Heel goed geholpen door Kai. Hij heeft de witte koordbinders besteld voor mij . De koordbinders werden gratis opgestuurd en als extra een groot stuk Tony’s Chocolonely Bedankt Kai
Det här tycker kunderna
Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Jaqueline van het filiaal in Rijswijk. Goed advies, denkt mee en zeer behulpzaam. Nu voor onze zoon duettes besteld. Voor onszelf ook al eerder duettes... Se mer
Företaget har svarat
Na het lezen van een aantal reviews had ik kunnen weten dat de aftersales te wensen overlaat, Een aantal jaren geleden voor ruim 3000 euro raambekleding aangeschaft. Prima montage en al veel plezier... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering stalen en verrekening kortingscode
De bestelde stalen waren snel binnen.
Toen ik de dag na de bestelling erachter kwam dat ik de kortings code vergeten was in te vullen , reageerde Patricia heel snel en werd alsnog de korting verrekend , bedankt.

snelle
snelle, adequate , vriendelijke en behulpzame reactie op reparatieverzoek

Rolgordijnen
Voor de 3rde kier besteld hier ,top bedrijf ,div kieren gebeld en altijd goed geholpen door patricia.

Goede aftersales
Bij de montage van de plissé bleek dat er een schuifje ontbrak. Via de klantenservice gemaild of dat kon worden nageleverd. Het antwoord van Patricia kwam direct en was duidelijk: Het onderdeeltje kwam eraan.

Goede kwaliteit en service
Raambekleding Nederland biedt goede kwaliteit en vooral een goede service. Wij hebben meerdere producten bij hen besteld en zijn zeer tevreden.

Reparatieservice
Nu al twee keer gebruik gemaakt van hun service bij een aanvraag voor reparatie van Luxaflex. Luxaflex handelt namelijk alleen via tussenpersonen. Gelukkig gaat het via Raambekleding Nederland heel soepel en snel en wordt je goed ontzorgd. We zijn goed geholpen door Patricia!

Svar från Raambekleding Nederland
Fijn geholpen door Patricia.
Fijn geholpen door Patricia.
Bedankt voor het snelle opsturen en afhandelen.
Top

snelle en professionele klantenservice
ruim 8 jaar geleden heb ik jalourzieën besteld waar nu een onderdeeltje van defect is. Na een melding via de website kreeg ik direct reactie van Patricia van customer care die snel geregeld heeft dat een vervangend onderdeel opgestuurd wordt. Super dat na zoveel jaar onderdelen nog leverbaar zijn.

Topklasse
Een onderdeeltje van de Luxaflex was na 6 jaar afgebroken. Patricia heeft het heel snel opgepakt en verstuurd. Topklasse!

Meerdere eindstopjes noodzakelijk
Vanwege het ophangen van twee paar gordijnen op een Label 65 pinto rail hadden we twee extra eindstopjes nodig. Patricia heeft ons heel goed en slim geholpen door via de camera mee te kijken naar welke eindstop hiervoor geschikt is. En we krijgen de eindstopjes ook nog eens gratis toegestuurd. Dankzij de goede service en medewerking van Raambekleding Nederland kunnen we de gordijnen en de indeling van de rail helemaal naar wens afmaken.

Svar från Raambekleding Nederland
Gelijk gebeld naar aanleiding van mijn bericht. Sympathiek en heel behulpzaam.

Tevreden
Nadat ik in oktober alles heb laten inmeten en tot 2x foute duo shades ontving is het na lang wachten en ergernis goed gekomen. Mijn probleem werd na een aantal pogingen goed opgepakt door de klantenservice. Alles is keurig hersteld en het hangt prachtig. Ben uiteindelijk super tevreden.

Snelle reactie
Anna reageerde direct op mijn mail en de reactie van haar was ook tot volle tevredenheid.

Svar från Raambekleding Nederland
Anna is vriendelijk en correct
Anna is vriendelijk en correct. Ze gaf ook een goede tip over onze hordeur.

Svar från Raambekleding Nederland
Prachtige producten en fijne service
Prachtige producten en fijne service. Erg blij met onze raambekleding. In de verzending was er wat fout gegaan, maar dit is zeer snel opgelost. Als excuses kregen we een prachtige bos bloemen!

Svar från Raambekleding Nederland
Mooie kwaliteit en echt hele goede service
We hadden een onmogelijke planning maar dankzij de enorme flexibiliteit van Jacqueline en Guido is alles gelukt. Vandaag kwam Yoeri de gordijnen vakkundig ophangen. Alle drie waren ze enorm betrokken en dachten ze met ons mee. We zijn heel blij met onze raambekleding en de super goede service gedurende het hele traject!

Svar från Raambekleding Nederland
Ben zo goed geholpen door ANNA
Ben zo goed geholpen door ANNA. Top service.

Svar från Raambekleding Nederland
Super service bij vervangend onderdeel!
Vorig jaar kocht ik een ‘Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Verduisterend ‘ bij Raambekleding Nederland waar ik nog altijd met veel plezier gebruik van maak. Onlangs had ik een vervangend onderdeel nodig. In eerste instantie leek dit niet meer leverbaar, maar het team en in het bijzonder Patricia, heeft moeite gedaan om alsnog voor mij op zoek te gaan. Ze vonden het onderdeel en hebben het geheel gratis naar mijn adres gestuurd. Geweldige service en echt klantgericht!
Snelle reactie op onze vraag
Na onze vraag via de site van Decodeal werden wij binnen een uur gebeld door Anna. Zij heeft het 'probleem' adequaat opgelost. Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Svar från Raambekleding Nederland
U hoeft niet verder te zoeken...... hier moet u zijn!
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met RaambekledingNederland.nl. Vanaf het eerste contact ben ik correct (met alle tijd) geholpen en voorzien van vakkundig advies over alle mogelijkheden – én onmogelijkheden. De medewerkers nemen dus echt de tijd om mee te denken en duidelijk uit te leggen wat in onze situatie het beste werkt.
Daarnaast is men ontzettend behulpzaam, wat de hele ervaring extra prettig maakt. Het assortiment is bovendien zeer uitgebreid en de producten voelen stuk voor stuk kwalitatief hoogstaand aan. De prijzen zijn eerlijk en zeer aantrekkelijk.
Inmiddels ben ik een zeer tevreden klant, en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar mooie, betrouwbare en kwalitatieve raamdecoratie. Echt een aanrader!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.