Wat een tof bedrijf had iets minder dan een jaar 4 rgb kubus wand spots bestelt , nu ging er mij een stuk, gebeld en moest even een mail en een foto plaatsen. Heb ik gedaan en binnen 2 uur kreeg ik a... Se mer
Det här tycker kunderna
Na de eerste ervaring op Trustpilot gedeeld te hebben, kreeg ik als feedback nogmaals contact op te nemen om zo tot een passende oplossing te kunnen komen. Dit gedaan, het probleem is meteen naar... Se mer
Företaget har svarat
Duidelijke website, snelle bezorging en alles werkte naar behoren! Erg blij met de prikkabel en de bijbehorende dimmer voor de juiste sfeer op elk moment!
Via Bol een ledstrip besteld, de bewegingssensor die hierbij hoorde ging na bijna een jaar stuk. Via de mail (rechtstreeks) contact met ze gezocht en hierop is binnen enkele dagen een nieuwe sensor (... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Letsleds is een webshop in LED-verlichting voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Wij bieden een breed assortiment LED-oplossingen voor uiteenlopende toepassingen, van woningverlichting tot zakelijke projecten. In ons assortiment vind je onder andere LED-lampen, LED-spots, LED-strips, inbouw- en opbouwarmaturen en slimme verlichting. De producten zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals woonruimtes, werkplekken, winkels en utiliteitsomgevingen. Binnen het assortiment is er keuze in lichtkleur, lichtsterkte en toepassing, zodat je altijd een passende oplossing kunt vinden. Bij Letsleds vinden we het belangrijk dat klanten snel geholpen worden en eenvoudig de juiste producten kunnen kiezen. Daarom proberen we ons assortiment overzichtelijk te houden en ondersteunen we klanten met productinformatie waar nodig. Bestellingen die op voorraad zijn en op een werkdag worden geplaatst, worden doorgaans de volgende werkdag verzonden. Zo zorgen we ervoor dat klanten hun bestelling snel in huis hebben. Heb je vragen over een product of toepassing, zoals dimbaarheid, lichtkleur of compatibiliteit? Dan helpt onze klantenservice graag met praktische en duidelijke informatie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb heb in 2023 een aantal mini led…
Ik heb heb in 2023 een aantal mini led spots gekocht. Nu is er een defect.
Na het sturen van een mail de volgende dag al een nieuwe ontvangen.
Perfecte service.
Recent 6 lampen besteld
Recent 6 lampen besteld. Door mij adres niet goed ingevuld. Krijg ze nu opnieuw opgestuurd. Topservice!
Hoop dat de lampen net zo goed zijn..
Top zaak!!
Top zaak!
Bestelde artikelen altijd snel en netjes geleverd.
Na een aantal maanden een spotje kapot gegaan, ik kreeg heel snel weer een nieuw spotje gratis thuis gestuurd.
Top Service . Goed , vriendelijk en snel
Na vier maanden is de trapverlichting defect gegaan . Ik heb een mailtje gestuurd en vrijwel 2 dagen na dar mailtje een nieuwe kabelboom toegestuurd gekregen. Super goed geholpen door jullie en nog snel ook . Ik kan gelijk weer aan de gang om het te installeren zodat we weer kunnen genieten van de mooie trapverlichting Ga zo door met de goede service!!!
Letsleds geeft GÉÉN garantie!
Ik heb 10 ledspotjes op zonne-energie besteld voor de tuin. Een daarvan ging er één defect. De garantie zou 2 jaar zijn. Vergeet het maar!
Ik ben nu vanaf 12 juli tot en met vandaag 23 juli subversief met smoesjes aan de praat gehouden met als resultaat dat de garantie niet wordt geleverd.
En van het woord U hebben ze nog nooit gehoord. Jij zus en jij zo. Ik ben er klaar mee.
Dit heeft mij qua tijd al meer gekost dan het spotje waard is. Het laat zich aanzien dat dit de truc is.
Letsled geeft GÉÉN garantie!
Verder bleek van de geleverde spotjes dat de bulk van de accu's leeg waren gelopen, terwijl die voor transport tot de helft gevuld moeten zijn. Letsleds koopt die in China en houdt ze kennelijk te lang op voorraad zodat de accu's leeg lopen en beschadigen en de capaciteit en de levensduur verkort schadelijk aangetast worden.
Hier bij trustpilot zie je dat zich haasten om zich in excuses te baden, maar dat is dan mosterd na de maaltijd en ook van generlei waarde en alleen maar voor de bühne: scheinheilig tot op het bot.
Verhaaltjes en smoesjes hoor ik nu al aan vanaf 12 juni tot vandaag, Ik heb er klaar mee. Verantwoordelijk hiervoor is de zoon: Jens van de Wijngaard.

Svar från Letsleds.nl
Snelle levering en klantenservice
Snel verzonden.
Ontbrak klein onderdeel in de doos, deze is meteen nagestuurd! Ben zeer te spreken over de service.
Snelle reactie en meedenken
Snelle reactie en meedenken in oplossingen om een passend product te leveren.
Mooie producten en service nog beter
Mooie producten en service nog beter. 2 slimme wandlampen gekocht waarvan 1 na 1/2 weken kleurverschil toonde. Zonder gezeur direct een nieuwe opgestuurd gekregen door Maud.
Goede en snelle klantenservice
Nadat in de afgelopen maanden een aantal LED spots die ik in 2022 had gekocht zijn stuk gegaan heb ik de klantenservice hiervan op de hoogte gesteld. Klantenservice heeft dit adequaat opgepakt en binnen enkele dagen had ik nieuwe spots in huis. Keurig opgelost! Nu wel hopen dat de levensduur van de nieuwe spots langer zal zijn.
Er waren problemen met de lamp en men…
Er waren problemen met de lamp en men heeft net zolang gezocht tot het probleem was opgelost. Top service dus!
In september 2022 2 LED lampen besteld…
In september 2022 2 LED lampen besteld die in juni 2024 kort na elkaar stuk gingen hoewel ze weinig waren gebruikt. Na telefonisch contact en het opsturen van de factuur en een foto van de armatuur 2 nieuwe LED lampen ontvangen.
Goede en snelle service
Na telefonisch contact over een knipperende ledspot op verzoek een email gestuurd en daarop de volgende dag een antwoord gekregen dat de ledspot vervangen zal worden. Een dag later de ledspot al in huis.
Snelle verzending en een goede service
De bestelde sensor bleek niet te werken
De bestelde sensor bleek maar een stand te hebben de aan stand, Dit probleem aangevraagd als garantie.
Na enkele mail wisselingen met tips om mogelijk het probleem op te lossen bleek deze defect en werd er direct overgegaan op het leveren van een nieuwe. deze werkte wel naar volle tevredenheid
3 Lampjes van de dampkap waren na…
3 Lampjes van de dampkap waren na ongeveer 3maanden stuk gegaan. Mailtje met probleem gestuurd en na 2dagen hadden we reeds 3 nieuwe lampjes gekregen.Bedankt Jens voor de snelle service.
Mijn buitenlamp was defect geraakt
Mijn buitenlamp was defect geraakt. Deze had ik ongeveer 10 maanden in gebruik.
Ik heb de klantenservice van Letsled gebeld om dit te melden.
Maud van de klantenservice heeft geregeld dat dezelfde dag een soortgelijke lamp naar mij is gestuurd, die ik de dag erna heb ontvangen.
Ik kreeg hier ook een bericht van.
Wat een geweldige service!
Dank daarvoor
Snelle levering en goede service
Snelle levering!
Een minder goed werkende lamp werd zonder problemen vervangen.
Bedankt voor de correcte service!
Afhandeling garantie
Na een half jaar had een van de drie LED buitenspots het begeven.
Na contact met de klantenservice had ik binnen 2 werkdagen weer een nieuwe in huis.
Super service!
Reageren super netjes en snel
Reageren super netjes en snel. Fijn bedrijf waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.