bezorgd. Hartelijk dank Anna en team!

Svar från Raambekleding Nederland
Wij hebben in het verleden plissé…
Wij hebben in het verleden plissé gordijnen laten zetten in verschillende huur woningen. Nu is er bij een 1 een klein onderdeel kapot na 7 jaar. Na mail contact gelijk nieuwe onderdelen gekregen. Bedankt Anna.

Svar från Raambekleding Nederland
We hebben jaloezieën laten plaatsen in…
We hebben jaloezieën laten plaatsen in de keuken en woonkamers en zijn er heel blij mee! Bij één raam ontbraken de pinnetjes, maar dit is snel en netjes opgelost door de monteur. Alles is keurig gemonteerd. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een fijne ervaring!

Svar från Raambekleding Nederland
Aanrader op alle vlakken…
Jaren geleden naar alle tevredenheid ons hele huis laten voorzien van raambekleding. Van uitzoeken, via opmeten naar monteren altijd super geholpen. Altijd vriendelijk, afspraken nagekomen en keurig gehangen.
Ook nu, na jaren, zijn er wat koordgewichtjes stuk gegaan. En alhoewel dat onze eigen schuld was en de garantie al lang verlopen was, krijgen we na prettig contact met Anna te horen dat we kostenloos een aantal koordgewichtjes op gestuurd krijgen. Dat noem ik nog eens service!

Svar från Raambekleding Nederland
Super onbetrouwbaar en super slechte…
Super onbetrouwbaar en super slechte service. Staan te adverteren met dingen die ze niet waar kunnen maken. Wat een waardeloos bedrijf. Ook nog super duur. Liever elders voor een mooier prijs en goede service waarbij ze hun woorden/ afspraken nakomen.

Svar från Raambekleding Nederland
Eerder mega tevreden maar nu wordt fout…
Eerder mega tevreden maar nu wordt fout op fout gemaakt.
Eerst ging het mis met de adviseur. We hadden een kleur besproken, deze was in de elektrische variant blijkbaar niet beschikbaar. Dit is niet gecommuniceerd en gewoon anders dan besproken op de offerte gezet.
Ook fout: Het product past niet in de nis dus steekt uit.
Oplossingen worden geboden maar het duurt zo mega lang. Zit nu al maanden met gordijnen die ik niet op kan hangen en een excuses is uitgebleven. Ben het zat.
Samenvatting:
Kleur aanpassing niet gecommuniceerd (slecht)
Lelijke zichtbare draden elektrisch product niet gecommuniceerd (slecht)
Niet de juiste beugels met het product gestuurd (slecht)
Inmeten niet goed gegaan (slecht) Compensatie via korting voor timmerman (matig, mijn tijd is ook verknoeid)
Beugels beloofd - niet gestuurd (slecht)
Verkeerde beugels gestuurd (slecht)
Edit op reactie: Bedankt voor de excuses, dat waardeer ik. Op 29-08-2025 om 13:12 is vanuit mij als laatste gedetailleerde e-mail geweest met daarin wat ik precies nodig heb. Ik zal deze nogmaals toesturen.
Edit 2: nadat ik mijn mail opnieuw heb gestuurd inmiddels een week later nog niets gehoord. Lijkt erop dat de reactie van Raambekleding Nederland voor de bühne is.

Koop hier NIET
Dupli shades laten inmeten door een adviseur van het bedrijf. Twee keer wordt er een te kort gordijn geleverd. Van de klantenservice moet ik het zelf opnieuw opmeten via een video afspraak.. Okay. Doe er al bijna twee weken over om een afspraak te laten bevestigen. Echt bij alle afdelingen gaat het hier mis - verkoop, advies, klantenservice. Ik wacht inmiddels vier maanden op één plisse gordijn maar zit nog steeds zonder.

Top service!
Wij hadden een paar extra clips nodig om ons gordijn aan de muur te kunnen bevestigen. We werden heel vriendelijk geholpen door de klantenservice, prettig contact. Nu kunnen we de gordijnen weer ophangen! Bedankt voor de goede service!

Een aanrader !
Goede prijs/kwaliteit, UITSTEKENDE service na verkoop.
Zonder meer aan te raden

Svar från Raambekleding Nederland
We hebben nu voor de 2e keer in 10 jaar…
We hebben nu voor de 2e keer in 10 jaar tijd onze raambekleding hier uitgezocht en gekocht.
Onze eerste serie was helaas door onze pup gesloopt.
Dus na een lange zoektocht voor nieuwe raambekleding in huis toch uiteindelijk weer bij Raambekleding NL uitgekomen na bij meerdere andere aanbieders en winkels te zijn geweest en helaas niet gevonden waar we naar op zoek waren.
Hier wederom goed en deskundig geholpen in de showroom en de diverse opties en mogelijkheden besproken. Toen een aantal kleurstaaltjes meegenomen naar huis voor de kleur schakering met de overige meubels te checken en dezelfde avond nog de bestelling geplaatst. Binnen 1,5 week was alles op maat binnen en bezorgd!
Kortom wederom zeer tevreden en hopen er weer lang plezier van te hebben zoals onze 1e serie van Label65.

Svar från Raambekleding Nederland
Vriendelijk ontvangen door het…
Vriendelijk ontvangen door het personeel van de vestiging in Rijswijk.
Samen met een medewerker gekeken naar de verschillende opties en mogelijkheden

Svar från Raambekleding Nederland
Geen service maar wel een goede uitleg hierbij
Je wordt alleen geholpen als je klant bent.
Bij een algemene vraag over een onderdeel van een rolgordijn geven ze niet thuis.
Als dit de service is van het bedrijf hoef ik daar ook nooit iets te kopen.
Ik kreeg een mail met antwoord van "aftersales." Er wordt nog niet eens moeite gedaan om een naam te noemen. Hoe onpersoonlijk en niet servicegericht kan je zijn?!
Twee dagen later een keurige reactie mogen ontvangen met een uitleg van hun werkwijze.
Deze persoonlijke reactie stel ik zeer op prijs.
(Hoewel deze reactie ook zonder naam wordt ondertekend. Misschien iets wat hoort bij deze tijd?)

Svar från Raambekleding Nederland
Ondeugdelijke montage jaloezieën, matige service en komt afspraken niet na
Pas op voor ondeugdelijke montage, matige service en het niet nakomen van de koopovereenkomst!
Raambekleding Nederland weigert hun eigen ondeugdelijke montage te herstellen. Daardoor zijn we gedwongen dit bij een derde partij voor meer dan €1.000,00 te laten doen of juridische stappen te nemen.
We hadden elektrische jaloezieën en plisségordijnen gekocht van Luxaflex met PowerView. Het systeem werkte echter op onvoorspelbare tijden niet. Het probleem werd in beginsel wel onderzocht en opgepakt door Raambekleding Nederland. Na veel heen en weer tussen Raambekleding Nederland en Monteurs van Luxaflex/Hunter Douglas, ging er steeds meer tijd overheen werden de diverse problemen echter maar ten dele opgelost. Er werden wifi-metingen gedaan en motoren die niet goed waren werden vervangen. Ten slotte stelde Luxaflex/Hunter Douglas monteurs vast dat de montage door de monteurs van Raambekleding Nederland ondeugdelijk was geweest: de antenne's zaten niet goed, de elektriciteitskabels waren aan elkaar geplakt/verlengd met plakbandjes (wat erg gevaarlijk was) en de jaloezieën waren niet goed bevestigd in het raamkozijn (met enkele schroeven) waardoor deze los kwamen. Raambekleding Nederland weigerde de gebrekkige montage herstellen, ook na in gebreke stelling. Nu zitten we met reparatiekosten van meer dan €1.000,00 en moeten we dit laten repareren door een andere partij omdat Raambekleding Nederland dit zelf niet wil doen en er geen offerte voor wil geven. Ze wachten kennelijk op dat we juridische stappen nemen.

Super service!!
Kostenloos kregen wij een door ons zoekgeraakt onderdeel opgestuurd. Super service!!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.