igen levere Yousee et rigtigt dårligt set- op med vores mailpogram. Det bliver stadig ved at fejle,men de kræver fuld betaling for noget der ikke fungere.det værste l.o.r.t.e firma i Danmark.håber rig... Se mer
Det här tycker kunderna
Efter 31.10.2024 lavede de noget om på deres mailsystem. Problemet er efter den dag har deres indgående mailservere virket utrolig langsomme. Jeg har testet det fra både outlook.com og gmail.com. Der... Se mer
Hvis du overvejer at få en mailadr. fra yousee så lad være. Hvis der bliver det mindste problem er sandsynligheden at de ikke magter at rette fejlen. Er nu på 4. sag oprettet. De skriver efter 2 til... Se mer
Har aldrig oplevet noget så armertør agtigt. Fantastisk dårlig salg af fibernet, fantastisk dårlig service efterfølgende, gang på gang kommer der nye forklaringer, den ene medarbejder ved ikke... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Webmail under al kritik!!
Webmail i separat abonnement på MitYousee. Det sker alt for hyppigt, at ens mailkonto ikke er tilgængelig. "Der er sket en fejl" osv osv. Fornylig installerede jeg App'en. Den skulle de så forbedre, men der gik der helt ged i min adgang. Når IT-folk leger og vil gøre det mere "fancy", bliver det ofte til skade. Og så den eklatante provokation med en "robot-dame", der svarer på supportnummeret. Man kan - med nogen snilde og overtalelse - komme til at snakke med et menneske, men hun insisterer på at få oplyst kontonummer, og det har ikke lige på stedet, hvis man ikke er hjemme hos sig selv.
Både de tilbagevendende tekniske problemer og denne "fagre nye verden"-support er under al kritik
YouSee´ nye opgraderede mailsystem er ubrugeligt
YouSee får 1 stjerne. Kan desværre ikke komme videre i systemet uden at give min 1. Ville helst give 0.
YouSee har opgraderet mailsystemet til noget totalt ubrugeligt.
Jeg har ringet til kundeservice, jeg har sendt klage og stadig ingen forbedring. I mere end 2 uger har jeg ikke kunne benytte mailsystemet. Systemet har ændret de fleste af mine mappeoverskrifter til noget nonsens. Når jeg skriver en mail ændrer det automatisk næsten alle ord til volapyk som ikke kan bruges. Det er umuligt at skrive en mail der er forståelig da ordene ændres.
Jeg har et job hvor jeg dagligt bruger mailsystemet. Men YouSee reagerer ikke og deres kundesupport er ikke særlig brugbar.
Jeg forventer et forholdsmæssigt nedslag i prisen i den tid der går uden jeg har adgang til mailsystemet.
Tv guide virke ikke så jeg kan ikke…
Tv guide virke ikke så jeg kan ikke optage programmer betaler i dyre domme uden at få noget for pengene de siger hele tiden sluk for det hele😡😡 det hjælper ikke😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
YouSee support helt utilstrækkelig
Jeg har det dyre YouSee abonnement og betaler prisen for det.
Min outlook/webmail har nu været brudt ned i 2 uger, det er katastrofalt både for min private og arbejdsmæssige korrespondance. Jeg har siden været i daglig kontakt med YouSee support uden at fejlen er rettet. Jeg kan ikke sende/modtage webmails, ligesom mine mapper er faldet bort.
Det er dybt frustrerende, at supporterne ikke kan gøre andet end at give et sagsnummer (462193059) og oplyse at en tekniker bliver sat på sagen. De to oplyste frister - 48 timer og herefter 5 dage - er begge passeret, uden at der er sket noget. Nu er der larmende tavshed, YouSee kan ikke oplyse noget om hvad der kan gøres.
Når jeg betaler den høje pris for abonnementet, er det med en forventning om at YouSee holder deres del af aftalen - det gør de ikke.
Med den erfaring jeg har gjort, kan jeg ikke anbefale YouSee som en seriøs mailudbyder.
Med venlig hilsen Jørgen Meyer
Totale amatører
Vores mail virkede pludselig ikke, og et pop-op vindue bad om en kode: Desværre havde jeg kun en 8 år gammel ( og åbenbart forket ) kode, hvorefter det blev blokkeret.
Deres "kundeservice" er ikke noget at råbe hurra for:
Først får man robotdamen "Josefine" som ikke fatter en fis; hende kan i godt pille stikket ud af i en helvedes fart, og inkassere en skrotpræmie.!
Når man efter 45 minutters ventetid endelig slipper igennem fik man første gang bare beskeden: "det ved vi godt, men vi arbejder på det" ??...Nå, men kunne i så ikke bare nævne det, så vi ikke sidder der og glor ud i luften ?!?
Flere efterfølgende opkald til kundeservicen, var absolut heller ikke nogen succes:
Een medarbejder vidste ganske enkelt ikke hvordan man skulle løse problemet, men henviste til Microsoft.
Jamen det var da pænt af ham, men vi taler om adgang til et Yousee produkt som ikke virker, og så er det f...... ikke mit job og ringe til gud, og hvermand for at få låst spærringen op.
Efter mange opkald og ingen mail i 2 dage, lykkedes det endelig en mand at gelejde os igennem, så nu virker adgangen dog til "mit Yousee" men ikke i Outlook ( endnu )
Det har været en meget stor skuffelse at blive trukket rundt i manegen, og blot blevet spist af med div. link´s så man selv kan prøve.
Åbenbart ikke noget med at supporte mens vi taler, efter devisen: vi slipper dig ikke førend det virker...
Så samlet set har i nu 87 anmelderser, hvoraf de 85 er med 1 styk rød stjerne.
Imponerende ?
Mvh. Jesper Ricardo Damgaard, Rødvig
Lang ventetid og ingen person kontakt
Det er den ringeste mulighed for at komme i kontakt med en support medarbejder 😤lang ventetid på at komme igennem og efterfølgende virker streming alligevel ikke.
Vi må se om der er en anden udbyder der er bedre.
Umuligt at komme igennem
Umuligt at komme igennem. Har klaget over manglende kanaler i vores store pakke. Der er givet vores tlf. nr og kundenummer, men intet sker.
Virkelig dårlig
Virkelig dårlig.
Sammenlignet med andre udbyder, der tilmed er gratis (google, yahoo etc.) er det katastrofalt ringe.
Supporten er virklige rodet og kan ikke gøre noget. Henviser til andre afdelinger, som hverken de eller dig som kunde kan komme i kontakt med 🤣
Aldrig mere yousee !
Ingen service
Hej - yousee er åbenbart ligeglade med os kunder når bare vi er blevet kunder. Det er UMULIGT at maile til dem og at komme igennem pr telefon er næsten umuligt også. Det virker ikke som det det der er - En Servicevirksomhed.
Så er vi her igen
Så er vi her igen, for Yousee mail er blevet umulig at tilgå fra en PC. Er det med vilje !!! at man ikke kan se sine mails fra en PC ??? Det eneste Yousee kan foreslå er, at man har ændret sit kodeord !!! er det ikke det, så er det jo nok bare ærgerligt og så er man forresten også ligeglad med hvad kunderne mener om det.
Yousee's mail er fra alle sider sablet helt ned og med god grund, men Yousee skriver aldrig hvordan problemerne skal løses eller svarer på kritikken. Men bevares det er nok også vigtigere at have en højtlønnet bestyrelse end at bruge pengene på at hjælpe kunderne.
Hvad f...er det der foregår
Hvad f...er det der foregår! Pludselig påstår Yousee, at der via min mail sendes spam ud og de har blokkeret den, så jeg IKKE kan sende mails. MEDMINDRE jeg accepterer at downloade deres SIKKERHEDSPAKKE, Her skal man så acceptere og give tilladelser til at YOUSEE's app får adgang til alt i min mobiltelefon. Sige rjeg nej til noget, så kan man IKKE komme videre. Dette er simpelthen ikke i orden og gør ikke mig som bruger særlig tryg!, men derimod utryg og får mig til at miste troen på Yousee's hensigter. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at vi forbrugere i den grad skal give tilladelser til at vores privatliv invaderes!
Ingen mail på telefon
Jeg har nu i over en uge ikke kunnet komme på min mail via telefonen. Flere henvendelser til Yousee pr telefon og mail har ikke løst problemet. Det er virkelig irriterende. Jeg venter stadig spændt på svar.
En stjerne er nok lige i overkanten
En stjerne er nok lige i overkanten. hold nu op hvor er det ringe, kan stadig og igen ikke komme på min mail. Havde en udemærket og imødekommmende chat. Men! hvad hjælper det, når Yousee stadig ikke har løst problemet
YouSee har uden et ord lukket min mail
YouSee har uden et ord lukket min mail. Har nu ventet foreløbigt 6 dage på at nogen skal finde ud af det. MEGET Ringe yousee. Jeg venter stadig.
Dårlig mail system!
Jeg har i mine mange år som pc supporter aldrig været ude for sådan en gang HØ. Skulle ominstalere en pcer for nogle venner, og lagde Outlook 2019 ing, som de gerne ville have. Og skulle så til at instille programmet med imap smtp osv. Men det virker ikke, (efter mange forsøg) så ringede jeg til support og den eneste løsning var..... Brug webmail!! Det er bare ikke OK.
Jeg kan kun give andre ret i at Yousee
Jeg kan kun give andre ret i at Yousee, er ikke en pind værd. Fejl, fejl, fejl
Dårlig og ubehagelig oplevelse
Dårlig og ubehagelig oplevelse
Dårlig og ubehagelig oplevelse;
Jeg har i dag haft verdens dårlige oplevelse hos yousee. Jeg er blevet snydt, og medarbejderen har ikke styr på hverken produkterne eller kundeoplevelser. Jeg vil ikke anbefale nogle at bruge yousee.
Jeg er dybt rystet over min oplevelse jeg har fået i dag, og medarbejderen lyver overfor mig. Udover det sender de mails ud hvor jeg har beviser på skrift - men de vælger at sige noget andet i telefonen - så de modsiger sig selv.
De snyder jer for penge. Aldrig nogensinde meld jer til yousee.
Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogle, de snyder deres kunder.
Jeg blev desuden lovet at deres leder vil ringe til mig, hvilket ikke er gjort, det giver lidt af sig selv - at de ikke tør at ringe når jeg har beviser på alle deres løgne.
Det har ødelagt hele min dag, jeg har aldrig prøvet det her før med nogle firmaer, og jeg fortryder jeg har været kunde hos dem i så mange år.
Og gid jeg havde vidst om deres fup meget før. De er ikke troværdige, og hvis i er allerde kunder hos dem - vil jeg anbefale at i finder et andet sted, inden i bliver snydt som mig
Efter flere ugers kamp kan jeg stadig…
Efter flere ugers kamp kan jeg stadig ikke få adgang til min email. Derfor har jeg oprettet en Gmail. Efter gentagne henvendelser til teknisk service er jeg nu endt med et svar, hvor Yousee fortæller mig, at det ikke er deres problem og at jeg selv må finde ud af hvordan det løses. Helt uroligt at man skal gennem så mange problemer med få adgang til sin mailboks når man kan oprette og få adgang til gmail på 2 minutter. Yousee aner ikke hvad kundeservice er. Man skal aldrig oprette en mail hos dem for så går det helt galt.
Man kan nu igen ikke logge på mail
Man kan nu igen ikke logge på mail og hjælp ø hvad er de det kender man ikke til i yousee
Ny version af you see mail
Ny version af you see mail, men fungerer utrolig dårlig på IPad. Man skal dobbeltklikke for at komme ind på mail, små bogstaver, kan ikke tømme spam osv.
Masser af funktionalitet, som ikke et der længere - det virker som om, at den ikke er testet på iPad 🤨
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.