Raambekleding Nederland Omdömen

8 485
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed geholpen door Kai. Hij heeft de witte koordbinders besteld voor mij . De koordbinders werden gratis opgestuurd en als extra een groot stuk Tony’s Chocolonely Bedankt Kai

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Jaqueline van het filiaal in Rijswijk. Goed advies, denkt mee en zeer behulpzaam. Nu voor onze zoon duettes besteld. Voor onszelf ook al eerder duettes... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na het lezen van een aantal reviews had ik kunnen weten dat de aftersales te wensen overlaat, Een aantal jaren geleden voor ruim 3000 euro raambekleding aangeschaft. Prima montage en al veel plezier... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorig jaar kocht ik een ‘Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Verduisterend ‘ bij Raambekleding Nederland waar ik nog altijd met veel plezier gebruik van maak. Onlangs had ik een vervangend onderdeel... Se mer

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt
  2. Persiennbutik
  3. Gardinaffär
  4. Butik med vardagsrumsmöbler
  5. Fönsterbehandling

Skrivet av företaget

Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(8 485)

92 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top klantenservice

Vanwege een kapot onderdeel van een rolgordijn contact opgenomen met Raambekleding Nederland. Het onderdeel hoorde bij een bestelling van al behoorlijk wat jaren geleden, maar ik ben super snel en goed geholpen door Patricia. Bedankt!

10 december 2025

Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Patricia u snel en goed heeft kunnen helpen, zelfs bij een bestelling van jaren geleden. We staan altijd graag voor u klaar. Bedankt voor uw vertrouwen!
Raambekleding Nederland

Onderdelen

Wij hebben 6 jaar geleden bij Raambekleding Nederland Duettes gekocht. Deze zijn netjes opgemeten en opgehangen door Raambekleding Nederland. Nu na 6 jaar is er van 1 van de duettes een koppelstuk van een touwtje stuk gegaan. Deze hebben we bij Raambekleding Nederland aangemeld. De melding kwam bij Patricia terecht. Zij heeft ons helemaal geholpen en het onderdeel is gratis toegezonden. Tot onze verbazing zat er ook nog een handgeschreven kaart bij. Wij willen jullie bedanken voor deze toffe ondersteuning en het zorgt ervoor dat wij onze andere ramen (bestelling ondertussen gedaan) ook zeker weer bij jullie laten bekleden.

26 november 2025

Beste Robin,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Patricia jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat het kaart in de smaak viel. We waarderen jullie vertrouwen enorm en vinden het geweldig dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen. We staan altijd voor jullie klaar!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slecht geholpen

De mannelijke verkoper van vandaag had haast, zijn gezin kwam binnen en daardoor geen tijd voor klanten. Luisterde voor geen meter, raffelde af, dit zijn de keuzes en ging gewoon andere klanten helpen zonder dit aan te geven. Wilde totaal geen geld verdienen en wilde alleen maar snel naar zijn vrouw en kinderen. Daar hebben we een uur voor in de auto gezeten om op deze manier te woord te worden gestaan en de deur uitgekeken te worden. .. ga hier niet heen als je serieus geholpen wil worden.

6 december 2025

Beste Anouk,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bezoek niet heeft voldaan aan de service die u van ons mag verwachten. Dit was absoluut een samenloop van omstandigheden en zeker niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.
We waarderen het dat u de rit naar onze winkel heeft gemaakt, en we vinden het erg vervelend dat uw bezoek zo is verlopen.
Graag bieden wij u aan om bij u thuis langs te komen voor een vrijblijvende meting en persoonlijk advies, zodat we u de aandacht

en service kunnen geven die u verdient.
U kunt ons bereiken door te mailen naar klantenservice@raambekledingnederland.nl om een geschikt moment af te spreken. We hopen u alsnog op de juiste manier van dienst te mogen zijn.

Top klantvriendelijkheid

Meer dan klantvriendelijk, Guido bij inmeten en bestellen, Patricia bij de aftersales!!!

2 december 2025

Beste Theo,
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat zowel Guido bij het inmeten als Patricia in de aftersales je zo goed hebben geholpen. We staan altijd voor je klaar!

Review RaambekledingNederland.nl

RaambekledingNederland.nl heeft me aangenaam verrast. De informatie op de website is duidelijk en vooral het stappenplan voor het opmeten van de raambekleding is helder en gemakkelijk te volgen. Hierdoor wist ik precies wat ik moest doen en kwam alles netjes passend binnen.

De kwaliteit van de producten is uitstekend en voelt degelijk aan. Je merkt meteen dat ze aandacht besteden aan materialen en afwerking.

Wat voor mij écht het verschil maakte, is de manier waarop ze omgaan met vragen of kleine problemen. Het klantcontact verloopt vriendelijk, snel en ze denken actief met je mee. Ook de afhandeling van een klacht werd zonder gedoe en zeer professioneel opgelost.

Kortom: fijne service

4 december 2025

Beste Hayco,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het opmeet-stappenplan duidelijk was, de producten goed passen en je tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen je complimenten over onze service en helpen je graag weer verder wanneer nodig.

Aanrader

We zijn heel vriendelijk te woord gestaan in de showroom (wat een fijne, ruime showroom) door Jacqueline. Ze heeft ons prima geholpen, diverse opties geadviseerd en een goede offerte opgemaakt. Ze beloofde ook dat er snel contact met ons opgenomen zou worden door de planning en ook daar verliep het contact heel vlot mee. Snel een afspraak ingepland en snel bericht op mijn vragen per whatsapp. Ook vragen per mail en telefonisch worden snel en goed opgepakt. Het bezoek aan huis door Joey verliep ook goed. Hij heeft alles opgemeten en uitgelegd en direct een definitieve offerte met betalingslink voor ons klaargezet. Een vriendelijke man die ons goed geholpen heeft. Hij belde ruim van tevoren even op om door te geven hoe zijn planning zou zijn die dag en hoe laat hij dacht bij ons te zijn. Even van tevoren belde hij nogmaals om door te geven dat hij onderweg was. Onze ervaringen met Raambekleding Nederland zijn tot zover erg positief. Nu gaan we rustig afwachten wanneer onze order binnen komt, maar ook daar hebben we alle vertrouwen in.

3 december 2025

Beste Colette,
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat zowel de showroomervaring met Jacqueline als het huisbezoek van Joey zo goed zijn verlopen en dat onze communicatie vlot en duidelijk was. We waarderen het vertrouwen in Raambekleding Nederland en kijken ernaar uit om uw order straks mooi af te ronden. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Patricia reageert snel en duidelijk

Patricia reageert snel en duidelijk. Goede service, snapt de vraag van de klant. De ervaringen uit het verleden en recent zijn altijd het zelfde: positief !!

17 november 2025

Svar från Raambekleding Nederland

Wat een leuke review en wat fijn om te horen dat je weer tevreden bent. Ik ga de complimenten doorgeven aan Patricia!!!

Smartcord

Onze smartcord bevestiging was stuk gegaan. Even contact gehad en de vervangingsdelen worden GRATIS opgestuurd! Dat is een bedrijf met service en klantvriendelijkheid!
Grote pluim voor Patricia en haar team!

25 november 2025

Beste Cristian,
Wat ontzettend fijn om te horen! 😊
We vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden, en het doet ons echt goed dat de service zo gewaardeerd wordt. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor je klaar.

Luxaflex raambekleding was defect

Luxaflex raambekleding was defect, maar bij navraag ben ik uiteindelijk goed geholpen en is het onderdeeltje netjes nagestuurd. De plisé doet het weer.

13 november 2025

Beste Niek,
Dank je wel voor je review en fijn dat we konden helpen door het opsturen van het kapotte onderdeel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na 2 jaar een onderdeel kapot.gelijk…

Na 2 jaar een onderdeel kapot.gelijk binnen 2 dagen een nieuw onderdeel namens patricia. Super goed geregeld.

11 november 2025

Beste Wendy,
Wat goed om te horen, heel graag gedaan. Ik ga het compliment doorgeven aan Patricia.
Team,
Raambekleding Nederland

Verzenden

Bedankt Patricia voor het snelle opsturen van het kettinkje.

16 oktober 2025

Beste Patrick,

Heel graag gedaan !!!!!

Fijn bedrijf !

Vanaf het eerste contact met Joey tot en met het monteren van alle artikelen door Joeri kan ik zeggen dat het een zeer prettig en professioneel bedrijf is !
Zeer klantvriendelijk en zeker aan te raden !

23 september 2025

Svar från Raambekleding Nederland

Wat een mooie woorden, hartelijk dank! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We geven je complimenten graag door aan Joey en Joeri. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Plissé's van Luxaflex besteld. Een fout is goed opgelost.

Ik had plissé's van Luxaflex besteld bij Raambekleding Nederland, en heb toen de verkeerde kleur ontvangen. Dit was een fout was van Luxaflex. Vervolgens heb ik contact opgenomen en ben ik door Patricia van Raambekleding Nederland vervolgens prima geholpen. De fout is doorgegeven, en zij heeft uiteindelijk er voor gezorgd dat ik nieuwe plissé's opgestuurd kreeg, met wel de goede kleur. Prima service!

16 oktober 2025

Beste heer Marquenie,

Bedankt voor je review! Jammer dat het even misging met de kleur, maar fijn dat Patricia het goed voor je heeft kunnen oplossen. We wensen je veel plezier met de juiste plissé’s!

Allemaal goed voorgelicht

Allemaal goed voorgelicht, daarna goed opgemeten.
En top opgehangen.
Een kleine vergissing is gelijk hoed opgelost, heel fijn allemaal.

25 oktober 2025

Goedemorgen,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor de complimenten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en alles klopte

Snelle levering en alles klopte. Ik heb wel een foutje gemaakt maar na contact met Anna was het snel opgelost. Ook Patricia reageerde snel op mijn vraag.
Ondanks dat ik mij had vergist in de montage, werden de onderdelen gratis geleverd.
Kortom, een prima klanten service.

16 september 2025

Beste Wim.,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat Anna en Patricia je snel konden helpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, ook als er iets misgaat. Veel plezier met je aankoop, en we helpen je graag weer in de toekomst!

Nieuwe jaloezie ontvangen

We hadden problemen met onze nieuwe jaloezie. Nadat we met ANNA hadden gesproken en een filmpje hadden gestuurd over ons probleem, werd dit keurig netjes opgelost en ontvingen we een nieuwe jaloezie. Wat een top service.

17 oktober 2025

Svar från Raambekleding Nederland

Wat fijn om te horen dat alles netjes is opgelost en dat jullie blij zijn met de nieuwe jaloezie! 😊
We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus dit soort berichten maken ons dag helemaal goed.
Geniet van jullie nieuwe jaloezie en bedankt voor het delen van jullie ervaring! 🌞

Hartelijke groet,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Raambekleding Nederland is een super…

Raambekleding Nederland is een super fijn bedrijf. Ze geven goede adviezen en de vertegenwoordiger komt thuis om alles in te meten. De nazorg is echt geweldig, voor medewerkster Patricia heeft zo fantastisch geholpen, niets was haar te gek. Ze heeft er voor gezorgd dat onze ramen er prachtig uit zien.

20 oktober 2025

Beste Stefanie,

Dank je wel voor je complimenten!!! fijn dat Patricia je goed heb geholpen.

Geniet van je mooie raamdecoratie.

Groetjes,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en goede communicatie met…

Snelle en goede communicatie met costumer care specialist Patricia. Erg klantvriendelijk en vooral fijn dat ondanks dat we de raambekleding al 8 jaar hebben Raambekleding Nederland ons alsnog heeft geholpen door het opsturen van een trekkoord. Erg tevreden!

20 oktober 2025

Hoi Debby,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij streven naar de beste service en duidelijke communicatie. We vinden het belangrijk om ook na jaren nog voor onze klanten klaar te staan, dus het doet ons goed dat u dit zo waardeert. Ik heb het compliment doorgeven aan Patricia

aanrader!

Personeel: Betrokken, warm, persoonlijk, goed advies vooraf, spant zich in om oplossing te vinden bij klein probleem. Vooral Patricia van klantenservice is een topper! Verkoop collega Cynthia in Rijswijk heeft ons ook goed geholpen
raambekleding: prachtige kwaliteit, inzet van monteur ook snel en eenvoudig geregeld

10 september 2025

Beste Heleen,

Wat een mooie review, bedankt! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, het persoonlijke contact én de kwaliteit van de raambekleding. We geven de complimenten zeker door aan Patricia, Cynthia en onze monteur.
Graag tot een volgende keer!

Team raambekleding Nederland

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anna heeft mij goed geholpen bij het kleurtype handvat van luxaflex

Anna heeft mij goed geholpen bij het nalopen van de geplaatste order. Aangezien de orderflow niet naar de kleur van het handvat vroeg, heeft Anna dit dubbel gecheckt en in orde gemaakt. Luxaflex shades zijn geleverd zoals we wilden.

9 oktober 2025

Beste Anne Marie,

Hartelijk dank voor je fijne bericht!

Wat goed om te horen dat Anna je zo zorgvuldig heeft geholpen bij het controleren van je bestelling. We vinden het belangrijk dat ook dit soort details zoals de kleur van het handvat kloppen, en we zijn blij dat alles uiteindelijk naar wens is geleverd.

Veel plezier met de nieuwe Luxaflex shades, en graag tot een volgende keer!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.