Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Se mer
Det här tycker kunderna
Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heef... Se mer
De klantenservice is echt fantastisch! ik kwam er niet helemaal uit wat ik nog moest bijbestellen. toen kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de telefoon ze heeft me met alles geholpen. Ze had er... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg vriendelijk geholpen door Jennifer…
Erg vriendelijk geholpen door Jennifer en een passende oplossing werd vrij snel aangeboden .
Snelle levering en fijn persoonlijk contact
Hele goede after care
Hele goede after care, defect product direct kosteloos vervangen, prima service!
Trapleds zigbee op hue systeem
Goede prijs, plakstrips zijn altijd ellende maar deze doen het super.
Ik had 3 vragen en ze werden echt supergoed behandeld voor en na de koop! Levering was ook mega snel.
Mijn project is klaar en werkt volledig naar behoren. Mijn trap gaat nu aan op mijn hue sensor enz. Dimmen werkt ook.
Alleen de manual voor de controller toevoegen en alles was perfect.
Maar ik ben echt tevreden! App hulp was super! Bedankt, tot de volgende.
Ik heb melding gemaakt van een defecte grondspot
Ik heb melding gemaakt van een defecte grondspot. Eerste keer kreeg ik keurig reactie. Toen ik de 2de keer meldde dat de spot nog steeds niet werkt en graag een oplossing had gekregen voor dit probleem ( de spot was amper 4 weken oud) stuurden ze niks meer terug . Slechte kwaliteit , net zoals hun service na verloop!!!

Snelle en uitstekende service
Snelle en uitstekende service. En heel tevreden van mijn ledstrip met dimmer. Geeft voldoende licht onder de keukenkasten
Goede service. Goede producten en mooi geprijsd. Vragen snel beantwoord. Snelle levering
Trapverlichting set
Deze zijn dan ook gelabeld op kleur. Om het nog gemakkelijker te maken. Broers en zussen ook eenzelfde set aangeschaft welke uitermate goed bevalt.
Had zelf wat technische problemen maar de klantenservice reageerde binnen 24 uur en kwam met duidelijk vervolgstappen waar ik echt wat aan had.
Zou er zeker weer bij bestellen!
Connecten Ledstrip
Nadat ik een nieuwe Philips Hue bridge had aangeschaft, maakte deze geen connectie meer met mijn ledstrip (trapverlichting). Zelf lukte het niet om dat te herstellen. Na contact te hebben opgenomen met Ledstripkoning en de vakkundige uitleg was het maken van een connectie zo gebeurt! Super dankbaar!
UItstekende service
Ledstripkoning is erg fijn meedenkend…
Ledstripkoning is erg fijn meedenkend voor een passende oplossing. Ook de aftersales is zeer prettig. Ze werken precies zoals je als consument graag begrepen en gehoord wilt worden.
5+ sterren!
als het mis gaat, gaat het goed mis!
Ik kocht een set van twee led-tuinlampen. Eén vertoonde een hechtingsfout aan het paneeltje. Ondanks de belofte dat ik een vervanglamp zou krijgen ( verstuurd zonder trackingscode en dus niet op te volgen!) mocht ik tot nu toe (12.05.2026) niets ontvangen. Ik mocht de lamp wel afvoeren voor recycling.

Svar från Ledstripkoning
Led strip plakt totaal niet
Led strip plakt totaal niet, op geen enkel oppervlak. Geprobeerd op grondig schoongemaakte Trespa plaat, Alluminium en geglazuurde tegel. De tape is waarschijnlijk verouderd, dit werd snel duidelijk; de adhesieve werking was compleet vergaan door verdroging. Er kan via de telefoon geen garantie worden gegeven dat een nieuwe versie wel een goede hechting geeft. Aangezien er word aangegeven dat op één melding geen controles worden uitgevoerd op de kwaliteit en houdbaarheid van de gebruikte plakstrips. De leds zelf lijken in orde maar wanneer je een strip koopt met 3M tape mag je ervan uitgaan dat deze werkt. Bijzonder jammer en onnodig, klantenservice on vakkundig en onprofessioneel. Daar moet dringend een Process Manager en een ter zake deskundig persoon met technische inzicht orde op zaken stellen. Wanneer u een ledstrip wenst met een goed werkende tape, zoek het voor dit moment elders.

Svar från Ledstripkoning
De klantenservice is echt fantastisch!
De klantenservice is echt fantastisch!
ik kwam er niet helemaal uit wat ik nog moest bijbestellen. toen kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de telefoon ze heeft me met alles geholpen. Ze had er veel verstand van en kon elke vraag beantwoorden zo zijn we samen tot de conclusie gekomen dat een andere led strip beter past. Binnen 2 minuten de producten die ik nodig had op een factuur in de mail. Mn andere ledstrip kan ik zo weer aanmelden voor retour
Kortom uitstekende service!
Super geholpen
Super geholpen, adapter was stuk gegaan, contact opgenomen en gelijk volgende dag reactie met link naar juiste artikel.
Geweldig
Geweldig! Ik belde net omdat ik iets verkeerd had begrepen over mijn bestelling en werd direct goed geholpen. Er werd actief meegedacht en ik krijg een snoertje nageleverd, zodat ik mijn lamp alsnog kan dimmen.
Vriendelijke service en een mooi product!
Snelle levering en perfecte service
Snelle levering en perfecte service.
De afdekkap voor de ledstrip was iets te kort.
Werd gelijk een nieuwe opgestuurd.
Een dikke pluim
Aantal probleempjes gehad met de duel…
Aantal probleempjes gehad met de duel white strips , zeer goed geholpen en opgelost en , ze reageren gelijk top team
Snelle service
Na aanschaf van een ledstripset kwam ik een probleempje tegen tijdens de installatie. Een kort mailtje van mijn kant werd supersnel beantwoord en opgepakt zodat ik heel snel kon gaan genieten van mijn ledstripset, echt super fijn!
Amazing service
Amazing service, quick product delivery. Customer support helps you with all levels of questions from select, sizing and after sales support.
Top service
Top service. Razendsnelle reactie voor hulp bij aansluiten leds
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.