Raambekleding Nederland Omdömen

8 485
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed geholpen door Kai. Hij heeft de witte koordbinders besteld voor mij . De koordbinders werden gratis opgestuurd en als extra een groot stuk Tony’s Chocolonely Bedankt Kai

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Jaqueline van het filiaal in Rijswijk. Goed advies, denkt mee en zeer behulpzaam. Nu voor onze zoon duettes besteld. Voor onszelf ook al eerder duettes... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na het lezen van een aantal reviews had ik kunnen weten dat de aftersales te wensen overlaat, Een aantal jaren geleden voor ruim 3000 euro raambekleding aangeschaft. Prima montage en al veel plezier... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorig jaar kocht ik een ‘Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Verduisterend ‘ bij Raambekleding Nederland waar ik nog altijd met veel plezier gebruik van maak. Onlangs had ik een vervangend onderdeel... Se mer

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt
  2. Persiennbutik
  3. Gardinaffär
  4. Butik med vardagsrumsmöbler
  5. Fönsterbehandling

Skrivet av företaget

Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(8 485)

92 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na 10 jaar was een onderdeel van onze…

Na 10 jaar was een onderdeel van onze jaloezieën kapot gegaan. Eén van de medewerkers, Patricia, heeft veel moeite gedaan om het juiste onderdeel te achterhalen en kosteloos aan ons toe te zenden.

3 april 2026

Svar från Raambekleding Nederland

“Fijn dat we je hebben kunnen helpen en dat alles weer werkt. Bedankt voor het delen van je ervaring!”
Team Raam bekleding Nederland

We werden snel geholpen

We werden snel geholpen. Tot onze verrassing werd het vervangingsonderdeel gratis verstuurd. Bedankt Patricia!

18 mars 2026

Beste Kristel,
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! 😊
Super dat alles snel geregeld was en dat het vervangingsonderdeel naar wens is ontvangen. Ik geef je compliment zeker door aan Patricia – daar wordt ze blij van!

Graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer! 🙌

Kwaliteit stoffen en aftersales

Onze vouwgordijnen hangen er ongeveer 5 jaar. Het was nodig om de kettingen te vervangen omdat deze kapot (gebroken) waren gegaan. Met een instructiefilmpje dat Raambekleding NL op YouTube heeft staan, ging dat vrij eenvoudig zelf. Patricia van Customer Service heeft daarin goed meegedacht qua lengte van de kettingen en service. Misschien ook wel leuk om iets over de kwaliteit van de stof te vertellen. Wij hebben 7 stuks zwarte transparante vouwgordijnen hangen aan de zonnige zijde. De buitenzijde is inmiddels wel wat verkleurd (logisch), maar de binnenzijde waar je tegenaan kijkt vanuit de woonkamer helemaal niet, en het wordt hier thuis erg heet dus dat zegt wat over de kwaliteit van de stof. Ik ben daar zeer over te spreken. Van 1 vouwgordijn is het kantelmechanisme helaas geblokkeerd, het gordijn gaat niet naar beneden of omhoog. Vermoedelijk is er een onderdeeltje versleten, maar dat komt vast goed als ik weer contact opneem, want de aftersales van dit bedrijf is uitstekend. Wij sparen nu even door voor mooie overgordijnen, die wij straks ook weer bij Raambekleding NL zullen afnemen, omdat we hier graag weer willen kopen. Kortom, ga door met zulke fijne service na aankoop. Zo behouden jullie klanten en dit zorgt ook weer voor goede mond tot mond reclame.

18 mars 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Wat een uitgebreide en fijne review, dank jullie wel! Geweldig om te horen dat zowel de kwaliteit van de vouwgordijnen als onze service zo goed bevallen. Fijn dat het vervangen van de kettingen soepel ging en dat jullie tevreden zijn over het advies van Patricia. Jammer van het kantelmechanisme, maar we helpen jullie daar natuurlijk graag weer bij. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met overgordijnen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geholpen met een reserve onderdeel.

Super geholpen door Patricia met het vinden van een reserve onderdeel voor mijn plisse.

5 mars 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Patricia je goed heeft kunnen helpen bij het vinden van het juiste reserveonderdeel voor je plissé.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ondersteuning en advies.

Bieden een goede ondersteuning en advies. Bovendien wordt je goed geïnformeerd over de voortgang. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkeren, ook zal ik ze introduceren bij familie en kennissen.

2 mars 2026

Beste Arjon,

Wat een mooie review !!!! Dank je wel voor de complimenten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne winkel met goede service

Fijne winkel met goede service, met name Patricia heeft ons goed te woord gestaan bij een klein probleempje na levering. Een aanrader

2 mars 2026

Beste Maaike,

Dank je wel voor de complimenten en wat fijn te horen dat het is opgelost. Ik ga ze doorgeven aan Patricia.
Groetjes,
Team raambekleding Nederland

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De adviseur Joeri heeft ruim de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en ons geholpen om een goede keuze te maken voor de materialen en kleurcombinaties. Hij was heel relaxt en vriendelijk.

Na de bestelling kwamen wij echter erachter dat wij nog een kortingscode hadden liggen.

Gelukkig kregen wij van de Servicedesk(Patricia) na 1 dag al antwoord en werd er een creditnota verstuurd.

Goede dienstverlening tot zover!

23 februari 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Wat een fijne review, dank jullie wel! 😊

Mooi om te horen dat Joeri jullie zo goed heeft kunnen adviseren en dat ook de afhandeling via Patricia naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat alles klopt — van advies tot service achteraf.
Bedankt voor het vertrouwen! 🌿

Zeer tevreden over zowel product als service

Zeer tevreden over zowel product als service

Wij hebben onlangs besteld bij Raambekleding Nederland en zijn erg tevreden over het gehele traject. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit en sluiten perfect aan bij onze verwachtingen.

Wat vooral opvalt is de snelheid waarmee er door Patricia wordt geschakeld bij eventuele wijzigingen of vragen. Er wordt direct actie ondernomen en je merkt dat ze echt meedenken in oplossingen. De communicatie is vriendelijk, helder en flexibel, wat het proces prettig en soepel maakt.

Daarnaast werken ze met zeer concurrerende prijzen.
Kortom, een goed partij die kwaliteit combineert met snelheid en klantgerichtheid. Zeker een aanrader!

20 februari 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Wat een mooie woorden, dank jullie wel! 🌟

Fijn om te horen dat zowel de producten als onze service zo goed bevallen zijn. We geven het compliment natuurlijk ook door aan Patricia 😊

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling — daar worden we blij van!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn erg blij met het eindresultaat en de kleur!

We zijn erg blij met het eindresultaat en de kleurkeuze!

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en dat betekende dat we nog overal raambekleding nodig hadden. We hebben gekozen voor een beige kleur plissé (Bottom up/down) die op het kunststofkozijn gemonteerd werd. Het systeem werkt heel handig en zowel overdag als 's avonds heeft de raambekleding een mooie kleur. In de badkamer hebben we gekozen voor verduisterend, hier komt inderdaad geen straaltje licht doorheen!

Achteraf hadden we nog een paar vragen en ook de hulp en service die wij achteraf kregen, was erg snel, ze zaten er bovenop!

18 februari 2026

Beste Dana,
Wat een superleuke review om te lezen, dank jullie wel! 🤍
Wat een mooie keuze ook, beige plissé (bottom up/down) staat zó strak op een kunststof kozijn – en fijn dat jullie er zowel overdag als ’s avonds blij mee zijn. En helemaal goed om te horen dat de verduisterende plissé in de badkamer écht doet wat ’ie moet doen 💪🚿
Ook fijn dat jullie onze service achteraf zo hebben ervaren, daar doen we het voor! Als er in de toekomst nog iets is (of als jullie gewoon nog eens willen sparren over raambekleding 😉), weten jullie ons te vinden.
Geniet van jullie nieuwbouwwoning! 🏡✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Patricia heeft zeer goede service…

Patricia heeft zeer goede service gegeven en was zeer behulpzaam

17 februari 2026

Beste Gerard,

Dank je wel voor je mooie worden, ik ga het doorgeven aan Patricia!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle reactie ontvangen van Patricia…

Snelle reactie ontvangen van Patricia mbt de plakstrips van mijn plissé gordijnen. Ik krijg gratis nieuwe toegestuurd, hartstikke goed!

16 februari 2026

Beste Ann,
Wat fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren! 😊 Patricia heeft het graag voor je geregeld. We hopen dat de nieuwe plakstrips perfect werken voor je plissé gordijnen!
Groetjes Team Raambekleding Nederland

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

werd correct benaderd door patricia…

werd correct benaderd door patricia over de luxaflex van wat er verkeerd was geleverd

13 februari 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Dank voor je feedback. Goed om te horen dat Patricia contact met je heeft opgenomen over de verkeerd geleverde Luxaflex. We vinden het belangrijk om dit soort zaken netjes en zorgvuldig op te lossen.

Maatwerk

Na aanvankelijk wat gedoe over de leverdagen heeft Patricia ons geweldig geholpen en bedacht hoe het wel kan. Hier zijn we dankbaar voor.

11 februari 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat we na het gedoe rondom de leverdagen samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We wensen jullie veel plezier met jullie bestelling!

fijne ervaring

Wij hebben een hele fijne ervaring met de klantenservice. De plakstrip van onze raamdecoratie begaf het en ik mailde met de vraag of we nieuwe konden krijgen. Ik werdt een paar uur later al gebeld door Patricia die het probleem meteen oploste. Ondanks dat de garantie verlopen was kreeg ik alsnog een nieuwe plakstrip opgestuurd. Heel fijn.

12 februari 2026

Beste jennifer,
Dank jullie wel voor de fijne feedback! Mooi dat het zo snel is opgelost en dat jullie tevreden zijn. Daar zijn we blij mee!

Positief showroombezoek en advies

Op 11-2 de ruime showroom bezocht, waar alle producten te bekijken zijn. Wij werden heel goed en vriendelijk geholpen door Jacqueline. Zij gaf ons goed advies en dacht met ons mee. Ze werkte de verschillende keuzemogelijkheden voor ons uit, zodat we thuis onze definitieve keuze en kleur konden uitzoeken. Vervolgens konden we alles heel makkelijk aanpassen in het winkelmandje en de bestelling plaatsen. Kortom wederom een heel goede ervaring, want wij en onze zoon hadden eerder iets besteld bij Raambekleding Nederland

11 februari 2026

Svar från Raambekleding Nederland

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor!

Wat fijn om te lezen dat jullie bezoek aan onze showroom zo positief is ervaren en dat Jacqueline jullie goed heeft kunnen helpen met passend advies. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en alle mogelijkheden duidelijk op een rij te zetten, zodat jullie thuis in alle rust de juiste keuze kunnen maken. Geweldig dat ook het online aanpassen en bestellen daarna zo soepel verliep.

Beste Leo,
Extra leuk om te horen dat jullie én jullie zoon al eerder bij ons hebben besteld. Dat vertrouwen waarderen we enorm!

Veel plezier met jullie nieuwe raambekleding en graag tot een volgende keer. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, prijs en kwaliteit

Voor het eerst bij raambekledingnederland.nl een aankoop gedaan en ben zeer tevreden. Ten eerste goed geholpen. Thuis op laten meten en de bestelling kwam eerder binnen dan verwacht. Heb verticale kunstof lamellen van luxaflex en label 65 dupli shades besteld en laten plaatsen door Joeri. Alles is van goede kwaliteit en hangt prachtig. Die dupli shades werken ook nog isolerend. Klein meetfoutje geweest en er was nog iets duppel gekomen. Er werd gelijk door Joerie opnieuw gemeten en nieuwe besteld. Patricia van klantenservice belde mij zelf over de dubbele levering van 1 van de 6 shades en maakte direct het teveel betaalde bedrag terug en de meetfout werd perfect hersteld door Joeri. Tijdelijk tot de nieuwe ingemeten shades bezorgd werden de verkeerde laten hangen zodat ik niet zonder zat. Ging ook maar om 2 mm. Ik zou zeker weer naar raambekledingnederland.nl gaan als ik weer iets nodig zou hebben en zou ze iedereen aanraden. Goede service, goede prijs en mooi kwaliteit

11 november 2025

Beste Marcel,
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, de kwaliteit van de producten en de montage. We geven uw complimenten graag door aan Joeri en Patricia. Ook bij kleine meetverschillen vinden we het belangrijk dat alles netjes en correct wordt opgelost, zodat u nooit zonder raambekleding zit. Dank voor de aanbeveling !!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reageren netjes op vragen.

Reageren netjes op vragen.
Zorgen voor de juiste informatie en zorgen dat alles goed komt

2 februari 2026

Beste Jeroen,
Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat onze service en informatie duidelijk waren.

Goed geholpen

Een aantal jaar geleden heb ik een Luxaflex plissé gordijn aangeschaft. Onlangs ging helaas de SmartCord kapot. Ik heb contact opgenomen en ben ontzettend goed geholpen. Het probleem viel gewoon onder de garantie en is netjes opgelost.

Dank je wel Nadya voor de fijne en snelle service!

26 januari 2026

Beste Ko
Goed om te horen dat het is opgelost !!! Dank je wel voor de mooie review.

Vervangstukje gordijn

Patricia heeft me ongelooflijk snel en efficiënt geholpen, dank!

28 januari 2026

Hoi Sarah,

Wat goed om te horen !! Ik ga het doorgeven.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.