igen levere Yousee et rigtigt dårligt set- op med vores mailpogram. Det bliver stadig ved at fejle,men de kræver fuld betaling for noget der ikke fungere.det værste l.o.r.t.e firma i Danmark.håber rig... Se mer
Det här tycker kunderna
Efter 31.10.2024 lavede de noget om på deres mailsystem. Problemet er efter den dag har deres indgående mailservere virket utrolig langsomme. Jeg har testet det fra både outlook.com og gmail.com. Der... Se mer
Hvis du overvejer at få en mailadr. fra yousee så lad være. Hvis der bliver det mindste problem er sandsynligheden at de ikke magter at rette fejlen. Er nu på 4. sag oprettet. De skriver efter 2 til... Se mer
Har aldrig oplevet noget så armertør agtigt. Fantastisk dårlig salg af fibernet, fantastisk dårlig service efterfølgende, gang på gang kommer der nye forklaringer, den ene medarbejder ved ikke... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Yousee har nedlagt min webmail!!!
Yousee har nedlagt min webmail!!!
Og det uden at informere mig om det!!!!!!!!!!Desværre kan jeg læse, at det ikke er unormalt! Jeg har haft min gratis webmail i mere end 20 år,oprettet tilbage dengang Yousee hed TDC. Lige pludselig kan jeg ikke komme ind til mine mails. Jeg ringer til Yousees kundeservice og får at vide, at eftersom jeg ikke har noget abonnement hos dem, så har jeg heller ingen webmail længere. Den findes ikke i deres system! Hvordan kan man finde på at lukke for adgang til en mailadresse UDEN at varsle brugeren? Hvilken ufattelig dårlig service? Som minimum bør man da advare. Der var intet Yousee kunne gøre ........nå jo, jeg kunne da prøve at oprette et betalt basisabonnement og så kunne det måske være, at jeg kunne være heldig at komme til mine mails. Måske. FØJ, hvor usmageligt! Jeg vil bare gerne have midlertidig adgang, så jeg kan kopiere mine mails, og så forlade Yousee for altid. God kundeservice havde været at sende mig info om at dette ville ske, så jeg havde haft tid til at reagere. Det har Yousee ikke gjort! I det mindste kunne de så undskylde og hjælpe mig, men nej, det vil de heller ikke på trods af at de har klokket i det. Jeg stiller mig i den efterhånden meget lange kø af utilfredse Yousee kunder, og lover at jeg ALDRIG nogensinde så meget som vil overveje at blive kunde hos dem!
Dårligste mail program der findes
Dårligste mail program der findes, Lad os få TDC mail tilbage det kunne da i det mindste bruges.
UDUELIGE YOUSEE (YouWillSee)!
UDUELIGE YOUSEE (YouWillSee)!
Jeg har nu i ca. 1 år kæmpet med YouSee (henvendt mig til CEO’en, som ikke kan fås i tale...man må nøjes med en / flere ubrugelige “kundeambassadører)...da de skiftede en mail-platform, som virkede fortræffeligt ud med noget amerikaner-skrammel, som hedder Zimbra (jeg kalder det ZIMBRAS)...stortset INTET fungerer på denne platform (det er den korte version)...jeg skal skifte platform mellem en Zimbra uden “anmod om det fulde websted” for at læse / navigere i mails og én version med “anmod om det fulde websted” for at vedhæfte filer...og der er 1000 andre fejl i disse versioner (når man arbejder på Ipad, som jeg gør)...og intet vil YouSee gøre for at kompensere mig (de tager fuld pris, selvom dette skrammel ikke fungerer - ZIMBRAS)...og de vil heller ikke fortælle mig, hvornår det kommer til fungere?
FULDSTÆNDIGT UACCEPTABELT!!!
Boycot YouSee...er mit råd!
Peter Harder / Hyper-Utilfreds kunde
SPAMS i massevis
Jeg bliver overdænget med SPAMS.
YouSee påstår, at de har et selvlærende filter-system, der skulle forhindre gentagelser fra SPAM-adesser. Det har aldrig virket.
Jeg har fået 60 SPAMS på bare 4 døgn - alle er potentielle "bomber", der kan lægge noget "snavs" in på min computer - virus m.m.
De har også under indstillinger for Mails et filter for uønskede og ønskede mails. Når man opretter adresser har bliver de bare til blanke linier - virker altså heller ikke.
Når man logger ind skulle man få en liste over mulige konti. Jeg har 4, men kun 1 vises og det kan ikke rettes.
Jeg har "kun" fået SPAMS på den ene adresse. Jeg har nu slettet den og informeret alle mine kontakter om den nye adresse. Nu kommer der SPAMS på den - SUK. Jeg følger mig forfulgt, så jeg skifter leverandør. Aldrig mere YouSee.
Jeg græmmes på fagets vegne.
IT-Udvikler.
yousee tager penge for en mail der ikke virker
Mailen skulle virke i december
Den har stadig masser af fejl et halvt år senere. Det giver voldsomme problemer og deres standard svar er, at det har de ikke hørt om før... og at man kan sende en e-mail om problemet på trods af man har ringet dem op for at få besked om hvad der sker m mailen.
Det er en skandale og de tager endda mange PENGE for at have mailen. hvis man ikke er bredbåndskunde.
YouSee er et skandaløst firma, på linje med et asiatisk scam firma.
YouSee mail: Der er opstået en klientfejl, prøv igen
YouSee mail:
Hver eneste dag meldingen: "Der er opstået en klientfejl - prøv igen".
Det sker næsten hver gang, man forsøger at læse en mail. Smadder irriterende.
Og så den såkaldte "YouSee chatbox", hvor man tror, man kan få hjælp - det er bare en robot. Håbløst.
Magen til gang tilbageskridt i…
Magen til gang tilbageskridt i overskuelighed skal man da lede længe efter. Rigtig god og overskuelig side før. Må være de samme fjolser der også smadrede DMI´s hjemmeside. Hulk
Har IKKE kunnet modtage mail i en…
Har IKKE kunnet modtage mail i en måned.
Sagsforløb og flere henvendelser har ikke givet klarhed om yderligere tidshorisont.
Utrolig dårligt mail program
Utrolig dårligt mail program. Efter den nye yousee opsætning er min primære mail slettet, men min søns, som er oprettet til sekundær mail er nu blevet min primære mail. Har flere gange været i telefonisk kontakt med yousee uden succes. Herefter i kontakt med yousee på MIN SØNS MAIL, hver de efter 2 dage skriver at nu er fejlen løst. MEN det er den ikke, jeg kan stadig kun bruge min søns mail. Øv Øv Øv rigtig dårlig service samt mail program. Vi overvejer at opsige alt hvad vi har hos yousee.......:(
Utroligt efter et par måneder
Utroligt efter et par måneder, så har jeg kun en mailadresse, det er bare ikke min, set er en sekundær mail min datter har.
YouSee mail program var dårligt
Det tidligereYouSee mail program var dårligt, men så skulle der ske noget, man maser et program ind, om det så var muligt, er detendnu dårligere.
Man starter med at fjerne navnene på samtlige kontaktpersoner, uden at gøre kunderne opmærksomme på det.
Man viser et billede af "indstillinger" hvor man bare kan gå ind og fikse det hele. Denne genvej findes ikke nogen steder? - Efter et par dage er mine vedh. file forsvundet fra min indbakke. - Mange personer ringer mig op og siger at, de har fået mail om, at jeg ikke har modtaget deres mail?, dette på trads af at jeg har modtaget den. Spild af tid og unødige opringninger. - Mindst 3 - 4 gange om dagen, når jeg er i maiboksen, får jeg besked på at der opstod fejl ?
Har forsøgt at henvende mig flere gange uden resultat, men i går kom jeg igennem til en medarbejder der ikke vidste hvad det dog var for noget, det havde han aldrig hørt om før???? - der er ellers materiale nok her på siden. Det er simpelthen det ringeste mail program jeg nogensinde har set.
Yousee
Yousee - mail har ikke virket siden d. 17. november (d.d. er 12. januar).
Efter at have siddet i telefonkøer på over en time, bliver man spist af med, at der er mange, der har problemer. De prøver, endnu en gang, at sende et nyt password til mig, sidste gang virkede det heller ikke..
Regningerne fra selskabet kommer til tiden, uden fejl, det er så et spørgsmål om de er værd at betale.
Horribel Yousee hjemmeside
Noget af de værste jeg nogensinde har set.
Næsten ligemeget hvad man skal lave kommer der en besked om 'der er sket en fejl' og opfordrig til at ringe til deres hotline (som man skal vente vente vente på i en uendelighed for at komme igennem). Seneste problem er at man ikke kan få lov til at tilknytte sine kontonumre i 'mit yousee
Desuden passer lay-out ikke til skærmen i mange tilfælde. F.eks i ovennævnte tilfælde ved indtastning af telfonnummer og kontonumre kan man ikke se de første 2-3 tal da dækket af en anden funktion i højre side
HOLD JER VÆK FRA YOUSEE
Vi har to mail kontoer og for ca. 1 måned siden kunne den ene pludselig ikke anvendes længere. Vi kontaktede yousee da vores mail er fra TDC og en vi har haft igennem en årrække.
Vi har flyttet til nye servere - var svaret og har mange problemer men den er oppe igen om to dage var beskeden.
Der gik så tre uger og flere opringninger inden Yuosee vendte tilbage og spurgte hvad problemet var, som om de ikke selv havde forklaret hvad der var sket.
Siden (godt 1 uge) har vi intet hørt og det lader til at der intet sker ved Yousee.
Hvis det skyldes server flytning hvorfor virker vores anden mail konto så?
Opfordrer derfor ALLE til ALDRIG at vælge Yousee, medmindre man fristes af at være til grin når de bliver udfordret på deres ydelser, for Yousee er totalt lige glade med kunder og med at yde service.
Yousee har ændret på min Windows- mail…
Yousee har ændret på min Windows- mail uden at have givet mig besked.
Så jeg har intetanende og forgæves forsøgt at få adgang til min mail i mange timer.
Nu får jeg at vide, at det er umuligt at komme i mailboksen førend Yousee er færdig med at forny systemet. Det kan vare timer/dage/uger, førend Yousee får styr på det.
Slettede mails fra youSee webmailbox
En del historiske mails er blevet slettet fra min youSee konto. Jeg har derfor lige talt med en youSee medarbejder, som havde alle mulige forslag til hvordan jeg selv eller andre IT systemer kunne have slettet disse mails. Selv da han indså at ingen af disse muligheder var årsag til de manglende mails, ville han indrømme at fejlen kunne henføres til youSee. Det er uacceptabelt at man ikke kan stole på at youSee passer godt på ens mailkonto, men også at youSee ikke indrømmer deres fejl, når de tydeligvis er årsag til miseren.
Vigtigt, hvis du vil beholde din mailkonto
Efter 20 år som kunde hos TDC og YouSee (og fortsat mobilkunde) modtages denne mail:
25.09.2018
"Har du ikke YouSee Bredbånd, kan du kun beholde din mailkonto ved at oprette et mailabonnement.
....
Vil du ikke have mailkontoen, behøver du ikke at gøre noget. Kontoen vil automatisk blive lukket den 31. oktober 2018. Hvis du har brug for at henvende dig til os, beder vi dig skrive din adresse og dit telefonnummer i mailen til os. "
Ovenstående er vist ikke i overensstemmelse med Privatlivspolitik for YouSee Mail:
"Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, dog ikke længere end maksimalt 45 dage efter du har opsagt dit abonnement på mail. Din e-mail adresse er gemt i 6 måneder efter opsigelse."
Og hvad med retten til dataportabilitet jf. GDPR
"Ret til at kunne få udleveret sine persondata, så de kan overføres til anden udbyder (dataportabilitet)"
Så ja, jeg har brug for at henvende mig til jer, YouSee. Men I svarer ikke på mail ... ?
Betal 59,- pr. måned eller vi sletter dine e-mails - en hilsen fra YouSee
Efter 20 års trofasthed skal man nu opkræves 59,- hver eneste måned for at bibeholde sin e-mail. :( Jeg er rasende!!! SÅ dårlig service!!!
Kun hvis man har bredbånd kan man få det gratis. Nu er det sådan at jeg har opsagt deres bredbånd pga. dårlig dækning og de ikke kan levere et ordentligt net. Så skal man straffes! De sletter alle ens e-mail, så nu skal man ud at oprette ny e-mail, og overføre samtlige e-mails manuelt enkeltvis til en ny mail for at så oprette nye mapper og ordne alt det! Man kan nemlig ikke overføre flere på engang. :(
Selvom man stadig er tv kunde hos dem hjælper det heller ikke. Så nu vil jeg heller ikke være TV kunde hos dem længere.
Det dårligste tiltag nogensinde!!!! Om jeg nogensinde har lyst til at være kunde hos dem igen. Gæt engang.!!! God service YouSee!!!! Virkelig "flot"!
Jeg købte nyt fjernsyn Smart tv
Jeg købte nyt fjernsyn Smart tv, jeg skal love for det var smart. TV et kunne ikke komme på internettet. Jeg kontaktede YOU SEE og fik en lang forklaring om rekonfiguration og et par timers ventetid. Det virkede ikke. Ny kontakt en venlig medarbejder mente, at det var et nyt modem der skulle til. Nogle dage senere ankom modemet. Det blev tilsluttet lige efter brugsanvisningen. Det kom op med en meddelelse, at der var dårlig internetforbindelse, det skulle medføre et serviceteknikker besøg. Jeg besluttede at koble modem'et direkte til tilslutningspunktet .Med dette gjort, fik jeg den samme meddelelse dårlig internetforbindelse. Ny kontakt med en venlig servicemedarbejder. Har du en mobil eller en tablet, prøv at se efter wifi. Med lidt hjælp lykkedes det at komme på internettet. Første spørgsmål, vil du ikke have en højere hastighed, svaret var nej, jeg er godt tilfreds med den laveste hastighed. Jeg bad service medarbejderen vente lidt, da jeg ville have min normale installation genetableret. Det viste sig at det fungerede fint.
Advarsel nye fjernsyn bruger 5 GHz båndet det var ikke på mit gamle modem.
Anden ADVARSEL You see forsøger at sælge dig en højere hastighed som du måske ikke har brug for. Jeg er af den opfattelse at det er ufine metoder der anvendes for at opnå et mersalg.
Det var en meget dårlig kundeoplevelse derfor kun en stjerne.
MVH
Niels C. Mikkelsen
Ganske god mailbox
Ganske god mailbox. godt med flere brug af flere mailadresser.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.